Δευτέρα 28 Μαΐου 2012


LIVE KRYON CHANNELLING
"Η Βαθμονόμηση του Ανθρώπου"

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ
στο Red Deer, Αλμπέρτα - Καναδά
7 Ιανουαρίου 2012

μετάφραση: γιώργος κυρίτσης
Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Φαίνεται να έχει περάσει μόνο μια στιγμή που σας είπα ότι θα γίνουν αλλαγές στην αίθουσα, και μπορώ να τις νιώσω. Το χαρακτηριστικό όλων στην άλλη πλευρά του πέπλου είναι η ευσπλαχνία. Ωστόσο υπάρχουν πάντα ερωτήματα. Κάποιοι αναρωτιούνται: «Πώς θα γνωρίζω ποιος με επισκέπτεται; Φοβάμαι αυτό ή εκείνο και όταν ανοίγω το στόμα μου να γίνει channeling, δεν ξέρω τι θα συμβεί. Μήπως επιτρέψω σε καμιά ενέργεια του σύμπαντος να ξεπεταχτεί;» Και απαντάμε, ω, πόσο 3D από μέρους σας, να σκέφτεστε ότι οι άγγελοι που παραστέκονται γύρω σας θα επέτρεπαν ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο! Εάν είναι ευσπλαχνική ενέργεια, προέρχεται από τον Θεό. Εάν δεν είναι, προέρχεται από εσάς. Είναι τόσο απλό. Μην οραματίζεστε στο νου σας πληθώρα σκοτεινών δυνάμεων που περιμένουν να σας καταπλακώσουν, καθότι αυτό είναι ανθρώπινος υπαινιγμός. Έχετε εξανθρωπίσει τόσο τον Θεό, που δεν είστε καν σίγουροι όταν το Πνεύμα σάς κρατά το χέρι.
Απόψε ας το αλλάξουμε αυτό. Να ξέρεις πως όπου και αν πας, όπως και να το πεις, σε περιβάλλει μια ομάδα υποστήριξης. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τον τεμαχισμό της ψυχής, επειδή ακούγεται σαν κάτι αρνητικό, ενώ είναι θαυμάσιο. Υπάρχουν πάντα τρεις από εσένα όλη την ώρα, όπου κι αν πας. Στην πραγματικότητα είναι περισσότεροι, αλλά η κυρίως ομάδα αποτελείται από τρεις. Ένας είναι ο Ανώτερος Εαυτός, που αποτελεί τον πυρήνα σου. Είναι το μέρος σου που δονείται υψηλότερα. Δεν βρίσκεται πάνω από σένα, αλλά μάλλον μέσα σου και αυτός ο υψηλότερα δονούμενος «εσύ» ανοίγει μια πύλη, που είναι κυριολεκτικά σύνδεση και χειραψία με το Πνεύμα. Κι αυτό είσαι εσύ. Αυτός λοιπόν είναι ο πρώτος.

Μετά υπάρχει ο συνειδητός νους που αντιπροσωπεύει το βιολογικό σου σώμα. Έτσι τώρα υπάρχουν δύο μέρη. Πόσα χρειάζονται για να γίνει ομάδα; Καταλαβαίνεις; Υπάρχουν πράγματα περί του κβαντικού εσένα που μόλις γνωρίζεις, συμπεριλαμβανομένου του πεδίου γύρω σου πλάτους οκτώ μέτρων. Το Ανθρώπινο Ον είναι εκπληκτικό.

Το τρίτο βασικό μέρος είναι εκείνο που παραμένει στη δική μου πλευρά του πέπλου, το οποίο αρνείσαι ολοκληρωτικά. Το βλέπεις σαν οδηγό ή βοηθό με τον οποίο είσαι ιδιαίτερα συνδεμένος. Όμως είναι η σταθερά που συνδέει εσένα με τον Θεό – πάντοτε, όπου κι αν βρίσκεσαι.

2012
Θέλω να μιλήσω για ό,τι συμβαίνει επί του παρόντος στον πλανήτη και σ’ αυτό το πρώτο channelling του 2012, να σας δώσω τα λεγόμενα χαρακτηριστικά της ενέργειας που σας επισκέπτεται τώρα. Η ενέργεια αυτή αλλάζει. Όσοι κάθονται εδώ στην αίθουσα και θα βρίσκονται στην αυριανή αίθουσα [στο Okanagan Valley], θα λάβουν το ίδιο μήνυμα. Είναι από τις λίγες φορές που θα επαναλάβω ένα μήνυμα στην ίδια γλώσσα. Χρειάζεται να επαναληφθεί. Θα ηχογραφηθεί και πολλοί θα το ακούσουν.
Μετά τις εξηγήσεις μου οι γηραιές ψυχές θα γνωρίζουν περισσότερα για τα βιώματα που έχουν και θα κατανοήσουν καλύτερα τι τα προκαλεί. Αυτό δίνεται με αγάπη και δεν υπάρχει τίποτα εκφοβιστικό εδώ. Βρίσκεστε σε ασφαλές μέρος.

Η ενέργεια που επέρχεται στη Γη ήταν αναμενόμενη. Οι Αρχαίοι την προέβλεψαν και σε πρόσφατα channellings, όπως στη χώρα που ονομάζετε Περού, αναφερθήκαμε στην αλλαγή της λεγόμενης μετακίνησης του Φτερωτού Όφη [πρωτοπαρουσιάστηκε στο Βιβλίο 8 του Κρύων, το 2000]. Συμβαίνει μια αλλαγή πολικότητας μεταξύ της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας του πλανήτη. Το Βόρειο Ημισφαίριο, το οποίο ήταν πάντα αρσενικοβαρές, αλλάζει. Η σοφία των Αρχαίων στο Νότιο Ημισφαίριο αρχίζει να αντικαθιστά τη σοφία των Αρχαίων στο Βορρά. Και αρχίζετε να βλέπετε ένα πιο απαλό Ανθρώπινο Ον.

Πνευματικά, οι γηραιές ψυχές ετοιμάζονται πρώτες για την αλλαγή αυτή και αρχίζουν να δέχονται βιολογικές (σωματικές) μεταβολές. Την αναμέναμε και είναι παρά πόδας. Είναι μια διαδικασία που τη νιώθει όλος ο πλανήτης. Οι αναταραχές που βλέπετε τώρα σε διάφορες χώρες, οι οποίες δεν αντιμετώπιζαν τέτοια θέματα για εκατοντάδες χρόνια, είναι αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής – καθότι αυτό συμβαίνει όταν η ανθρωπότητα αρχίζει να έχει περισσότερη ευσπλαχνία, όταν επιθυμούν την ενοποίηση αντί της διάσπασης και νέες σκέψεις και σύνεση αρχίζουν να εκδηλώνονται.


Νέες Ανακαλύψεις

Η νέα αυτή συνειδητότητα δημιουργεί νέες ανακαλύψεις – υψηλότερη επιστήμη, υψηλότερο τρόπο σκέψης και λύσεις σε πράγματα που αποκαλείτε βασικά Ανθρώπινα θέματα. Πληθυσμιακή έκρηξη, τροφή, νερό, παραγωγή ενέργειας – όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν. Θα υπάρχει νέος τρόπος σκέψης, νέο σκεπτικό και νέα αποκάλυψη μέσα στις επόμενες δύο γενεές, ορισμένα ακόμα και στα επόμενα 18 χρόνια. Όμως συμβαίνει μια αλλαγή και θέλω να σας πω ποιοι θα τη νιώσουν πρώτοι. Όσοι κάθονται εδώ, ακούν τη φωνή μου [ηχογράφηση] και διαβάζουν το κείμενο, οι οποίοι έχουν υπάρξει στον πλανήτη αυτό τόσες πολλές φορές, που έχουν συνηθίσει την παλιά ενέργεια. Γηραιά ψυχή, αρχίζεις να θυμάσαι. Αρχίζεις να θυμάσαι πώς ήταν και πώς μπορεί να είναι ξανά. Γηραιά ψυχή, αρχίζεις να βαθμονομείσαι ξανά και αυτή είναι κυτταρική αλλαγή στο 3D πεδίο.
Οι αλλαγές ενέργειας που αναφέρουμε δε θα είναι κάποιου είδους απόκρυφη μαγεία της Νέας Εποχής. Αντιθέτως, θα τη δείτε ξεκάθαρα να γειώνεται στις κυβερνήσεις και στην επιστήμη. Θα την παρατηρείτε σε όλο τον πλανήτη, καθώς η ενέργεια αρχίζει να μεταβάλλεται πέρα από κάθε προσδοκία. Αργά – αργά. Το έχω ξαναπεί. Σιγά-σιγά χώρες απομονωμένες για χρόνια θ’ ανοίξουν τις πόρτες τους. Πάρτε καλύτερα τώρα μερικές φωτογραφίες, καθότι τα πράγματα δε θα είναι ποτέ τα ίδια. Σιγά-σιγά θα έρθουν μαζί σας και τα παιδιά τους θα συναντήσουν τα παιδιά σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πράγματα κοινά και όχι τα χαρακτηριστικά χαμηλής ενέργειας που σας έχουν πει.
Βαθμονόμηση της Βιολογίας

Η βαθμονόμηση της γηραιάς ψυχής είναι το θέμα αυτής και της αυριανής επικοινωνίας. Οπότε οι επικοινωνίες θα είναι παρόμοιες και όχι η μία συνέχεια της άλλης. Δεν χρειάζεστε Μέρος Α και Μέρος Β. Θα σας τα πω όλα σήμερα και όλα αύριο. Θέλω να ξέρετε τι να αναμένετε από αυτό που κάποιοι ήδη δουλεύουν: τη βαθμονόμηση (καλυμπράρισμα). Η βιολογία σας πρέπει να μεταβληθεί. Πρέπει να αφομοιώσει και να δουλέψει σαν μέρος μιας απαλότερης ενέργειας. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να γίνει μια βαθμονόμηση του πυρήνα ή του κέντρου της ενέργειας.
Όσοι έχουν μελετήσει το δικτύωμα, που αντιπροσωπεύει τις πρότυπες ενέργειες γύρω σας, γνωρίζουν τη βαθμονόμηση. Γνωρίζετε τις ενέργειες ισορροπίας που απαιτούνται για να αρχίσει ν’ αλλάζει ο Άνθρωπος. Γνωρίζετε για την αναζωογόνηση του σώματος, που αναφέρεται ακόμα και σήμερα, σχετικά με τον τρόπο διάσπασης των κυττάρων και πώς κάθε είδους κύτταρο στο σώμα σας αναγεννιέται, συμπεριλαμβανομένων του εγκεφάλου, της καρδιάς και του δέρματος. Είναι σχεδιασμένα ν’ αναγεννιούνται εάν χαθούν ή πάθουν ζημιά. Θα το ξαναπώ Άνθρωπε, δε σου φαίνεται περίεργο που ο αστερίας μπορεί να αναπτύξει νέο μέλος, ενώ εσύ δεν μπορείς; Δεν το θεωρείς περίεργο; Αυτό θα αλλάξει.

Λοιπόν, εάν όλα αναγεννιούνται, δε σας φαίνεται περίεργο που μια ασθένεια μπορεί ν’ αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται ο Άνθρωπος; Και οι επιστήμονες λένε ότι τα εγκεφαλικά κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν, να μετακινούνται, ν’ αλλάζουν ή να δηλητηριάζονται και ο Άνθρωπος χάνει ακόμα και την ενθύμηση της αγάπης; Πού είναι η αναγέννηση; Πού είναι η επισκευή; Δεν έχει σχεδιαστεί έτσι το DNA αγαπητοί μου. Τα κύτταρα είναι σχεδιασμένα να ανατρέχουν στο αρχικό σχέδιο και να δημιουργούν ένα νέο, ανανεωμένο κύτταρο. Έτσι είναι σχεδιασμένα! Η επιστήμη σας θα το δει αυτό, όπως και το πνευματικό σας σώμα και όσοι κάθονται εδώ πρέπει να βαθμονομηθούν για να δουλέψουν μαζί του.

Η βαθμονόμηση είναι αυτόματη. Δεν χρειάζεται να τη ζητήσετε. Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω. Θα συμβεί επειδή είστε γηραιά ψυχή και γι αυτό είστε εδώ. Δεν χρειάζεται να τη ζητήσετε. Όμως η βαθμονόμηση είναι που αναμένατε και ενθυμείστε. Μήπως όμως δεν είναι ακριβώς αυτό που αναμένατε;

Είναι κάτι άβολο! Τώρα, μερικοί θα ξέρετε προς τα που πάει το μήνυμα, όταν αρχίζουμε ν’ αναφέρουμε χαρακτηριστικά που θα τα έλεγα λιγότερο από θετικά και τα οποία ίσως βιώνετε κατά τη διαδικασία βαθμονόμησης. Αυτό ισχύει για ορισμένους, όχι για όλους. Κάθε Άνθρωπος έχει το δικό του μοναδικό μονοπάτι, οπότε θα βιώνει τις καταστάσεις με το δικό του τρόπο. Επομένως αυτή δεν είναι μια γενική λίστα όσων θα συμβούν σε όλες τις γηραιές ψυχές. Αντιθέτως, είναι δυναμικά από συμπτώματα βαθμονόμησης που μπορεί να βιώσουν οι γηραιές ψυχές, οι οποίες είναι εδώ έτοιμες να προχωρήσουν μπροστά στον πλανήτη.

Η Λίστα

Κάποιοι μπορεί να έχετε ζαλάδα. Είναι χαρακτηριστικό της βαθμονόμησης. Αυτό είναι μόνο και θα περάσει. Είναι όμως ανησυχητικό, επειδή όποιος ζαλίζεται χάνει τον προσανατολισμό του και μπορεί να πέσει. Τι θα κάνετε λοιπόν γνωρίζοντας αυτό; Πρώτον – να ξέρετε ότι δεν αρχίζει κάποια τρομερή εγκεφαλική πάθηση. Δεύτερον – περπατάτε πιο προσεκτικά! Έχει νόημα αυτό;
Υπάρχουν κι άλλα... Θα δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε – πιο πολύ απ’ ότι συνήθως. Δε θα ξυπνάτε μόνο μια φορά, αλλά μάλλον δύο ή περισσότερες. Όσοι λοιπόν νιώθετε αυτά τα πράγματα, ας γνωρίζετε τι συμβαίνει. Είναι βαθμονόμηση.

Το πρώτο ερώτημα που θέτει ο Άνθρωπος είναι: «Πόσο θα κρατήσει αυτό;» Η απάντηση είναι, όσο χρειαστεί. Νομίζω ότι πιάνετε την ιδέα. Η βαθμονόμηση θα συμβαίνει όσο καιρό χρειάζεται, όμως εάν την πολεμάτε θα κρατήσει περισσότερο. Ακόμα χειρότερα εάν πλακώσετε τα φάρμακα, θα συνεχίσει να συμβαίνει επανειλημμένα. Γιορτάστε τη και προχωρήστε μαζί της. Πέστε στην κυτταρική σας δομή ότι καταλαβαίνετε και κινηθείτε μαζί της, όχι εναντίον της. Αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία και θα περάσει ακόμα πιο γρήγορα.

Κάθε βιολογία [Άνθρωπος] εδώ είναι διαφορετικός και τώρα επαναφέρουμε κάτι που είχαμε καιρό να πούμε, αλλά χρειάζεται να το ακούσετε. Το τι δουλεύει για εσάς στο θέμα της υγείας, βασίζεται σχεδόν απόλυτα στην Ακασική σας κληρονομιά. Πού περάσατε τις περισσότερες ζωές σας; Μήπως ήταν στην Ασία; Μήπως στην Ινδία, ή στο Θιβέτ; Μήπως στο Νότιο Ημισφαίριο; Όλα αυτά τα μέρη και οι πολιτισμοί είχαν διαφορετική τροφή που σας κρατούσαν ισορροπημένους και υγιείς. Όμως να ’στε στο Βόρειο Ημισφαίριο στη ζωή αυτή. Θέλω να ξέρετε ότι επηρεάζεστε σημαντικά από το είδος διατροφής που είχατε [σε περασμένες ζωές].
Ίσως ήσαστε αυστηροί χορτοφάγοι. Ίσως τρώγατε μόνο σιτηρά. Οπότε τα κύτταρά σας θα αναζητούν εκείνη τη διατροφή για να νιώθουν ισορροπημένα. Καταλαβαίνετε; Άλλοι προέρχονται κυρίως από τη Β. Αμερική ή την Ευρώπη και δεν είχαν ποτέ διατροφή όπως της Ασίας ή του νότου. Οπότε δε θα έχουν κανένα πρόβλημα με την τροφή της γης. Ακούστε… Δεν υπάρχει μια γενική απάντηση στο ερώτημα: «Τι θα έπρεπε να τρώω για Πνευματική υγεία;» Δεν υπάρχουν «πρέπει». Αντιθέτως, υπάρχουν καλά σημάδια από το «έμφυτο» μέσα σας, που σας δίνουν διόραση για πιο υγιή πράγματα για το δικό σας σώμα. Με άλλα λόγια, ακούστε τα κύτταρά σας!

Τώρα, γιατί το αναφέρω αυτό; Επειδή κάποιοι θα σας δώσουν συμβουλές τι να τρώτε για να διορθωθεί ό,τι δεν πάει καλά ενόσω βαθμονομείστε. Σας λέω λοιπόν τώρα, αγνοείστε τους! Αντιθέτως, στραφείτε μέσα σας κι επιτρέψτε στο δικό σας Ακασικό Αρχείο να σας υποδείξει τι θα δουλέψει για εσάς. Μην εκπλαγείτε εάν μερικοί γίνετε αλλεργικοί σε πράγματα που πάντα τρώγατε. Σας το λέω… η βιολογία σας βαθμονομείται. Είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό για να προχωρήσετε, ν’ αλλάξετε σε σημείο να είστε ισορροπημένοι και με περισσότερη σοφία.
Σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει κάποια επεξεργασμένη τροφή, επειδή δεν την έχετε συνηθίσει στο Ακάς σας. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Εάν ανασύρετε τη Σαμανική ενέργεια από τα βάθη της σοφίας που έχετε μάθει επανειλημμένα στο παρελθόν, κάποια πράγματα θα τη συνοδεύουν – όπως η ισορροπημένη διατροφή σας – και θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε. Μην το πολεμάτε.

Αναμείνετε αυτά τα πράγματα. Είναι εκεί για να τα δείτε και να τα νιώσετε. Δείτε τα όπως είναι: βαθμονόμηση. Θα μπορούσατε να πείτε: «Αγαπητό Πνεύμα, σ’ ευχαριστώ για τη βαθμονόμηση αυτή, που νοιάζεσαι τόσο για μένα ώστε να γνωρίζεις πού θέλω να πάω και τι θέλω να κάνω». Άνθρωπε, το πώς θα γίνει η βαθμονόμηση τώρα, θα καθορίσει πώς θα επιστρέψεις στην επόμενη ζωή. Δε θα χρειαστεί να το περάσεις αυτό ποτέ ξανά. Η Ακασική κληρονομιά είναι πολύ πέρα από τη γενεαλογία εκείνων από τους οποίους προήλθες [γονείς]. Το γνωρίζεις αυτό. Ένα κληρονομημένο Ακάς αντιπροσωπεύει όσα έχεις βιώσει σε όλες τις ζωές, ανεξάρτητα από τα γονίδια των γονιών σου. Ενίοτε αυτά είναι τα πιο επικρατέστερα και βαριά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Όσοι κάθονται εδώ και ακούν τη φωνή μου, αρχίζουν να χειρίζονται τέτοια πράγματα. Αυτό λοιπόν είναι το επόμενο θέμα: Αναμένετε θέματα του παρελθόντος να έρθουν στην επιφάνεια για να ξεκαθαρίσουν.
Ξεκαθαρίζοντας το Παρελθόν

Μήπως δεν τα πήγες πολύ καλά με τα μαθήματα ζωής στις προηγούμενες ζωές σου και σ’ αυτή ένιωσες ότι θα πας καλύτερα; Θα γίνει, επειδή η Γη σε χρειάζεται. Και δε σε χρειάζεται φορτωμένο με φόβο. Αντιθέτως, θέλει να πεις στον εαυτό σου: «Αποδέχομαι τη βαθμονόμηση αυτή. Άσχετα τι είναι στο σώμα μου αυτή τη στιγμή, μπορεί να εξαφανιστεί. Εάν είναι ανάρμοστο, μπορεί να φύγει. Στέκομαι σαν ένα κομμάτι του Θείου στον πλανήτη αυτό – με σοφία και καταλληλότητα και ανήκω εδώ. Αυτός είναι ο χρόνος μου. Κυτταρική μου δομή, άκου: Εάν υπάρχει κάτι ανάρμοστο, ας φύγει. Άστο να ξεπλυθεί με τα απόβλητα. Άστο να βγει καθότι δεν φαίνεται κατάλληλο, δεν είναι ανάλογο με την ενέργεια της αγάπης του Θεού. Άσε μόνο ευσπλαχνικά πράγματα να εισέρχονται στη συνείδησή μου». Ίσως είναι δύσκολο για μερικούς να το πουν.
Τα Καλά Νέα

Ας δούμε τώρα πράγματα που μπορεί να περιμένετε, τα οποία δε θα είναι τόσο δύσκολα.
Πρώτον: Θα μπορείτε ν’ αντιμετωπίσετε ακόμα και τις χειρότερες εξαρτήσεις που έχετε στη ζωή σας και να τις ξεφορτωθείτε πολύ γρήγορα. Είναι μια νέα ενέργεια συνεργασίας με την ενέργεια των Εργατών Φωτός. Το καταλάβατε; Παρακαλώ ας κάνουμε παύση για μια στιγμή, να πάρουμε μια βαθιά ανάσα, καθότι έχω να κάνω με άτομα που ακούν τη φωνή μου ή διαβάζουν το κείμενο και τα οποία έχουν περάσει χιλιάδες χρόνια διώξεων, βασάνων και μαρτυρίων. Ορισμένοι έχουν καεί δεμένοι σε πάσσαλο. Αυτά επειδή η ενέργεια που φέρατε στη Γη δεν ταίριαζε καθόλου με όσα βίωνε η Γη. Ζητούσαν από αγίους και αγίες τη μια στιγμή να θεραπεύσουν κάποιον και την επόμενη να πάνε στην άκρη του χωριού και να πηδήξουν στον γκρεμό. Έτσι είναι ο φόβος. Και να ’στε εδώ. Σας γνωρίζω. Έχετε επιστρέψει. Εν τούτοις τώρα ο πλανήτης αρχίζει να κινείται, έτσι ώστε όσα έχετε φέρει εδώ με την Ακασική σας εμπειρία, ν’ αρχίσουν να συνεργάζονται με τη νέα ενέργεια.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, καθώς αρχίζει προηγμένη υλοποίηση – όχι αμέσως· όχι σήμερα· όχι αυτή την ώρα, αλλά αργά και σταθερά. Αυτό το κβαντικό ρολόι αρχίζει να κινείται προς το μέρος σας. Η Γη λαμβάνει μια πιο ήπια, ευσπλαχνική ενέργεια. Με αυτή γεννηθήκατε. Είναι το εργαλείο που έχετε. Στο παρελθόν αυτό ήταν περίεργο και παράξενο και συμβόλιζε αδυναμία. Έχετε εκδιωχθεί. Ορισμένοι έχετε αποβληθεί από την οικογένειά σας. Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ. Σας λέω ότι στη νέα αυτή ενέργεια, μπορεί ακόμα να σας κοιτάνε διαφορετικά και να βλέπουν πώς έχετε αρχίσει να απαλύνεστε, μη γνωρίζοντας ότι είναι εκείνοι που έχουν αλλάξει.
Πράγματα θ’ αρχίσουν να δουλεύουν που δεν γίνονταν πριν. Έχετε κάποια έξη που θα θέλατε να κοπεί; Είναι ο τρόπος που σκέφτεστε ή που τρώτε; Είναι ό,τι βάζετε στο σώμα σας; Είναι αυτό που καπνίζετε; Αυτό σας σκοτώνει και το ξέρετε; Ξέρεις σε ποιον απευθύνομαι αγαπητέ μου. Θα ήθελες να το αλλάξεις; Σου λέω λοιπόν πως οτιδήποτε κάνεις στην ενέργεια αυτή, θα ανταποκρίνεται στο σώμα σου πολύ διαφορετικά, ακόμη και αν το είχες δοκιμάσει στο παρελθόν.

Άκουσε… Κανείς δεν επιτρέπεται να πει, γηραιά σοφή ψυχή, δεν επιτρέπεται να πεις: «Το δοκίμασα και δε δουλεύει». Εάν το κάνεις θα είναι σαν ένα παιδί που δεν γνωρίζει πώς δουλεύουν τα πράγματα. Αντιθέτως, να πεις: «Αυτή τη φορά ξέρω καλύτερα. Θα το υλοποιήσω καθότι το σώμα μου ακούει. Είναι ο καιρός μου».

Συνεργατική Ενέργεια και Πώς τη Χρησιμοποιείτε

Αυτό φέρνει η νέα ενέργεια… Συνεργασία. Τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα, θα ρέουν καλύτερα. Θα πηγαίνουν μπροστά αντί για πίσω. Όταν εκφράζετε με λόγια ό,τι θα θέλατε να έχετε στη ζωή σας και αρχίζει η διαδικασία, πολλοί θ’ αρχίσετε να βλέπετε αμέσως μια θετική έκβαση. Το κλειδί είναι η συγχρονικότητα. Μπείτε σε θέση για να συμβούν αυτά τα πράγματα. Μην προσπαθείτε να υλοποιήσετε κάτι και μετά κλειστείτε στη ντουλάπα περιμένοντας να συμβεί. Όχι, βάλτε τον εαυτό σας σε θέση όπου θα αναμένετε να υλοποιηθεί. Καταλαβαίνετε; Εκεί θα βρίσκονται οι απαντήσεις, καθότι κυκλοφορούν άλλοι γύρω με τη λύση σας. Εκείνοι αναζητούν εσάς, όπως εσείς εκείνους. Μην απομονώνεστε. Στη φάση της βαθμονόμησης υπάρχει μια τάση απομόνωσης, επειδή δε νιώθετε πολύ καλά.
Το Κοινό Κρυολόγημα

Θα κρυολογείτε συχνότερα. Γιατί αυτό; Όμως θα θεραπεύεται πιο γρήγορα – και γιατί αυτό; Το κρυολόγημα ήταν πάντα μια βαθμονόμηση της βιολογικής διαδικασίας. Χρειάζεται να κρυολογείτε και γι αυτό δεν μπορείτε να το “θεραπεύσετε”. Πρέπει να το περάσετε. Το κοινό κρυολόγημα είναι μια κυκλική ευκαιρία αυτορύθμισης του ανοσοποιητικού συστήματος. Μήπως δεν το γνωρίζατε; Γι αυτό δε θα λάβετε τη χημεία (φάρμακα) για τη θεραπεία του κρυολογήματος. Είναι μια συσκευή βαθμονόμησης μέσα σας. Αναπτύσσει σταδιακά το σύστημα κατά τρόπο που σας βοηθά και πρέπει να προκύπτει ξανά. Μη σοκαριστείτε αν αρπάξετε συνάχι και λέτε: «Δε νόμιζα ότι θα συμβεί, καθώς μόλις πέρασα το προηγούμενο». Είναι βαθμονόμηση.
Αυτά θέλαμε να σας πούμε, ώστε να γνωρίζετε τι συμβαίνει και να μην το φοβάστε. Υπάρχουν πολλά θετικά που αντιπροσωπεύουν μια πραγματικά θετική ενέργεια που επέρχεται στον πλανήτη και περνάει τη γωνία της ευκαιρίας για την ανθρωπότητα. Είναι ενέργεια που υποστηρίζει τον Εργάτη Φωτός. Δεν χρειάζεται πλέον να κολυμπάτε ενάντια στο ρεύμα αγαπητοί μου.

Όλοι είστε διαφορετικοί και γνωρίζω ποιοι είστε. Το κλειδί είναι η δέσμευση. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε από αυτά τυχαία, όμως το ξέρετε, έτσι δεν είναι; Όταν δεσμεύεστε στην υλοποίηση που χρειάζεστε στη ζωή σας, το Σύμπαν ακούει. Όταν λαμβάνετε μηνύματα από τη δική μου πλευρά του πέπλου, θα σας πω κάτι που ίσως ήδη γνωρίζετε. Εμείς δεν έχουμε ρολόι. Σας μιλώ λοιπόν στο τώρα.
Βλέπω την ενέργεια στην αίθουσα και βλέπω ποιος είναι εδώ. Βλέπω τη γηραιά ψυχή. Σας μιλώ στο τώρα. Εξαρτάται λοιπόν από εσάς τι κάνει το ρολόι σας και πόσο χρόνο χρειάζεται στη δική σας πραγματικότητα. Στη δική μου πραγματικότητα, έχει ήδη συμβεί... ήδη εκπληρώθηκε, καθώς τα ισχυρότερα δυναμικά γίνονται εκδηλωμένη πραγματικότητα. Μπορείτε να το δείτε έτσι; Μπορείτε να αποχωρήσετε από εδώ και να έχει συμβεί ήδη στο νου σας; Υπάρχει ενέργεια εδώ που εμποτίζεται αυτή τη στιγμή στα μέρη που χρειάζεται να πάει.

Τι να Αναμένετε Πνευματικά

Πνευματικά, τι μπορεί να περιμένετε; Η βαθμονόμηση αποσκοπεί στο να μείνετε στον πλανήτη υγιείς κι ευτυχισμένοι, χωρίς δράμα ή φόβο. Έτσι θυμάται η γηραιά ψυχή ότι είναι το δυναμικό αυτής της εποχής.

[Παύση]
Ο συνεργάτης μου ανέφερε νωρίτερα [στη διάλεξη] ότι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια γι αυτόν, είναι το γιατί οι γηραιές ψυχές έχουν τόσο βαθιά θέματα αυτο-εκτίμησης. Μέσα στην άγνοιά του, ισχυρίζεται ότι δεν έχει ιδέα γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο με τις γηραιές ψυχές. Θα σας πω γιατί... Επειδή για εκατοντάδες χρόνια έχετε κατακτυπηθεί! Κάθε φορά που κάνατε δυο βήματα μπροστά, κάνατε με ξύλο ένα πίσω – και μερικές φορές πέντε πίσω. Έτσι έρχεστε στη ζωή αυτή περιμένοντας τι; Πολύ λίγα. Ορισμένοι, ακόμα και για να ξεκινήσετε κάποιο σχέδιο, μια φωνούλα μέσα σας λέει: «Ω, γνώριζα τι θα συμβεί». Δεν περιμένετε πολλά, έτσι δεν είναι; Επειδή σε μια παλιότερη ενέργεια, οτιδήποτε κάνατε εύρισκε αντίσταση. Τα πάντα. Κάθε φορά που βλέπατε μια πνευματική σοφία σ' ένα πολύπλοκο πρόβλημα, κανείς άλλος δεν την έβλεπε. Δεν ενδιαφέρονταν. Ήσαστε απομονωμένοι ξανά και ξανά. Όταν υπήρχε αναβρασμός, εσείς αναζητούσατε μια λύση. Οι περισσότεροι άλλοι αναζητούσαν το ξίφος. Τώρα σας λέμε ότι αλλάζει αυτό.

Λοιπόν, πνευματικά, θα χρειαστεί να αγαπήσετε τον εαυτό σας περισσότερο και τώρα είναι η ευκαιρία σας να το κάνετε, επειδή υπάρχει ένα Σύμπαν μέσα σας που αποκαλείται κυτταρική δομή, με τρισεκατομμύρια κομμάτια του
DNA. Τα κομμάτια αυτά αρχίζουν να αντιδρούν και να ετοιμάζονται για τις οδηγίες που θα τους δώσετε. Θα λέγαμε ότι το χέρι της κυτταρικής σας δομής είναι απλωμένο και τα κύτταρα λένε: «Εντάξει, εσύ είσαι το αφεντικό. Τι κάνουμε τώρα;»

Το Κλειδί της Αυτο-εκτίμησης

Η αυτο-εκτίμηση είναι ένα πρόγραμμα. Είναι πρόγραμμα! Είναι πληροφορίες επεξεργασμένες από εμπειρίες και είναι κάτι που μαθαίνεται. Μπορείτε να το ξε-προγραμματίσετε! Χρειάζεται μόνο να πείτε στον εαυτό σας τι θέλετε. «Αγαπητή μου κυτταρική δομή», θα μπορούσατε να πείτε, «αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Αυτή είναι η δική μου εποχή. Έχω πράγματα που θέλουν οι άλλοι. Αυτή είναι η εποχή μου. Είμαι σημαντικός στο σκηνικό της Γης. Έχω κερδίσει τα γαλόνια μου. Αυτή είναι η εποχή μου. Αγαπητή μου κυτταρική δομή, απαλλάξου από ανάρμοστα συναισθηματικά θέματα που με εμποδίζουν να προχωρήσω προς την ομορφιά μου και τη δύναμή μου. Η δύναμη που λέω είναι η ικανότητα να δημιουργώ ευσπλαχνία και φως οπουδήποτε πηγαίνω».
Η κυτταρική σου δομή θα χαμογελάσει, θα σου τείνει το χέρι που περιμένεις, λέγοντας: «Είμαστε οι συνεργάτες σου σ' αυτή τη συν-δημιουργία. Ας προχωρήσουμε».

Άβολη;

Βαθμονόμηση. Θα έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που είναι όμορφα. Πώς θα νιώθετε, ξαφνικά να γίνετε πιο φωτισμένοι και να έχετε περισσότερες πληροφορίες; Θα νιώθετε πιο πολύ ότι είστε μέρος του Θεού – συναχωμένο [χαμόγελο του Κρύων]. Πέφτοντας ενίοτε και γελώντας. Έτσι είναι η βιολογία. Χρειάζεται χρόνο για ν’ αλλάξει· μήνες, ίσως και περισσότερο.
Όσο λοιπόν αντιμετωπίζετε τα θέματα της βαθμονόμησης και της δυσφορίας, γνωρίστε γιατί είστε εδώ. Τότε ταυτοχρόνως γιορτάστε αυτό που είναι μέσα σας, που είναι περισσότερη ευσπλαχνία η οποία αρχίζει να δουλεύει στη ζωή σας. Τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα.

Ελεύθερη Βούληση και η Συνολική Εικόνα

Τώρα, όλο αυτό προϋποθέτει ότι παίρνετε το μήνυμα, συσχετίζεστε μαζί του και το υλοποιείτε. Δηλαδή ό,τι συμβεί θα είναι η ελεύθερη επιλογή σας. Εάν αγνοήσετε το μήνυμα, πολύ λίγα θα συμβούν. Παραμένετε μια γηραιά ψυχή κι έχετε ελεύθερη επιλογή.

Τελικά, να μια συνήθης ερώτηση για τη βαθμονόμηση: «Κρύων, λες ότι η ενέργεια της Γης αλλάζει. Που σημαίνει ότι όλη η ανθρωπότητα θα τη νιώσει. Σωστά;» Ναι. Όλη η ανθρωπότητα θα τη νιώσει. Θα το δείτε στον τρόπο που κυβερνήσεις θα εξαλείφονται και θα αναδιαρθρώνονται. Θα το δείτε σε διαφορετικούς τρόπους σκέψης. Θα το δείτε με τρόπους που σας έχει πει ο συνεργάτης μου ότι είναι πιθανοί, τους οποίους έχω επικοινωνήσει στο παρελθόν, με διαφορετικό σκεπτικό.

Τα καθεστώτα παλιάς ενέργειας δε θα ανανεωθούν αλλά θ' αποφασίσουν να αλλάξουν. Κοινωνίες που διήρκεσαν χίλια χρόνια με ορισμένο τρόπο, ξαφνικά θα αποφασίσουν ν’ αλλάξουν. Η συνεργασία και η ενότητα, μέσα στις επόμενες δύο γενεές θα γίνει κάτι φυσιολογικό. Κάποια μέρα θα έρθει εποχή που θα κοιτάτε πίσω στο σήμερα και θα λέτε: «Ήμαστε βάρβαροι». Αυτή είναι αλλαγή.

Χρονισμός και Μέλλον

Στη δική μου πλευρά του πέπλου είμαι στο τώρα. Δεν έχω ρολόι εδώ. Σας λέω απλώς όσα βλέπω. Βλέπω ένα θεραπευμένο πλανήτη τελικά, με νέα επιστήμη. Βλέπω έναν πλανήτη χωρίς μόνιμες ασθένειες, όπου το καθαρό νερό δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Ποτέ! Βλέπω μια εποχή όπου όλοι οι Άνθρωποι έχουν ηλεκτρισμό που είναι εύκολος και φθηνός, ώστε να ζεσταίνετε τα σπίτια σας εύκολα και καλά. Όλα αυτά είναι τα ισχυρότερα δυναμικά στην κβαντική σούπα της υλοποίησης. Όμως δεν μπορώ να σας καθορίσω χρόνο.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Γη αυτο-βαθμονομείται και θα προκύψουν θέματα. Κάποια θα είναι πολιτικά και άλλα θα χειροτερέψουν μέσα στα χαρακτηριστικά της βαθμονόμησης και η Γη θα το νιώσει. Θα φωτιστούν όλοι; Όχι. Αντιπροσωπεύετε λιγότερο από μισό τοις εκατό του Ανθρώπινου πληθυσμού γηραιές ψυχές και θ' ανάψετε το σπίρτο στο σκοτάδι. Το έχουμε ξαναπεί: Έχετε γίνει οι κομιστές σπίρτων στο σκοτάδι, όταν λίγα φώτα επιτρέπουν σε όλους να δουν καλύτερα. Αυτή είναι η δουλειά σας, μόνο που το έργο σας γίνεται τώρα ευκολότερο.

Μιλάω στο τώρα. Δεν μπορώ να σας δώσω χρόνο. Παρακαλώ κατανοήστε τη σοφία αυτή καθώς αποχωρείτε από την αίθουσα. Δείτε τα δυναμικά, όχι τις καθημερινές ειδήσεις και αν τα πράγματα δε συμβούν αύριο Άνθρωπε, μη θυμώνεις. Ο Θεός έχει υπομονή· εσύ έχεις υπομονή. Δεν αξίζει που έζησες τόσες ζωές, για να έρθεις τώρα και να δώσεις μια ευκαιρία σε αυτή;

Κάποιοι στην αίθουσα αναρωτιούνται πόσο θα ζήσουν, εξ αιτίας όσων συμβαίνουν τώρα. Ξέρετε σε ποιον απευθύνομαι. Θα σας πω λοιπόν ότι το δυναμικό που βλέπω είναι πολύ μακράς διάρκειας ζωή. Ακόμα ορισμένοι ίσως πουν: «Ναι αλλά, ναι μεν αλλά, ναι αλλά...» Ό,τι κι αν πω, κάποιοι θα έχουν μια δικαιολογία γιατί δεν μπορεί να δουλέψει. Έτσι είναι η παλιά ενέργεια που σας μιλάει. Βαθμονομηθείτε! Αρχίστε να βλέπετε τι είναι πιθανό και κάντε το να συμβεί.

Ο Κβαντικός Παράγων

Όσο κοιτάζει η επιστήμη την ατομική δομή στο απειροελάχιστο και μετά κοιτά στο Σύμπαν, θ’ αρχίσει να βλέπει μια ομοιότητα. Η επιστήμη σας αρχίζει να βλέπει ότι δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο, σε ό,τι φαίνεται τυχαίο στο 3
D πεδίο. Αντιθέτως, διακρίνουν ένα νοήμον σχέδιο. Που σημαίνει ότι στα χαρακτηριστικά εκείνα που αποκαλείτε δημιουργία, ο τρόπος που έγιναν τα πράγματα ήταν πολωμένα για ζωή, πολωμένα για ευσπλαχνία. Αυτό που βλέπετε είναι το εργόχειρο το Θεού. Δεν χωράει πλέον αμφιβολία ότι υπάρχει δημιουργός.
Καθώς στρέφεστε μέσα σας και αρχίζετε ν’ αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας, θέλω να δείτε το ίδιο πράγμα μέσα σας. Είναι καιρός να καταλάβετε ότι δεν είστε τυχαίοι. Η ζωή σας δεν είναι τυχαία. Δε σας συμβαίνουν τα πράγματα τυχαία. Σας συμβαίνουν με τον τρόπο που δημιουργείτε. Υπάρχει ένα σύστημα εδώ, το οποίο και να πείτε: «Μακάρι να μπορούσα να κάνω αυτά τα πράγματα». Τείνετε να πέφτετε στην παλιά ενέργεια τόσο εύκολα, μη συνειδητοποιώντας ποιοι είστε. Γι αυτό χρειάζεται η βαθμονόμηση, ώστε να μην σκέφτεστε έτσι. Ό,τι συμβαίνει σε μια πολυδιάστατη κατάσταση έχει να κάνει με συνειδητότητα, έξω από τον χρόνο και τόπο. Απλώς να βαδίζετε στον πλανήτη, κρατώντας το φως, δημιουργεί ενέργεια που δεν γνωρίζατε ότι έχετε. Γι αυτό θέλουμε να έχετε καλή υγεία, χωρίς δράμα ή φόβο. Όσοι νιώθουν ότι δεν κάνουν τίποτε για τον πλανήτη, ζουν σ' έναν μαυρόασπρο κόσμο ενώ σκορπούν χρώμα τριγύρω τους.

Λοιπόν, καθορίστε έναν σκοπό, εάν θέλετε, καθότι αρέσει στους Ανθρώπους αυτό. Να σας πω όμως το εξής: Πολλοί από εσάς ήδη επιτυγχάνουν την αλλαγή, απλώς όντας ζωντανοί κι έχοντας συμπόνια για τους γύρω τους. Κάποιοι εδώ είστε δάσκαλοι, άλλοι είστε
channellers και άλλοι θεραπευτές. Ορισμένοι δεν ενδιαφέρεστε και γνωρίζω επίσης ποιοι είναι, καθώς το μήνυμα αυτό δεν είναι για όλους. Στέκεστε στα πρόθυρα των δυναμικών για τα οποία ήρθα εδώ. Γι αυτό είναι εδώ ο Κρύων – για να σας βοηθήσει να περάσετε τη γέφυρα. Συγχαρητήρια που τα καταφέρατε ως εδώ.

Η παλιά ενέργεια θα αντεπιτεθεί αγαπητοί μου. Αναμένετέ το, όμως αυτή τη φορά αναμείνατε να νικήσετε. Και θα νικήσετε. Καθώς τώρα, στο 2012, είναι η αρχή που οι Εργάτες Φωτός παίρνουν το πάνω χέρι. Δηλαδή, το φως γίνεται ορατό και οι σπόροι που φυτεύτηκαν πριν τόσο καιρό, αρχίζουν να καρπίζουν.
μπορεί να κατευθυνθεί, να προγραμματιστεί και να ξανα-προγραμματιστεί. Αυτή είναι η υλοποίηση.

Αυτό είναι εντέλει το μάθημα για όλη την ανθρωπότητα – να δημιουργήσουν μια θεραπευμένη Γη. Να δημιουργήσουν μια ειρηνική Γη. Να πάτε σε μέρη που ποτέ δεν ονειρευτήκατε, σε εφευρέσεις και υγεία. Αυτή είναι η αρχή. Δεν έχω ρολόι. Όμως βλέπω τα ισχυρότερα δυναμικά και αυτά σας δίνω σήμερα, καθώς ο συνεργάτης μου κάθεται μπροστά σας. Τα δυναμικά που βλέπουμε είναι πιο μεγαλειώδη από πέρσι. Εάν οι Εργάτες Φωτός βαθμονομηθούν εύκολα, μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία. Μην αντιστέκεστε.

Όπως αποχωρείτε λοιπόν από εδώ και η ζωή γυρνά σε κανονικό ρυθμό, όπου η ρουτίνα είναι ρουτίνα, ίσως να κοιτάξετε πίσω στα λίγα λεπτά που περάσαμε μαζί
Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ


[ Home ] [ Up ]
Επικοινωνία
Τηλέφωνα
210 3843074 - 210 3827601
FAX
210 3824872
Ταχυδρομική διεύθυνση
Ιοφώντος 29 - 116 34 Αθήνα
Πληροφορίες - e-mail:


Για σχόλια όσον αφορά στο Site στείλτε mail στον Webmaster
Copyright © 2005-2012 Εκδόσεις ΚΡΥΩΝ ΕΠΕ
Last modified: 28 Μαρτίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου