Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ



                       Γ   Α   Ι    Α     
Σύμφωνα με τη Μυθολογία η  Γαία γεννήθηκε μέσα από το κοσμικό αβγό μαζί με το Χάος  και τον Έρωτα. Στο επίπεδο της κοσμογονίας συμβολίζει την υλική πλευρά του Κόσμου και όχι την Γη.
Το Χάος συμβολίζει τον χώρο του σύμπαντος .
Ο Έρωτας συμβολίζει την κινητήρια δύναμη που ενώνει και μεταμορφώνει το Πάν…..! Κατά τον Ησίοδο η Γαία με το Χάος   μετά την μεσολάβηση του Έρωτα ‘’γεννούν’’ τον Ουρανό. Αργότερα η Γαία παντρεύεται  τον Ουρανό και έτσι δημιουργείται  το «Κοσμικό ζευγάρι της Δημιουργίας» …
Η Γαία λοιπόν θεωρείται η Μητέρα του πλανήτη ΓΗ…. η δική μας  Μάνα-Γη και εκδηλώνεται σε εμάς με την μορφή της …φύσης…..
                                     Φ   Υ   Σ   Η
 Η   εκδήλωση της  Θηλυκής  πλευράς  της  Δημιουργίας  του  Θεού  επάνω  στη  Γή.
                            Θ  Ε  Α     Δ Η Μ Η Τ Ρ Α  
Η Αρχαία Ελληνίδα θεά της Γονιμότητας, της Γεωργίας, της Βλάστησης και του Εδάφους…..
 Η Μητέρα –Γη μας φροντίζει… όπως κάθε μάνα φροντίζει τα παιδιά της….. Αν αγκαλιάσεις ένα δένδρο και του δώσεις όλες τις έγνοιες σου… τότε  εκείνο τις μεταφέρει στη Μητέρα-Γη και της μετουσιώνει…. Ταυτόχρονα δε σου ανταποδίδει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του έδειξες… μεταφέροντάς  σου θετική ενέργεια και δύναμη από τη Μητέρα-Γη….  Αφουγκράσου την αρμονία της Φύσης επικοινωνώντας με κάθε εκδήλωσή της στον πλανήτη που υπάρχεις….                                 Η Φύση «μιλάει» και εσύ έχεις την ικανότητα να την ακούσεις…. Το πιο μεγάλο ταξίδι ξεκινά μ ένα μόνο βήμα…
Η ζωή στο πλανήτη Γη μπορεί να είναι πολύ ακριβή , όμως περιλαμβάνει ένα δωρεάν   ΄΄ταξίδι ΄΄    γύρω από τον ήλιο κάθε χρόνο ….απόλαυσέ το….
Τα ιδανικά  είναι  σαν τα αστέρια.  Ποτέ δεν τα φθάνουμε με το φυσικό μας σώμα.     Όμως τα χρησιμοποιούμε  με την νόηση , όπως οι ναυτικοί  τις πυξίδες, για να χαράξουμε την πορεία μας….
Η  πείρα είναι μία φλόγα που φωτίζει καλά εκείνους που έχει κάψει…..
Κάτι είναι πραγματικά δικό σου μόνο όταν μπορείς να το χαρίσεις σε κάποιον άλλον..
Εκείνο που περιμένει η Μητέρα-Γη από εσένα  είναι να επικοινωνήσεις μαζί της γειώνοντας τον εαυτό σου και ενώνοντας τον ενεργειακό σου λώρο με τον πανέμορφο λαμπερό διαμάντι  που υπάρχει στο κέντρο της…
Το εκδηλωμένο ‘’πρόσωπο’’ της φύσης στον πλανήτη Γη έχει πρώτα  αγκυροβοληθεί στο αιθερικό της πεδίο και έχει προσελκυθεί   σύμφωνα με τον νόμο της βαρύτητας και του μαγνητισμού για να θυμίσει τα λόγια του Τρισμέγιστου…. Ότι υπάρχει στον Ουρανό υπάρχει και στη Γη……
Το μυστικό είναι να ανακαλύψεις αυτή τη διαφορετική μορφή εμφάνισης στον πλανήτη Γή και να  ‘’περπατήσεις’’  παράλληλα με αυτή τη ροή….
Κάπως έτσι δημιουργείς τον Ουρανό επί της Γης……
Κάθε ανθρώπινη οντότητα πάνω στον πλανήτη Γη μπορεί να ανακαλύψει  αυτό το ‘’μυστικό’’ και  η επιλογή του τρόπου είναι διαφορετική για τον καθένα….
Η προσωπική του αλλαγή είναι εκείνη που θα φέρει την αλλαγή στον κόσμο….

Η Ζωή στον πλανήτη σου είναι όμορφη αν την κάνεις εσύ όμορφη…
Η Ζωή έχει  χαρά…. Δέξου την…
Η Ζωή έχει γέλιο… ξεκαρδίσου…
Η Ζωή έχει αρμονία… συντονίσου…
Η Ζωή έχει ηρεμία …απόλαυσέ την….
Η Ζωή έχει μουσική… ύμνησέ την…
Η Ζωή έχει ελευθερία…. αναζήτησέ την…
Η Ζωή έχει δύναμη… νοιώσε την…
Η Ζωή έχει αφθονία… ζήτησέ την…
Η Ζωή έχει  πόνο….  άντεξέ τον…
Η Ζωή έχει θλίψη… ξεπέρασέ την…
Η Ζωή έχει σημάδια… ακολούθησέ τα…
Η Ζωή έχει φιλία… δώσε την…
Η Ζωή έχει ομορφιά… ύμνησέ την…
Η Ζωή έχει παρελθόν… ξέχασέ …
Η Ζωή έχει θαύματα…. περίμενέ τα…
Η Ζωή έχει ευτυχία… νοιώσε την…

Κάνε τις επιλογές σου ….και προχώρα.

Η Μάνα-Γη είναι εδώ για να στηρίζει κάθε σου κίνηση  …διότι… σαν μάνα έχει το μητρικό φίλτρο της αγάπης να σου προσφέρει και διότι αυτή την στιγμή έχει την ανάγκη σου περισσότερο από ποτέ….

                                            A    I    L     A  
                                         Astarhellas.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου