Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012


  ΑΡΧΑΙΟΙ    ΕΛΛΗΝΕΣ    ΘΕΟΙ  ΚΑΙ  ΘΕΕΣ                
                INTERGALACTIC FEDERATION   OF LIGHT       
Παρουσιάζει…όταν  ο μύθος συναντά την πραγματικότητα…. 

Αρχαίες θεότητες και διαγαλαξιακές οντότητες της 5ης  διάστασης του Φωτός και  της  Αγάπης.
ΕΡΜΗΣ –ΑΦΡΟΔΙΤΗ –ΓΑΙΑ – ΑΡΗΣ –  ΖΕΥΣ – ΚΡΟΝΟΣ-  ΟΥΡΑΝΟΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ  -  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ. 
Σε όλους τους  αρχαίους πολιτισμούς που άνθισαν  στην Γη παρατηρούμε την εμφάνιση ‘’οντοτήτων’’ που σύμφωνα με την  Αρχαία  αντίληψη κατέβηκαν από τους Ουρανούς…. 
Οι άνθρωποι στην αρχή παρατηρώντας αυτά τα ανθρωποειδή πλάσματα να πραγματοποιούν ‘’καταστάσεις’’ που η ανθρώπινη λογική δε μπορούσε να εξηγήσει άρχισαν να αναρωτιούνται από πού έχουν έρθει?
Η γνώση των ορίων του ουρανού εκείνη την εποχή ήταν περιορισμένη. Μετά την εμφάνιση των οντοτήτων αυτών άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει και κάτι άλλο πίσω από αυτό που μπορούσαν να δουν. Παρόλο που ο άνθρωπος σε γενικότερα πλαίσια είναι δύσπιστος σε αυτό που δεν μπορεί  να κατανοήσει η κοινή λογική και πολλές φορές μάλιστα σε αυτό που δεν μπορεί να δει το φυσικό μάτι, απεδέχθη τις ‘’οντότητες’’ αυτές και μάλιστα  τις βρίσκουμε να ανακατεύονται σε υποθέσεις της καθημερινής ζωής των αρχαίων κατοίκων  της Γαίας.  Έτσι  λοιπόν στο είδος που είχε αφιχθεί από τους ουρανούς έδωσαν την ονομασία  « ΘΕΟΙ».  Μια ονομασία όμως που επεκράτησε αργότερα.
Οι πρώτες θεότητες που ήρθαν στην Γη απλώς εμφανίστηκαν. Αρκετές από αυτές ανακατεύθηκαν με τους ανθρώπους του πλανήτη Γη και άρχισαν να πολλαπλασιάζονται. Έτσι άρχισαν να γεννιόνται  οι ημίθεοι. Σήμερα αυτές τις ‘’θεότητες’’ οι περισσότεροι ερευνητές τις ονομάζουν «εξωγήινες» οντότητες. Πλάσματα του σύμπαντος που ανήκουν σε έναν άλλο πλανήτη ή σε ένα άλλο αστρικό σύστημα του ηλιακού μας  όμως συστήματος.
Οι λόγοι που αυτές οι οντότητες-θεότητες κατέβηκαν στην Γη ήταν αφενός  για να επεξεργαστούν δικά τους ενεργειακά  κομμάτια ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν σε μία ανώτερη διάσταση, αφετέρου  για να διδάξουν  τους ανθρώπους  διάφορες τέχνες και αρχαία επιτεύγματα  συμβάλλοντας έτσι στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Σήμερα οι περισσότερες από αυτές τις οντότητες βρίσκονται σε ανώτερη διάσταση  και αρκετές από αυτές συνεχίζουν την διδαχή με έναν διαφορετικό τρόπο όμως, πιο εξελιγμένο. Όπως….προσφέροντας τον σπόρο της έμπνευσης σε επιτεύγματα όπου κατά καιρούς εμφανίζονται στις μέρες μας ως ανακαλύψεις επάνω στη ΓΗ.
          ΟΙ   ΠΛΑΝΗΤΕΣ      -   ΟΙ    ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ    
            ΚΑΙ   Η    ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ    ΑΝΑΛΗΨΗ
Ας δούμε την δυναμική της ενέργειας που διέθεταν αυτές οι αρχαίες οντότητες και τη λειτουργία των πλανητών στο Κοσμικό Σύμπαν. Θα ήθελα να επισημάνω για ακόμα μια φορά τις διαστάσεις και τα επίπεδα εξελίξεων στο κοσμικό σύμπαν.
Υπάρχουν 7 εξωτερικές διαστάσεις στην νοημοσύνη του σύμπαντος.  Κάθε διάσταση έχει 7 επίπεδα εξέλιξης και κάθε επίπεδο εμπεριέχει  12 εσωτερικές διαστάσεις. Όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας  συστήματος λειτουργούν μέχρι και την 4η διάσταση.  Οι 3 πρώτες διαστάσεις  συμπεριλαμβάνονται στην επιφάνεια και στον εσωτερικό  πυρήνα του πλανήτη.
Η 4η  διάσταση βρίσκεται λίγο πάνω από την επιφάνεια , στο λεγόμενο «αιθερικό πεδίο» του πλανήτη.
Κάθε πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος   διαθέτει την δική του 4η διάσταση.  Και λέω  δική του, διότι για παράδειγμα, η δική μας 4η διάσταση δεν είναι ίδια με την 4η διάσταση του πλανήτη Άρη   ή κάποιου άλλου.  Αυτό συμβαίνει  διότι το αιθερικό πεδίο ενός πλανήτη είναι ένα μορφικό πεδίο το οποίο εμπεριέχει  το ολόγραμμα του πλανήτη. Με άλλα λόγια  η συμπαγής   μάζα ενός πλανήτη αντανακλάται ή επαναλαμβάνεται στη 4η  διάσταση.
Όπως το φυσικό σώμα διαθέτει το αιθερικό και το αστρικό σώμα, έτσι και ο κάθε πλανήτης έχει το δικό του αιθερικό και αστρικό σώμα.
Η 4η  διάσταση παίζει σημαντικό ρόλο  στην προέκταση του πλανήτη στη 5η  διάσταση, όπως θα δούμε παρακάτω.
Το μορφικό  πεδίο της 4ης διάστασης δεν εμπεριέχει μόνο το αιθερικό ολόγραμμα ενός πλανήτη, αλλά και την ενέργεια που παράγεται από τις οντότητες που κατοικούν!   Γι ΄ αυτό και είναι πολύ σημαντικό  να υπάρχει θετική ενέργεια  καθώς και η ανάλογη κάθαρση του πλανήτη ειδικά όταν πλησιάζει στην ευθυγράμμιση με το κέντρο του Γαλαξία. Όλοι λοιπόν οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος  λειτουργούν μέχρι και την 4η  διάσταση.
Το ηλιακό μας σύστημα καταλαμβάνει ένα μέρος του σύμπαντος ,   άρα καταλαμβάνει ένα διάστημα.  Το διάστημα αυτό ονομάζεται  Γαλαξιακό Διάστημα.  Στην ουσία το Γαλαξιακό Διάσημα  περιλαμβάνει όλους τους  πλανήτες και τα αστρικά συστήματα τα οποία λειτουργούν μέχρι κι τη 4η διάσταση και κατά συνέπεια  δεν έχουν « προεκταθεί κρυσταλλικά» ή αν θέλετε στη γλώσσα της  new age θεωρίας « δεν έχουν αναληφθεί».  
Ο καθένας πλανήτης γράφει τη δική του ιστορία μέσα στο κοσμικό σύμπαν. Ανά τακτά μακρινά χρονικά διαστήματα ευθυγραμμίζεται με το κέντρο  του Γαλαξία. 
Καθώς παρουσιάζεται  αυτό το κοσμικό γεγονός, το μορφικό πεδίο της 4ης διάστασης ενεργοποιεί  τα ανώτατα επίπεδα  του ( μη ξεχνάμε  ότι και εδώ έχουμε 7 επίπεδα και 12 εσωτερικές διαστάσεις εξέλιξης) δηλ. ενεργοποιούνται τα ανώτατα επίπεδα  της αιθερικής προέκτασης  του πλανήτη.
Στα ανώτατα πεδία του αιθερικού ολογράμματος βρίσκεται και το αστρικό σώμα του πλανήτη, η αστρική του προβολή.  Στην ουσία των πραγμάτων το αιθερικό σώμα πυροδοτεί  το αστρικό σώμα για να επιτευχθεί η προέκταση. Τότε όλες οι δονήσεις ολόκληρου του πλανήτη που είναι κατάλληλα  προετοιμασμένες , αλλά και των οντοτήτων , ενεργοποιούνται.
 Καθώς ο πλανήτης ευθυγραμμίζεται με το κέντρο του Γαλαξία οι κατάλληλα προετοιμασμένες δονήσεις  έχουν την ευκαιρία, αν και εφόσον το επιλέξουν , να περάσουν  τον γαλαξιακό  ισημερινό και να βρεθούν στην άλλη μεριά  του ‘’πέπλου’’ στο Διαγαλαξιακό Διάστημα, εκεί όπου υπάρχουν ή καλύτερα έχουν προεκταθεί κρυσταλλικά τα μορφικά ολογράμματα των πλανητών ,δηλ. εκεί που υπάρχουν οι αναληφθέντες πλανήτες και οι αναληφθέντες οντότητες και λειτουργούν στην 5η διάσταση  του Φωτός και της Αγάπης. 
Έτσι επιτυγχάνεται η ανάληψη ενός πλανήτη  ή των άλλων οντοτήτων  που έχουν επιλέξει  να λειτουργήσουν στην 5η διάσταση.  Η ανάληψη  αυτή είναι  εντελώς διαφορετική  από την πορεία που ακολουθούν  οι ψυχές εγκαταλείποντας το υλικό σώμα. Και είναι διαφορετική  διότι οι οντότητες  που θα  αναληφθούν  στην 5η διάσταση με αυτόν τον τρόπο είναι εκείνες που έχουν επιλέξει να τεθούν στην υπηρεσία του Θεϊκού Σχεδίου  ώστε να βοηθήσουν και άλλες οντότητες να αναληφθούν .
Το «Πέρασμα» αυτό  όμως δεν  γίνεται με την υλική δομή ενός πλανήτη, όπως την γνωρίζουμε σήμερα, ή με το υλικό σώμα μιας οντότητας.  Όπως προαναφερθήκαμε ξεκινά με το «αιθερικό σώμα του πλανήτη» ή με το «αιθερικό σώμα» μιας οντότητας και επιτυγχάνεται με το αστρικό σώμα της οντότητας ή του πλανήτη.
Εδώ επικρατεί μια σύγχυση διότι είναι  πολλοί που υποστηρίζουν ότι μπορεί να επιτευχθεί η ανάληψη της οντότητας στην 5η διάσταση με το φυσικό σώμα.  Το φυσικό σώμα δεν διαθέτει  την λεπτοφυή μορφή που απαιτείται για την ύπαρξή του στην 5η διάσταση του Φωτός.  Επιτυγχάνεται με το αιθερικό σώμα  το οποίο είναι το αντίγραφο  του φυσικού σώματος   σε αόρατο επίπεδο και κατ΄επέκταση με την αστρική του προβολή. Στην ουσία κανένα  φυσικό- υλικό σώμα δεν έχει πρόσβαση στην 5η διάσταση.
Τι απογίνεται το φυσικό σώμα στην περίπτωση της προέκτασης, θα το δούμε παρακάτω.
Ας δούμε τώρα έναν πλανήτη που ευθυγραμμίζεται με το γαλαξιακό κέντρο. Όπως προαναφέρθηκε ενεργοποιούνται οι ανώτατες δονήσεις του μορφικού ολογράμματος. Εάν η ενέργεια συγχρονιστεί με την ενέργεια που εκπέμπεται από το κέντρο του Γαλαξία, τότε ο πλανήτης προεκτείνεται  κρυσταλλικά και πραγματοποιείται η ανάληψη στη 5η  διάσταση,  με τον τρόπο που προαναφέρθηκε.
Εάν συγχρονιστεί ένα μέρος του πλανήτη τότε προεκτείνεται μόνο εκείνο το μέρος και αυτό δικαιολογεί γιατί σε ορισμένες πληροφορίες που έρχονται από τη 5η διάσταση  οι οντότητες αναφέρουν  ότι ο  «τάδε  πλανήτης αναλήφθηκε κατά ένα μέρος»  (π.χ. ο Σείριος)  .  Επειδή όμως έχει παραμείνει  ένα άλλο μέρος που δεν έχει αναληφθεί τότε το μορφικό πεδίο της 4ης  διάστασης δημιουργεί ένα πανομοιότυπο  ολόγραμμα  για να συμπληρώσει το κενό και να διατηρηθεί η ισορροπία στο σύμπαν . Και ξεκινά πάλι από την αρχή.
Όσο αφορά τώρα τις οντότητες , ανάληψη πραγματοποιούν μόνον εκείνες που η ενέργειά τους  είναι συμβατή με το κέντρο του γαλαξία. Αυτές οι οντότητες ακολουθούν το δικό τους μορφικό  ολόγραμμα που τους αναλογεί στο αιθερικό πεδίο του πλανήτη και επιτυγχάνουν την κρυσταλλική τους προέκταση.  Αλλά παρόλο που το επιτυγχάνουν αυτό  η προέκταση δεν γίνεται αμέσως. Απλώς ξεκινάει. Η οντότητα θα παρακολουθεί τις αλλαγές να έρχονται σιγά-σιγά γνωρίζοντας ότι λειτουργεί σε μία διαφορετική  δόνηση έστω και αν βρίσκεται ακόμα στην επιφάνεια  του πλανήτη που «κατοικεί».  Αυτή είναι μία ιδιομορφία που παρουσιάζεται όταν δεν επιτευχθεί ανάληψη ολοκλήρου του πλανήτη.
Η οντότητα συνεχίζει να βρίσκεται στην επιφάνεια του πλανήτη, πλήρως αφυπνισμένη και συνειδητοποιημένη όμως με τις αλλαγές που πρόκειται να επακολουθήσουν και που έχει επιλέξει.
Σε περίπτωση τώρα που αναληφθεί ολόκληρος  ο πλανήτης  όλες οι οντότητες που τον αποτελούν συμβαδίζουν στον δρόμο των αλλαγών και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν διαφορές.
Η ευθυγράμμιση λοιπόν ενός πλανήτη (έστω και αν  η ενέργειά του είναι συμβατή) με το γαλαξιακό κέντρο δεν  σηματοδοτεί  την άμεση διέλευση του γαλαξιακού ισημερινού  και την πρόσβαση στην 5η διάσταση, αλλά την έναρξη της συγκεκριμένης  διαδικασίας.
Οι αρχαίες λοιπόν θεότητες που εμφανίστηκαν στην Γη προήρχοντο από άλλους πλανήτες ή συστήματα  του ηλιακού μας συστήματος που εκείνη την εποχή δεν είχαν αναληφθεί.  Άρα οι οντότητες αυτές  ανήκαν στην 3η  διάσταση  κάποιου πιο εξελιγμένου πλανήτη ή ακόμα και στην 4η  και προετοιμάζονταν  για την προέκταση τους   στην 5η διάσταση  . 
Όπως είναι κατανοητό, οι αρχαίες θεότητες που εμφανίστηκαν στη Γη με μια συγκεκριμένη  μορφή τότε, σήμερα καθώς  έχουν αναληφθεί στην 5η διάσταση του Φωτός και της Αγάπης, δεν διαθέτουν την ίδια μορφή αλλά  ούτε την ίδια δόνηση που είχαν τότε, π.χ.  Αν  γνωρίζαμε τον  Θεό  Άρη  ως έναν αρχαίο πολεμοχαρή  Θεό σήμερα καθώς έχει αναληφθεί στην 5η διάσταση δεν διαθέτει τέτοια δόνηση.
Από την στιγμή που μια οντότητα περάσει τα όρια και εγκατασταθεί στην 5η διάσταση η μορφή πλέον θεωρείται ενεργειακή και δονείται με την πραγματική μορφή της εξελιγμένης οντότητας, αυτό που ονομάζουμε εμείς  « ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ»
          Θ Ε Ο Ι       Θ Ε Ε Σ        Κ Α Ι        Η Ρ Ω Ε Σ   
                         ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  

Σύμφωνα με αγκυροβολημένες πληροφορίες έχουν αναληφθεί στην  5η διάσταση του Φωτός και της Αγάπης.
Οι θεότητες που έχουν  αναληφθεί λειτουργούν σε μία εξελιγμένη δόνηση που δεν θυμίζει τίποτα από την παλαιά  δόνηση.
Εάν παλαιά τις γνωρίζαμε με ένα όνομα, σήμερα η ανύψωση των κραδασμών  της ενέργειάς  τους επιτρέπει  στον ανθρώπινο εγκέφαλο να αποκωδικοποιήσει  και να τις ερμηνεύσει με ένα  άλλο όνομα. Αυτό όμως δεν έχει  καμία σημασία γιατί  όπως έχω αναφέρει στη 5η διάσταση του φωτός δεν υπάρχουν ονόματα.    Υπάρχουν μόνο δονήσεις που παράγουν ήχους και χρώματα.   Αναφέρω πληροφοριακά τις « νέες ονομασίες» , αλλά η επικοινωνία  με μια αναληφθείσα οντότητα  μπορεί να γίνει και με την παλαιά ονομασία αρκεί να είμαστε   σε θέση να αναγνωρίζουμε την εξελιγμένη δόνηση από την αρχαία δόνηση.
Προσωπικά πιστεύω  ότι σ΄ αυτήν την επικοινωνία   συμβάλλει περισσότερο  η πρόθεση που έχουμε  στη καρδιά μας και πόσο δεκτικοί είμαστε στους υψηλούς κραδασμούς που αυτή η δεκτικότητα προέρχεται από ένα ανοικτό ενεργειακό κέντρο καρδιάς. 
Οι παρακάτω αναληφθείσες  θεότητες που αναφέρω είναι από τις μέχρι  τώρα πληροφορίες . 
Σαφώς υπάρχουν περισσότερες αλλά αυτό είναι κάτι που θα αγκυροβοληθεί αργότερα .
Οι θεότητες που αναφέρονται είναι εκείνες που πρωτοστατούν αυτήν την συγκεκριμένη εποχή όπου ο πλανήτης μας χρειάζεται υποστήριξη και ενέργεια καθώς πλησιάζει η ώρα που πρόκειται να ευθυγραμμιστεί με το κέντρο του γαλαξία μας.               


ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ                  (Αναληφθέν σύστημα)                              ΖΕΥΣ (Δίας)-Άρχοντας της  Ανδρομέδας-  Κεντρικός Ήλιος           (Νέα δόνηση:                                          Β (Φ) Α- ΡΤ - ΑΝ)                                                        ΑΠΟΛΛΩΝ                                         (Νέα  δόνηση:      ΣΑΝ  -  ΤΑΡ  )            ΗΡΑΚΛΗΣ                          (Νέα  δόνηση:       ΚΑΝ -   ΤΟΡ  )   
                                           ΘΗΣΕΑΣ
(Νέα  δόνηση:          ΡΟ-Ν-  ΑΛ )    
                                            ΑΘΗΝΑ                                                        (Νέα   δόνηση:       ΛΑ- ΡΙ-ΜΑΡ)   
                                              ΑΡΗΣ                                                            (Νέα   δόνηση:    ΖΟ-Ν-ΤΙ-ΑΡ    )


ΠΛΕΙΑΔΕΣ   (Αναληφθέν σύστημα)
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ   της   ΑΛΚΥΟΝΗΣ                                                     
ΠΟΣΕΙΔΩΝ   - Άρχοντας των Πλειάδων        (Νέα  δόνηση: ΚΕΡ- ΔΑΛ)    
ΑΣΤΡΑΙΟΣ   -  Διαγαλαξιακός Κυβερνήτης της 5ης διάστασης                                              (Νέα δόνηση:  ΑΣΤΑΡ) 
ΑΙΟΛΟΣ:  Διαγαλαξιακός  Συν-Κυβερνήτης της 5ης διάστασης. Συνεργάζεται με τον Αστραίο  για θέματα  που αφορούν την ευθυγράμμιση των πλανητών με το Γαλαξιακό Κέντρο και τη μετάβασή τους  από τον Γαλαξιακό Ισημερινό.   (Νέα δόνηση:  ΛΟΥ-ΜΙ-ΝΑΡ)

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ        (Αναληφθέν σύστημα)
ΕΡΜΗΣ :Υπεύθυνος Φύλακας των Διαγαλαξιακών Πυλών μεταφοράς ενέργειας προς την ΓΗ  στην περιοχή του αναληφθέντος συστήματος του Αρκτούρου και του Σείριου. (Νέα  δόνηση:  ΛΙΝ-ΟΡ)
ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΑΦΡΟΔΙΤΗ (Αναληφθέν σύστημα –ΡΟΖ ΠΛΑΝΗΤΗΣ 5η διάσταση. 
 ΑΦΡΟΔΙΤΗ  (ΘΕΑ)  (Νέα δόνηση: ΜΑΝ- ΤΑΛ)

ΣΕΙΡΙΟ  (Αναληφθέν σύστημα)    ΔΗΜΗΤΡΑ (Νέα δόνηση: ΜΑΡ-ΤΙ-ΜΑΡ)

       ΘΕΟΤΗΤΕΣ   ΠΟΥ  ΔΕΝ    ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΑΝ

Οι περισσότερες αρχαίες θεότητες έχουν αναληφθεί σε συστήματα της 5ης διάστασης του φωτός. Όμως υπήρξαν και κάποιες θεότητες που δεν κατάφεραν ή δεν έχουν καταφέρει ακόμα την ανάληψη και παρέμειναν στην 4η  διάσταση.
Καθώς λοιπόν παρέμειναν στην 4η  διάσταση το πρώτο τους μέλημα  ήταν να δουν τι έχει απομείνει στον πλανήτη τους.  Διότι ένας πλανήτης μπορεί  να επιτυγχάνει μερική ή ολική ανάληψη  παρόλα αυτά όμως η υλική συμπαγής του μάζα παραμένει στο γαλαξιακό διάστημα και στην παλαιά του τροχιά , όπως προαναφέρθηκε.
Παρατηρώντας λοιπόν τι απέμεινε, ανακάλυψαν κάποιες οντότητες της παλαιάς δικής τους  διάστασης, χαμηλότερης όμως ενέργειας που επέλεξαν να μην αναληφθούν.
Η πρώτη τους κίνηση ήταν να κυριαρχήσουν σε αυτές τις οντότητες. Αφού αυτό επιτεύχθηκε αποφάσισαν και την επέκτασή τους.  Η μόνη δυνατότητα που είχαν ήταν να κοιτάξουν προς την κατεύθυνση της 3ης διάστασης .   Προς τα κάτω δηλαδή.  Διότι στην 5η διάσταση  αφενός δεν έχουν πρόσβαση και αφετέρου  οι  Φύλακες δεν επιτρέπουν την είσοδο εάν  δεν επιτευχθεί η ενεργειακή εξέλιξη της οντότητας.
Τα πράγματα όμως στην 3η  διάσταση ήθελαν λεπτούς χειρισμούς διότι μπορεί να τα κατάφεραν καλύτερα στην δική τους 4η διάσταση και να κυριαρχήσουν  στις χαμηλότερης ενέργειας οντότητες που παρέμειναν, αλλά η 3η έστω και χαμηλότερη διάσταση , δεν ήταν τόσο εύκολη.     Έπρεπε  λοιπόν να «πείσουν» τις οντότητες της 3ης διάστασης  οι οποίες είχαν μνήμες από τις αρχαίες θεότητες.
Εκείνο που διαπίστωσαν ήταν ότι οι οντότητες της 3ης προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή με τις αναληφθείσες θεότητες στην 5η διάσταση. Αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό, ειδικά όταν μία οντότητα της 3ης διάστασης δεν έχει ανεβάσει το ενεργειακό πεδίο. Έτσι λοιπόν οι θεότητες της 4ης  που δεν είχαν αναληφθεί και που στόχος τους ήταν να επι-κυριαρχήσουν  και στην 3η  διάσταση, αποφάσισαν  να το εκμεταλλευτούν.  Καθώς είχαν πρόσβαση στα αρχεία μνήμης  της 4ης διάστασης μπορούσαν να γνωρίζουν ποιά  μορφή είχε η θεότητα όταν υπήρχε πάνω στη Γή.
Για να μπορέσουν λοιπόν να πείσουν τις οντότητες της 3ης διάστασης και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους ώστε να επι-κυριαρχήσουν   «φόρεσαν» την αρχαία μορφή της θεότητας που είχε αναληφθεί .   Χρησιμοποίησαν δηλ. την « σκιά της μορφής» που είχε απομείνει από μία θεότητα που είχε αναληφθεί. Με άλλα  λόγια ότι είχε απομείνει από τη «φυσική μορφή» .  
 Επίσης χρησιμοποίησαν το φως  της 4ης διάστασης , εκείνο  το φως όμως  το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το αγνό, καθαρό και κρυσταλλικό φώς της 5ης διάστασης. Π.χ.  Αν ο θεός Θώθ   ήταν μισός πουλί , μισός άνθρωπος, χρησιμοποίησαν αυτήν ακριβώς την μορφή, διότι καθώς δεν τους επιτρέπεται η πρόσβαση στην 5η διάσταση  δεν μπορούσαν να «δουν» την αναληφθείσα μορφή που είχε πάρει  η αρχαία θεότητα.
Το  ίδιο  θα μπορούσε  να συμβεί με τον Χείρων Κένταυρο!          Με αυτό τον τρόπο άρχισαν να πείθουν τις τριτοδιαστατικές  οντότητες.  Αρκετές  όμως τριτοδιαστατικές  οντότητες κατάλαβαν τι έχει συμβεί. Παρόλα αυτά συνέπραξαν με τους επι-κυρίαρχους της 4ης διάστασης και συνεργάστηκαν.
Έτσι αυτές οι οντότητες αποκτούν τον τίτλο των κυρίαρχων στις οντότητες της 3ης διάστασης και μάλιστα σε άμεση συνεργασία με τους επι-κυρίαρχους της 4ης διάστασης.  Αυτές οι οντότητες που σήμερα ονομάζουμε  greys  ή ερπετοειδής, κλπ. Είναι ακριβώς αυτές οι οντότητες που σήμερα εισάγουν τον «φόβο» ότι κινδυνεύουμε  από τα aliens.
Ας δούμε τώρα τι γίνεται με τις απλές τριτοδιαστατικές οντότητες.        Από την στιγμή που οι επι-κυρίαρχοι, με την βοήθεια των κυρίαρχων , πείθουν τις απλές οντότητες ενός πλανήτη αποκτούν και πρόσβαση. Διότι εφόσον η οντότητα τους αποδέχεται , σύμφωνα με το νόμο της ενέργειας  και της ελεύθερης βούλησης, τους δίνει αυτόματα και ασυνείδητα την  «άδεια» να εισέλθουν στο ενεργειακό προσωπικό πεδίο.
Και το παιγνίδι αρχίζει………….Εισάγονται διάφορα «εργαλεία» στους ανθρώπους με τα οποία τους πείθουν ότι μπορούν να αναληφθούν σε ανώτερες διαστάσεις ακόμα και στην 5η  διάσταση. Τους επικεντρώνουν σε ένα φως εξωτερικό καθοδηγώντας τις οντότητες της 3ης διάστασης  να το ακολουθήσουν .
 «Παραλείπουν» όμως να πουν ότι το πρώτο φως που πρέπει να καλλιεργηθεί  και να ακολουθηθεί είναι εκείνο το εσωτερικό μας  που βρίσκεται στο θεϊκό  κομμάτι που φέρει στο εσωτερικό της σύμπαν κάθε οντότητα και που είναι το κλειδί για να ανοίξει η πόρτα της 5ης διάστασης.  Έτσι η ψυχή περιπλανάται και εγκλωβίζεται  ψάχνοντας για μια διέξοδο που ποτέ δεν θα βρει , και που οδηγεί την οντότητα της 3ης διάστασης να έρπετε χωρίς όμως να το συνειδητοποιεί.
Με αυτό τον τρόπο οι κυρίαρχοι και οι επι-κυρίαρχοι έχουν πλέον τον πλήρη έλεγχο.
Από τη μια μεριά «υποστηρίζουν»  την οντότητα καθοδηγώντας την με μαθηματική  ακρίβεια πιο βαθειά στην ύλη παρά στην πνευματική ανύψωση και από την άλλη μεριά με επιδέξιους χειρισμούς διαταράσσουν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του τόπου κατοικίας της οντότητας (π.χ. του πλανήτη) διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι όσο και να προσπαθεί μία οντότητα (την στιγμή που την έχουν καθοδηγήσει να κοιτάξει στο εξωτερικό πεδίο και όχι πρώτα στο εσωτερικό σας πεδίο) να ισορροπήσει σε ένα διαταραγμένο  ενεργειακά πεδίο, δεν πρόκειται να τα καταφέρει.
Επίσης γνωρίζουν πολύ καλά ότι εάν καθοδηγήσουν την οντότητα να ισορροπήσει πρώτα το δικό της εσωτερικό πεδίο, εκείνο που θα διασκορπίσει στο περιβάλλον είναι μια ανισορροπία. Το παιχνίδι του «ποιος θα κυριαρχήσει» σε έναν πλανήτη είναι πανάρχαιο παιχνίδι.  
Αυτά όμως συμβαίνουν σε κατώτερες διαστάσεις και χειραγωγούνται ειδικά από εκείνους που γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν χάσει την είσοδό τους στο Αγνό, Πραγματικό, Κρυσταλλικό Φώς.
Στη 5η διάσταση του  Φωτός και της Αγάπης δεν υπάρχουν αυτές οι λειτουργίες. Όλες οι οντότητες που το έχουν επιλέξει υπηρετούν το Θεϊκό Σχέδιο   της Ισορροπίας , της Δικαιοσύνης και της Αγάπης σύμφωνα με τους κοσμικούς  νόμους του Ενός  και Μοναδικού Αγνού Φωτός.
                          Ε Σ Σ Ε Τ Α Ι      Η Μ Α Ρ  !!
                                A  I   L   A
                           Ashtarhellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου