Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ


Οι Πύλες της υψηλής Συνείδησης  ​​έχουν ανοίξει πλήρως.
 Οι απαραίτητες δομές του πλέγματος της Γαίας   ευθυγραμμίζονται για τη στήριξη των πλαισίων της ενέργειας της Ανώτατης πύλης της  Συνείδησης. Αυτό  μπορεί να φαίνεται κάπως απόκρυφο σε πολλούς, ωστόσο, σε αυτό το στάδιο η ακολουθία των ανοιγμάτων έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια και σε σχέση με την ανώτερη συνειδητότητα, δηλαδή οι υψηλότερες διαστάσεις, έχουν κατασκευαστεί , με την πρόθεση  της  αφύπνισης να επανδρωθεί  για όλη την ανθρωπότητα.
Το πλήρες άνοιγμα όλων των πυλών της Ανώτατης  Συνείδησης  ​​ είναι το κλειδί για την Ανάληψη της Γαίας ως σύνολο. Περίμενε  (η ΓΑΙΑ)  αυτή τη στιγμή  ώστε από την πτώση της ανθρωπότητας  να ευαισθητοποιήσει την  Ανώτατη Συνείδηση. Το Φως μέσα από το Γαία  αυξάνεται συνεχώς και θα φτάσει  τα ανώτατα όρια στην πύλη  της 12/12/12, και στη συνέχεια θα διατηρείται καθ 'όλη τη διαδικασία της Ανάληψης.
Η  αίσθηση της ζάλης  θα είναι  τα συμπτώματα της Ανάληψης , θολή όραση, φαγούρισμα του  δέρματος και  των άκρων, αλλά σιγά σιγά   και   ατενίζοντας προς  στο διάστημα, θα  ευθυγραμμίζονται   με αυτές τις υψηλότερες ενέργειες των πυλών της  Συνείδησης ​​».
 Δεν υπάρχει τίποτα  ποιο φυσιολογικό απ 'αυτό, για εκείνους των οποίων η πρόθεση είναι  η Ανάληψη  με τη Γαία. Αυτό έχει προβλεφθεί από τους  Ανώτατους Οδηγούς, οι οποίοι μπορεί να κληθούν για βοήθεια σε οποιαδήποτε στιγμή απαιτείται.
Όπως επίσης απαιτείται  ύπνος ή χαλάρωση που  μπορεί να βελτιώσει αυτά τα συμπτώματα, και συνιστάται να ξεκουραστείτε  όσο χρειάζεται για να είναι δυνατή η συνεχής ροή  στο ρεύμα των υψηλότερων  ενεργειών, που προέρχεται από τους φορείς καναλιών ενέργειας .
ΑMERTINE     EXTRATERRESTRIALS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου