Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012


Η ΓΑΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΚΥΟΝΗΣ
 ΜΗΝΥΜΑ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ
Στις   21-12-2012
                                Διάμεσο: Χαριτίνη Χριστάκου
                                        20  ΜΑΙΟΥ   2012      

Καλώς ήρθατε πολυαγαπημένες ψυχές , Πλειάδιες ψυχές, παρότι εσείς θεωρείτε τους εαυτούς σας Σείριους ή Ανδρομέδιους, στο βαθμό που η Πλειάδια συχνότητα μπορεί να πάλετε μέσα στο είναι σας και να μιλά στην καρδιά σας στη χαρά  και στην δημιουργικότητα του εαυτού σας, εμείς σας θεωρούμε Πλειάδια παιδιά, παιδιά  δηλ. που μεταφέρουν το τεράστιο φάσμα του φωτός σε άλλα παιδιά, έτσι ώστε πολλά παιδιά μαζί να μπορούνε να παίξουν.
Καλώς ήρθατε αγαπημένες ψυχές μέσα από τα πολλαπλά επίπεδα και πτυχές του εαυτού σας και της συνειδητότητας  σας, σε έναν πολύ ΙΕΡΟ χώρο σε ένα πολύ ΙΕΡΟ μέρος και σε μια πολύ ΙΕΡΗ ενέργεια.
Σας φιλοξενούμε για λίγη ώρα κυριολεκτικά  σαν αιθερικές παρουσίες, μέσα στον Ιερό χώρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης  της Αλκυόνης.
Είσαστε προσκαλεσμένοι του Συμβουλίου αυτών που είναι φύλακες της Βιβλιοθήκης της Αλκυόνης.
Είναι ένα πολυμελές Συμβούλιο, είναι πολλοί οι Φύλακες που διαφυλάσσουν  ω την Βιβλιοθήκη της Αλκυόνης και αυτό σημαίνει ότι διαφυλάσσουν την συνειδητότητα και τις ζωές της συνειδητότητας από τον Ήλιο της Αλκυόνης στον δικό σας Ήλιο  και μέσα  στην δική σας συνειδητότητα.
Θα μας ονομάζατε τους Δασκάλους που σας εμπνέουν, τους φύλακες που κρατάνε τη μνήμη του ολοκληρωμένου σας εαυτού, τους φύλακες των μνημών των ψυχών σας, τους φύλακες της μνήμης του εαυτού σας  φωτισμένου χωρίς κενά στην συνειδητότητα, χωρίς κομμάτια ξεχασμένα από την ιστορία σας, χωρίς άλλα ζητούμενα. Θα μας ονομάζατε πανάρχαιους φίλους και γνωστούς, θα μας ονομάζατε συντρόφους σας, συνταξιδιώτες σας μέσα σε  όλους τους χρονοδιαδρόμους των περιπετειών σας υλικών και μη. Θα μας αποκαλούσατε με πάρα πολλά ονόματα, αλλά η ουσία και μόνον όλων αυτών βρίσκεται στις λίγες λέξεις που ακούσατε. Είμαστε φύλακες της Βιβλιοθήκης της Αλκυόνης. Είμαστε Φύλακες των Μνημών σας, των μνημών του εαυτού σας.
Βρισκόμαστε γύρω από εσάς καθώς εσείς  κοιτάτε ένα πανομοιότυπο της Γαίας  το οποίο φυλάσσεται μέσα σε αυτή τη Βιβλιοθήκη. ΟΧΙ  αγαπημένες ψυχές αυτή η Βιβλιοθήκη δεν έχει τόνους από σκονισμένα βιβλία. Αυτή η Βιβλιοθήκη δεν έχει πολλούς παπύρους δεμένους με χρυσές κορδέλες με τα ονόματα  σας και τις μνήμες σας. Αυτά είναι σύμβολα με τα οποία μέχρι κάποτε οι πληροφορίες έρρεαν από τις βιβλιοθήκες μνήμης προς εσάς έτσι ώστε να μην ξεχνάτε ποιοι είστε και να μπορείτε να συνδέεστε με κομμάτια της μνήμη σας.
Δεν υπάρχουν ούτε πάπυροι τυλιγμένοι, δεν υπάρχουν ούτε βιβλία σκονισμένα, δεν υπάρχουν ράφια, για την ακρίβεια δεν υπάρχει βιβλιοθήκη όπως εσείς θα την περιμένατε μέσα στην δική σας πραγματικότητα.
Υπάρχουν όμως όλες οι ενέργειες  της Γαίας μέσα σε αυτό το πανομοιότυπο του πλανήτη της εμπειρίας της οποίας βρίσκεστε εσείς. Είναι ένα ακριβές πανομοιότυπο, και όταν λέμε ακριβές πανομοιότυπο  εννοούμε ένα ζωντανό πανομοιότυπο, παλλόμενο πανομοιότυπο σαν ένα δίδυμο σωματίδιο.
Η Γαία έχει το δίδυμο σωματίδιο της να διαφυλάσσεται στην Βιβλιοθήκη της Αλκυόνης και εσείς βρίσκεστε τώρα σαν αιθερικές παρουσίες τις οποίες όμως μπορούμε εμείς τουλάχιστον να διακρίνουμε ξεκάθαρα γύρω από το χώρο εκείνης της Γαίας, αυτής της Γαίας την οποία εμείς γνωρίζουμε με την οποία εμείς συναλλασσόμαστε, την οποία εμείς φροντίζουμε, και μέσα από αυτήν γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή … εσάς.
Μέσα από αυτήν είμαστε συνδεμένοι μαζί σας, γιατί αυτά τα δίδυμα σωματίδια, επιτρέψτε μας να το απλοποιήσουμε, πάλλονται ταυτόχρονα  εκεί που είστε εσείς και εδώ που είμαστε εμείς, και εσείς αιθερικά τώρα. Πάλλονται και μιλάνε, εκπέμπουν ενέργεια, συχνότητα συνειδητότητας , καθένας σας αποτελεί ένα κομμάτι αυτής της συνειδητότητας, μέσα στην Βιβλιοθήκη της Αλκυόνης.
Δεν κινδυνεύετε να χάσετε τη μνήμη του ποιοι είστε, γιατί  η συνειδητότητα σας διαφυλάσσεται με ακεραιότητα μέσα στις μνήμες της Γαίας που εσείς την ξέρετε σαν πλανήτη υλικό, και εμείς την ξέρουμε σαν μια ενεργειακή παρουσία μέσα στον Ιερό χώρο της Βιβλιοθήκης μας.
Βρισκόμαστε γύρω από εσάς γιατί εσείς αποτελείτε τον πρώτο κύκλο, τις πρώτες ενέργειες γύρω από τον πλανήτη της Γαίας στην Αλκυόνη. Γύρω από το πανομοιότυπο. Είμαστε ο Δεύτερος και εξώτερος κρίκος, εξώτερος δακτύλιος αυτής της ενέργειας για σήμερα, για αυτή τη στιγμή αυτήν την ώρα που γίνεται η μεταφορά των πληροφοριών.
Δεν θα αναφέρουμε ατομικά ονόματα, γιατί δεν θέλουμε το μυαλό σας ο νους σας να εστιάζεται σε γνωστούς ήχους και να προϊδεάζεται από τίτλους ταμπέλες.
Νομίζουμε το να σας μιλάμε για φύλακες της βιβλιοθήκης των μνημών αρκεί, και ελπίζουμε  τα παιδιά μέσα σας να μπορούν να χαρούν και μόνο για αυτό, γιατί θυμούνται ότι κάποιοι σας αγαπούν και είναι ενωμένοι μαζί σας  είτε εσείς τους καταλαβαίνετε είτε όχι, γιατί τα παιδιά μέσα σας θυμούνται ότι σε όλο το ταξίδι είμαστε μαζί, γιατί τα παιδιά μέσα σας θυμούνται ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και δημιουργίας μέσα στις πραγματικότητες.
Το πανομοιότυπο της Γαίας μέσα στην Αλκυόνη πάλλεται ακριβώς όπως πάλλεται η Γαία κάτω από τα πόδια σας.
Δεν μας μιλάει στη δική σας γλώσσα, μας μιλάει στη γλώσσα της ενέργειας και της καρδιά σας. Μας μιλάει μέσα από τις βαθύτερες προθέσεις σας, μας μιλάει μέσα από τις βαθύτερες δηλώσεις σας και επιλογές σας, μας μιλάει μέσα από τα βαθύτερα κομμάτια του νους σας τα οποία ακόμα δεν είναι πλήρως συνειδητά μέσα στο είναι σας.
Έτσι λοιπόν θα μπορούσαμε σε έναν βαθμό να πούμε ότι νοιώθουμε  πριν από σας για σας, γνωρίζουμε πριν από σας εσάς, ξέρουμε λίγο πριν από σας εσάς, και αφουγκραζόμαστε εσάς με ένα τρόπο πολύ ποιο εσωτερικό, από ότι εσείς αφουγκράζεστε τους εαυτούς σας. Γιατί αφουγκραζόμαστε τα μύχια του εαυτού σας, τις αληθινές ανάγκες του εαυτού σας, τους αληθινούς πόθους, τις αληθινές επιθυμίες μέσα σε αυτή τη χρυσή διαδρομή μιας ακόμη ανθρώπινης εμπειρίας, πνευματικής εμπειρίας μέσα στην ύλη που λέγεται ΓΑΙΑ.
Αγαπημένες ψυχές του Γαλαξία, αγαπημένες ψυχές της Αλκυόνης, αγαπημένες ψυχές μέρη του Δημιουργού, η Γαία βρίσκεται σε μία αυξανόμενη συνεχώς  παλλόμενη δόνηση.
Ο πυρήνας της Γαίας πάλλεται με έναν κατακόρυφα αυξανόμενο ρυθμό, όπως συμβαίνει στα σώματα σας όταν αρχίζετε να βαδίζετε λίγο ποιο γρήγορα στο δρόμο. Η καρδιά σας αρχίζει να επιταχύνει, αρχίζει να αυξάνει παλμούς, και στο σώμα σας  όλη η ενέργεια σας αρχίζει να αλλάζει λειτουργία προσαρμοζόμενη στον αυξημένο παλμό της καρδιάς σας.
Η Γαία αυτούς τους μήνες και τους μήνες που θα ακολουθήσουν αυξάνει τον παλμό της καρδιάς της. Αρχίζει να ζωντανεύει κυριολεκτικά. Ζωντανεύει η Γαία την οποία γνωρίζατε από την αρχή του χρόνου, την οποία γνωρίζετε μέσα στην καρδιά σας. Ζωντανεύει μια Γαία υγιής, ζωντανεύει μια Γαία αποφασισμένη να πετάξει από πάνω της αυτά τα οποία την ταλάνιζαν, ζωντανεύει μια Γαία θεραπευμένη, ζωντανεύει μια Γαία ποιο Σοφή από τη Γαία που εσείς γνωρίσατε, ζωντανεύει η κρυμμένη Γαία, η κρυμμένη μέσα στις μνήμες σας, μέσα στις καρδιές σας και μέσα στην  συνειδητότητα σας. 
Την παρατηρούμε εδώ μαζί με εσάς, παρατηρούμε το στροβιλισμό της, γιατί η Γαία εδώ είναι πανομοιότυπο, στροβιλίζεται ακριβώς όπως στροβιλίζετε κάτω από τα πόδια σας, και παρατηρούμε τον παλμό της. Και έτσι μπορούμε να μεταφέρουμε σε σας πληροφορίες από ένα λίγο ποιό μπροστά μέλλον από το τωρινό σας, όχι αληθινά, πολύ ποιο μπροστά, δεν μπορούμε να διαβάσουμε τους αφουγκρασμούς  σας που θα συμβούν 5 μήνες μετά, όμως μπορούμε να διαβάσουμε και να νοιώσουμε αυτό το οποίο τώρα πάλετε βαθύτερα μέσα σας, άρα και αυτό το οποίο θα εκδηλωθεί σαν ποιο άμεσο μέλλον μέσα στην πραγματικότητα.
Και παρότι δηλώσαμε αυτό, θα σας πούμε ότι με βάση τον τωρινό παλμό της Γαίας, η Γαία έχει ήδη δημιουργήσει ένα σχίσμα. Όχι μην ανησυχείτε δεν είναι ένα σχίσμα σχισματικό, δεν είναι ένα σχίσμα που αποκόπτεστε , δεν είναι ένα σχίσμα που για άλλη μια φορά θα χωρίσει, θα αποκόψει  θα μοιράσει και θα διαιρέσει…   είναι ένα σχίσμα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον.  Είναι ένα σχίσμα θεραπείας , είναι η ενέργεια του Κένταυρου Χείρωνα η οποία παρεμβάλετε  ανάμεσα σε δύο διαφορετικά επίπεδα της Γαίας, που είναι το παρελθόν και οι μνήμες, και το μέλλον με βάση τις μνήμες έτσι ακριβώς όπως δημιουργήθηκε.
Υπάρχει γύρω από τη Γαία ένα πέπλο, θα μπορούσατε να το φανταστείτε σαν μια προβολή των ενεργειών από την επιφάνεια της Γαίας προς τα έξω  σαν ένα φωτοστέφανο γύρω από τη Γαία, το οποίο φωτοστέφανο δεν έχει χρυσό χρώμα,  άρα δεν είναι κυριολεκτικά φωτοστέφανο, αλλά είναι μια προβολή του πεδίου της Γαίας, γύρω από την τωρινή Γαία.
 Αυτή η προβολή είναι η Κόρη Γαία που κάποτε είχαμε ονομάσει, είναι η μελλοντική Γαία, είναι η μελλοντική συμπυκνωμένη ενέργεια της συνειδητότητας των ψυχών σας.
Η προβολή αυτή έχει δημιουργηθεί, και άρα δεν είναι που αφορά το άμεσο μέλλον, είναι κάτι που αφορά το ευρύτερο μέλλον, αλλά αυτό είναι δημιουργημένο.
Έχει δημιουργηθεί λοιπόν ένα σχίσμα, θα μπορούσαμε να το πούμε και ένα ενεργειακό πλέγμα που είναι ορόσημο ανάμεσα στο παρελθόν σας και το μέλλον σας. Άρα σε ένα βαθμό έχετε ήδη αποκόψει τις ενέργειες του παρελθόντος.  Σε ένα βαθμό και σε ένα ακόμα ασυνείδητο επίπεδο έχετε  κάνει κάποιες επιλογές. Αυτές τις επιλογές μπορούμε να τις διαβάσουμε μέσα από το σχίσμα το θεραπευτικό, κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Γαία και τη προβολή προς το μέλλον. Και αυτό θα ξεκινήσουμε να διαβάζουμε, ακριβώς αυτή τη στιγμή.
Υπάρχει ένα καλό στο να υποφέρει η ανθρωπότητα. Σίγουρα δεν περιμένετε οι Φύλακες των Ψυχών να λένε τέτοια  πράγματα σήμερα σε σας. Όμως κοιτώντας αυτή τη προβολή και το κενό που έχει μεσολαβήσει θα σας πούμε ότι υπήρξε σίγουρα ένα πάρα πολύ μεγάλο καλό ανάμεσα 
στο πόνο σας και στα όσα υποφέρατε και στο μέλλον σας. Γιατί μπορούμε να δούμε τον συσχετισμό  των ενεργειών έτσι όπως έχουν δημιουργηθεί.
Θα σας πούμε λοιπόν ναι αγαπημένες ψυχές αυτών που είσαστε  σήμερα εδώ και όλων όσων θα έρθετε σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες οποτεδήποτε στο χρόνο, παρελθόντα ή μέλλοντα πως ο συσχετισμός που δημιουργήθηκε ήτανε ένα συσχετισμός απόλυτης ρήξης. Δηλ. πως στο βαθύτερο κομμάτι της συνειδητότητας σας λάβατε ήδη την απόφαση, ότι θα προχωρήστε μπροστά και θα απαλλαχτείτε από τις ενέργειες που σας συνέδεαν με τις μνήμες και τα βιώματα  που ήταν τόσο επώδυνα, επιβλαβή  και οδυνηρά για σας.
Το ότι έχετε υποφέρει τόσο πολύ δημιούργησε και έφτιαξε, συλλογικά και όχι ατομικά μόνο, δημιούργησε και έφτιαξε μία ενέργεια, γέννησε  μέσα σας μια ενέργεια, και τη βαθύτερη επιθυμία θα την περιγράφαμε σαν πύρινη επιθυμία για κάτι καινούργιο.
Αυτό το καινούργιο έχει ήδη δημιουργηθεί και βρίσκεται σε μία διαδικασία περαιτέρω σύνδεσης με την ίδια την Γαία.
Τι εννοούμε με αυτό. Εννοούμε ότι αυτά τα οποία πρόκειται να ακολουθήσουν στο σύντομο μέλλον θα είναι εκδηλώσεις ρήξης με το παρελθόν. Άρα αν περιμένετε ότι θα συμβούν πολιτικές συμφιλιώσεις, δεν θα συμβούν. Αν περιμένετε  να γίνουν τσάτρα-πάτρα προσμίξεις ενεργειών, δεν θα γίνουν. Αν περιμένετε ότι θα έρθουν βολικές φόρμουλες να διαφυλάξουν το status quo δεν θα έρθουν.
 Οι ενέργειες έχουν ήδη αποσχιστεί. Και οι ενέργειες έχουν τραβήξει ήδη ένα δρόμο μπροστά. Και αυτό μέσα  όχι  στο συλλογικό  μόνο της χώρας σας, στο συλλογικό Νου της Γαίας, πυροδοτεί σε Ευρωπαίους και υπόλοιπους γήινους την ανάγκη να χαρακτεί για τον καθένα ατομικά μια καινούργια επιλογή.
Αυτό γεννήθηκε χάριν στο πόνο, αυτό γεννήθηκε χάριν στο αδιέξοδο, αυτό γεννήθηκε λόγω του μεγάλου ζορίσματος και των πόνων που περάσατε. Ήτανε μια επώδυνη εγκυμοσύνη, δύσκολη εγκυμοσύνη, αναγκαστήκατε να μείνετε στο κρεβάτι, αναγκαστήκατε να κάνετε πολλές ενέσεις στο σύστημα σας για να αντέξει, αναγκαστήκατε να μάθετε ειδικές αναπνευστικές ασκήσεις για να επιβιώσετε της εγκυμοσύνης, αλλά η γέννα έγινε.
Ακόμα δεν έχετε  αισθανθεί την ανακούφιση  από τη γέννα που έγινε. Όμως είσαστε όλοι, άλλοι ποιο συνειδητά και άλλοι λιγότερο συνειδητά, έτοιμοι να κάνετε  και να πάρετε τις εκδηλωμένες πια επιλογές  που χαράζουν καινούργιους δρόμους.
Όλοι βρισκόσαστε στο σταυροδρόμι έτοιμοι να πάρετε τον δρόμο . Η γέννα νομίζετε ότι συμβαίνει την ώρα που εσείς θα πάρετε το δρόμο. Όμως  η γέννα έχει ήδη συμβεί.
 
Αυτή η γέννα συνέβη από το Δεκέμβριο που πέρασε μέχρι σήμερα που σας μιλάμε. Το πεδίο δημιουργήθηκε, και το χάσμα, τι σχίσμα, το δημιουργικό σχίσμα των κόσμων, έχει ήδη προσδεθεί στο μαγνητικό  δικτύωμα της Γης. 
Δεν είναι η ώρα λοιπόν, και μιλάμε σε κάθε μια ψυχή που έρχεται  σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες.
 Αγαπημένη ψυχή, δεν είναι ώρα να κοιτάς να συμβιβάσεις  τη χαρά σου, αγαπημένη ψυχή δεν είναι ώρα να συμβιβάσεις τον παλμό της καρδιά σου με την υπόλοιπη πραγματικότητα, αγαπημένη ψυχή γεννήθηκες με δικαίωμα να είσαι πραγματωμένη, ελεύθερη και άφοβη, αγαπημένη ψυχή γεννήθηκες για να δημιουργήσεις κάτι όμορφο και καινούργιο, αγαπημένη ψυχή γεννήθηκες για να φτιάξεις το σχίσμα, αγαπημένη ψυχή γεννήθηκες για να προβάλεις μια ενέργεια το μέλλον διαφορετική από το παρελθόν, αγαπημένη ψυχή ανήκεις στο πνεύμα, ανήκεις στον Κεντρικό Ήλιο, ανήκεις σε σένα και σε κανέναν άλλον πουθενά.
Αγαπημένη ψυχή που ανήκεις σε σένα και άρα στο ΟΛΟΝ, πάψε να φοβάσαι. Νοιώσε αυτό που δημιούργησες, νοιώσε αυτό που ήδη γέννησες και γιόρτασε με αυτό που γέννησες με κάθε τιμή  και δόξα. Δεν είναι ώρα να κάθεσαι να συλλογιέσαι  και να στοχάζεσαι το παρελθόν. Είναι η ώρα να κοιτάξεις το μέλλον με ανοιχτά και καθαρά μάτια. Με τρία μάτια, τα δύο μάτια τα υλικά σου και το ένα που τα βλέπει όλα.
Αυτό το ένα μάτι το τρίτο που έλλειπε από την εξίσωση είναι άφοβο και σοφό. Ξέρει ότι το παρελθόν δεν έχει τίποτα να του δώσει. Ξέρει ότι όλα τα όμορφα έχουν ήδη αρχίσει να φυτρώνουν το μέλλον. Και αυτό το ένα μάτι που συμπληρώνει τα δύο και σε ολοκληρώνει είναι αυτό που χρειάζεται να εμπιστευτείς και να ακολουθήσεις .
Δεν είναι ώρα να αναπολείς και να νοσταλγείς μικρές καλές στιγμές του παρελθόντος. Είναι ώρα να επιθυμήσεις και να επιλέξεις πολλές καλές στιγμές για το μέλλον σου. Είναι ώρα να επιθυμήσεις και να νοσταλγήσεις κάθε στιγμή του μέλλοντος που θα μπορούσε να γίνει παρελθόν με χιλιάδες  καλές μνήμες. Είναι η ώρα να αποφασίσεις πώς το  παρελθόν που θα δημιουργήσεις από το μέλλον που θα ζήσεις, θα είναι γεμάτο από αμέτρητες στιγμές  πραγμάτωσης, εκπλήρωσης, βαθειάς ικανοποίησης χαράς και δημιουργίας. Είναι ώρα να αποφασίσεις πως το μέλλον που θα δημιουργήσεις και θα γίνει και αυτό μοιραία κάποτε παρελθόν, θα το κοιτάξεις και για πρώτη φορά θα χαρείς για αυτό. Δεν θα χεις να μετανιώσεις για κάτι, δεν θα χεις να αισθανθείς ότι στερήθηκες κάτι, δεν θάχεις να αισθανθείς ότι δεν ολοκλήρωσες κάτι, δεν θα χεις να μετανιώσεις που δεν εκμεταλλεύτηκες μια ευκαιρία, δεν θα χεις να λυπηθείς που δεν αξιοποίησες το δημιουργικό σου  δυναμικό, δεν θα χεις να δακρύσεις γιατί θα μπορούσες να χεις κάνει και δεν έκανες.
Αυτό το σχίσμα είναι το σχίσμα που χωρίζει από το ‘’ θα μπορούσες να έχεις κάνει’’ από το ’έκανες’’.  Είναι το σχίσμα που χωρίζει μία ανθρωπότητα που κλαίει και λυπάται γιατί δεν τόλμησε να πιστέψει στον εαυτό της, από μια ανθρωπότητα που χαίρεται και γιορτάζει γιατί πίστεψε στον εαυτό της.
Είναι ένα σχίσμα της απόλυτης θεραπείας, της αληθινής θεραπείας και της πνευματικής γεφύρωσης του χάσματος της συνειδητότητας.
Είναι το ποιό όμορφο σχίσμα που θα μπορούσε ποτέ κάποιος να βλέπει  κοιτώντας το πανομοιότυπο  της Γαίας.
Σας έχουμε βάλει αγαπημένες ψυχές γύρω από τη Γαία, το πανομοιότυπο της ως τιμή και ένδειξη σεβασμού προς σε σας. Γιατί αλλοίμονο εσείς ακόμα δεν το έχετε καταλάβει, γιατί αλλοίμονο εσείς ακόμα δεν έχετε αρχίσει να χαίρεστε.
Είπαμε λοιπόν με πλήρη εξουσιοδότηση ότι αυτό αληθινά το δικαιούνται οι ψυχές, οι οποίες δημιούργησαν αυτό το σχίσμα,  και αυτή είναι μια θέση στη οποία δεν έχετε ξαναβρεθεί, και αυτή είναι μια θέση που για πρώτη φορά καταλαμβάνετε. Μπορεί να θεωρείτε ότι κομμάτι της Πλειάδιας ευθυγράμμισης, όμως αυτή η ευθυγράμμιση δεν θα μπορούσε να σας φέρει μέσα στο πανομοιότυπο των ρυθμών της Γαίας αν εσείς δεν είχατε την ενέργεια της συνειδητότητας, αν εσείς δεν είχατε δημιουργήσει το θεραπευτικό σχίσμα.
Είναι λοιπόν μια ένδειξη βαθύτατης Ιερότητας, αναγνώρισης αλλά και μια δήλωση ανάρτησης μνημών. Οι μνήμες,τις περιμένετε να έρθουν με βάση τα βιβλία σας, σαν πληροφορίες λογικές, όμως οι μνήμες σας έρχονται στατικά.
Οι μνήμες έρχονται μέσα από αισθήματα μέσα στους εαυτούς σας που σας θυμίζουνε να επιλέξετε αυτό που σας ενθουσιάζει, αυτό που αγαπάτε, αυτό που πάλλεται και θέλει να ζωντανέψει μέσα σας. Είναι μνήμες που δεν δομούνται με βάση  τις γνώσεις σας  αλλά με βάση τις γνώσεις του νοήματος της ζωής. Είναι τελείως διαφορετικές μνήμες από αυτές που εσείς περιμένετε. Δεν είναι μνήμες για το τι συναίβει 30.000 χρόνια πίσω στην Ατλαντίδα, ούτε 50.000 χρόνια πίσω στην Λεμουρία, γιατί αυτοί ελάχιστα μπορεί να σας κάνει πλήρης πραγματωμένους τώρα.
Το Γαλαξιακό κέντρο η Αλκυόνη και οι μνήμες των εαυτών σας πάλλονται μέσα από τα αισθήματα σας.
Έτσι ξεκίνησε σήμερα η Χαριτίνη, και αυτός είναι ο λόγος που μας αρέσει να μεταφέρει  πληροφορίες μέσα από αυτήν, πολλές φορές δεν πιστεύει πως είναι λόγια μας, και εν τούτοις τα λέει. Και αυτό είναι κάτι
αξιολάτρευτο, δεν μπορούμε να φέρουμε αντιρρήσεις στο πόσο αξιολάτρευτο είναι αυτό.
Ξεκινήσαμε έτσι σήμερα και θα ολοκληρώσουμε έτσι σήμερα , γιατί οι πληροφορίες και οι μνήμες των εαυτών σας ανακτώνται  μέσα από την ενθύμηση του τι σημαίνει διαλέγω αυτό που με ενθουσιάζει, τι σημαίνει κάνω αυτό που με ενθουσιάζει, τι σημαίνει βάζω μέσα στην καθημερινή μου εξίσωση  αυτά τα οποία με κάνουν να νοιώθω όμορφα καλά αλλά και που ενθουσιάζουν το πνεύμα  μου. Που εξιτάρουν την φλόγα την πύρινη της φωτιάς της δημιουργίας μέσα μου, όλα αυτά που κάποτε φοβόμουνα να διανοηθώ και τώρα είμαι τόσο έτοιμος μα τόσο έτοιμος να τα  κάνω.
Αγαπημένη μου ψυχή είσαι τόσο μα τόσο έτοιμη να τα κάνεις, για την ακρίβεια είσαι ήδη αποφασισμένη  να τα κάνεις, έχεις ήδη αρχίσει να τα κάνεις, απλά δεν το χεις ακόμα καταλάβει.
 Αυτός είναι ο λόγος που τους τελευταίους μήνες οι συγκρούσεις σου, οι αντιφάσεις σου, τα διλήμματα σου, οι εσωτερικές σου αναζητήσεις πυροδοτούνται ξανά και ξανά με όλο και μεγαλύτερη ένταση, με όλο και μεγαλύτερο βάθος. Είναι γιατί ξεσκαρτάρεις, ξεσκαρτάρεις μέσα στο θεραπευτικό σχίσμα… έχεις πάει από την άλλη μεριά, ακόμη δεν το χεις καταλάβει. Έχεις χωρίσει από το παρελθόν, ακόμα δεν έχεις δει το χαρτί του διαζυγίου, όμως το χαρτί του διαζυγίου έχει βγει, έχει επικυρωθεί, το δικαστήριο έχει βάλει τις σφραγίδες του και συ είσαι ήδη χωρισμένος από εκείνη τη πραγματικότητα του εαυτού σου, από εκείνη τη συνειδητότητα του εαυτού σου.
Είναι πολύ Ιερό να σε βλέπουμε γύρω από το πανομοιότυπο της Γαίας αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ Ιερό να σε βλέπουμε να στέκεσαι κοιτώντας  την συνειδητότητα για την οποία, ζωή μετά από ζωή δούλεψες  να ανακτήσεις. Δεν ανακτάς  μια άλλη συνειδητότητα. Ανακτάς την συνειδητότητα του δικού σου εαυτού, ανακτάς τη μνήμη του δικού σου πλήρους εαυτού, ανακτάς την ενθύμιση της πνευματικής σου υπόστασης, ανακτάς την μνήμη ότι είσαι ήδη πλήρης, αυθύπαρκτος, ενωμένος με όλους τους άλλους. Ανακτάς την μνήμη ότι τα χεις κάνει ήδη όλα, και αυτό που δεν έχεις κάνει αλλά ετοιμάζεσαι να κάνεις είναι να χαρείς δημιουργικά τη ζωή σου, είναι να χαρείς εκφράζοντας την δημιουργική σου ενέργεια, είναι να χαρείς εκφράζοντας τις δημιουργικές σου ικανότητες. Είναι το μόνο που δεν έχεις αληθινά συνειδητά κάνει.  Και είναι αυτό το οποίο έχεις  αποφασίσει ότι θα κάνεις.
Μη περιμένεις έχοντας μια κρυφή ελπίδα κάπου στα  μύχια  της ενέργειάς σου, ότι κάτι από το παρελθόν θάρθει μαζί σου. Δεν θάρθει. Μην περιμένεις ότι κάτι από αυτά που είχαν δημιουργηθεί θα σε ακολουθήσει. Δεν θα σε ακολουθήσει, όλα θα αλλάξουν.
 
Θα  αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την εργασία σου, θα αλλάξει ο τρόπος  που αντιλαμβάνεσαι τον ελεύθερο χρόνο σου, θα αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την ψυχαγωγία σου,  θα αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την χαρά τη διασκέδαση, θα αλλάξει ο τρόπος που λειτουργείς μέσα στην καθημερινότητα, θα αλλάξουν όλες οι συνήθειες της καθημερινότητας, θα αλλάξουν τα πάντα. ΟΧΙ δεν πρόκειται να αλλάξουν με ένα τρόπο που θα σε τρομάξει, γιατί το τρόμο τον έχεις ζήσει ήδη, απλά δεν το χεις συνειδητοποιήσει. Έχεις περάσει από τα κύματα του τρόμου που σε ετοίμαζαν για αυτό, έχεις ήδη βγει από αυτά. Το είπαμε, το διαζύγιο το χεις πάρει, σε τρόμαζε να πάρεις το διαζύγιο, αλλά το έκανες.
Τώρα ζεις την καθυστέρηση μέσα στους χωροχρόνους της εκδήλωσης του τρόμου που έχει λήξει. Και επειδή ο τρόμος έχει αφήσει απόηχο λόγω  της χρονακαθυστέρησης που υπάρχει μέσα στους διαδρόμους των πραγματικοτήτων, αυτό δημιουργεί τις συγκρούσεις και βαθειές παλινδρομήσεις μέσα στο είναι σου το τελευταίο καιρό, και θα δημιουργήσει για λίγο καιρό ακόμα απόηχους, γιατί ξεκαθαρίζεις τα τελευταία κομμάτια που σε κρατάνε πίσω, αυτά που ανήκουν στο παρελθόν.
Είσαι τόσο μα τόσο έτοιμη αγαπημένη ψυχή.

Να είσαι ευτυχισμένη. Επιτέλους.
Και εμείς είμαστε τόσο μα τόσο  ευτυχείς που στεκόμαστε μάρτυρες  αυτής της ανάκτησης που συμβαίνει στα Γαλαξιακά χρονικά  και τα χρονικά της Γαίας.

Η Γαία έχει δημιουργήσει μαζί με σένα κάτι πολύ όμορφο. Η Γαία έχει επιτέλους  κάνει την προβολή την οποία ποθούσε, και εσύ έχεις επιτέλους κάνει την προβολή που εσύ ποθούσες. Μια προβολή που δεν έχει προβολή. Γιατί δεν έχει ψευδαίσθηση, γιατί δεν είσαι εσύ στην ψευδαίσθηση ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Είναι η πρώτη μεγάλη προβολή της Γαίας, που στερείται προβολής.
20 Μαΐου 2012 με το δικό σου χρόνο.
Και η πρώτη δημιουργία της Γαίας χωρίς προβολή της συνειδητότητας έχει δημιουργηθεί.
Δεν σημαίνει ότι δεν έχεις να μάθεις ακόμα. Δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις να γνωρίσεις, αλλά θα τα γνωρίσεις μέσα από  δημιουργική χαρά. Είναι ένας  τελείως άλλος  τρόπος να μεγαλώνεις, είναι ένας τελείως άλλος τρόπος να ζεις το Σύμπαν μέσα σου, είναι ένας τελείως άλλος τρόπος να ζεις την ανθρώπινη ζωή πάνω στη Γαία, είναι ένας τρόπος που ταιριάζει
στην Γαία και σε σένα. Είναι ένας τρόπος για τον οποίο έζησες τόσες ενσαρκώσεις σαν ψυχή για να φτάσεις εκεί.
Θα έχεις πάλι να μάθεις, θα έχεις πάλι να γνωρίσεις, αλλά δεν θα σου χρειάζεται η σύγκρουση. Δεν θα σου χρειάζεται η αναμέτρηση. Δεν θα σου χρειάζεται ο ανταγωνισμός.  Δεν θα σου χρειάζεται να ζυγίζεις  το καλό και το κακό όπως το έκανες κάποτε. Θα ζυγίζεις εάν αυτό μιλάει μέσα σου και σε κάνει να νοιώθεις καλά ή όχι. Θα πάψεις να σκέφτεσαι με όρους καλού και κακού. Θα σκέφτεσαι με όρους τι σε κάνει να νοιώθεις καλά και τι όχι. Και απλά θα ακολουθείς αυτό που σε κάνει να νοιώθεις καλά. Θα σου φαίνεται προφανές  μετά από λίγους μήνες, και όλο περισσότερο την επόμενη χρονιά το 2013 ότι αυτός είναι ένας πολύ φυσικός και αυτονόητος τρόπος να λειτουργείς. Κάτι που μέχρι πριν από ένα χρόνο πίσω δεν φαινόταν καθόλου φυσικό  και αυτονόητο. Και όμως ήταν τόσο απλό.
Αλλά  έπρεπε  να γίνει αγαπημένη ψυχή η γέννα. Και έγινε.
Μαζί με σένα σήμερα  η καρδιά της Γαίας εδώ, όπως η καρδιά της Γαίας εκεί πάλλεται και γιορτάζει. Δεν γιορτάζει με αλαλαγμούς, γιατί η Γαία έχει Αγάπη μέσα της. Και η Αγάπη δεν αλαλάζει .
Γιορτάζει η Γαία με έναν απίστευτα βαθύ γεμάτο ικανοποίηση χαμόγελο. Με ένα χαμόγελο λύτρωσης  ανάτασης και ελευθερίας. Γιορτάζει σαν να αναπνέει έναν  τόσο φρέσκο αέρα, που είχε χιλιετίες να τον αναπνεύσει. Και αν αναρωτιέσαι τι γίνεται με αυτούς μέσα στην συνειδητότητα σου  ήταν οι εχθροί και οι επιβουλευτές της ελευθερίας σου, θα σου πούμε πως έχουν γίνει μια μακρινή σκιά στο παρελθόν σου, την οποία σε βλέπουμε να ευχαριστείς για το ρόλο που επιτέλεσε, αλλά η οποία δεν σα απασχολεί πια.
Σ΄αυτήν την περίεργη ευθυγράμμιση  που συμβαίνει σήμερα, και είναι περίεργη και θα καταλάβετε γιατί, είναι ανορθόδοξη και θα καταλάβετε γιατί, είναι καινοτόμα στα Γαλαξιακά χρονικά και θα καταλάβετε αμέσως γιατί, η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Ήλιο της Αλκυόνης  είχε έναν λόγο.
Να αδειάσει η ενέργεια της Σελήνης.
 Αυτό είναι τελείως τρελό που ακούτε. Η Σελήνη όμως αποτελούσε  τον Δυνάστη σας, αποτελούσε τον μεταφορέα μίας ενέργειας που σας έλεγε και σας μάθαινε το πώς να γίνεστε αυτοδύναμοι  και ελεύθεροι και σας δίδασκε ότι πρέπει να αναζητήστε την ευτυχία μέσα στην πραγματική σας υπόσταση.
Η Σελήνη υπήρχε εκεί, όσο καιρό χρειαζόταν, εσείς να ανακτήσετε την αλήθεια της υπόσταση σας.
Καθώς εσείς έχετε δημιουργήσει το θεραπευτικό σχίσμα, ο Ήλιος σας η Αλκυόνη και η Γαία, έκανα σήμερα σάντουιτς, έτσι δε το λέτε? Την Σελήνη
ανάμεσα τους και φανταστείτε τι συμβαίνει!!!!!   Ανακατατάσσεται  όλη η ενέργεια της Σελήνης. Αποδυναμώνεται όλη η ενέργεια της Σελήνης.
Κάποιοι προσπαθούν να φέρουν άλλη μία Σελήνη στο Σύστημα μήπως και βοηθηθεί η κατάσταση. Δεν πρόκειται δεν πρόκειται να φθάσει ποτέ. Γιατί το σχίσμα το θεραπευτικό έχει ήδη συμβεί. Αυτή η δεύτερη Σελήνη δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα. Αλλά  θα είναι ένα μέρος της δικής  τους πραγματικότητας στη δική τους ψευδαίσθηση.
 Μη σας απασχολεί η ψευδαίσθηση  τους. Εστιάστε και ασχοληθείτε  με τη δική σας πραγματικότητα. Και η δική σας πραγματικότητα σηματοδοτεί σήμερα μια αλλαγή στη λειτουργία της ενέργειας της Σελήνης.
Είχαμε πει πολλά χρόνια πριν πως η Αστρολογία στη Γαία θα αλλάξει. Και θα αλλάξει γιατί τα βαρυτικά μαγνητικά της Σελήνης αλλάζουν κατακόρυφα. Όσο η Γαία αυξάνει τον παλμό της Καρδιάς της επηρεάζει με το ηλεκτρομαγνητικό της πεδίο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Σελήνης και η Γαία γίνεται ποιό ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο από την ίδια τη Σελήνη. Αυτό πυροδοτείται ακόμα περισσότερο καθώς ό Ήλιος κι η Γαία  συγκλίνουν και ευθυγραμμίζονται και μέσα σ΄αυτό ευθυγραμμίζεται και ο Ήλιος που έρχεται από μας από την Αλκυόνη, δηλ. οι πληροφορίες και ενέργεια που εσείς μας επιτρέψατε να ευθυγραμμίσουμε  μέσα στην συνειδητότητά σας.
Αυτή λοιπόν η ευθυγράμμιση σήμερα σηματοδοτεί  το ΤΕΛΟΣ μιας εποχής.
Ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι το ηλιοστάσιο το Χειμερινό, είναι ο χρόνος των αναπροσαρμογών, και ο χρόνος εξωτερικών εκδηλώσεων μιας πραγματικότητας που ήδη έχει συμβεί.
Η πραγματικότητα πρώτα εκδηλώνεται στην ενέργεια όπως ήδη γνωρίζετε, στη σκέψη όπως ήδη ξέρετε, και μετά εκδηλώνεται στην ύλη.
Ο χρόνος λοιπόν μέχρι τι Χειμερινό ηλιοστάσιο είναι ο χρόνος που χρειάζεται να εκδηλώνεται στο υλικό πεδίο η αλλαγή της ενέργειας η οποία ήδη έχει λάβει χώρα.
Η Σελήνη θα πάψει να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντά σας και ο τρόπος με τον οποίο αυτό συμβαίνει είναι γιατί εσείς ανακτήσατε τη μνήμη της πραγματική σας υπόστασης μέσα από την ανάγκη σας να ζήσετε υγιείς και ευτυχισμένοι.
Ήτανε τόσο απλό. Ήτανε στο να αξιώσετε το δικαίωμα σας να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και δημιουργικοί. Ήταν τόσο απλή εξίσωση.
Αλλά και εσείς τόσο πολύ φοβόσασταν να πιστέψετε ότι είσαστε πνευματικά όντα, που είσαστε ψυχές που ζουν μια υλική εμπειρία, για τη χαρά της υλικής εμπειρίας, για τις ανακαλύψεις μέσα στην υλική εμπειρία, για το
συσχετισμό της δική σας συνειδητότητας και τον εμπλουτισμό της μέσα στην υλική εμπειρία.
Τώρα όμως κοιτώντας αυτό το θεραπευτικό κοινό γύρω από τη Γαία, αυτό δεν  φαίνεται  πια να είναι πρόβλημα.
Η προβολή έξω από το θεραπευτικό χάσμα δείχνει πως αυτό το έχετε μάθει. Εσείς ακόμα δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά το έχετε μάθει, το έχετε ανακτήσει, βρίσκεστε μπροστά στο πανομοιότυπο της Γαίας και έχετε  ανακτήσει τις μνήμες των εαυτών σας.
Θα προχωρήσετε μέσα από αγάπη και κατανόηση, και δημιουργική περιέργεια σε καινούργιους τομείς, καινούργιους τομείς έρευνας, καινούργιους τομείς μελέτης, καινούργιους τομείς πειραματισμού, δεν θα έχουν όμως να κάνουν με τον πόνο και την διτότητα. Θα έχουν να κάνουν με τελείως διαφορετικές ζωές χρόνου, αντίληψης, πρόσληψης της πραγματικότητας, και συντονισμού μέσα στο Σύμπαν.
Πολλοί αναρωτιούνται για το 2012. Τι θα συμβεί!!! Θα σχιστούν δύο κόσμοι  μεταξύ τους, θα κοπούν δυο Γαίες μεταξύ τους, τι ακριβώς θα συμβεί???
Είναι η πρώτη φορά που το λέμε με αυτό τον τρόπο, γιατί η προβολή που έχει γίνει της ενέργειας που δεν έχει προβολή, μας δίνει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα.
Αυτό που θα συμβεί θα συνυπάρχετε πάνω στον ίδιο χωροχρόνο, σε δύο διαφορετικές συχνότητες. Η παλιά συνειδητότητα και η καινούργια συνειδητότητα. Θα συνυπάρχουν δύο διαφορετικές συνειδητότητες ακριβώς μέσα στο ίδιο χρονοπλαίσιο, όπως αυτή τη στιγμή υπάρχετε εκεί που είσαστε και ταυτόχρονα υπάρχουμε εμείς μαζί σας, υπάρχουν άλλοι μαζί σας, κάτω, επάνω, δεξιά και αριστερά.
Ακριβώς έτσι θα συμβεί η αλλαγή αυτής της συνειδητότητας, η οποία θα κρατήσει τα πεδία συγγενεύοντα για κάποιες δεκαετίες και από κει και πέρα το κάθε πεδίο θα έχει δημιουργήσει το δικό του μέλλον.

Αγαπημένες ψυχές
με την ευχή να μην υπάρξει ούτε ένας κόκκος αμφιβολίας μέσα για το ότι η πραγματικότητα έχει ήδη δημιουργηθεί, θα κλείσουμε αυτήν την επικοινωνία, με μια φράση πολύ γνωστή σας:
ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ
Και έτσι είναι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου