Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ASTAR HELLAS - ΚΟΣΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΩΤΟΣ



ASTAR HELLAS - ΚΟΣΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΩΤΟΣ
Η Αστάρ Ελλάς εγκαινιάζει ένα νέο τμήμα στα εργαστήριά της. Το νέο τμήμα αυτό είναι αφιερωμένο στην Μητέρα Γη.
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ( Πειραιάς - Γρ.Λαμπράκη 92 - Εναλλακτικό Κέντρο"Satya"- 2ος όροφος.
ΘΕΜΑ: Συντονισμός με τον παλμό και τα τέσσερα στοιχεία της Γης
Καθώς η ψυχή μας ταξιδεύει μέσα στον αέναο χρόνο του υλικού σύμπαντος σε κάθε της ενσάρκωση επιλέγει και ένα υλικό όχημα. Το υλικό όχημα αυτό είναι το φυσικό μας σώμα.
Το σώμα μας είναι καμωμένο από τέσσερα υλικά - αιθερικά στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά ανήκουν στην τρίτη και στην τέταρτη διάσταση. Νερό, φωτιά, αέρας και γη.
Το σώμα μας είναι καμωμένο από υλικά του φυτικού και του ζωικού βασιλείου μέσα στα οποία ενυπάρχουν αυτά τα τέσσερα στοιχεία. Όμως αυτά τα τέσσερα στοιχεία είναι και συστατικά της Μητέρας Γης.
Στο εργαστήριο αυτό μαθαίνουμε να συντονίζουμε τους παλμούς της καρδιάς μας με τους παλμούς της Μητέρας Γης. Μέσα από τους παλμούς αυτούς συντονίζουμε το στοιχείο του νερού που υπάρχει στο σώμα μας με το στοιχείο του νερού της γης. Το ίδιο συμβαίνει και με την φωτιά, με τον αέρα και με την γη.
Όταν τα στοιχεία του φυσικού μας σώματος γειωθούν και συντονιστούν με τα στοιχεία της γης, όταν οι παλμοί της καρδιάς μας συντονιστούν με τους παλμούς της Μητέρας Γης, τότε η φωτοσύνθεση του ήλιου επιδρά, τα τέσσερα στοιχεία ενώνονται και παράγουν την πεμπτουσία του αιθέρα.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να ξεκινήσουμε μαζί ένα υλικό - αιθερικό ταξίδι στην Μητέρα Γη στην πρώτη μας συνεδρία το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 ( 3.30 - 7.30) στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 91 (2ος όροφος), Εναλλακτικό κέντρο « Satya »
Συντονίστρια του εργαστηρίου η Αmetrine
Δηλώσεις συμμετοχή στο τηλέφωνο : 697 - 1947735
E - Mail : astarhellas@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου