Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η ΣΤΙΓΜΗ



                20  ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ    2012  
              ‘’Η  ΣΤΙΓΜΗ’’     THE MOMENT

Δημοσιεύθηκε στις 15 Σεπ 2012 από την  TheSpiritScience.
 
Τον Οκτώβριο, ένα γεγονός που είναι γνωστό ως "The Moment"  ‘’Η Στιγμή’’ πραγματοποιείται  για να βοηθήσει  το κάλεσμα  σε ένα  νέο φως, την αγάπη, και το μετασχηματισμό μας σε αυτόν τον πλανήτη.
  http://www.momenthotsprings.com/  για  να μάθετε περισσότερα για την όμορφη στιγμή που έρχεται στο δρόμο μας τον Οκτώβριο.
 Αυτή η Πνευματική Αρμονική Σύγκλιση συμβαίνει κάθε 25 χρόνια. Ο Δρ Παύλος  την αποκάλεσε  μια  "Πνευματική Επανάσταση." Καλώ το ξύπνημα και το Διαφωτισμό μας.  Μια ανθρώπινη αλυσίδα  7 μιλίων  θα σχηματιστεί γύρω από το ιερό βουνό, Mt. Manataka  και  θα δημιουργήσει  μια τέτοια επική, θετική ενέργεια που η Μητέρα Γη θα εγκαινιάσει μια  Επιτάχυνση του νου, του σώματος  και του  πνεύματος.
Η ειρήνη, η αγάπη και η αρμονία είναι μαζί με όλους σας. Ας κρατήσουμε αυτές τις περιστρεφόμενες   καλές δονήσεις ». Έτσι είναι.. Namaste. Για όποιους  έχουν  εξελιχθεί πέρα από τις θεωρίες συνωμοσίας και είναι έτοιμοι να περάσουν    στην επόμενη φάση  της  αφύπνισης  μας, η  ενδυνάμωση ξεκινά από μέσα μας. Αυτή είναι μια μη-εγκεφαλική ενέργεια. Αναπτύσσεται  για  να αντληθεί για αυτήν την μετατόπιση της συνείδησης. Αυτό πρόκειται να είναι ένα επικό φοβερό συμβάν. Namaste. Πω πω, τι χρονοδιάγραμμα, δεν ξέρω αν οι άνθρωποι που οργάνωσαν  αυτή την εκδήλωση γνώριζαν ή όχι, αλλά  στις 20 του Οκτωβρίου είναι η αυγή της ,στην 6η ημέρα, σύμφωνα με τους Μάγια . 13 ίσα στάδια, 7 ημέρες και 6 νύχτες, συνθέτουν κάθε ένα από τα 9 βήματα της πυραμίδας. Κάθε βήμα είναι 20 φορές μικρότερο από το προηγούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου