Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Το Τέλος της Ιστορίας


                 LIVE KRYON CHANNELLING
                       "Το Τέλος της Ιστορίας"

           Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε από τον Λη Κάρολ 
                                Σηάτλ,   Ουάσινγκτον
                      
    Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

μετάφραση: γ. κυρίτσης
Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας… κάτι που λέω κάθε φορά. Σημαίνει εκείνα που είναι πολυδιάστατα και ακόμη παρεξηγημένα στον πλανήτη… τα μαγνητικά. Μη κατανοητά είναι μια έννοια, παρεξηγημένα είναι άλλη. Καθώς πρόκειται για κβαντικό χαρακτηριστικό της πραγματικότητάς σας κι ένα από τα λίγα που ξεχειλίζουν καθημερινά στη ζωή σας, όπως κι εγώ. Καθότι σας υπηρετώ κατά έναν κβαντικό τρόπο, όντας διαθέσιμος όσο και το Πνεύμα.
Χαλαρώστε για μια στιγμή. Το σημερινό μήνυμα είναι πολύπλευρο και αναφέρεται στη δύναμη. Αναφέρεται στην ιστορία και υπάρχουν πολλά να συμπεράνετε, πέρα από τα λόγια που θα ειπωθούν σήμερα. Απευθύνομαι σ’ ένα ακροατήριο μεγαλύτερο από αυτό που βρίσκεται στην αίθουσα. Είναι πολλοί που ακούν τώρα και διαβάζουν. Γνωρίζω το δυναμικό των ματιών πάνω στη σελίδα και των αυτιών που είναι εδώ. Αν και μπορεί εδώ να είστε περίπου εκατό, υπάρχουν χιλιάδες άλλοι που ακούνε. Για μένα, ακούνε τώρα. Για μένα, διαβάζουν τώρα το κείμενο.

Αποκαλώ το σημερινό μήνυμα, «Το Τέλος της Ιστορίας» και δεν πρόκειται για μήνυμα καταστροφής. Δείτε το από γραμμική άποψη, ή από κβαντική. Αν πάρετε τον τίτλο με γραμμικό τρόπο, μπορεί να φοβηθείτε, καθότι ακούγεται σαν το τέλος του χρόνου. Αν τον δείτε κβαντικά, εννοούμε ότι είναι το τέλος της ιστορικής ενέργειας. Συμβαίνει μια αλλαγή στον πλανήτη, στην οποία θα επανέλθουμε προς το τέλος του μηνύματος. Για να το κάνω σωστά και κατάλληλα, μπορεί να προσβάλω μερικούς, λόγω της έμφυτης ιστορικής ενέργειας που σας έχει διδαχθεί με συγκεκριμένο τρόπο. Σας ζητώ λοιπόν να είστε υπομονετικοί με το μήνυμά μου και να είστε ενωμένοι μαζί μου κατά τη διάρκειά του.
Ας πάμε πίσω να σας εξηγήσω κάποια πράγματα, δίνοντας μια εικόνα των ιστορικών χρόνων. Θέλω να πάω πίσω στον Αβραάμ, τον πατέρα του μονοθεϊσμού. Ο Αβραάμ είναι στο σημείο της ιστορίας που θα λέγαμε ότι σηματοδότησε την εποχή της νέας πνευματικής πίστης. Υπήρχαν βεβαίως πολλοί πριν από εκείνον. Ορισμένοι είστε Λεμούριοι και ξέρετε τι εννοώ. Όμως ο Αβραάμ αντιπροσωπεύει στη Γη την αρχή των λεγόμενων βασικών θρησκειών. Θέλω λοιπόν να σας πω τι συνέβη και δείτε το με προσοχή.
Αβραάμ, ο Πατέρας των Ιουδαίων

Θέλω να τιμήσω τον Αβραάμ που γεννήθηκε στο Ουρ, το οποίο αποτελεί τώρα μέρος του Ιράκ και να τιμήσω τους γιούς του, που δεν προήλθαν όλοι από τη Σάρα. Θα ήθελα ν’ αναφερθώ στον Ισμαήλ. Ο Αβραάμ είναι Ιουδαίος… μέγας Ιουδαίος προφήτης. Ο Ισμαήλ είναι ο γιός του. Δεν μπορείτε να πείτε με κανένα τρόπο ότι ο Ισμαήλ δεν ήταν – ή είναι και μέχρι σήμερα – Ιουδαίος. Γεννήθηκε στη Χεβρώνα. Είναι λοιπόν βέρος Ισραηλίτης. Ο Ισμαήλ είναι ένας Ιουδαίος.
Τώρα ορισμένοι θα διαφωνήσουν, λόγω του τρόπου που υπολογίστηκε η γενεαλογία του [από την πλευρά της μητέρας του]. Το Πνεύμα όμως κοιτά το DNA και την Ακασική γενεαλογία, οπότε πνευματικά, ο Ισμαήλ είναι Ιουδαίος. Ήρθε να είναι μέρος της γενεαλογίας των Εβραίων.
Έχασε νωρίς την εύνοια των Ιουδαίων, για πολιτικούς λόγους. Τότε ο Ισμαήλ έγινε ο πρόγονος των Αράβων… ο πατέρας της Αραβίας. Οπότε θα μπορούσατε να πείτε ότι οι Άραβες έχουν Εβραϊκό αίμα μέσα τους, από τον Αβραάμ. Από νωρίς όμως οι Ιουδαίοι απέρριψαν τον Ισμαήλ. Αν και έχετε λοιπόν έναν Θεό και την αρχή της αγάπης και της ενότητας του Θεού, υπήρξε διάσπαση. Η αλήθεια αναμίχθηκε με αναλήθειες και μέχρι σήμερα υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο Άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι ο Ισμαήλ και όχι ο Ισαάκ σχεδόν θυσιάστηκε στο Όρος του Ναού. Ισχυρίζονται επίσης ότι δεν είναι Ιουδαίος.

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Οι Άνθρωποι δεν έχουν φτιαχτεί να είναι ενωμένοι. Στην παλαιά ενέργεια του πλανήτη εκείνων των καιρών, ακόμα και την εποχή που εσείς γεννηθήκατε, η επικρατούσα ενέργεια ήταν διασπαστική και όχι ενοποιητική. Γι αυτό την αποκαλούμε παλαιά ενέργεια. Υπήρχαν σοφοί και σοφές που γνώριζαν καλύτερα, όμως η παλαιά ενέργεια διασπά και διαιρεί και αυτή δημιούργησε τους διαχωρισμούς μίσους ανάμεσα σε εκατομμύρια ανθρώπων, που στην πραγματικότητα είναι «εντελώς Ιουδαίοι».
Το Θαυμάσιο Μήνυμα Ενότητας του Μωάμεθ

Θα σας πω για τον Μωάμεθ, τον προφήτη. Ο Μωάμεθ είναι από τη γενεά του Ισμαήλ, ο οποίος είναι από τη γενεά του Αβραάμ. Οπότε ο Μωάμεθ είχε Εβραϊκό αίμα, αυτή ήταν η γενεαλογία του, αλλά όχι απαραίτητα και η κουλτούρα του. Όμως η Ακασική γενεαλογία του ήταν από τον Αβραάμ. [Ο Αβραάμ είναι ο ιδρυτής του Ισλάμ, σύμφωνα με τον
Quran].

Ο Μωάμεθ είχε θαυμάσιες συναντήσεις με μια αγγελική παρουσία. Οι άγγελοι μιλούσαν τότε στην ανθρωπότητα με βασικούς 3
D τρόπους. Πόσοι όμως έχετε αναλογιστεί ότι οι άγγελοι εκείνης της εποχής που απευθύνονταν σε Ανθρώπους, οι περισσότεροι μιλούσαν σε όσους είχαν Εβραϊκή γενεαλογία; Σαν τον Μωάμεθ, τον Μωυσή, τον Ιησού, τον Αβραάμ. Καθώς αυτό αποτελεί μέρος ενός σκηνικού της ιστορίας, που κάνει την Εβραϊκή γενεαλογία σημαντική για το βασικό Ακάς της Ανθρωπότητας και όπως έχουμε πει στο παρελθόν: «Όπως πάνε οι Ιουδαίοι, πάει η Γη». Όντως υπάρχει εκεί κάτι σημαντικό να δείτε, το οποίο πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Καθώς, στα μάτια μας, «Ιουδαίοι» είναι όλοι εκείνοι στη Μέση Ανατολή.
Οι πληροφορία του αγγέλου προς τον Μωάμεθ ήταν η εξής: «Ένωσε τους Άραβες και δώσε τους τον Θεό του Ισραήλ». Και το έκανε! Η πληροφορίες που είχε ήσαν υπέροχες και καταγράφηκαν αργότερα από τους οπαδούς του. Αφορούσαν στην εκπληκτική αγάπη του Θεού και την ενότητα του ανθρώπου. Ο προφήτης Μωάμεθ ήταν συνενωτής, όχι διασπαστής.
Πολύ πριν τον Μωάμεθ ήρθε ο Ιησούς – Ιησούς ο Ιουδαίος. Ήταν ο υπεύθυνος γι αυτό που σήμερα αποκαλείτε Χριστιανισμό. Όλοι οι μαθητές του ήσαν Ιουδαίοι. Ο Πέτρος ο ψαράς που ξεκίνησε την Χριστιανική εκκλησία, ήταν Ιουδαίος. Και τα λέμε αυτά για να σας θυμίσουμε ότι υπάρχει εδώ μια ενότητα. Μήπως υπάρχει λόγος αγαπητοί μου, που οι 12 στιβάδες του DNA έχουν Εβραϊκά ονόματα; Πράγματι, είναι προς τιμή των διδασκάλων της γενεαλογίας, συμπεριλαμβανομένου του Μωάμεθ, του Ισμαήλ, του Ισαάκ, του Αβραάμ και του Ιησού. Όλοι τους αποτελούν μέρος της αρχέτυπης πνευματικής γλώσσας [Εβραϊκά].
Θα μπορούσατε να πείτε: «Μα υπήρχαν οι Σουμέριοι και πριν ήσαν οι Λεμούριοι. Υπήρχαν τα Σανσκριτικά, τα Ταμίλ και πολλές άλλες παλαιότερες γλώσσες». Σωστά, λέμε όμως για μια γλώσσα του σήμερα – με την οποία μπορείτε να συσχετιστείτε, που έχει δύναμη και ομιλείται σήμερα από την αγνή γενεαλογία των διδασκάλων που βάδισαν στον πλανήτη.

Τι έκανε η ανθρωπότητα με όλες εκείνες τις ιερές πληροφορίες από τους Ιουδαίους διδασκάλους. Έκαναν πολέμους, επειδή οι Άνθρωποι διασπούν τα πράγματα. Δεν τα συνενώνουν. Είμαστε εδώ λοιπόν, με έναν υπέροχο Θεό, δημιουργό των πάντων κι εκατομμύρια που το πιστεύουν αυτό, να πολεμούν αναμεταξύ τους σχετικά με την ιδεολογία όσων είπε ο Θεός, ποιος προφήτης ήταν καλύτερος και ποιοι είναι οι αγαπητοί του Θεού. Αυτή είναι αρχαία ιστορία, χιλιάδων ετών. Δείχνει όμως επακριβώς περί τίνος πρόκειται η παλαιά ενέργεια.

Η Ανθρώπινη Φύση;

Κάποιοι ίσως πουν: «Είναι η Ανθρώπινη φύση». Οπότε, έτσι συμβαίνει με τους Ανθρώπους και θα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, καθώς είναι η ενέργεια της ιστορίας, βουτηγμένη στη σούπα της Ανθρώπινης φύσης, που κάποιοι λένε ότι ποτέ δεν αλλάζει. Οπότε [λένε] θα συμβαίνει πάλι και πάλι και πάλι. Είμαι εδώ για να σας πω αγαπητοί μου, ότι δεν θα τελειώσει η ιστορία εξ αιτίας όσων συμβαίνουν στον πλανήτη. Θα τελειώσει η παλαιά ενέργεια του πλανήτη. Θα τελειώσει η παλαιά Ανθρώπινη φύση, καθότι είναι εξελικτική.
Μαθημένοι να Μισούν από την Γέννα
Σήμερα στη Γη, πολλοί που γεννιούνται στο Ισραήλ διδάσκονται από τη γέννα πώς να αντιπαθούν και να δυσπιστούν όλους τριγύρω τους. Αυτή την περίοδο της ιστορίας, οι άλλοι τριγύρω διδάσκονται από γέννας πώς να μισούν τους Ιουδαίους. Προσεκτικά δασκαλεμένοι. Ενάντια σε κάθε πιθανότητα, είναι περήφανοι για τον διαχωρισμό αυτό, επειδή διακυβεύεται η γενεαλογία των προγόνων τους και θέλουν να ακολουθούν το ιστορικό πρωτόκολλο. Θέλουν να παραμείνουν χωρισμένοι. Όμως θέλω να σας πω ότι αυτό αλλάζει. Ω, πραγματικά αλλάζει! Αλλάζει σε μέρη που δεν περιμένατε. Αλλάζει στην Ιερουσαλήμ. Αλλάζει στο Ιράν. Και τα παιδιά αφυπνίζονται και λένε: «Πες μου πάλι, γιατί θα έπρεπε να τους μισώ; Έκαναν τι… πότε; Δεν ήταν αυτοί. Ήσαν οι προγονοί τους. Όσοι είναι τώρα εδώ, είναι σύγχρονοι και δεν συμμετείχαν στην ιστορία. Πες το μου πάλι, επειδή δεν το νιώθω».
Οι γονείς κουνούν το κεφάλι, λέγοντας: «Κάνε ότι σου λέμε, καθώς η παράδοση και η ιστορία μάς λέει ότι είναι εχθροί μας και πάντα θα είναι». Και τα παιδιά αποκρίνονται: «Όχι. Δεν θα το κάνω, ούτε και οι γύρω μου». Αυτό σιγά-σιγά κάνει τη διαφορά στον πλανήτη, χωρίς να καταγράφεται. Καθότι τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν με τη νέα αυτή ενέργεια και δεν τους φαίνονται καν σαν ειδήσεις. Έχουν εμποτιστεί με την παλιά Ανθρώπινη φύση, όπου πράγματα που διασπούν αποτελούν νέα, ενώ όσα ενοποιούν, δεν είναι. Κι όμως είναι μια από τις σπουδαιότερες ενέργειες που βλέπει ο πλανήτης σήμερα. Είμαι εδώ να σας πω ότι είναι κάτι αληθινό και συμβαίνει κάτω από το καπό, θα μπορούσατε να πείτε. Υπάρχουν και άλλα που θα ’θελα να σας πω.
Το Καλούπι είναι Έτοιμο – η Ενότητα Δουλεύει

Ας μιλήσουμε για την Ευρώπη – Ανατολική και Δυτική Ευρώπη. Κοιτάξτε την ιστορία. Θέλω να δείτε την ιστορία των Ευρωπαίων. Τι γνωρίζετε γι αυτούς; Τι έμαθες στο σχολείο γι αυτούς Αμερικάνε; Έπρεπε να μάθεις τόσα γεγονότα και ημερομηνίες. Μένεις σε μια χώρα μόλις 200 ετών κι έπρεπε να αποστηθίσεις όλες τις μάχες, τους κατακτητές και όλες τις λεπτομέρειες εκατοντάδων ετών! 1400, 1300… μέχρι τον παρόντα αιώνα, φαίνονταν να κατακτούν οι μεν τους δε, σε τακτική βάση. Πολεμούσαν μεταξύ τους, σαν τις παλίρροιες του ωκεανού, διαρκώς και προβλέψιμα. Όταν κουράστηκαν με αυτό, κατέκτησαν άλλες ηπείρους. Και μόνο η μικρή χώρα της Ισπανίας ευθύνεται για την κατάκτηση όλης της Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής, μέχρι και την Βόρειο Αμερική. Σήμερα εκατομμύρια μιλούν τη γλώσσα τους, οι οποίοι δεν τη μιλούσαν ποτέ πριν την άφιξή τους.

Οι στρατιές του Ναπολέοντα απλώθηκαν σε μέρη της Ευρώπης, σαν το νερό που ρέει στο ποτάμι, κατακτώντας τα πάντα στο διάβα τους. Υπάρχουν σήμερα πόλεις στην Ευρώπη που ακόμα δεν γνωρίζουν σε ποια χώρα ανήκουν! Επειδή τα σύνορά τους άλλαζαν τόσο συχνά! Τώρα, αυτή είναι ιστορία. Θέλω να το δείτε προσεκτικά. Ακόμα όμως κάποιοι θα έλεγαν: «Απλώς, αυτό κάνουν οι άντρες. Δημιουργούν σύνορα και κουλτούρες και κάνουν πόλεμο. Είναι η Ανθρώπινη φύση».
Πριν πενήντα χρόνια άρχισε να καταφτάνει η νέα αυτή ενέργεια. Οι ευθυγραμμίσεις συμβαίνουν αργά, αγαπητέ μου Άνθρωπε, όμως ήταν παρούσα. Άρχιζε, ξεκινούσε. Πριν πενήντα χρόνια συνέβη κάτι στην Ευρώπη που δεν ακούστηκε ιδιαίτερα τότε. Κάποιοι στοχαστές βρέθηκαν μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο και είπαν: «Εάν δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό κι έξω από το σκεπτικό της εποχής, όλα θα συμβούν ξανά, επειδή αυτό κάνουμε. Οι άνδρες κάνουν πόλεμο». Ακόμα και η νέα χώρα που λέγεται Αμερική ενεπλάκη στον πόλεμο. Πριν από αυτό, η Αμερική παραλίγο να διασπαστεί, επειδή αυτό είναι που κάνουν οι άντρες. Διασπούν τα καλά πράγματα. Ήταν φανερό σ’ εκείνους τους σοφούς άντρες, ότι μπορούσαν να δοκιμάσουν κάτι, κάτι που να δουλεύει – ενότητα αντί του διαχωρισμού. Έτσι λοιπόν μορφοποίησαν μια ιδέα. Θα σας πω ποια ήταν.
Αναλογίστηκαν: «Τι θα γινόταν εάν βρίσκαμε όσες χώρες μπορούμε, που να συμφωνήσουν να γίνει μια σύμπραξη χωρών; Εάν το αρχίσουμε τώρα και το επιδιώκουμε σιγά-σιγά, τελικά μπορεί να έχουμε ένα σύστημα κοινού εμπορίου, μέχρις σημείου κατάργησης των συνόρων, χωρίς σημεία ελέγχου και διαβατήρια. Όλες εκείνες οι κουλτούρες και οι πρώην εχθρικές χώρες, θα εμπορεύονται ομαλά μαζί και για να συμβεί αυτό, μπορεί να έχουμε ακόμα και κοινό νόμισμα. Δείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς έτσι δουλεύει εκεί. Η Ευρώπη ποτέ ξανά δεν θα εμπλακεί σε εσωτερικούς πολέμους. Δεν θα μπορούσε, καθότι θα είναι οικονομικά συνασπισμένη».

Φυσικά τους περιγέλασαν! Όσοι το άκουσαν είπαν ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί και ότι υπήρχαν πάρα πολλά θέματα να λυθούν. Οι αντιρρησίες έλεγαν: «Όχι, όχι, όχι. Δεν γίνεται. Έχουμε πάρα πολύ διαφορετικές κουλτούρες. Μερικές χώρες έχουν ισχυρά νομίσματα και άλλες αδύναμα. Υπάρχουν υπερβολικά πολλές δυσκολίες. Φαντάζεστε να πηγαίνουν από χώρα σε χώρα, χωρίς να περνάνε έλεγχο στα σύνορα; Αυτό δεν θα δουλέψει. Ποιοι είστε εσείς να προτείνετε κάτι τέτοιο;» Και οι προοδευτικοί στοχαστές είπαν: «Είμαστε ενοποιητές. Και πιστεύουμε ότι είναι καλή ιδέα, ώστε να έχουμε δύναμη και να μην πάμε ποτέ ξανά σε πόλεμο». Αυτά συνέβησαν πριν από δύο γενεές, 50 χρόνια.

Σήμερα έχετε την Ευρωπαϊκή Ένωση Κρατών. Προστίθενται συνεχώς περισσότερες χώρες, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό αριθμό. Μερικές «περιμένουν στη σειρά» για να γίνουν δεκτές! Τα σύνορα καταργήθηκαν, λείπουν τα σημεία ελέγχου και το νόμισμα που λέγεται Ευρώ, είναι το ισχυρότερο στη Γη – ισχυρότερο ακόμα κι από το δικό σας [των ΗΠΑ]. Τώρα επιτρέψτε μου να σας πω πώς έγινε αυτό. Είναι μια συνειδησιακή αλλαγή που αναπτυσσόταν ακόμα και πριν 50 χρόνια. Διαμέσου δύο γενεών, σιγά-σιγά επέτρεψε στους ελεύθερους στοχαστές να ενοποιήσουν τα πράγματα, που ποτέ πριν δεν είχαν ενοποιηθεί. Το αποτέλεσμα; Οι χώρες αυτές δεν θα κατακτήσουν η μία την άλλη ποτέ ξανά, επειδή εκείνη τη στιγμή τελείωσε η «ιστορία». Ξεκίνησαν ένα νέο πρότυπο για την Ευρώπη, το οποίο δεν έχει κανένα ιστορικό προφίλ, γνωστό στον άνθρωπο. Η παλαιά ιστορία της περιοχής εξαφανίστηκε και ποτέ δεν θα επαναληφθεί.
Όσοι είναι στο παλαιό Ανατολικό Μπλοκ της Ευρώπης, όπου μέχρι σήμερα υπάρχει πολύ μικρή ενότητα, θα λένε ακόμα: «Η ιστορία θα επαναληφθεί. Είμαστε θύματα αυτής. Είναι απλώς θέμα χρόνου». Όμως δεν νιώθουν όλοι έτσι. Ορισμένοι αρχίζουν να νιώθουν μια ενότητα της πνευματικότητας, μέσα στην ίδια τους της κουλτούρα, για την οποία δεν τους επιτρεπόταν να μιλήσουν ποτέ στο παρελθόν. Έτσι λοιπόν έχουν ελεύθερη σκέψη, έξω από το κουτί του παλαιού προτύπου. Είναι κάτι νέο.

Κάποιοι στέκονται σε βάθρα και άμβωνες, διακηρύσσοντας: «Η Ιστορία έχει τελειώσει. Είναι το τέλος της δυστυχίας. Είναι το τέλος των δικτατοριών. Είναι το τέλος εκείνων που μας υποβίβαζαν σε χαμηλά επίπεδα. Είναι η αρχή της ανακάλυψης του ποιοι είμαστε». Αν και δεν χρησιμοποιούν ακριβώς αυτά τα λόγια, ανακαλύπτουν τον δημιουργό μέσα τους – την ενότητα του Θεού. Ένας πλήρης κύκλος, πίσω σ’ αυτό που είπε ο Άγγελος στον Μωάμεθ, έτσι δεν είναι; Καθώς η ενότητα ήταν και είναι το κλειδί για την ειρήνη. Είναι μια ιερή αρχή που ποτέ δεν θα αλλάξει.
Ποιοι θα σκέφτονταν ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο; Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτό που είναι, επειδή πριν 200 χρόνια οι ιδρυτές της είπαν: «Ας φτιάξουμε μια ένωση χωρών, χωρίς φυσικά σύνορα, μ’ ένα σύστημα που δεν έχει ποτέ δοκιμαστεί. Με αυτό της ενότητας – τις ΗΝΩΜΕΝΕΣ Πολιτείες της Αμερικής». Βεβαίως πέρασαν από δοκιμασίες, αλλά οι ενοποιητές νίκησαν. Και γι αυτό η χώρα είναι ότι είναι και είναι σεβαστή γι αυτό και για όσα έχει κάνει. Είναι τόσο νέα κι αντιπροσωπεύει όμως τη νέα ενέργεια.
Η Δήλωση της Ανεξαρτησίας σάς επικοινωνήθηκε [channelled]. Το γνωρίζατε αυτό; Ήταν η συλλογική προσπάθεια επικοινωνίας, από εκείνους που είχαν ζητήσει τη βοήθεια του Θεού. Πηγαίνετε να τη διαβάσετε και νιώστε το ιερό μέσα της, καθώς ενοποιεί και δεν διαχωρίζει.

Η Νότια Αμερική και η Νέα Ενέργεια

Η Νότια Αμερική αρχίζει να σκέφτεται το ίδιο πράγμα. Ο συνεργάτης μου ήταν μόλις εκεί και του επέτρεψα να δει την ενέργεια του ενδεχόμενου μέλλοντος στην περιοχή.

Θέλω να σας απεικονίσω την ιστορία της Νότιας Αμερικής. Ήταν εποχή που κάθε χώρα είχε δικτάτορα. Λιγότερο από 15 χρόνια πριν, είχαν παραπαίουσες οικονομίες και ευτελή νομίσματα. Φασαρίες, συγκρούσεις και σκοτωμοί ήσαν ο κανόνας. Οι βαρόνοι των ναρκωτικών σκότωναν απροκάλυπτα στους δρόμους και παντού επικρατούσε η διαφθορά. Ακόμα και οι πολιτικοί ενέπνεαν φόβο και πολλοί εξαφανίστηκαν εν μία νυκτί, χωρίς να βρεθούν ποτέ. Σήμερα δεν είναι έτσι. Σήμερα υπάρχει αυξανόμενη σταθερότητα, καθώς η μία μετά την άλλη χώρα επιφέρουν μια νέα, θετική και σταθερή ενέργεια στην κουλτούρα τους. Χωρίς λοιπόν μια συντονισμένη προσπάθεια κάποιας πολυ-εθνικής ηγεσίας, πώς μπορεί να άλλαξε αυτό, μόλις σε 15 χρόνια;
Σε όλη την ήπειρο έχει απομείνει μόνο ένας δικτάτορας. Τι συμβαίνει; Εάν νομίζετε ότι αυτό είναι εκπληκτικό, υπάρχει μια αναπτυσσόμενη κίνηση για την οποία δεν θα ακούσετε ακόμη. Είναι κάτι που συζητούν τώρα, οπότε θα σας πω τι σκέφτονται. «Τι θα συνέβαινε εάν μαζεύαμε αυτές τις χώρες και καταργούσαμε τα σύνορα;» Σας ακούγεται οικείο; Είναι κάτι που συζητούν. Στα πίσω δωμάτια όπου κανείς δεν το παρουσιάζει επίσημα, λένε: «Να δούμε ένα πλάνο που θα μας οδηγήσει τελικά να έχουμε ένα νόμισμα, από την Κολομβία μέχρι τη Χιλή; Έτσι θα είμαστε ισχυροί και ενωμένοι». Αγαπητοί μου, είμαι εδώ να σας πω ότι θα γίνει και μπορεί να μη χρειαστούν 50 χρόνια. Σύντομα ο δικτάτορας θα είναι παρελθόν και η ενοποίηση μπορεί να αρχίσει.

Μια αλλαγή συμβαίνει στον πλανήτη.

Να τι άλλο συμβαίνει που δεν γνωρίζετε – η απαρχή της ενότητας των Αφρικανικών χωρών. Σύντομα η ήπειρος θα έχει ότι δεν είχε ποτέ και όταν η ήπειρος αυτή θεραπευτεί και δεν υπάρχει
AIDS, ούτε σοβαρές παθήσεις, ο λαός θα θελήσει ότι έχετε. Θα θέλουν σπίτια και σχολεία και μια λειτουργική οικονομία, χωρίς διαφθορά. Θα ξεμπερδέψουν με τους μικρόμυαλους ηγέτες που σκοτώνουν τον πληθυσμό τους για τη δύναμη, στην αποκαλούμενη επί γενεές «Ιστορία της Αφρικής». Σύντομα θα έρθει το τέλος της ιστορίας της Αφρικής και μια νέα ήπειρος θα αναδυθεί.
Προσέξτε, η δύναμη μπορεί να μην προέλθει από τις αναμενόμενες περιοχές, καθώς νέα ηγεσία είναι στα σκαριά. Υπάρχει τόση γη εκεί και ο πληθυσμός είναι τόσο έτοιμος, που θα έχουν μια από τις ισχυρότερες οικονομίες στον πλανήτη, μέσα σε δυο γενεές συν είκοσι χρόνια. Και θα συμβεί εξ αιτίας της ενοποιητικής ιδέας που συνέταξαν λίγοι. Αυτά είναι τα δυναμικά του πλανήτη και το τέλος της ιστορίας, όπως τη γνωρίζατε.

Σε περίπου 70 χρόνια ένας νέγρος θα οδηγήσει την Αφρικανική ήπειρο στην αφθονία και την ειρήνη. Δεν θα είναι κάποιος πρόεδρος, αλλά μάλλον ένας προγραμματιστής και επαναστατικός οικονομικός στοχαστής. Αυτός, με μια ισχυρή γυναίκα στο πλευρό του, θα θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο σε όλη την ήπειρο. Θα φέρουν την ενότητα. Αυτό είναι το δυναμικό και το σχέδιο. Η Αφρική θα αναγεννηθεί από τις στάχτες αιώνων ασθενειών και απόγνωσης και θα δημιουργήσει μια βιώσιμη οικονομική δύναμη, με εργάτες που μπορούν να φτιάξουν καλά προϊόντα. Νομίζετε ότι η Κίνα είναι οικονομικά ισχυρή; Η Κίνα κάνει ότι κάνει, χωλαίνοντας όμως από τη μυστικοπάθεια και την προκατάληψη των παλαιών τρόπων, της ίδιας της ιστορίας της. Όσο μεγάλη κι αν είναι, θα πρέπει τελικά να συναγωνιστεί την Αφρική, μια χώρα ελεύθερων στοχαστών και ταχέων αλλαγών. Η Κίνα θα έχει έναν πολύ ισχυρό ανταγωνιστή, ο οποίος δεν θα έχει πολιτισμικούς φραγμούς στην προαγωγή του ελεύθερου Ανθρώπινου πνεύματος.
Είναι οι γηραιές ψυχές που βρίσκονται εδώ, οι οποίες πάλι θα αλλάξουν το μέλλον του πλανήτη, όπως κάνετε εσείς με τον τρόπο σας σήμερα. Σήμερα πολεμάτε το συνειδησιακό σκότος με το φως σας, όπως και μια από τις τελευταίες μάχες που θα σας επιβάλλει η θρησκεία. Γι αυτό βρίσκεστε εδώ, να φέρετε φως στον πλανήτη, μέσα από τις ίδιες τις ευσπλαχνικές σκέψεις σας. Αυτή είναι η «δουλειά» του «Εργάτη Φωτός».
Η Πνευματικότητα στη Αμερική

Στο μέρος που αποκαλείτε Αμερική, υπάρχουν πάνω από 350 εκδοχές Χριστιανισμού. Είναι η ιστορία του ενός Λυτρωτή, αλλά πάμπολλες ιδέες σχετικά με τα λεγόμενά του, τι εννοούσε και ποιος ήταν. Κάθε μια από εκείνες τις ιδέες φαίνεται σαν να διακλαδίζεται και να δημιουργεί μια νέα εκκλησία (θρησκεία). Ο ένας μονοθεϊστικός Θεός δεινοπαθεί κομματιασμένος σε εκατοντάδες κομμάτια.

Η ιστορία της εκκλησίας επίσης δεν ήταν τόσο εξαιρετική και ο Πέτρος θα στριφογύριζε στον τάφο του, εάν γνώριζε τι ιστορία έχουν δώσει στην εκκλησία του. Υπήρχε εποχή που οι Χριστιανοί πήγαιναν σε χωριά, τα έκαιγαν και τα λεηλατούσαν, επειδή οι κάτοικοι δεν πίστευαν στον σωτήρα τους! Ήταν κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Ιεροδικείου (Ιερά Εξέταση). Ήσαν τρομοκράτες! Θα έπρεπε να το ακούσετε αυτό αγαπητοί μου και δεν σκοπεύω να αναμοχλεύσω τα συναισθήματά σας, αλλά θα πω το εξής: Προτού βάλετε ετικέτα «διαβολική» σε κάποια πνευματική πίστη, θα έπρεπε να ρίξετε μια ματιά στην ιστορία. Οι Χριστιανοί το έκαναν επίσης, τον πρώτο καιρό. Το ίδιο και οι Ιουδαίοι, όπως και οι πρώτοι Μουσουλμάνοι. Τα ακραία φονταμενταλιστικά τέκνα του Αβραάμ πολεμούσαν αναμεταξύ τους επί αιώνες. Αυτό κάνουν οι Άνθρωποι.
Η Ανθρωπότητα αυτό κάνει. Διασπάται. Κάνει πόλεμο στο όνομα του Θεού. Διαχωρίζεται σε κουτιά, ενώ η δημιουργική ενέργεια είναι μία! Είμαι εδώ να επισημάνω ότι αυτή η ιστορία τελειώνει, επειδή η παράμετρος της Ανθρώπινης φύσης αρχίζει να αλλάζει και τα παιδιά το γνωρίζουν! Αρχίζουν να το βλέπουν και να το εφαρμόζουν στην πράξη. Βλέπετε, συμβαίνει μια αλλαγή στον πλανήτη.
Ίντερνετ – Το πρώτο Παγκόσμιο Εργαλείο Ενοποίησης

Θα πω κάτι που λίγοι αναλογίζονται. Από ιστορικής άποψης, περί τίνος νομίζετε ότι πρόκειται το Ίντερνετ; Κάτοικοι όλων των χωρών της Γης μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους, χωρίς ηλεκτρονικά σύνορα. Οι νέοι των χωρών αυτών βλέπουν και συνομιλούν μεταξύ τους και εκφράζουν απόψεις. Ότι και να κάνει το κράτος για να το περιορίσει, εκείνοι το κάνουν ούτως ή άλλως. Στήνουν ένα δίκτυο συνειδητότητας, ενότητας, μια πολυ-πολιτισμική συνειδητότητα. Είναι εδώ για να μείνει. Είναι μέρος της νέας ενέργειας. Οι νέοι το γνωρίζουν και ανοίγουν τον δρόμο.
Πριν πάνω από 10 χρόνια σας έδωσα μια προφητεία. Είπα ότι θα έρθει μια μέρα όπου «όλοι θα μπορούν να μιλούν με όλους, οπότε δεν θα μπορεί να υπάρχει συνωμοσία». Καθώς η συνωμοσία εξαρτάται από τον διαχωρισμό και τη μυστικοπάθεια – κάτι που κρύβεται στο σκοτάδι, που μόνο λίγοι γνωρίζουν. Έχετε δει τα νέα τελευταία; Τι συμβαίνει; Μήπως συμβαίνει ένα νέο πρότυπο που φαίνεται να εναντιώνεται στην ιστορία;

Η Νέα Εποχή

Υπάρχει επίσης η Νέα Εποχή. Να σας πω κάτι που συνέβη πριν 20 χρόνια. Κάτι που χρειάστηκε να περάσει ο συνεργάτης μου. Κάποιοι στις δυτικές πολιτείες [των ΗΠΑ] επονόμασαν τον Κρύων σαν, το κακό του αιώνα. Ο συνεργάτης μου δέχτηκε επιθέσεις από σεβαστούς εκπροσώπους της Νέας Εποχής. Ήταν μια ενέργεια που ήθελε να τον σταματήσει, προτού γράψει πολλά βιβλία, ή πριν πάει στα Ηνωμένα Έθνη με το μήνυμά του. Ήταν στο τρίτο έτος επικοινωνίας και αναμίχθηκαν πολλοί, σε μια οργανωμένη προσπάθεια να προεξοφλήσουν το μήνυμά του. Ο συνεργάτης μου γονατιστός με ρωτούσε: «Γιατί; Γιατί εκείνοι που γράφουν βιβλία για την αγάπη, επιχειρούν να πνίξουν το έργο του άλλου;» Και του αποκρίθηκα: «Αυτό κάνουν οι Άνθρωποι. Κατακτούν και διαιρούν και νιώθουν ότι είναι μέρος της επιβίωσης του δικού τους έργου». Στη συνέχεια του είπα ότι δεν θα το κάνουν πάντα και ότι θα έρθει καιρός, που δεν θα υπάρχει πλέον στη συνείδηση της Ανθρωπότητας να κάνουν κάτι τέτοιο. Γι αυτό βρισκόταν εδώ, για να υποστηρίξει τη νέα ενέργεια.

Εάν ένας Άραβας κι ένας Εβραίος μπορούν να κοιταχτούν και να δουν την Ακασική τους γενεαλογία, να δουν την μία οικογένεια, τότε υπάρχει ελπίδα. Εάν μπορούν να δουν ότι οι διαφορές τους δεν απαιτούν πλέον να αλληλοσκοτώνονται, τότε θα είναι η αρχή μιας αλλαγής της ιστορίας. Και αυτό είναι που συμβαίνει τώρα. Όλη η Ανθρωπότητα, άσχετα από πνευματικά πιστεύω, είναι ένοχη που έπεσε στην ιστορική παγίδα της διάσπασης αντί της συνένωσης. Τώρα αρχίζει να αλλάζει. Μια αλλαγή συμβαίνει.
Ο Σοφός Βασιλιάς

Ας πάμε πίσω στον Σολομώντα, τον πολύ σοφό βασιλιά. Είναι ξακουστή η ιστορία, με τις δυο μητέρες να διεκδικούν το ίδιο παιδί. Και οι δύο ικέτευαν τον Σολομώντα να τους δώσει το μωρό και έπρεπε ο βασιλιάς να λύσει το θέμα. Ο σοφός βασιλιάς που γνώριζε την έκβαση πριν πάρει την απόφαση, διέταξε να κοπεί το παιδί στα δύο. Κάθε γυναίκα θα έπαιρνε από μισό παιδί. Ήξερε τι θα συμβεί, όπως και συνέβη. Η μία μητέρα έχασε αμέσως το χρώμα της και είπε: «Δώσε το παιδί στην άλλη γυναίκα». Τότε ο Σολομών ήξερε αμέσως σε ποιαν ανήκε το παιδί. Ήταν αυτή που το παρέδωσε. Εκείνη ήταν η αληθινή μητέρα. Πώς το κατάλαβε; Επειδή η ευσπλαχνία είναι το σοφότερο πράγμα στον πλανήτη, γεμάτη λύσεις και ενοποίηση. Αυτό τα λέει όλα. Είναι η ευσπλαχνία της σοφής, θεϊκής, θηλυκής μητέρας που σαρώνει τη Γη και κυριολεκτικά μετακινείται το Κουνταλίνι από μια ήπειρο σε άλλη, καθώς η Γη νιώθει την αλλαγή.

Ορισμένοι νιώθουν απελπιστικά μόνοι στη διαδικασία και δεν καταλαβαίνουν. Εάν ένα κομπιούτερ είχε συνείδηση, φανταστείτε τι θα ένιωθε εάν το σβήνατε και το ανοίγατε πάλι. Θα έχανε τη μνήμη του, όσων έχουν συμβεί. Το ίδιο είναι τώρα με την Ανθρώπινη συνειδητότητα, καθώς επανακινείται σε διαφορετικό μοτίβο, όπου η ιστορία δεν θα ελέγχει τι θα συμβεί στη συνέχεια. Αυτό νιώθετε – μόνοι, με το δυναμικό επανεκκίνησης σ’ ένα μοτίβο που δεν εμπεριέχει κανενός είδους ιστορία Ανθρώπινης Φύσης.
Ευσπλαχνία και Ενότητα είναι η Νέα Ενέργεια

Η ενέργεια του 2012 είναι μαζί σας εδώ και 16 χρόνια και θα είναι μαζί σας ακόμα 20 [όπως υπολογίζεται από το ημερολόγιο των Μάγια]. Έτσι δουλεύει η ευθυγράμμιση, ενόσω κινείται μέσω του κέντρου του γαλαξιακού ισημερινού. Καθώς η μετάπτωση των ισημεριών [η περιστροφή της Γης] λαμβάνει χώρα και κινήστε προς το μέσον της ευθυγράμμισης, είναι ένα 36ετές άνοιγμα εμπειρίας και όχι ένα σταυρόνημα σε κάποια ημερομηνία χειμερινής ισημερίας. Ζεις εν μέσω αυτής της ενέργειας εδώ και χρόνια, Άνθρωπε της Νέας Εποχής.

Τώρα, ας απευθυνθούμε μόνο σε όσους είναι εδώ στην αίθουσα, όχι στον ακροατή ή τον αναγνώστη. Θέλω να μιλήσω σε όσους βρίσκονται στην ενέργεια της αίθουσας. Σήμερα θέλω ν’ αποχωρήσετε διαφορετικά απ’ ότι ήρθατε. Να φύγετε με ενεργοποίηση εκείνου που είναι αγγελικό, που είναι η ενέργεια του δημιουργού μέσα σας, που θα σας δώσει σοφία.

Δεν πιστεύετε όλοι εδώ, σαν τον διενεργούντα την επικοινωνία, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό είναι το τεστ σας, οι ημερήσιες οδηγίες σας. Μπορείτε να δείτε τους άλλους εδώ σαν οικογένεια, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε μαζί τους; Μπορείτε να τους αγαπάτε; Έχετε την επιλογή να φύγετε από εδώ, λέγοντας: «Δεν πρόκειται να ξαναπάω σε μια τέτοια συνάντηση! Είναι τρελοί.» Ή να πείτε: «Δεν πρόκειται να ξαναπάω σε τέτοια συνάντηση, επειδή δεν συμφωνώ απαραίτητα μαζί τους. Όμως τους αγαπώ και είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μου, οποτεδήποτε. Εάν θέλουν να έρθουν για δείπνο μαζί μου, είναι εντάξει. Θα αστειευτώ μαζί τους, θα περάσουμε μαζί και θα τους σφίξω το χέρι. Μπορεί ακόμα και να παντρευτώ κάποιον(-αν) από αυτούς(-ές), καθότι αναγνωρίζω ότι υπάρχει ένας Θεός, ένας Δημιουργός, που τον έχουμε όλοι μέσα μας. Δεν συμφωνώ, αλλά μπορώ να ενωθώ».
Έτσι φτάνετε στην κατανόηση ότι οι ιδέες και οι διαφορές δεν σας διαχωρίζουν πλέον. Οι Άνθρωποι μπορούν να συνυπάρξουν, όπως οι χώρες που γειτνιάζουν χωρίς σύνορα. Οι κουλτούρες τους παραμένουν μοναδικές και εξακολουθούν να έχουν τη δική τους χώρα. Τώρα όμως είναι μαζί σε ένα μεγαλύτερο πλάνο, όπου ποτέ δεν θα πολεμήσουν μεταξύ τους ξανά. Δεν μπορούν! Η ύπαρξή τους είναι αλληλένδετη. Η ενοποίηση το επιτυγχάνει αυτό. Ο Σολομών το γνώριζε και το μυστικό είναι η ευσπλαχνία.

Αγαπητοί μου, αποχωρήστε από εδώ ευσπλαχνικά μεταξύ σας. Όταν πάτε σπίτι, ανοίξετε την τηλεόραση και δείτε κάποιον με τον οποίο δεν συμφωνείτε, επειδή πολιτικά δεν ταιριάζετε, μπορείτε να τον αγαπάτε; Μπορείτε να δείτε τον δημιουργό μέσα του, σε κάθε περίπτωση; Μπορείτε να τον δείτε να παίζει ένα παιχνίδι, του πώς θα στρώσουν τα πράγματα στη χώρα, ώστε να υποχρεωθείτε να δουλέψετε μαζί σε ενότητα; Το έχει δει κανείς σας αυτό; Υποχρεωμένοι να δουλέψετε μαζί. Υποχρεωμένοι να συμβιβαστείτε. Υποχρεωμένοι να ενωθείτε, όχι να διαχωριστείτε. Όταν δείτε κάτι τέτοιο στην πολιτική, θα ξέρετε ότι είναι αληθινό.

Αυτό σας λέμε. Αναζητήστε το. Η παλιά ενέργεια φεύγει αργά, όμως θα έρθει μια μέρα που η παλιά ενέργεια θα έχει φύγει. Μπορεί να χρειαστεί μια γενεά! Κάποιοι θα πουν: «Δεν θα είμαι τότε εδώ». Αποκρίνομαι: «Ω, ναι, θα είσαι!» Επειδή δεν πρόκειται να χάσεις το φινάλε! Ούτε η ενέργεια της εστίας, ούτε καμία αγγελική ενέργεια δεν θα μπορέσει να σε συγκρατήσει. Θα επιστρέψεις σε χρόνο ρεκόρ, ταχύτερα απ’ οτιδήποτε στην πνευματική σου ιστορία, καθότι η ιστορία δεν έχει σημασία, ούτε καν η πνευματική. Θα έρθεις και θα φύγεις τάχιστα. Πάντα επέστρεφες στη Γη, γηραιά ψυχή. Γι αυτό σε αγαπάμε τόσο.
Θέλω να σου πλύνω τα πόδια για όσα κάνεις στον πλανήτη, γηραιά ψυχή. Άδραξε την ευκαιρία να αγαπήσεις κάποιον, να τον δεις κβαντικά, να τον δεις σαν πολλούς, όχι έναν. Δες όλους τους Ανθρώπους υπό το φως της γενεαλογίας τους στον πλανήτη. Δες τους τόσο σημαντικούς, σαν εσένα. Ενώσου μαζί τους. Βλέπεις, συμβαίνει μια ριζική αλλαγή στον πλανήτη κι εσύ την αντιπροσωπεύεις.

Όταν πω τα λόγια «Κι έτσι είναι», κράτα την ενέργεια. Αποχώρησε με τον δικό σου ρυθμό. Αν θέλεις κάθισε για λίγο και μετά φύγε εν σιγή. Άσε αυτό το μέρος να παραμείνει ένα καταφύγιο μέχρι να ξανάρθεις. Δεν υπάρχει λοιπόν χειροκρότημα, ούτε θόρυβος – μόνο ενότητα, μόνο αγάπη μεταξύ σας, μόνο κβαντικό σκεπτικό σχετικά με τι ανοίγεται μπροστά στον πλανήτη, εάν το επιθυμείς αγαπητέ μου.

Αισθάνεσαι διαφορετικά τώρα για τα προβλήματά σου; Ελπίζω ναι. Είναι επιλύσιμα, όλα τους.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου