Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

«Η αποκάλυψη του DNA»



 LIVE KRYON CHANNELING
  «Η αποκάλυψη του DNA»

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ
στη Μελβούρνη της Αυστραλίας
Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

μετάφραση: γ. κυρίτσης
Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Αυτή είναι μια οικογενειακή συνάθροιση, τουλάχιστον έτσι τη βλέπω. Είναι μια πολύτιμη συνάθροιση, καθώς εάν καταλαβαίνατε πραγματικά τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι θα εκπλησσόσασταν. Κι όμως, μοιάζει τόσο γραμμική. Ένας άνδρας κάθεται στη σκηνή, ακούγεται μουσική και το Πνεύμα εμφανίζεται… και υπάρχει ευλάβεια, ευλογημένη ενέργεια και σεβασμός. Αυτή είναι η άποψή σας.
Ότι συμβαίνει πραγματικά εδώ είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς σήμερα λαμβάνει χώρα μια μοιρασιά, με την άδεια που έχετε δώσει να σας επισκεφθεί η ενέργεια από την άλλη πλευρά του πέπλου. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει χωρίς την παρουσία ανθρώπων μπροστά στον συνεργάτη μου. Δεν μπορεί να το κάνει μόνος του. Δεν μπορεί ποτέ να μιλήσει με τη φωνή του Κρύων, χωρίς να είστε παρόντες. Που σημαίνει ότι όντως υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά στην όλη διαδικασία, τα οποία απαιτούν ένα «δούναι και λαβείν».

Βλέπετε, από τη δική μου προοπτική, προσέρχεται η ομάδα υποστήριξης και αναμένει την άδεια. Δεν είναι κάποιος άνδρας στη σκηνή. Δεν είναι απαραιτήτως μια παρουσίαση. Είναι μια επανένωση.
Bρίσκονται άτομα εδώ  μπροστά μου, όπως και αναγνώστες και ακροατές, που γνωρίζω μια αιωνιότητα. Όλοι σας είστε αιώνιοι και από τις δύο απόψεις. Δεν υπάρχει δική σας αρχή. Αναλογιστείτε το! Πρόκειται για την ουσία και τον πυρήνα αυτού που υπάρχει εσωτερικά.

Αυτή τη στιγμή, σ’ αυτή την εποχή, στο σύντομο αυτό γεγονός που αποκαλείτε
channelling, δίδεται μια ενέργεια. Είναι πληροφορίες στα Αγγλικά, ενόσω όμως δίδονται κι ενόσω υπάρχει εκεί η ενέργεια, η τρίτη γλώσσα είναι πάνω απ’ όλους. Επισκέπτεται κάθε κάθισμα, θέτοντας το ερώτημα: «Θυμάσαι;»
Ο Άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για ολική πνευματική ενθύμηση του ποιος είναι στην άλλη πλευρά του πέπλου. Εάν προσφέραμε εμπειρική απόδειξη ότι αυτό το channelling είναι αληθινό, τότε δεν θα υπήρχε δοκιμασία. Επιπροσθέτως, το κοινό θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Εάν υπήρχε απόδειξη, όλοι θα ήσαν εδώ. Όμως όχι, αντ’ αυτού χρειάζονται άτομα που στρέφονται εσωτερικά και ζητούν οξυδέρκεια. «Θα μπορούσαν όσα παρουσιάζονται εδώ να είναι ακριβή και αληθινά; Θα μπορούσε να είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Κρύων;» Είναι η οξυδέρκεια για την οποία έχουμε μιλήσει συχνά, που διαθέτει ο Άνθρωπος.

Αυτές τις στιγμές λοιπόν υπάρχει όντως μια ροή ενέργειας, από τη σχισμή στο πέπλο που έχετε επιτρέψει ν’ ανοιχθεί. Από τη σχισμή αυτή ξεχύνεται η ενέργεια της εστίας. Για μια στιγμή μόνο, μέσω της τρίτης γλώσσας, απλώς για μια στιγμή, επιτρέψτε της να γεμίσει την καρδιά σας. Και αν δίνετε προσοχή, θα έπρεπε να σας γεμίσει με την αλήθεια, ότι είστε κάτι πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζετε.
Σε όλο τον πλανήτη λαμβάνει χώρα μια αφύπνιση. Δεν κάνει πάταγο, καθώς δεν υπάρχουν διαφημιστικές καμπάνιες ή τηλεοπτικά σόου να την ανακοινώνουν. Γίνεται αργά. Αναπτύσσεται από το 1987 και μπορείτε να τη νιώσετε. Η ανθρωπότητα έχει επίγνωση αυτής της αλλαγής τώρα, περισσότερο από ποτέ. Πολλοί γύρω σας αρχίζουν ν’ αποδέχονται όσα εσείς έχετε δεχτεί. Ίσως δεν πιστεύουν ότι εσείς, αλλά βλέπουν ποιοι είστε. Βλέπουν έναν ειρηνικό Άνθρωπο να βρίσκεται ανάμεσα σ’ εκείνους που είναι σε αναστάτωση. Βλέπουν πόση διαφορά έχει ο τρόπος που χειρίζεστε τη ζωή και τους γύρω σας. Υπάρχει ένας προφήτης μέσα στον καθένα σας και θέλουμε απόψε να μιλήσουμε επ’ αυτού. Ίσως όταν σας πω το θέμα, να μη μοιάζει ότι θα μιλήσουμε για κάποιον εσωτερικό προφήτη, κι όμως έτσι είναι. Το αντικείμενο είναι πάλι το DNA.
Θα θέλαμε λοιπόν να εξηγήσουμε ορισμένα πράγματα και να συνεχίσουμε τη διδασκαλία που δώσαμε προ λίγων εβδομάδων στο επάνω μέρος της Γης [βόρειο ημισφαίριο], την οποία φέρνουμε τώρα εδώ κάτω [στην Αυστραλία]. Φυσικά όμως, αυτό ισχύει αν βλέπετε τη Γη μ’ ένα κοινό γραμμικό τρόπο. Καθώς ποιος μπορεί να πει τι είναι επάνω και κάτω; Ίσως να είναι δεξιά και αριστερά; [Χαμόγελο του Κρύων]
Η Διδασκαλία του DNA συνεχίζεται…

DNA – Τα ίδια τα γράμματα ηχούν με την πολυπλοκότητα και τη χημεία υψηλής βιολογικής επιστήμης. Στην πραγματικότητα υπάρχουν εκεί πολύ περισσότερα απ’ όσα βλέπει η επιστήμη, καθώς είναι αμφίβολο αν θα δει ποτέ η επιστήμη όσα σας πω. Υπάρχουν συνιστώσες στο DNA σας και χαρακτηριστικά τα οποία απλώς δεν είναι ορατά στο 3D πεδίο. Έχω αναφέρει στο παρελθόν πως αυτό που λείπει σήμερα στις επιστημονικές προσπάθειες, το οποίο θα άλλαζε στην κυριολεξία τα πάντα, είναι ένα όργανο να μετρά ένα υπερδιάστατο πεδίο. Όταν κάτι τέτοιο αναπτυχθεί – και θα συμβεί – θα είναι η πλησιέστερη απόδειξη που θα έχετε για τα λεγόμενά μας. Καθώς τη στιγμή που το όργανο εκείνο θα στραφεί προς διάφορα πράγματα στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Ανθρώπινης βιολογίας, θα υπάρξει αποκάλυψη στην επιστήμη και παντού. Αόρατη ενέργεια θα εμφανιστεί, ή τουλάχιστον θα δείξει τη σκιά της. Τότε θα είναι αληθινή, ενώ τώρα είναι μόνο εικασία.
Η υπερ-διαστατικότητα υπάρχει σήμερα με πολλούς τρόπους. Η βαρύτητα είναι μια υπερδιάστατη δύναμη. Ακόμα και το φως έχει τέτοια στοιχεία… όλα αόρατα και ανεξήγητα για εσάς προς το παρόν. Αλλά όπως τόσα άλλα πράγματα, τα χρησιμοποιείτε καθημερινά και το σώμα σας αποτελεί επίσης μέρος αυτών.
Να σας εξηγήσω ορισμένα πράγματα που προάγουν όσα έχω πει. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να κάνω μια ανασκόπηση. Μια σύντομη ανασκόπηση όσων έχω πει στο παρελθόν, ώστε να επεκταθώ επ’ αυτών, δίδοντάς σας πράγματα που δεν έχετε ακούσει ακόμα.

Η Ανασκόπηση

Για εσάς και την επιστήμη το θέμα του
DNA είναι βιοχημικό. Δηλαδή, ότι έχετε στο σώμα σας, ότι θεωρείτε υπεύθυνο για το σχέδιο της ζωής, εξηγείται πλήρως από την επιστήμη μέσω της χημείας και των βιολογικών διεργασιών. Υπάρχουν όμως χαρακτηριστικά εντός του DNA, τα οποία είναι κβαντικά. Η πλειονότητα της χημείας που διακρίνετε στο Ανθρώπινο Γονιδίωμα, βρίσκεται σε μια κβαντική κατάσταση. Αν και η επιστήμη σας δεν μπορεί τώρα να μετρήσει μια κβαντική κατάσταση, ούτε το γύρω πεδίο της, υπάρχουν ενδείξεις αυτής εντός του πάζλ του Ανθρώπινου Γονιδιώματος.
Σας έχουμε πει ότι το DNA στο σώμα σας φέρει εντός του μια τεράστια ποσότητα αόρατων πληροφοριών και ενέργειας. Αναφερόμαστε στο DNA σαν οντότητα κι όχι σαν ένα χημικό διπλό έλικα. Δηλαδή, 100 τρισεκατομμύρια βρόγχοι του DNA εργάζονται όλοι μαζί σαν μια ενέργεια που αποκαλείται «το δικό σας DNA».
Αυτό το γκρουπ είναι μοναδικό. Πρέπει να είναι, καθώς είναι απολύτως, 100% εσείς! Λόγω της κβαντικότητας του DNA, έχει τη δυνατότητα να περιέχει ένα τεράστιο κομμάτι της πνευματικότητάς σας. Αυτό θα εξηγηθεί στην έκδοση στην οποία εργάζεται τώρα ο συνεργάτης μου [12ο βιβλίο του Κρύων]. Το DNA περιέχει όχι μόνο την καταγραφή όλων όσων έχετε υπάρξει στον πλανήτη, αλλά επίσης και τη σχέση σας με τη Γαία. Εμπεριέχει όσα έχετε κάνει ανέκαθεν και την πνευματικότητα όσων έχετε μάθει σε κάθε ζωή. Αυτές οι πληροφορίες έχουν κυριολεκτικά εντυπωθεί μέσα του.
Ακούστε με… Με το πέρασμα των αιώνων, κανένας Άνθρωπος δεν χάνει ποτέ τις πνευματικές αποκαλύψεις που βίωσε. Το καταλαβαίνετε; Με πρόθεση, οποιοσδήποτε μπορεί να αφυπνιστεί, στο σημείο που το DNA τους κατέχει όσα έχουν μάθει σε όλες τις ζωές τους. Αφυπνίζετε το ίδιο το DNA με την πρόθεσή σας και την επιφοίτηση του Θεού μέσα σας. Όλα τα πνευματικά πράγματα που έχετε μάθει, θα επιστρέψουν πετώντας για να γίνουν πάλι δικά σας. Πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά; Ανοίξατε την πόρτα εξ αρχής και σας ανήκουν. Αυτό θα έπρεπε να είναι χαρμόσυνο νέο για όποιον αναρωτιέται πώς θα είναι όταν θα επιστρέψει. Θα πρέπει ν’ αρχίσει πάλι απ’ την αρχή; Θα πρέπει να περάσει πάλι αυτά που πέρασε σ’ αυτή τη ζωή; Η απάντηση είναι όχι. Η ελεύθερη επιλογή παραμένει και πολλές ζωές μπορεί να περάσουν, χωρίς κάποια πνευματική αναζήτηση, αλλά κατά την αλλαγή αυτή, πολλοί αρχίζουν να «θυμούνται» ποιοι είναι και τι γνωρίζουν.
Ορισμένοι έχετε πει ότι δεν επιλέγετε να επιστρέψετε πάλι, καθώς ήταν δύσκολα αυτή τη φορά. Υπάρχει ένα εγγενές, έμφυτο αίσθημα σε μερικούς, ότι αυτή είναι η τελευταία σας φορά. Όμως σας λέω αγαπητοί μου, ότι το ίδιο λέγατε την περασμένη φορά! Ορίστε τι συμβαίνει: Το πρώτο πράγμα που θέλουν να κάνουν οι δάσκαλοι και οι γηραιές ψυχές, όταν φτάνουν στην άλλη πλευρά του πέπλου, είναι να επιστρέψουν… και αυτοί είστε εσείς! Οι περισσότεροι θα επιστρέψετε και όταν αυτό συμβεί θα συνεχίσετε από εκεί που φύγατε, δεν θα ξεκινήσετε από την αρχή. Αυτό βρίσκεται στο DNA. Είναι πανέμορφο. Η σοφία των αιώνων είναι εντυπωμένη μέσα στο DNA. Είναι κβαντική, οπότε είναι τεράστια. Ο κρύσταλλος στο Σπήλαιο της Δημιουργίας την αποθηκεύει για εσάς και ενεργοποιεί το DNA σας όταν επανέρχεστε σε διαφορετικό Ανθρώπινο σώμα.

Δεν είναι ενδιαφέρον, τώρα που η ανθρωπότητα έχει δει το Ανθρώπινο Γονιδίωμα, βλέπει πόσο μοναδικό είναι; Δεν είναι ενδιαφέρον; Το
DNA είναι απολύτως μοναδικό. Ούτε ένας Άνθρωπος δεν έχει DNA όμοιο με άλλου, ούτε καν οι πανομοιότυποι δίδυμοι. Μόνο ένα ελάχιστο κομμάτι είναι ίδιο στους διδύμους (λιγότερο από 5%). Όχι όμως τα μη-πρωτεϊνικά-κωδικοποιημένα κβαντικά μέρη. Αυτά είναι εντελώς μοναδικά σε κάθε Άνθρωπο.

Υπάρχουν κι άλλα. Μέσα στο
DNA υπάρχουν χαρακτηριστικά του «μέρους του Θεού» που αποτελείτε. Το εντύπωμα του Ανώτερου Εαυτού είναι εκεί. Το αγγελικό όνομα με το οποίο σας αποκαλώ βρίσκεται εκεί. Το όνομα εκείνο δεν είναι γραμμικό ή δεν προφέρεται στον αέρα μέσω δόνησης. Αντιθέτως είναι ένα όνομα που υμνούμε στο φως. Κι όταν προφέρεται, δονείται με λαμπρότητα. Αυτή είναι η αλήθεια! Το αποτύπωμα του ποιοι είστε πραγματικά βρίσκεται εκεί μέσα. Μεταφέρετε μαζί σας μέρη και κομμάτια της γενεαλογίας από άλλον πλανήτη και από άλλες περιοχές του σύμπαντος. Η ενέργεια εκείνων που συνέβαλαν στη σπορά σας με τμήμα της ανθρώπινης πνευματικότητας, βρίσκεται επίσης εκεί [των Πλειάδειων]. Είναι κάτι κατάλληλο. Είναι πανέμορφο. Είναι γεμάτο αγάπη. Όλα αυτά βρίσκονται μέσα στο DNA σας και για να υπάρχουν εκεί, χρειάζεται μια κβαντική ενέργεια.
Ας μιλήσουμε πάλι για την 3D βιολογία. Όταν ολοκληρώθηκε το ερευνητικό έργο του Ανθρώπινου Γονιδιώματος, αναγνωρίστηκαν όλα τα χημικά στη διπλή έλικα. Σ’ εκείνη την απειροελάχιστη διπλή έλικα έχουν αναγνωριστεί τρία δισεκατομμύρια χημικά μέρη! Είναι τόσο μικρό αυτό το μόριο του DNA, που διακρίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού μικροσκοπίου. Είναι τόσο πολύπλοκο, καθώς αποτελείται από τρία δισεκατομμύρια χημικά στοιχεία. Στη συνέχεια άρχισε το έργο της αναγνώρισης του ρόλου εκείνων των στοιχείων και η επιστήμη άρχισε να μελετά την τεράστια σημασία όσων βρίσκονται εκεί. Έψαχναν για εκείνα που δημιούργησαν περισσότερα από 23.000 Ανθρώπινα γονίδια. Έτσι λοιπόν αναζήτησαν την κωδικοποίηση, τη γραμμική πρωτεϊνική κωδικοποίηση, ώστε να κατανοήσουν πώς λειτουργούν όλα αυτά.
Η επιστήμη περίμενε πολύ καιρό για να δει το «σχέδιο εν δράσει» και τα κατάφερε. Αλλά το σοκ ήταν, όταν διαπίστωσαν ότι λιγότερο από 5% του DNA δημιουργούσε τα γονίδια. Πράγματι είδαν τη γραμμικότητα και το πρωτεϊνικά κωδικοποιημένο κομμάτι του DNA. Αυτό το μικρό κομμάτι δημιούργησε τα γονίδια, αλλά το υπόλοιπο φαινόταν να είναι τυχαίο, ακόμα και χαοτικό. Περισσότερο από 90% του DNA φαινόταν να είναι μπερδεμένο και άχρηστο.
Ο συνεργάτης μου αναφέρθηκε επ’ αυτού σήμερα [στην ομιλία του], όπου μια κβαντική κατάσταση εμφανίζεται σαν χαοτική. Μοιάζει σαν τυχαία, εφόσον δεν υπάρχει απολύτως καμία γραμμικότητα σε μια κβαντική πραγματικότητα. Κάτι που σας εμποδίζει να δείτε μια κβαντική κατάσταση, είναι η γραμμική προκατάληψη που έχετε στη 3D πραγματικότητά σας. Ατενίζετε λοιπόν κάτι κβαντικό, αλλά είναι αόρατη για εσάς η αντίληψη του τι μπορεί να είναι. Αυτό το χαρακτηριστικό της «τυχαιότητας» του DNA, δεν θα μπορούσαν να το πάρουν ελαφρά, καθότι η επιστήμη αντίκριζε κάτι ανεξήγητο. Φανταστείτε, το 90% του DNA φαινόταν να μην κάνει απολύτως τίποτα! Οι βιολόγοι καταλάβαιναν καλύτερα, αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμη εξήγηση.
Στις Νέες Πληροφορίες

Αρχίζουμε λοιπόν από το σημείο αυτό για να σας αποκαλύψουμε ορισμένα πράγματα που χρειάζεται να γνωρίζετε, πολλά εκ των οποίων τελικά θα επιβεβαιωθούν. Όταν συμβεί αυτό, θα θυμηθείτε που τα ακούσατε. [Χαμόγελο του Κρύων]
Το DNA είναι πολύ πιο ευρύ απ’ ότι νομίζετε και σήμερα η επιστήμη αρχίζει ν’ αναγνωρίζει ότι το 90% του DNA που μοιάζει τυχαίο, μπορεί να μην είναι γλώσσα ή κωδικός. Αντιθέτως μπορεί να είναι αυτό που αποκαλούν «επηρεάζουσα χημεία» η οποία κατά κάποιο τρόπο διαφοροποιεί ή σχηματίζει το 5% που κινεί το γενετικό σχέδιο. Η ειρωνεία είναι, ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει, αλλά όχι με τον τρόπο που το βλέπει η επιστήμη.
Το 90% του DNA είναι μια αντανάκλαση της πνευματικότητάς σας. Το Ακασικό Αρχείο, ο Ανώτερος Εαυτός, όσα αναζητάτε σαν «πύλη προς την άλλη πλευρά», βρίσκονται εκεί. Σε μια κβαντική κατάσταση, αυτά τα πράγματα δεν βρίσκονται εντός των χημικών. Σκεφτείτε όλα εκείνα τα χημικά σαν μια γέφυρα, σαν κανάλι, μια πύλη ή ένα κβαντικό δείκτη. Αντί να σκέφτεστε γραμμικά, ότι υπάρχει ένας θάλαμος ή ένα κουτί όπου βρίσκεται ο Ανώτερος Εαυτός σας, δείτε το σαν κατώφλι πόρτας. Εάν μπορούσατε να πάτε εκεί και να δείτε την κβαντική του κατάσταση, θα μπαίνατε σ’ ένα κανάλι που θα σας μετέφερε σε όλα όσα υπάρχουν. Καταλάβετε λοιπόν ότι αυτή η 3D/κβαντική χημική γέφυρα, είναι ένας τεράστιος, ιερός, επιδρών παράγοντας του γονιδιώματος, που περιέχει τις περισσότερες πληροφορίες του Ανθρώπινου σχεδίου της ζωής.
Το DNA είναι Περισσότερο απ’ ότι Νομίζετε

Ας μιλήσουμε τώρα για το
DNA, όπως δεν μας έχετε ακούσει να μιλάμε στο παρελθόν. Επιθυμούμε αυτό να δημοσιευτεί και αποτελεί μέρος από τις ερμηνείες που συλλέγει ο συνεργάτης μου. Το παρουσιάζουμε σχεδόν τελευταίο στην τριετή σειρά διδασκαλιών, κατά το έτος του τρία, για το 12ο βιβλίο του Κρύων, που είναι τρία στην αριθμολογία. Οπότε έχουμε 333 που αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση της πληροφόρησης αυτού του έτους. Είναι καιρός να γνωρίσετε την υπόλοιπη ιστορία.
Η επιστήμη θεωρεί τον εγκέφαλό σας σαν το κέντρο της συνείδησης, αλλά δεν είναι. Ο εγκέφαλος, το υψηλότερο εντεταλμένο νευρολογικό γκρουπ που μπορούν να δουν, είναι γεμάτο με πολύπλοκες συνάψεις. Ως εκ τούτου θα πρέπει λογικά να ευθύνεται για την αποκαλούμενη Ανθρώπινη συνειδητότητα. Όμως όχι. Ο εγκέφαλος είναι απλώς η 3D μηχανή που ανταποκρίνεται στο 90% της κβαντικότητας του DNA. Είναι ο μηχανισμός των συνάψεων και είναι απέραντα πολύπλοκος. Όμως ο εγκέφαλος είναι μόνο ο δέκτης των πληροφοριών, για να δημιουργεί τα ηλεκτρικά σήματα που μεταφέρουν τις οδηγίες, όπως επηρεάζονται από το DNA.
Εκατό τρισεκατομμύρια μέρη του DNA που εργάζονται μαζί, επικοινωνούν σαν ένα. Το έχετε συνειδητοποιήσει; Η επιστήμη δεν γνωρίζει πώς συμβαίνει αυτό και η επικοινωνιακή σύνδεση από το κεφάλι σας στα δάκτυλα των ποδιών έχει ένα σκοπό. Είναι ο εγκέφαλός σας που το κάνει; Όχι. Είναι όλο μαζί το DNA που δημιουργεί το Ανθρώπινο Ον. Το DNA «γνωρίζει». Εργάζεται όλο μαζί. Αυτό δεν πρόκειται να το βρείτε στα ιατρικά συγγράμματα, αλλά συμπληρώνει ένα μεγάλο συνδετικό κρίκο που λείπει, στον οποίο δεν δίνει σημασία η επιστήμη. Το DNA επικοινωνεί με τον εαυτό του! Διαθέτει έναν «νου» και «γνωρίζει» τι συμβαίνει σε κάθε σημείο του σώματός σας.
Η νέα πληροφορία είναι ότι το DNA παρέχει ένα «πεδίο» γύρω σας, το οποίο είναι υπερδιάστατο. Αυτό το πεδίο αποτελεί τη συνείδησή σας και όχι ο εγκέφαλος. Αυτό που κάνει ο εγκέφαλος, είναι να συνεργάζεται στενά με το DNA. Ο εγκέφαλός σας ονειρεύεται… όντως; Οι συνάψεις αυτό δείχνουν και στον βαθύτερο REM ύπνο σας βγαίνουν τόσο πολύπλοκα πράγματα. Αυτά υπάρχουν όλα στο DNA σας και παρέχονται στον εγκέφαλο. Το DNA λοιπόν παρέχει ακόμα και οδηγίες και επιρροές στην ονειρική δραστηριότητα του εγκεφάλου σας. Είναι δύσκολο να εξηγηθούν, καθότι δεν μιλάμε για γραμμικά πράγματα, αλλά για κβαντικά.
Όλοι σας ονειρεύεστε σε μια κβαντική κατάσταση. Γι αυτό εκεί δεν υπάρχει γραμμικότητα και τα πράγματα δεν βγάζουν πάντα νόημα. Όσοι έχουν αποβιώσει και όσοι ζουν, είναι όλοι μαζί στα όνειρά σας και συνδιαλέγονται. Τα όνειρα δεν βγάζουν νόημα επειδή δεν βρίσκονται στην πραγματικότητα που έχετε συνηθίσει. Εκεί μιλάει το DNA σας… το Ακασικό Αρχείο που έρχεται στο προσκήνιο και παίζει «τις ταινίες» στον εγκέφαλό σας. Η επιστήμη δεν το αναγνωρίζει αυτό, επειδή δεν μπορεί να δει το πεδίο, αλλά το DNA είναι η Ανθρώπινη συνειδητότητα και ο εγκέφαλος είναι απλώς η 3D μηχανή των συνάψεων που τροφοδοτεί τη γέφυρα της πραγματικότητάς σας.
«Κρύων, υπάρχουν αποδείξεις γι αυτό;» Ω ναι, υπάρχουν. Όταν κάποιος έχει ένα ατύχημα και πάθει σοβαρή ζημία η σπονδυλική στήλη, μένει το σώμα έκθετο. Γίνεται παραπληγικός που δεν μπορεί πλέον να κινήσει τίποτα - ούτε ένα δάκτυλο. Όμως η καρδιά συνεχίζει να κτυπά, έτσι δεν είναι; Η πέψη συνεχίζει κανονικά, σωστά; Τα νεφρά και τα άλλα όργανα λειτουργούν κανονικά. Ακόμα και η αναπαραγωγή είναι δυνατή! Τα πάντα συνεχίζουν, όμως στο σχολείο μάθατε ότι ο εγκέφαλος στέλνει ηλεκτρικά σήματα διαμέσου της σπονδυλικής στήλης και διατηρεί τους κτύπους της καρδιάς, έτσι δεν είναι; Λοιπόν όταν βλάπτεται η σπονδυλική, τότε τι κρατά την καρδιά σας να κτυπά; Θα σας πω… είναι ο σχεδιασμός του DNA!

Όταν ο μηχανισμός των συνάψεων καταπίπτει, το
DNA βρίσκει άλλες διόδους και δίνει οδηγίες στο σώμα να συνεχίσει τη ζωτική δύναμη. Γι αυτό τα όργανά σας συνεχίζουν ακόμα και χωρίς τον έλεγχο των μυών. Ενδιαφέρον δεν είναι; Υπάρχει απόδειξη εκεί αν κοιτάξετε. Η επιστήμη το βρίσκει περίεργο. Οπότε θα μπορούσατε να πείτε ότι το DNA σας είναι στην πραγματικότητα ένας εσωτερικός αιθερικός εγκέφαλος, ο οποίος περιέχει πράγματα που ο κανονικός σας εγκέφαλος δεν έχει. Και θα είχατε δίκιο. Πρόκειται για τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του DNA σας, που είναι εδώ για να τα δείτε, τα οποία η σύγχρονη επιστήμη πρέπει ακόμα να διακρίνει.
Το DNA «Γνωρίζει»

Αυτό είναι το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να συζητήσουμε – το υπερδιάστατο πεδίο του
DNA είναι γνωρίζειν. Δηλαδή θα λέγαμε ότι είναι φτιαγμένο για να επεκτείνει τη ζωή. Γνωρίζει ποιοι είστε. Εμπεριέχει το σχέδιο της ιερότητάς σας και είναι από τα μεγαλύτερα εργαλεία που έχετε, για υγεία, για χαρά, για το άνοιγμα της πόρτας. Πρόκειται για το πεδίο του DNA και όχι για τον εγκέφαλο. Εκεί βρίσκεται. Και σ’ αυτή την αλήθεια υπάρχει εορτασμός. Καθώς σας απαλλάσσει από την ανάγκη να δημιουργείτε ότι νομίζετε πως χρειάζεστε.
Να σας το πω ως εξής. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αυτό το πεδίο σαν εργαλείο, τώρα που γνωρίζετε τι κάνει, θα εργαστείτε με την κυτταρική σας δομή για να εκδηλώσετε πράγματα. Συνήθως οι Άνθρωποι συλλέγουν γνώσεις σχετικά με το πώς. «Πώς επικοινωνώ; Τι είναι καλύτερα να ζητήσω; Πώς να το συγκεκριμενοποιήσω, ώστε να γνωρίζει το DNA τι ζητάω; Πρέπει να είμαι “κάπως” ή να βρίσκομαι κάπου συγκεκριμένα; Χρειάζεται να ακολουθήσω πολλά βήματα που θα ανοίξουν την πόρτα;»
Τίποτα από τα παραπάνω! Εάν μπορούσατε να επισκεφθείτε την κυτταρική σας δομή, το Ακάς σας, το ιερό σας μάθημα ζωής, δε νομίζετε ότι θα γνωρίζει ήδη τι συμβαίνει; Γνωρίζει, ίσως και περισσότερο από εσάς! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε στο κβαντικό κομμάτι σας κι αυτό γνωρίζει τι χρειάζεστε. Σας ζητάμε λοιπόν να χαλαρώσετε τη γραμμικότητα των αιτημάτων που αποτείνετε στο Θεό. Καθώς σας λέμε ότι υπάρχει μια κβαντική ενέργεια, η οποία αποτελεί τον ιερό σας εαυτό, που γνωρίζει τι χρειάζεστε.
Οπότε οι διαλογισμοί και οι προσευχές σας θα μπορούσαν ν’ αναχθούν στο να γίνετε σοφότεροι, απευθυνόμενοι στη δική σας κυτταρική δομή, στον Ανώτερο Εαυτό σας. Θα μπορούσατε να πείτε: «Αγαπητό Πνεύμα, αγαπητό DNA, εξέτασε τη ζωή που έχω και δώσε μου εκείνα τα πράγματα που θα τη βελτιώσουν». Μήπως αυτή είναι η θεραπεία για την οποία ήρθες εδώ, αγαπητέ μου; Δε νομίζετε ότι γνωρίζω ποιοι είναι εδώ; Ίσως αυτό είναι ένα θαύμα που θα σου φέρει χαρά, στη θέση της θλίψης όπου βρίσκεσαι τώρα; Δε νομίζεις ότι γνωρίζω ποιος είναι εδώ και τι περνάς τις τελευταίες μέρες; Μέτρησα τα δάκρυα που έπεφταν, όπως έκανε και το πεδίο του DNA! Νιώθεις τόσο μόνος, μη καταλαβαίνοντας ότι σε περιβάλλει συνεχώς μια ομάδα, οι οποίοι θα λάτρευαν να αγγίξουν το πεδίο εκείνο που είναι το DNA σου! Θα λάτρευαν να το αγγίξουν. Όχι όμως μέχρι να δώσεις το ΟΚ να το κάνουν.
Καταλάβετε το εξής: Το DNA είναι περισσότερο από χημεία! Είναι ένα πεδίο και μια πύλη. Αυτά είναι μηχανισμοί του Πνεύματος. Αρχίζουμε να σας δίνουμε προηγμένες πληροφορίες και ορισμένοι γνώριζαν πώς δουλεύει και πρόσδωσαν ιερή γεωμετρία σε όλο αυτό. Είναι ακριβείς και είναι σωστό αυτό. Όμως πρόκειται για ένα πεδίο.
Η Ανάληψη του Δασκάλου

Ας ανατρέξουμε μαζί σε κάτι που είναι αρχαίο, σοφό και λέει μια βαθιά ιστορία. Στις δυτικές γραφές σας υπάρχει η ιστορία ενός διδασκάλου που λεγόταν Ηλίας. Ήταν ο μόνος Άνθρωπος στην ιστορία που επέλεξε τη στιγμή της ανάληψής του, χωρίς θάνατο και κατεγράφη από εκείνον που θα έπαιρνε τη θέση του. Οπότε μπορείτε να το δείτε μέσα από τα γραπτά εκείνου που βρισκόταν εκεί. Θέλω να το αναθεωρήσουμε, καθώς ακόμα και τόσο πίσω, παρέχει την απόδειξη ενός πεδίου.
Λένε ότι ο Ηλίας βάδισε σ’ ένα ξέφωτο, ζητώντας από τον Ελισαίο να καταγράψει ότι επρόκειτο να συμβεί. Ο Ηλίας ήταν δάσκαλος με μεγάλη σοφία και γνώση και σήμερα αποτελεί αυτό που θα αποκαλούσατε αναληφθέντα διδάσκαλο και ο Ελισαίος τον αγαπούσε. Στη γραμμικότητα του ανθρωπισμού, υπάρχει ένα ολόκληρο γκρουπ ανθρώπων που αναμένουν την επιστροφή του. Έχω νέα γι αυτούς. Βγείτε από τη γραμμικότητά σας, καθώς έχει επιστρέψει εδώ και πολύ καιρό! Καθότι η ενέργεια των διδασκάλων αποτελεί μέρος της ενέργειας της μεγάλης αλλαγής που μετέχετε. Αναμιγνύονται με τη δόνηση του πλανήτη. Έχουν έρθει όλοι πίσω και το νιώθετε. Σε μια κβαντική κατάσταση, βρίσκονται στο DNA σας. Δεν το διαισθάνεστε; Υπάρχουν τόσο πολλές προσδοκίες γύρω από 3D πράγματα, τα οποία δεν έχουν σχέση με το 3D πεδίο. Τόσες πληροφορίες δίδονται μεταφορικά, ώστε να καταλάβετε ότι ίσως οι προφητείες μπορεί να εννοούν πράγματα έξω από τη γραμμική σας πραγματικότητα.
Ο Ηλίας βάδισε στο ξέφωτο, ενώ ο Ελισαίος παρακολουθούσε, αλλά δεν πέθανε. Αντιθέτως, διεκδίκησε την ιερότητά του. Όντως αποχώρησε, όμως όχι χωρίς κάποια πυροτεχνήματα. Όπως υπέδειξε ο Ελισαίος, μεταβλήθηκε σ’ ένα άρμα φωτιάς, συνοδευόμενο από τρεις οντότητες. Στο καλύτερο που μπορούσε να δει και να περιγράψει στη γραμμικότητά του, ο Ελισαίος έκφρασε πώς του φάνηκε και πώς αισθάνθηκε. Τώρα, ρίξτε μια ματιά, για να δείτε ότι δεν ήσαν απαραίτητα άγγελοι εξ ουρανού που ήρθαν να πάρουν τον Ηλία. Αντιθέτως, κάτι συνέβη στο έδαφος και ο Ηλίας έγινε φως και αποχώρησε.

Επιτρέψτε μου να σας πω τι ήταν... Ήταν ο Ηλίας που ενεργοποίησε το πεδίο του
DNA του! Αυτό το πεδίο έχει όνομα, το όνομα που δόθηκε τη στιγμή που ο Ηλίας καβαλίκευε το άρμα φωτός. Το όνομα είχε δοθεί στα Εβραϊκά: Μέρκαμπα. Και τώρα θα σας αποκαλύψω, όπως άλλες δύο φορές στο παρελθόν, ότι το πεδίο του DNA σας, είναι όντως η Μέρκαμπα σας. Συνδέεται με ιερή γεωμετρία, καθώς αυτό το υπερδιάστατο πεδίο έχει δομή. Αν μπορούσατε να τη δείτε, θα βλέπατε την υπέροχη δομή του διπλού τετράεδρου. Δεν είναι απλώς μια μπάλα φωτός.
Το όνομα Μέρκαμπα δείχνει ότι κάτι μεταφέρεται εντός του και πρόκειται για το άρμα της θεϊκότητας σας. Κάθε Άνθρωπος διαθέτει εκείνο που κατέγραψε ο Ελισαίος, βλέποντας την ανάληψη του δασκάλου του. Επιπλέον, το άρμα περιείχε τρία μέρη, τα οποία ήταν η επανένωση για την οποία έχω μιλήσει. Τα τρία μέρη που χωρίζονται από εσάς όταν φτάνετε στη Γη κι ενώνονται ξανά όταν φεύγετε. Θα σας πω περισσότερα επ’ αυτού στο επόμενο channeling. Αυτά θέλαμε να μοιραστούμε τώρα, καθώς πρόκειται για κάτι που έχει ο καθένας από εσάς – αυτό ακριβώς που είχε ο Ηλίας.
Βιολογία και Πρόθεση

Ας μιλήσουμε περισσότερο για τη βιολογία, επειδή τώρα γίνεται πιο πολύπλοκο. Υπάρχει μια μίξη του 3
D και του κβαντικού, την οποία θα θέλαμε τώρα να σας περιγράψουμε. Είναι κάτι καινούργιο, καθώς η δόνηση του πλανήτη και της ανθρωπότητας, ειδικά όσων δουλεύουν με το φως, δημιουργεί ένα νέο σετ εργαλείων. Θ’ αρχίσετε να το βλέπετε αυτό και θα γίνει ορατό μέσω της διερεύνησης της 3D χημείας του DNA, ακόμα και στο 3D επίπεδο.
Η επιστήμη τώρα αναζητά τα λεγόμενα γενετικά σημάδια στο πρωτεϊνικό κωδικοποιημένο DNA, το οποίο δημιουργεί τα Ανθρώπινα γονίδια. Αυτά τα σημάδια, όπως περιγράφονται από την επιστήμη, είναι εκείνα που δείχνουν προδιαθέσεις – χαρακτηριστικά που μπορεί να αποδυναμώσουν ορισμένα κύτταρα, ώστε αργότερα στη ζωή να επιτρέψουν ασθένειες, σαν τον καρκίνο. Αρχίζουν να βλέπουν τα σημάδια αυτά, πιθανώς σε ορισμένες οικογένειες όπου μητέρες και κόρες και οι κόρες αυτών και οι κόρες εκείνων, είχαν όλες το ίδιο είδος ασθένειας. Αρχίζουν να βλέπουν τα γενετικά σημάδια που δημιουργούν προδιαθέσεις αδυναμίας.
Ας μιλήσουμε για τα σημάδια αυτά, καθώς είναι η πρώτη φορά που φανερώνουμε κάτι τέτοιο. Για χρόνια αναφέρουμε ότι η πρόθεσή σας να μιλήσετε στην κυτταρική σας δομή, έχει δύναμη. Αυτή η πρόθεση είναι η επικοινωνία σας με το πεδίο του DNA, για να μεταβάλλετε κάτι εντός της 3D κυτταρικής δομής. Θα λέγαμε ότι είναι η δική σας υπερδιάστατη «φωνή», να δίνει οδηγίες στο κβαντικό μέρος του DNA σας, που οδηγεί σε πραγματικές χημικές αλλαγές στους κώδικες, μέσα στο 3D γονιδίωμα σας. Τώρα όμως τα αποτελέσματα θα είναι ορατά, καθώς μπορείτε ν’ αρχίσετε να απαλείφετε τα σημάδια και όταν το κάνετε, δεν θα επιστρέφουν ξανά. Αυτό σημαίνει ότι κάτι κβαντικό που κάνετε σήμερα, μπορεί να αλλάξει σε τέτοιο βαθμό τη χημεία του γονιδιακού σας DNA, που ΔΕΝ θα περάσει στα παιδιά σας. Μπορείτε να σπάσετε την αλυσίδα.
Ευλογημένοι είναι οι Άνθρωποι που συνειδητοποιούν ότι καθώς εξαγνίζουν τη ζωή τους με το φως του Δημιουργού, επηρεάζουν τη βιολογία των πρωτεϊνικών κωδικοποιημένων τμημάτων. Μπορείτε να σβήσετε τα γενετικά σημάδια. Είναι από τις πρώτες φορές που το 3D αναμιγνύεται με το κβαντικό, ώστε μια μέρα η επιστήμη να παρατηρήσει τον ίδιο Άνθρωπο μετά από καιρό, ξέροντας ότι το DNA ποτέ δεν αλλάζει… κι όμως αυτού άλλαξε!. Είναι δικό σας, είναι μοναδικό και το αλλάξατε. Δεν θα υπάρχει εξήγηση γι αυτούς, αλλά τα 3D γεγονότα θα δείχνουν ότι έχετε εξαλείψει το σημάδι.
Η χαρά και η ομορφιά αυτού, είναι ότι η γενεαλογία της νέας γυναίκας που πραγματοποιεί κάτι τέτοιο θα φανεί, καθώς οι κόρες της δεν θα έχουν την ασθένεια, ούτε και οι εγγονές της. Είναι ένα νέο δώρο και απεικονίζει τη δύναμη των καιρών. Μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε τα μελλοντικά παιδιά σας; Όντως μπορείτε!

Γνωρίζω τι σκέφτεστε. Το κοινό που βρίσκεται εδώ, λέει: «Όμως είναι λίγο αργά Κρύων. Έχω ήδη κάνει τα παιδιά μου. Γιατί λοιπόν μου λες αυτά τα πράγματα;» Δεν καταλαβαίνετε που καταλήγει το μήνυμα; Δεν καταλαβαίνετε τη βαθύτητα του τι συμβαίνει, όταν γηραιές ψυχές μάς επιτρέπουν να δώσουμε τέτοια πληροφόρηση στη Γη; Δεν καταλαβαίνετε ότι η δική σας ενέργεια έχει επιτρέψει να έρθουμε εμείς σήμερα και να σας πούμε αυτό, ώστε οι νεαρές γυναίκες και νεαροί άντρες που είναι Εργάτες Φωτός, να το ακούσουν και να καταλάβουν τι σημαίνει γι αυτούς; Καταλαβαίνετε ότι είστε οι δικοί σας πρόγονοι; Το έχετε
σκεφτεί; Σας βλέπω σαν αληθινή ιστορία, απ’ όλο τον κόσμο, που κάθεται εδώ στα καθίσματα! Αυτό ήθελα να σας πω σήμερα.

Για μένα, δεν έχει ο καθένας σας ένα όνομα. Δεν βλέπω καν το φύλο που είστε. Σας βλέπω σε μια κβαντική κατάσταση και γι αυτό είναι τόσο βαθύ, που μας επιτρέπετε να σας επισκεφθούμε κατ’ αυτό τον τρόπο. Η γυναίκα κάθεται εδώ μπροστά μου. Δεν έχει ιδέα τι πολεμιστής έχει υπάρξει, ή πόσο σωματώδης ήταν σαν άντρας. Κι όμως μεταφέρει μαζί της την αίσθηση του πολεμιστή και γνωρίζει ότι είναι δυνατή. Κοιτάζω τον μεγαλόσωμο άντρα και βλέπω τη μητέρα που μοχθεί με τα παιδιά της και ο άντρας το γνωρίζει. Μπορεί να το νιώσει. Είναι ευαίσθητος και μπορεί όντως να νιώσει την αγάπη μιας μητέρας. Ποιος ήταν κάποτε; Και πώς αυτό τον έχει επηρεάσει σήμερα;
Γηραιά ψυχή, σ’ έχει επηρεάσει σήμερα, επειδή η κάθε ξεχωριστή ζωή σου σού προσθέτει και νέα στρώση σοφίας. Σ’ διαβάζεις το κείμενο αυτό. Καθώς αυτή είναι η ζωή όπου αφυπνίστηκες και συνειδητοποίησες ότι υπάρχουν περισσότερα, πολύ περισσότερα. Σε φέρνει σαν αναζητητή σε θέση να πεις: «Τι μπορώ να κάνω για εμένα και για τη Γη;»
Θα σου πω τι μπορείς να κάνεις. Μπορείς να γίνεις συμπονετικός. Μπορείς να τριγυρνάς και να φέρεις το φως σου στον πλανήτη. Μπορείς ν’ αλλάξεις τα γενετικά σημάδια του ίδιου σου του DNA! Σκέψου ποιοι ακούν αυτό το μήνυμα και τι μπορεί να σημαίνει για τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους. Πρόκειται για εργαλεία στα οποία αναφερθήκαμε προ καιρού και θα έρθει η απόδειξη της πραγματικότητας αυτού του μηνύματος.
Όσα σας έχω πει σήμερα είναι σωστά και αληθή και θα φανούν εν καιρώ. Θα ήθελα όμως να γνωρίζετε την ιερότητα που υπάρχει εντός της δομής που νομίζατε ότι βασίζεται μόνο στη χημεία. Το DNA είναι πολύ πιο σημαντικό και ιερό, απ’ όσο έχουν όλοι φανταστεί.

Λοιπόν τι θα κάνετε με αυτή την πληροφορία; Γιατί δεν φεύγετε από εδώ διαφορετικοί απ’ ότι ήρθατε, αισθανόμενοι λίγο πιο ικανοί; Μήπως να αισθανόσασταν λίγο καλύτερα με τις δυνατότητες που έχετε μπροστά σας; Ίσως ακόμα και να γνωρίζατε πως ότι συνέβη σήμερα είναι αληθινό.
Κι έτσι είναι.
έχει φέρει να κάθεσαι εδώ σήμερα, ή να

ΚΡΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου