Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η Ένατη Θεραπευτική Στιβάδα του DNA


LIVE KRYON CHANNELLING
"Η Ένατη Θεραπευτική Στιβάδα του DNA"

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ,
στη Μόσχα, Ρωσία - Παρασκευή 14 Μαΐου 2010
--------------------------------------------------------------------------

                                                                                                                             μετάφραση: γ. κυρίτσης
Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Ορισμένοι λένε ότι συμβαίνει υπερβολικά γρήγορα, ένας Άνθρωπος να περνά στην άλλη πλευρά του πέπλου, όπως μόλις είδατε. Ισχυρίζονται ότι θα χρειαζόταν περισσότερος χρόνος, όπως γινόταν σε παλαιότερη ενέργεια. Εδώ βλέπετε έναν άνδρα που ποτέ δεν κλείνει εντελώς την πόρτα προς τον Ανώτερο Εαυτό του.
Είναι συμφωνία που έχω μαζί του, οπότε δεν είναι μια περίπτωση που χρειάζεται να προετοιμαστεί, ν’ αλλάξει συμπεριφορά, ή να επικαλεστεί τους αγγέλους. Είμαι πάντα μαζί του και πάντα έτοιμος. Κάποιοι θα το έχετε δει σε διαλέξεις που δίνει, καθώς ορισμένες από αυτές τις δίνω εγώ [χαμόγελο του Κρύων]. Μιλάμε για μια συγχώνευση. Δεν αφορά μόνο όσους διενεργούν επικοινωνίες. Είναι μια συγχώνευση όπου ο πολυδιάστατος εαυτός συνδέεται με τον φυσικό εαυτό (το σώμα) και γίνεται επικοινωνία. Είναι η διαδικασία όπου ενισχύεται η διαίσθηση του Ανθρώπου. Μια διαδικασία που επιτρέπει σε κανονικούς, συνηθισμένους Ανθρώπους, να γίνουν δάσκαλοι. Δεν είναι ότι γνωρίζουν τι ακολουθεί στην επόμενη στροφή, αλλά έχουν μια διαισθητική αίσθηση τι να πράξουν στη συνέχεια – έξω από το 3D πεδίο. Έχουν την αίσθηση να μην ανησυχούν για κάποια πράγματα. Έχουν μια διαισθητική αίσθηση της αγάπης του Θεού.

Το σημερινό μήνυμα είναι διαφορετικό. Αφορά στη βιολογία, ταιριάζοντας απόλυτα με εκείνο που ονομάζουμε κβαντικό DNA. «Κρύων, γιατί μιλάς συνέχεια για το DNA;» ρωτούν πολλοί. «Θέλουμε να ακούσουμε για πνευματικά πράγματα. Ν’ ακούσουμε για αγγελικά πράγματα. Κι εσύ εξακολουθείς να μιλάς για χημεία». Εάν σκέφτεστε έτσι, τότε δεν ακούγατε με προσοχή.

Υπάρχει ένα πεδίο γύρω από τον καθένα σας, το οποίο είναι απόλυτα κι εντελώς πολυδιάστατο. Το πεδίο αυτό δημιουργείται από περίπου 100 τρισεκατομμύρια κομμάτια, τα οποία επιστήμη αποκάλεσε DNA. Η επιστήμη ακόμα δεν γνωρίζει πώς επικοινωνούν μεταξύ τους και δεν μπορεί να δει τις πολυδιάστατες ιδιότητες που περιέχουν. Δεν βλέπουν ακόμα τα κβαντικά χαρακτηριστικά του DNA στο έπακρο.

Το DNA «γνωρίζει» ποιοι είστε. Εκατό τρισεκατομμύρια μόρια στη διπλή έλικα του DNA, είναι όλα πανομοιότυπα στο σώμα σας. Σχηματίζουν ένα πεδίο γύρω σας, το οποίο είναι περίπου οκτώ μέτρα πλατύ κι έχει Εβραϊκή ονομασία: Μέρκαμπα. Αυτό είναι. Βλέπετε, το DNA αντιπροσωπεύει το ιερό στοιχείο μέσα σας.

Σύντομη Ανασκόπηση

Ας κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση προτού συνεχίσω με τις πληροφορίες που θα σας δώσουμε απόψε. Νομίζετε ότι το DNA είναι χημεία. Ναι, αλλά μόνο το 3% του είναι 3D χημεία. Το υπόλοιπο είναι πολυδιάστατη πληροφορία, κρυμμένη σε μια φαινομενικά τυχαία χημεία. Η επιστήμη το βλέπει με τον τρόπο της, καθότι εστιάζεται στη διπλή έλικα με τα τρία δισεκατομμύρια χημικά μέρη σε κάθε μόριο του DNA. Κάθε ενεργός βρόγχος του DNA διαθέτει τρία δισεκατομμύρια χημικά στοιχεία. Όταν όμως η επιστήμη παρατηρεί τη χημεία, βλέπει μόλις το 3% όσων κάνει στην πραγματικότητα. Αυτό το 3% είναι το γραμμικό σύστημα που δημιουργεί όλα τα γονίδια στο Ανθρώπινο σώμα.

Όσα είναι πέρα από τη χημεία είναι μη κατανοητά, αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 90% του συνολικού σας DNA, καθώς η επιστήμη εστιάζεται πάντα στη γραμμικότητα. Θέλουν να ερευνούν πράγματα αναμενόμενα στη δική τους πραγματικότητα. Ακόμα και μετά που θεώρησαν το 90% σαν κάτι μυστήριο, εξακολούθησαν να επικεντρώνονται μόνο στο 3%, καθώς αυτό φαινόταν να κάνει όλη τη δουλειά. Άνθρωπε, εάν έχεις γραμμική συνείδηση, τότε αυτό μόνο θα δεις – γραμμικά συστήματα και γραμμική συμπεριφορά. Γι αυτό θέλουμε να μιλήσουμε απόψε.

Ο Μόνος Τρόπος να Διδαχθούν Πολυδιάστατα Πράγματα

Στη μελέτη του DNA που παρουσίασε εδώ [στη Μόσχα] προ τετραετίας ο συνεργάτης μου, αναφέρθηκε στις 12 στιβάδες και τις πληροφορίες που αντιπροσωπεύουν. Τότε εξήγησε τη διδασκαλία του Κρύων σχετικά με το DNA. Σας έδωσε την πληροφορία ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν 12 στιβάδες, αλλά 12 ενέργειες που αλληλεπιδρούν. Για να μάθετε λοιπόν τι είναι μέσα στο DNA, θα πρέπει να καταμεριστεί με γραμμικό τρόπο, για διδακτικό σκοπό – δηλαδή σε 12 μαθήματα.

Πώς θα ήταν ένα ολοκληρωμένο
channeling για την αγάπη; Πόσα μέρη και κομμάτια νομίζετε ότι υπάρχουν στην αγάπη; Αρχίστε να φτιάχνετε λίστα. Δείτε όλων των ειδών την αγάπη που υπάρχει, τα διάφορα αισθήματα, τις πολυπλοκότητες – κι αυτό μόνο για να τη μελετήσετε. Όταν βεβαίως αγαπάτε κάποιον, δεν σκέφτεστε τα επιμέρους κομμάτια, ούτε ακολουθείτε μια λίστα!

Η κουβέντα για την αγάπη είναι όντως μεγάλο θέμα. Άλλο πράγμα όμως η μελέτη αυτής και άλλο το να τη βιώνετε. Το DNA μπορεί μόνο να εξηγηθεί σε γραμμική μορφή, καθότι οι Άνθρωποι δεν μπορούν να εξετάσουν κάτι πέρα από τη διαστατική τους ικανότητα κατανόησης. Φτάσατε στο όριο της λογικής και οι αντιλήψεις πέφτουν σε κουφά αυτιά, ή κουφή συνειδητότητα, καθώς δεν υπάρχει κατανόηση. Πράγματα εκτός της πραγματικότητάς σας είναι ακατανόητα για εσάς. Οπότε για να γίνει μελέτη μιας πολυδιάστατης άποψης, θα πρέπει να τεθεί σε ευθεία γραμμή. Γι αυτό μιλάμε μεταφορικά και με παραδείγματα, αναλύοντας πολυδιάστατα χαρακτηριστικά σε 3D κομμάτια.

Στις 12 ενέργειες του DNA, υπάρχουν αρκετές πολύ ενδιαφέρουσες για την ανθρωπότητα. Ο συνεργάτης μου καταγράφει τώρα τις τελευταίες σελίδες του βιβλίου με το θέμα αυτό. Για πάνω από πέντε χρόνια του έδινα σχετικές πληροφορίες, πολύ αργά, ούτως ώστε να τις περάσει σε γραμμική μορφή και να είναι κατανοητές σ' εσάς. Απόψε λοιπόν θα θέλαμε να σας ταξιδέψουμε σε μια από τις ενέργειες του DNA. Και η ενέργεια αυτή περιβάλλεται από τον αριθμό εννέα.

Σε μια γραμμική διδασκαλία, θα την ονομάσουμε Στιβάδα Εννέα του DNA. Συγχρόνως σας λέμε ότι δεν υπάρχει κάτι που να λέγεται Ένατη Στιβάδα DNA! Εμφανίζεται απλώς στον μαυροπίνακα του σχολείου που διδάσκουμε σήμερα. Παρουσιάζεται γραμμικά μόνο για να διδαχθεί. Οι αριθμοί που αντιστοιχούν στις στιβάδες είναι ενέργειες και αποτελούν απλώς αριθμολογικές νύξεις. Εάν διαβάσετε το βιβλίο που ετοιμάζει ο συνεργάτης μου, θα το δείτε αυτό. Δεν υπάρχει “από το 1 στο 12”. Είναι όλα μαζί σε μια σούπα ενεργειακών πληροφοριών, που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Αναφέρουμε το παράδειγμα του αριθμού εννέα, επειδή το σαββατοκύριακο αυτό επικεντρώνεται στα χαρακτηριστικά για τα οποία θέλουμε να σας πούμε. Εδώ συνεργάτη μου θέλω να πας αργά. [οδηγίες προς τον Λη]. Αν και σου έχω δώσει αυτές τις πληροφορίες κατά καιρούς, υπάρχουν νέα πράγματα που θα αποκαλυφθούν εδώ, σαν παραδείγματα προς μάθηση.
Η Αλλαγή Είναι Εδώ

Ας μιλήσουμε για το Ανθρώπινο σώμα και το χαρακτηριστικό που κατ' εξοχήν ενδιαφέρει πολλούς – τη θεραπεία. Θα την αποκαλέσουμε λοιπόν Στιβάδα Εννέα - Θεραπευτική Στιβάδα. Και θα κάνω ότι μπορώ διαμέσω του συνεργάτη μου, να εξηγήσω το ανεξήγητο.

Συμβαίνει κάτι στο σώμα σας, κάτι με το οποίο έχετε γεννηθεί. Είναι πολύ παλαιό και αρχαίο, το οποίο αρχίζει να αφυπνίζεται ξανά. Μια αλλαγή λαμβάνει χώρα στον πλανήτη. Είναι η αλλαγή για την οποία μίλησαν οι Μάγια και είναι ένα δυναμικό αφύπνισης της συνειδητότητας – η ικανότητα να δονείστε υψηλότερα στην Ανθρώπινη σκέψη, όσο ποτέ στο παρελθόν. Δημιουργεί το δυναμικό μιας συμμαχίας με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Πολλοί έχετε σκέψεις αρκετά υψηλές. Αρχίζετε να ανακαλύπτετε εκείνο που βρίσκεται μέσα σας, το οποίο δεν είχατε σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν. Απόψε λοιπόν θα το εμπλουτίσω, αναφερόμενος σ’ ένα υπέροχο διμερές σύστημα.

Η Ισχύς του
DNA

Το
DNA δουλεύει ως εξής: Υπάρχει μια ισχυρή δυαδικότητα. Δηλαδή, έχει ένα μέρος γραμμικό κι ένα πολυδιάστατο. Το γραμμικό μέρος είναι απλό κι εύκολο και κατέχει λιγότερο από 5% του συνόλου. Το πολυδιάστατο μέρος είναι το περισσότερο DNA, πολύπλοκο και δύσκολο να εξηγηθεί. Έχει μέσα του το Ακασικό Αρχείο – δηλαδή ένα ενεργειακό πακέτο πληροφοριών, όλων των ζωών που έχετε ζήσει, βρίσκεται εκεί. Εκείνο το οποίο σας δόθηκε από τους Πλειάδειους, βρίσκεται εκεί. Ο Ανώτερος Εαυτός είναι εκεί. Όλα όσα αποκαλείτε πνευματικά βρίσκονται εκεί μέσα. Το DNA είναι πνευματικά νοήμον, όχι όμως προτού δονείστε σε ψηλότερο επίπεδο, κάτι που θα του επιτρέψει να εργάζεται στο μέγιστο. Γι αυτό η πλειονότητα των ανθρώπων γνωρίζει μόνο το 3% του DNA, μη δίδοντας καμία σημασία στο υπόλοιπο μέρος.
Ας μιλήσουμε για την υγεία και θεραπεία. Σιγά-σιγά στον πλανήτη αυτό, για πάνω από 20 χρόνια λαμβάνετε νέα εργαλεία για να δουλέψετε με αυτό το χαρακτηριστικό του πολυδιάστατου DNA. Οι θεραπευτές που είναι εδώ το γνωρίζουν! Γνωρίζουν τι συμβαίνει στον θεραπευτή που στέκεται μπροστά από έναν Άνθρωπο. Θεραπευτής και ασθενής βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και αμφότερα τα πεδία του DNA τους έχουν οκτώ μέτρα πλάτος. Ο θεραπευτής στέκεται εμπρός σ’ εκείνον που είναι να θεραπευτεί και τα πεδία αλληλεπικαλύπτονται. Ενόσω μιλούν μεταξύ τους, μπορεί να μεταβιβάζονται πληροφορίες. Στη μεταβίβαση αυτή υπάρχει γνώση – η γνώση των πάντων που αντενεργεί κατά ένα κβαντικό, άχρονο τρόπο. Κάποιοι εδώ στην αίθουσα γνωρίζουν την αίσθηση αυτή, καθώς ξέρω ποιοι είναι εδώ. Λαμβάνουν διαίσθηση σχετικά με τις ανάγκες του ασθενή τους – από το DNA του ασθενή!
Ο θεραπευτής μπορεί να γίνει από τους καλύτερους πολυδιάστατους ιατρούς στη Γη, εξ αιτίας της αλληλοκάλυψης αυτής. Τα πολυδιάστατα μέρη του DNA είναι σχεδιασμένα να είναι έξυπνα. Γι αυτό η ιατρική της εποχής είναι αντιδραστική. Δηλαδή, εισάγεται χημεία στο σώμα και συμβαίνει μια 3D χημική αντίδραση. Και μέχρι εκεί πάει.

Ακόμα κι έτσι, είναι εκπληκτικό τι έχετε επιτύχει με τις χημικές θεραπείες που διαθέτετε. Όμως αυτή είναι η όλη οπτική. Δεν δίνεται καμία αξιοπιστία στο έξυπνο σώμα. Στην πραγματικότητα η αλλοπαθητική ιατρική είναι επιτιμητική. Υποθέτει ότι το σώμα δεν γνωρίζει και ότι πρέπει να βοηθηθεί. Σαν να κάθεται εκεί το σώμα, ανήξερο και χαζό. Και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει, εφόσον στο 3
D πεδίο όντως έτσι φαίνεται;
DNA – Σχεδιασμένο να Λειτουργεί σε Πολλές Διαστάσεις

Να μιλήσουμε λίγο για την Ένατη Στιβάδα και το διμερές θεραπευτικό σενάριο εντός του Ανθρώπινου σώματος, όπως και την εκπληκτική δυνατότητα αυτό-διάγνωσης που υπάρχει μέσα στο
DNA.
Πρώτα ας δούμε τη γραμμική πλευρά. Βρίσκεσαι εδώ Άνθρωπε. Τι θα γινόταν εάν είχες κάποιον ιό αυτή τη στιγμή; Το σώμα σου στο λέει; Κι αν είχες ένα φοβερά επικίνδυνο καρκίνο να αναπτύσσεται σε κάποιο όργανο; Στο λέει το σώμα σου; Όχι. Δεν είναι ενοχλητικό αυτό; Δεν είναι περίεργο που χρειάζεται να πας σε κάποιο γιατρό, για να βρει αυτά τα πράγματα μέσω εξετάσεων; Δεν θα έπρεπε κάτι τέτοιο να σου βροντοφωνάζει σε κυτταρικό επίπεδο: «Κάτι λείπει»; Όντως κάτι λείπει, κι αυτό είναι το 90% κβαντικών πληροφοριών στο DNA, το οποίο σχεδιάστηκε όχι μόνο να το γνωρίζει, αλλά και να το φροντίζει. Όμως δεν λειτουργεί.
Το DNA σχεδιάστηκε να λειτουργεί σε δύο μέρη, περίπου σαν τη χημεία που έχει ταξινομηθεί στο Ανθρώπινο γονιδίωμα. Λιγότερο του 5% είναι γραμμικό και το περισσότερο αναμένει να ενεργοποιηθεί. Σκεφτείτε το σαν το 5% να είναι ο γονιδιακός μηχανισμός και το 95% να είναι οι οδηγίες λειτουργίας του μηχανισμού.

Το πρώτο μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος είναι γραμμικό. Είναι το τμήμα που ξέρετε και με το οποίο ασχολείται η σημερινή ιατρική. Το υπόλοιπο 90+% μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με πολυδιάστατες ενέργειες – ενέργειες που γνωρίζατε στο παρελθόν, αλλά τις έχετε χάσει.

Τώρα, μια αρχαία πληροφορία. Οι αρχαίοι μπορεί να μη γνώριζαν συγκεκριμένα για το
DNA, αλλά γνώριζαν ότι υπήρχαν απόκρυφες αρχές οι οποίες επιτύγχαναν τη θεραπεία. Τι νομίζετε ότι είναι οι μεσημβρινοί στο σώμα και πόσοι υπάρχουν; Φαίνονται στις ακτίνες Χ; Όχι. Είναι υπαρκτοί; Ναι. Υπάρχουν 12 μεσημβρινοί. Ο καθένας αντιπροσωπεύει το απλούστερο είδος πύλης του σώματος, για να έχει πρόσβαση στην «ευφυΐα» του DNA. Για χιλιάδες χρόνια η ανθρωπότητα το γνώριζε. Τώρα, πώς χρησιμοποιείται αυτό στη «σύγχρονη ιατρική» σας; Η απάντηση είναι πως δεν το χρησιμοποιείτε, καθότι η σύγχρονη ιατρική το βλέπει σαν μια παλιά παράδοση αμάθειας.

Τι είναι ο βελονισμός ή άλλα παρόμοια συστήματα που απευθύνονται στους μεσημβρινούς αυτούς; Είναι μεταβίβαση ενεργειακών πληροφοριών προς τα πολυδιάστατα μέρη του
DNA. Συμβάλλουν στο να επιτρέψουν στο σώμα να θεραπεύσει τον εαυτό του, με δικές του οδηγίες προς τη δική του χημεία, αντί να το πλακώνουν με εξωτερική χημεία, λες και το σώμα είναι αδαές και χρειάζεται βοήθεια.

Κάτι που δεν έχετε ίσως σκεφτεί: Η ομοιοπαθητική. Κάποιοι ίσως να έλεγαν ότι έχει σχέση με χημεία. Αλήθεια; Νομίζετε ένα βάμμα, ένα σχεδόν μη μετρήσιμο ποσοστό χημείας που εισάγεται στο σωματικό σύστημα, ότι είναι αντιδραστικό; Η ιατρική έρευνα ισχυρίζεται ότι η ομοιοπαθητική είναι ένα «ακατόρθωτο αντιδραστικό σύστημα» και ότι η ουσία που αντιπροσωπεύει μόνο λίγα μέρη ανά εκατομμύριο, δεν μπορεί να έχει κάποια επίδραση στο Ανθρώπινο σύστημα. Όμως πρόκειται μόνο για «ενημερωτικό σήμα» προς το πολυδιάστατο
DNA. Στην απλούστερη μορφή, δίνει στο σώμα πληροφορίες για να το βοηθήσει να καταλάβει τι να κάνει. Είναι ένα σκόπιμο σήμα που υποθέτει ότι το DNA είναι έξυπνο και χρειάζεται μόνο πληροφορία, όχι χημεία, για να θεραπεύσει τον εαυτό του.
Υπάρχει μια εκπληκτική θεραπευτική ενέργεια στην Ένατη Στιβάδα του DNA σας, η οποία περιμένει κβαντικές οδηγίες ώστε να αλλάξει συστηματικά τον ίδιο του τον σχεδιασμό. Το γεγονός ότι το DNA δουλεύει με πολυδιάστατους τρόπους, δεν φαίνεται καθόλου λογικό για την κατανόησή σας. Σκεφτείτε μια κβαντική επίδραση στη φυσική. Μικρά σωματίδια συμπεριφέρονται όντως πολύ περίεργα και με καθόλου 3D τρόπο. Τα απλούστερα πειράματα με το φως (σαν το πείραμα διπλής σχισμής) αυτό δείχνουν. Το φως μπορεί να βρίσκεται σε δύο μέρη την ίδια στιγμή. Μπορεί επίσης το φως να αλλάζει κατάσταση ύπαρξης, από κύμα σε σωματίδιο, απλώς και μόνο υπό την παρατήρηση ενός Ανθρώπου. Σας λέει αυτό κάτι για το φως; Είναι πολυδιάστατο κι εξυπνότερο απ’ όσο νομίζετε. Λοιπόν, το ίδιο ισχύει και με τη βιολογία σας!

Είναι μάλλον καιρός να το ακούσετε. Θα σας αποκαλύψω τις ισχυρότερες ενέργειες που είναι διαθέσιμες στο πολυδιάστατο
DNA: η Ανθρώπινη συνείδηση. Έχετε μια ιερή συνειδητότητα στο πεδίο του DNA, όπως έχουμε ξαναπεί. Η συνειδητότητά σας μπορεί να μιλάει στην κυτταρική δομή του ίδιου σας του σώματος, σε καθημερινή βάση. Μπορεί να ενδυναμώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να εκδιώξει την ασθένεια, καθότι η ενέργεια της Ανθρώπινης συνειδητότητας είναι πραγματικά ενέργεια «πληροφορίας». Στέλνει οδηγίες για ν' αλλάξει το σώμα σας.
Να σας δώσω κάποια παραδείγματα. Θέλω να σας δείξω πράγματα που συμβαίνουν. Το 1987 η Αρμονική Σύγκλιση ξεκίνησε το κλασματικό χρονικό κύμα στο οποίο βρίσκεστε τώρα. Η αλλαγή της συνειδητότητας που είχε προειπωθεί ανά τους αιώνες, συμβαίνει τώρα και βρίσκεστε εντός της μετά από 20 χρόνια. Σχεδόν όλοι όσοι θα έρχονταν σε μια συνάντηση σαν αυτή, γνωρίζουν ότι όντως συμβαίνει αυτό. Κοιτάξτε τον εαυτό σας σήμερα. Τώρα δείτε τον πριν 30 χρόνια [αναφερόμενος στη Ρωσική κουλτούρα]. Κάτι συνέβη, έτσι δεν είναι; Με κάποιο τρόπο μια πολύ παλιά και συνακόλουθη συνείδηση μεταβλήθηκε και άλλαξε – και το ίδιο έγινε με τον τρόπο ζωής σας. Είναι όλα μέρος του σεναρίου που αναφέραμε το 1989.

Επίσης κάτι άλλο συνέβη, σχεδόν σαν να άνοιξε μια πύλη. Και σ’ αυτό το άνοιγμα, ο συνεργάτης μου [ο Λη] έλαβε επίγνωση. Από μηχανικός που ήταν με 3
D αγύριστο κεφάλι, έπρεπε να ανοίξει, παρά την υπερ-σαραντάχρονη λογική του, που υπαγόρευε ότι το channelling ήταν ένα γελοίο σενάριο. Να σας πω πώς το καταφέραμε: Του δώσαμε αγάπη. [Χαμόγελο του Κρύων]. Δεν μπορούσε ν’ αρνηθεί την απόδειξη της αγάπης του Θεού μέσα του, η οποία του μίλησε σε επίπεδο DNA.

Περίπου τον καιρό που συνέβαινε αυτό, προέκυψαν πολλές νέες διαδικασίες. Η δασκάλα Πέγκυ βρίσκεται τακτικά ενώπιόν σας [η Πέγκυ Φοίνιξ Ντούμπρο]. Της δόθηκε όραμα ότι υπήρχε κάτι γύρω από το Ανθρώπινο σώμα, ένα μοτίβο. Της ειπώθηκε ότι υπήρχε κβαντικότητα σ’ αυτό. Ήταν πολυδιάστατο. Άρχισε να εργάζεται πάνω στο μοτίβο αυτό και στην επεξεργασία της Ανθρώπινης Μέρκαμπα. Το μοτίβο της φάνηκε σαν δικτυωτό πλέγμα. Σιγά-σιγά με τον καιρό της δόθηκαν τα διάφορα επίπεδα ή φάσεις για να δουλεύει με αυτό το Κοσμικό Δικτύωμα. Οι πληροφορίες αυτές έγιναν πολυδιάστατες οδηγίες για εξισορρόπηση του
DNA.
Η ενεργειακή δουλειά γίνεται λοιπόν ένα από τα χαρακτηριστικά που απευθύνεται στο 90% του DNA. Η νέα αυτή ενέργεια μοιάζει με «πληροφορία προς το DNA». Μπορείτε κατά κάποιο τρόπο να μετρήσετε αυτή ή τα αποτελέσματά της; Η απάντηση είναι ναι και πρόσφατα μάλιστα εξακριβώθηκε επιστημονικά σ’ αυτή τη χώρα [τη Ρωσία]. Λοιπόν η ενεργειακή δουλειά κάνει διαφορά στη βιολογία! Κάτι που φαινόταν να λείπει κατά την 3D λογική, τώρα φαίνεται σαν να έχει κάποιου είδους βάσιμη ανταλλαγή πληροφοριών με το Ανθρώπινο σώμα. Υπάρχουν τόσο πολλά κρυμμένα εδώ!

Η Στιβάδα Εννέα
                                                      
Η Ένατη Στιβάδα του
DNA είναι η θεραπευτική στιβάδα, αλλά πρέπει να δουλέψει μαζί με την Πρώτη Στιβάδα, η οποία είναι η χημική τρισδιάστατη στιβάδα διπλού έλικα. Έτσι πρέπει να γίνει! Καθώς μπορεί να είσαι όσο πολυδιάστατος θέλεις, εάν όμως πρόκειται να θεραπεύσεις τον εαυτό σου, πρέπει να το δεις σύμφωνα με τη δική σου πραγματικότητα, έτσι δεν είναι; Το πολυδιάστατο δεύτερο μέρος, πρέπει να δουλέψει μαζί με το 3D μέρος – το μηχανισμό των γονιδίων. Ξαφνικά έχεις το «εννέα» να δουλεύει με το «ένα». Εάν τα προσθέσεις παίρνεις ένα 10. Στην αριθμολογία αυτό ανάγεται σε ένα. Κοίταξέ το. Η αρχή και το τέλος (9 και 1), ολοκλήρωση και ανανέωση. Αριθμολογικά έχεις την αρχή και το τέλος. Εργάζονται μαζί, σαν ολοκλήρωση των παλιών πληροφοριών και αρχή των νέων.
Υπάρχει ανάμεσά σας ένας φημισμένος Λεμούριος, συγκαλυμμένος σαν γιατρός κι ερευνητής του DNA. Αφυπνίστηκε σχεδόν την ίδια περίοδο με τη δασκάλα Πέγκυ και το συνεργάτη μου [Λη]. Απόψε κάθεται μπροστά μου. Γνωρίζω ότι ξανα-ανακαλύπτει αυτά που ήδη ήξερε. Σας φέρνει μια εφεύρεση υπερδιάστατης φυσικής, η οποία απευθύνεται στις πολυδιάστατες όψεις του DNA.

Θέλω να σας είναι ξεκάθαρο κάτι. Υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά επικοινωνίας με το 90% του
DNA (το κβαντικό κομμάτι). Η Ανθρώπινη συνείδηση είναι το ισχυρότερο και θα γίνει το πιο αποτελεσματικό, όταν οι Άνθρωποι μπορέσουν να αποσπαστούν από το διανοητικό 3D κατασκεύασμα. Πολλοί το έχουν κάνει! Η ενεργειακή εργασία είναι το επόμενο πιο ισχυρό χαρακτηριστικό και αρχίζει να γίνεται δημοφιλής στον πλανήτη. Οι αρχαίες μέθοδοι είναι απλές και τις είχατε για πάρα πολλά χρόνια. Μετά είναι η βασική φυσική. Ακούστε πώς δουλεύει.

Πώς μπορεί η φυσική μιας εφεύρεσης να επηρεάσει το πολυδιάστατο, νοήμον
DNA; Μόνο ένας τρόπος υπάρχει: Η εφεύρεση να βλέπει την πρόθεση του εφευρέτη. Εδώ έχετε κάτι τόσο έξω από το 3D πεδίο, που μοιάζει εξωφρενικό. Όμως έτσι είναι η κβαντική φυσική. Εάν το φως μπορεί να αλλάξει τη μορφή του, ενόσω το παρατηρεί ένας Άνθρωπος, είναι τόσο παράξενο η εφευρετική συνείδηση του Ανθρώπινου εγκεφάλου να μπορεί να επηρεάζεται από το σκοπό και την πρόθεση; Στην περίπτωση αυτή, η απάντηση είναι ότι έτσι γίνεται! Γιατί ο Τέσλα ήταν τόσο ευφυής κατά μη γραμμικό τρόπο; Επειδή ο νους του ήταν συντονισμένος σε μια μη γραμμική πρόθεση. Το γνωρίζατε ότι είχε ανακαλύψει την συντονίσημη μάζα; [Περιγραφή του Κρύων για την αντι-βαρύτητα.] Μπορείς να κάνεις αντικείμενα ελαφρύτερα ή βαρύτερα συντονίζοντας τη μάζα. Επιτυγχάνεται με έξυπνο μαγνητικό σχεδιασμό. Όμως δεν μπορούσε να την ελέγξει, καθώς δεν υπήρχαν κομπιούτερ τότε. Ο νους του όμως ήταν συντονισμένος σε πολυδιάστατες συχνότητες παρέχοντάς του την ικανότητα «να σκέφτεται έξω από το κουτί».

Η Ανθρώπινη συνείδηση που σας προσφέρει μια υπερδιάστατη εφεύρεση, είναι εμποτισμένη με τα χαρακτηριστικά της ίδιας της εφεύρεσης. Είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Σκεφτείτε το σαν μια ενεργειακή σφραγίδα της πρόθεσης του εφευρέτη, πάνω στο μέταλλο της συσκευής. Άσχετα με ποιο τρόπο θα χρησιμοποιηθεί, απευθύνεται στο
DNA και το DNA ανταποκρίνεται στην πληροφορία.

Τώρα, οι πολυδιάστατες καταστάσεις δεν είναι γραμμικές, οπότε θα πρέπει να πετάξετε τη λογική όσων γνωρίζετε, για να προσπαθήσετε να καταλάβετε πώς λειτουργούν. Πρέπει να ξεφορτωθείτε όλα τα μαθηματικά που μάθατε στη φυσική, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με την ενέργεια γενικά. Για παράδειγμα, ο νόμος του αντίστροφου τετραγώνου είναι ένας εντελώς 3
D νόμος. Σε μια πολυδιάστατη κατάσταση όμως, το λίγο πάει πολύ μακριά. Μερικές φορές δίδεται μια ενέργεια που φαίνεται να πολλαπλασιάζεται. Ο λόγος είναι επειδή η πολυδιάστατη ενέργεια είναι στην πραγματικότητα μια μεταβίβαση πληροφορίας.

Ρίχνοντας μια Ματιά στην Κυτταρική Δομή

Σε μια γραμμική χημική κατάσταση, πετάς μια χημική μάζα πάνω σε μιαν άλλη χημική μάζα, για να πάρεις την επιθυμητή αντίδραση. Σε μια πολυδιάστατη κατάσταση, δίνεις λεπτές οδηγίες. Θέλω να σας πάω μέσα στην κυτταρική δομή για μια στιγμή. Θέλω να σας δείξω τη χειραψία. Εδώ προχώρα αργά συνεργάτη μου, καθώς ποτέ δεν σε έχουμε πάει τόσο μέσα στο χαρακτηριστικό αυτό.

Φανταστείτε την κυτταρική δομή – είναι πανέμορφη κι έχει κομψή μορφή. Τώρα, η κυτταρική δομή, όπως και το
DNA, έχει δυο μέρη. Ένα γραμμικό κι ένα πολυδιάστατο μέρος. Στο μικροσκόπιο βλέπετε μόνο το γραμμικό... τα χημικά μέρη. Δεν βλέπετε το πολυδιάστατο, αόρατο μέρος. Αλλά το πολυδιάστατο είναι εξίσου αληθινό με το τρισδιάστατο. Τόσο αληθινό όσο οτιδήποτε έχετε σε χημική μορφή. Θα μπορούσατε επίσης να το δείτε, εάν είχατε ένα πολυδιάστατο μικροσκόπιο. Δεν είναι απόκρυφο – δηλαδή αόρατο στους Ανθρώπους. Είναι αληθινό. Ορίστε, μια υπέροχη κυτταρική δομή που υφίσταται σε πολλές διαστάσεις.

Κοιτάξτε τώρα πώς συνεργάζονται τα κύτταρα μεταξύ τους, σ' αυτό το απλό διάγραμμα που δίνω στον συνεργάτη μου. Δείτε τον τρόπο που προσκολλάται το ένα με το άλλο. Είναι νοήμονα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν εδώ πράγματα που δεν σας έχω δείξει. Υπάρχει μια σειρά από οπές και υπερυψωμένα σημεία που φαίνονται σαν λακκάκια. Το ένα κύτταρο βλέπει το άλλο κι αν ταιριάζουν, όπως το κλειδί στην κλειδαριά, ευθυγραμμίζονται μεταξύ τους και διαιρούνται χρησιμοποιώντας τις συστημικές πληροφορίες που διαθέτουν, για να λάβουν την πληροφορία της δημιουργίας. Κατ’ αυτό τον τρόπο δημιουργούν τη χημεία της ζωής. Προετοιμάζονται να διαιρεθούν για ν' αναγεννηθούν. Βλέπουν τα μεταξύ τους μοτίβα πολικότητας.

Ο Τρόπος που Δουλεύει

Αγαπητέ μου, υπάρχει εδώ ένα πολυδιάστατο χαρακτηριστικό που λέγεται μαγνητισμός - και τυχαίνει απλώς να είμαι μαγνητικός ειδήμων. Μήπως νόμιζες ότι όλη αυτή η κουβέντα περί μαγνητισμού αφορούσε στη Γη; Όχι. Αφορά στο
DNA. Τα κύτταρα είναι μαγνητικά – όχι απλώς μαγνητικά, αλλά πολυσύνθετα μαγνητικά. Το καθένα τους. Η βιολογία ακμάζει κατ' αυτό τον τρόπο. Το ένα κύτταρο βλέπει το μαγνητικό πρότυπο του άλλου και όπως το κλειδί στην κλειδαριά, συνταιριάζουν. Γνωρίζουν τι να κάνουν. Ας δούμε λοιπόν ένα σύνηθες σενάριο. Παρουσιάζεται ένας ιός, ένας έξυπνος ιός που είναι μαγνητικός! Ο ιός είναι επίσης βιολογικός και πολυδιάστατος. Έχει επίσης DNA. Ποτέ μην το αμφισβητήσετε αυτό. Έχει πρόγραμμα δράσης και ευφυΐα. Στον πυρήνα του έχει την επιβίωση, ακριβώς όπως κι εσείς. Προσέξτε: προσκολλάται έξυπνα στο κύτταρο. Με ποιο τρόπο; Μιμούμενος τα μαγνητικά ενός υγιούς κυττάρου που ανήκει εκεί! Είναι έξυπνος και πονηρός.

Το κύτταρο ξενιστής εξαπατάται από την πονηρή αυτή χειραψία κι έτσι συναντιούνται. Αιφνίδια ο ιός είναι «μέσα». Βρίσκεται μέσα στο σύστημα και μπορεί να αρχίσει ν’ αναπτύσσεται και να πολλαπλασιάζεται ταχέως. Τώρα, ορίστε η 3
D αντίδραση του σώματος. Όταν ο ιός μπει στο κύτταρο, η χημεία του κυττάρου γνωρίζει ότι εξαπατήθηκε. Καθότι, εφόσον ο ιός είναι «μέσα», δεν μπορεί πλέον να μεταμφιέζεται. Έτσι το κύτταρο ξενιστής καλεί βοήθεια. Κι εμφανίζεται ο στρατός! Τα τεράστια λευκά αιμοσφαίρια, σχεδιασμένα να πολεμούν την αρρώστια και να σκοτώνουν τον εισβολέα, εφορμούν. Τα λευκά αιμοσφαίρια προστρέχουν αθρόα. Φτάνουν εκεί και ο ιός είναι εντελώς αόρατος σ’ αυτά! Δεν μπορούν να τον δουν επειδή μιμείται την κανονική κυτταρική δομή, μέσω των μαγνητικών που έχει καταφέρει να αντιγράψει. Τα λευκά αιμοσφαίρια δεν ξέρουν τι να κάνουν! Έλαβαν το σήμα ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν μπορούν να διακρίνουν τον εχθρό.
Υπάρχει κάποιο λάθος στο παραπάνω σενάριο και στον τρόπο που έχει σχεδιαστεί το σώμα σου να εργάζεται. Ας δούμε όμως τη συνέχεια. Ξαφνικά εμφανίζεται ένα υπερδιάστατο σετ οδηγιών. Ίσως να είσαι εσύ που απευθύνεσαι στο δικτύωμα – το δικό σου κβαντικό πεδίο – ένα σύστημα σχεδιασμένο να μπορείς να δουλεύεις μαζί του βήμα-βήμα. Ή ίσως να δονείσαι σε αρκετά υψηλό επίπεδο και να μην το χρειάζεσαι εκείνο. Μπορείς να μιλάς απ’ ευθείας στα κύτταρά σου, χωρίς κάποια 3D δομή. Αυτό είναι καλό. Αυτό έκαναν όλοι οι δάσκαλοι του πλανήτη. Ή ίσως να υπήρχε μια πολυδιάστατη μεσολάβηση, σαν μια εφεύρεση, για παράδειγμα, που δίνει οδηγίες στο νοήμον DNA. Είναι το κομμάτι που λείπει σήμερα, το οποίο γνώριζαν οι αρχαίοι.
Ας δούμε πάλι την ιστορία. Να το κύτταρο, εντελώς υγιές κι έτοιμο για τη χειραψία διαίρεσης. Έρχεται ο ιός, όπως και πριν. Αυτή τη φορά όμως έχουν δοθεί επιπρόσθετες πληροφορίες στο DNA. Το κύτταρο ξενιστής μπορεί τώρα να δει τον ιό! Έλαβε την πληροφορία: «Όταν δεις τον ιό να έρχεται, άλλαξε το μαγνητικό σου μοτίβο». Ο ιός προσεγγίζει το κύτταρο όπως πριν, αλλά τώρα δεν μπαίνει το κλειδί στην κλειδαριά. Δεν υπάρχει χειραψία για επιβεβαίωση της κυτταρικής διαίρεσης ή για εξαπάτηση. Το κύτταρο ουρλιάζει να έρθουν τα λευκά αιμοσφαίρια. Να, έρχονται πάλι, όμως αυτή τη φορά βλέπουν τον ιό, καθώς δεν μπόρεσε να ξεγελάσει τον ξενιστή και να συνενωθεί μαζί του. Στέκεται εκεί μόνος του και τον καταστρέφουν αμέσως.
Υπάρχει και συνέχεια. Βλέπεις το DNA είναι έξυπνο. Είναι κβαντικό, οπότε στέλνει σήμα σε όλο το σύστημα. Η Ένατη Στιβάδα, η θεραπευτική, αναλαμβάνει και μεταβάλλει τις μαγνητικές ιδιότητες των 100 τρισεκατομμυρίων κομματιών του Ανθρώπινου σώματος. Δια μιας αλλάζει το σετ οδηγιών όλου του DNA. Ο ιός δεν έχει καμία ευκαιρία. Όλο το σώμα γνωρίζει. Η Ένατη Στιβάδα είναι η καλύτερή σας άμυνα ενάντια στις πιο επιθετικές ασθένειες του ανθρώπου, ακόμα και τις «ανίατες». Μια υπερδιάστατη δύναμη ξανάγραψε το πρόγραμμα, που επέτρεψε στα κύτταρα να υπερασπίσουν τον εαυτό τους.
Ο καρκίνος είναι επιθετικός και ξεγελά το σώμα για να τον δεχτεί. Το σώμα δεν τον βλέπει σαν μια ανισόρροπη ανάπτυξη. Δεν καλεί καν βοήθεια. Η αλήθεια είναι ότι η Ένατη Στιβάδα έχει σχεδιαστεί να τον βλέπει και να τον σταματά. Χωρίς όμως νέο σετ οδηγιών στο υπάρχον DNA, τίποτα δεν δουλεύει. Χρειάζεται την ανθρώπινη συνείδηση για να εργαστεί μαζί της. Έχετε ακούσει τον όρο «αυτενεργός υποχώρηση (συμπτωμάτων)»; Σκεφτήκατε μήπως σας έδωσα μόλις την απάντηση σ’ αυτό; Δεν είναι μυστήριο. Ο Άνθρωπος επανέγραψε τις οδηγίες προς το DNA!

Πώς δημιουργείς ένα νέο πρότυπο κυτταρικού ιστού; Αλλάζεις τη μαγνητική του δομή. Μπορείς να δώσεις στην κυτταρική σου δομή συστημικές οδηγίες, να κατασκευάσει νέο ιστό, που δεν υπήρχε ποτέ πριν. Το έχω αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν κι αυτή είναι άλλη μια φορά. Θα έρθει μια μέρα που θα μπορείτε να αναπτύξετε ξανά ένα νέο χέρι ή πόδι. Πώς; Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσετε στο
DNA νέες συστημικές οδηγίες. Οι παλιές οδηγίες του έλεγαν να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο μόνο μέσα στη μήτρα. Αλλάξτε τις οδηγίες!

Τελικά, γνωρίζετε τα μυστικά που γνώριζαν οι αρχαίοι. Ζούσαν όντως για πεντακόσια χρόνια; Ναι, πολλοί ζούσαν τόσο. Γνώριζαν πώς να δημιουργούν έξω από το 3
D πεδίο. Εκείνο που στη σύγχρονη ιατρική θα φαινόταν σαν μυθολογία και ανόητη δεισιδαιμονία, ήταν υπερδιάστατη μηχανική. Είναι καιρός να επανεξετάσετε την πραγματικότητα στην οποία ζείτε. Όταν η φυσική λέει ότι έχετε πάνω από 11 διαστάσεις στο κέντρο κάθε ατόμου, τότε γιατί αποφασίζετε ότι μόνο τέσσερις από αυτές λειτουργούν; Γιατί δεν αποδέχεστε το γεγονός ότι υπάρχει μια ενέργεια στο σώμα σας [Στιβάδα Εννέα] που εργάζεται με την 3D βιολογία σας και είναι έτοιμη να λειτουργήσει για εσάς; Αυτή τη στιγμή η σύγχρονη ιατρική αδιαφορεί τελείως γι αυτήν. Προτιμά να σας πλακώσει στη χημεία, ορισμένη εκ της οποίας προκαλεί σοβαρή ζημία, αντί να δουλέψει μ' ένα σύστημα συστημικών οδηγιών.

Η αλλαγή στην οποία βρίσκεστε, σας δίνει την ικανότητα να εργαστείτε πάλι με τα πολυδιάστατα μέρη του
DNA. Σαν αρχαίοι το κάνατε και μετά χάθηκε. Τώρα είναι πάλι πάνω στο τραπέζι και μέρη του πολιτισμού σας είναι στα πρόθυρα να το φέρουν στον υπόλοιπο κόσμο. Έχετε 12 στιβάδες DNA. Σας ανέφερα μόλις μία. Αναλογιστείτε την ομορφιά και τα εργαλεία που είναι δικά σας!

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει όριο σε όσα μπορείτε να υπομείνετε κατά τη διάρκεια ενός
channelling του Κρύων. Είναι μια γραμμική αντίληψη. Οπότε ολοκληρώνουμε.

Άνθρωπε, βρίσκεσαι στη Γη επιτελώντας έργο. Ω, συμβαίνουν τόσο πολλά και υπάρχουν τόσα καλά νέα εδώ. Ίσως απόψε να ήμασταν πολύ επιστημονικοί, αλλά το μήνυμα αυτό αφορούσε στο συγκεκριμένο γκρουπ ατόμων. Όλες αυτές οι ζωντανές επικοινωνίες θα δημοσιευτούν, αλλά το συγκεκριμένο μήνυμα είναι γι αυτό το γκρουπ. [Όσους ήταν στο σεμινάριο της Μόσχας]. Τι μπορείτε να κάνετε με τα κύτταρά σας; Κοιτάξτε τη δύναμη που μόλις περιέγραψα. Όλοι οι αρχαίοι, όπως και οι Λεμούριοι, τη γνώριζαν. Τώρα πάλι εσείς τη γνωρίζετε.

Οι μελλοντικές γενεές θα τα γνωρίζουν όλα αυτά κάποια μέρα. Στο όνομα μιας νέας επιστήμης θα ανακαλύψουν πολυδιάστατες συσκευές που αλληλεπιδρούν με την Ανθρώπινη συνείδηση. Υπάρχουν πολλοί Λεμούριοι στην αίθουσα αυτή και ο καθένας τους γνωρίζει ότι μόλις μίλησα για το μυστικό του Ναού της Ανανέωσης. Δεν είναι τόσο δύσκολη αντίληψη. Οι Λεμούριοι δεν είχαν κομπιούτερ. Δεν είχαν κανένα από τα εργαλεία που έχετε τώρα στη σύγχρονη επιστήμη. Αλλά γνώριζαν τα πάντα για τη Στιβάδα Εννέα, καθώς είχαν έμφυτες κβαντικές πληροφορίες θεραπείας. Αυτό τώρα αφυπνίζεται ξανά μέσα σας.

Είστε περισσότερο απ' ότι νομίζετε. Είναι πανέμορφο. Υπάρχει αυθεντία (
mastery) μέσα σας. Εκεί βρίσκεται η αγάπη του Θεού!
Αυτό είναι το μήνυμα. Κι έτσι είναι.
ΚΡΥΩΝ
[ Home ] [ Up ]
Επικοινωνία
Τηλέφωνα
210 3843074 - 210 3827601
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου