Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η Διαδικασία





LIVE KRYON CHANNELLING
"Η Διαδικασία"

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε στο
Λαγκούνα Χιλς, Καλιφόρνια
4 Δεκεμβρίου 2011




μετάφραση: γ. κυρίτσης


Χαίρετε αγαπητοί μου,
 είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.
 Για ποιο λόγο θα έρχονταν Άνθρωποι σ’ ένα μέρος σαν αυτό; Σκεφτείτε μια στιγμή... για να γίνουν αρκετά πολυδιάστατοι ώστε ν' ακούσουν λόγια από την άλλη πλευρά του πέπλου; Μάλιστα ορισμένοι θα σας αποκαλούσαν χαζούς που ήρθατε εδώ και θα σας πω την απάντηση, γηραιές ψυχές: Δεν είναι κάποιο δόγμα· δεν είναι ένα σύστημα πίστης· είναι μια απόλυτη γνώση της αγάπης του Θεού, του πού βρίσκεται η εστία και ποια είναι η αλήθεια. Είναι η γνώση ότι μέσα σας υπάρχει η σπίθα του Δημιουργού, η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι το 85% του πλανήτη πιστεύει στη μεταθανάτια ύπαρξη. Εάν έχουν δίκιο κι εάν ισχύει αυτό, θα πρέπει να είναι πέρα από ευσεβής πόθος, έτσι δεν είναι; Και αν είναι κάτι διαισθητικό;
Τι θα συμβεί όταν πεθάνετε; Η απάντηση γηραιές ψυχές είναι… το ίδιο που συνέβη κάθε φορά που πεθάνατε στο παρελθόν. Η αλήθεια αυτή είναι κρυφή, όπως πρέπει. Τα μυστικά δεν είναι διαθέσιμα, όπως πρέπει. Καθότι η δοκιμασία είναι να βρείτε ποιοι είστε. Πάντα έτσι ήταν και η ειρωνεία είναι ότι οι γηραιές ψυχές είναι συχνά αναζητητές αυτής της αλήθειας, μόνο που τη βρίσκουν τόσο απατηλά, τόσο απατηλά.

Θα ήθελα λοιπόν απόψε να κτίσω μια γέφυρα. Θα ’θελα να σας πω λίγο περισσότερα για τα όσα αντιμετωπίζετε και για τις διαδικασίες που εμπλέκονται όταν αγγίζετε το πρόσωπο του Θεού μέσα σας.

Πριν από αυτό, θέλω να εκφράσω το φανερό. Πλησιάζουμε στο 2012 καθώς γίνεται η συνάντηση αυτή και σας μιλώ στο δικό σας χρονικό πλαίσιο. Δεν είναι ακόμα η χρονιά καταμεσής της αλλαγής και δεν έχει φτάσει το χειμερινό ηλιοστάσιο, όπου θα γιορτάσετε το γεγονός. Είναι λοιπόν καλή στιγμή να συγχαρώ τις γηραιές ψυχές που ακούν και διαβάζουν.

Το έχω πει στο παρελθόν, στην ίδια αίθουσα! Σας ενθάρρυνα να δείτε μέσα στο Ακάς σας. Να νιώσετε τον λόγο για τον οποίον ήρθατε. Να το θέσω απλά: Γηραιά ψυχή, δεν έχει σημασία πόσες φορές ήσουν εδώ, ακόμα και σ’ αυτή τη ζωή έπρεπε να μοχθήσεις μέσα από την παλιά ενέργεια. Πολλοί γνωρίζουν τι εννοώ. Δεν ήταν εύκολο. Χάσατε φίλους και συγγενείς και συναδέλφους εξ αιτίας όσων πιστεύατε. Επειδή είπατε ότι ήταν «ο Θεός μέσα σας», δε θέλατε να υπαχθείτε σ’ ένα τρισδιάστατο δόγμα, το οποίο περιόριζε εσάς και τη λατρεία σας, τα πιστεύω και την αγάπη σας. Θέλατε αντιθέτως να διευρύνετε αυτό το κουτί που σας έβαλαν, λέγοντας: «Πιστεύω ότι είμαι Θεός. Κομμάτι και μέρος από μένα είναι στα άστρα. Αυτό είμαι εγώ». Έτσι μπήκατε σε μπελάδες κι εμείς ήμαστε εκεί.



Στα τελευταία χρόνια, ίσως ακόμα και στους τελευταίους μήνες, συμβαίνει μια μείζων αλλαγή. Είναι αλλαγή του πλέγματος στον πλανήτη, το οποίο ευθυγραμμίζεται με την ενέργειά σας περισσότερο από κάθε φορά σε οποιαδήποτε ζωή σας. Είναι αυτό που ευχόσαστε πάντα, αυτό που πάντα ελπίζατε σαν εργάτες του φωτός.

Διαισθητικά γνωρίζατε ότι υπήρχε ισχυρό ενδεχόμενο να έρθει καιρός στον πλανήτη, όπου η ενέργεια θ’ αρχίσει να δουλεύει στη γωνιά σας. Σιγά-σιγά τώρα τη βλέπετε να δουλεύει. Σιγά-σιγά βλέπετε τους επικεφαλής της κυβέρνησης ν’ αρχίζουν να σκέφτονται διαφορετικά. Σιγά-σιγά βλέπετε εκείνους σε άλλες χώρες να το απαιτούν. Σιγά-σιγά βλέπετε τα δημόσια οικονομικά να σκέφτονται διαφορετικά. Σταδιακά αλλάζουν κατεύθυνση. Συγχαρητήρια σε όσους από εσάς περιμένατε. Είναι μια σπουδαία ενέργεια για να εκδηλωθεί κάτι. Είναι καλύτερο απ’ οτιδήποτε είχατε στο παρελθόν.


Συμβουλή Προτού Αρχίσουμε

Θα σας δώσω τροφή για σκέψη προτού ακόμα αρχίσει το μάθημα: Τι είναι εκείνο που έχετε αφήσει στην μπάντα; Τι προσπαθήσατε και δε δούλεψε; Τι ήταν το πάθος σας, αλλά το βάλατε στην άκρη του νου σας, επειδή αποφασίσατε ότι δε θα γινόταν, ή ότι δεν ήταν η στιγμή σωστή; Λοιπόν... τώρα είναι η σωστή στιγμή!

Υπάρχει ένα βαθύ πηγάδι γνώσης στην αίθουσα αυτή, που είναι το Ακασικό Αρχείο όλων όσων είναι μπροστά μου και ακούν ή διαβάζουν. Αντιπροσωπεύει τις ζωές που έχουν ζήσει και τη γνώση που έχει αποκτηθεί. Είναι η εμπειρίες που έχετε όλοι περάσει, οι οποίες μπορούν τώρα να έρθουν στην επιφάνεια και να γίνουν μέρος του Ακάς του πλανήτη [μέρος της πραγματικότητας του πλανήτη].
Όλο αυτό μπορεί τώρα να ενσωματωθεί στο αποκαλούμενο Κρυστάλλινο Πλέγμα. Γι αυτό είστε εδώ, να προβάλλετε όσα γνωρίζετε κι έχετε φέρει να υλοποιηθούν. Και σας λέω γηραιές ψυχές, ότι γι αυτό λέμε πως λιγότερο από μισό τοις εκατό από εσάς χρειάζεται να γίνετε Εργάτες Φωτός ώστε η Γη ν’ αλλάξει. Οι σπόροι έχουν φυτευτεί σήμερα. Δεν τίθεται πλέον στην Ανθρώπινη φυλή το ερώτημα «Θα τα καταφέρω;» Το έχετε κάνει. Το έχετε κάνει.

Δουλεύοντας το Πάζλ

Τώρα δουλεύετε το πάζλ και κινείστε μέσω μιας αλλαγής που υποσχεθήκαμε ότι θα έρθει - και είναι εδώ. Σκεφτείτε το εξής: Όταν περάσετε στην άλλη πλευρά του 2012, θα έχετε να διανύσετε άλλα 18 χρόνια, μέσα στην ενέργεια της Γαλαξιακής Ευθυγράμμισης. Είναι ένα 36ετές παράθυρο και δεν έχετε περάσει καν το μέσο αυτού [αναφέρεται στη μετάπτωση των ισημεριών].

Ορίστε τι σημαίνει αυτό για το Πνεύμα: Έχει δημιουργηθεί μια ενέργεια σ’ αυτό το παράθυρο ευθυγράμμισης, η οποία είναι απόλυτα ιδιαίτερη και δε θα προκύψει ξανά για 26.000 χρόνια. Έχετε άλλα 18 χρόνια για να αλλάξετε τον πλανήτη, στη συγκεκριμένη ενέργεια υλοποίησης, να φυτεύσετε τους σπόρους. Ήδη το κάνετε. Συμβαίνει ήδη. Για το τέλος της 18ετίας θα σας πω μια προφητεία: Η αρχή αληθινής ειρήνης στη Γη, στη Μέση Ανατολή.

Θα δείτε τρόπους να λύνετε γρίφους (πάζλ) που δεν είχατε ποτέ πριν. Τότε, η νεολαία που σήμερα είναι απλώς έφηβοι, θα είναι ηγέτες. Θα είναι στην άνοδό τους. Θα έχουν αντιλήψεις που δεν μπορούσατε να σκεφτείτε στην παλαιότερη ενέργεια. Θα λύνουν γρίφους που θεωρούσατε άλυτους. Θα υπάρχει τεχνολογία που θα βοηθήσει τον πλανήτη με τρόπους που ούτε καν ονειρεύεστε.
 Αυτή είναι η προφητεία σε 18 χρόνια, καθότι γνωρίζω τη συνειδητότητα εκείνων που έρχονται και μπορώ να δω τα ισχυρότερα δυναμικά του πλανήτη εκείνη την εποχή – επειδή οι γηραιές ψυχές αφυπνίστηκαν κι έκαναν τη δουλειά τους. Πώς αισθάνεστε γι αυτό;

Τι Μπορείτε να Κάνετε;

Ας μιλήσουμε τώρα πιο συγκεκριμένα. «Τι μπορώ να κάνω; Τι έχω να κάνω;» ίσως αναρωτιέστε. Κάποιοι εδώ αναζητούν σε όλη τους τη ζωή. Είναι ηγέτες, παρουσιαστές σεμιναρίων, ακόμα και θεραπευτές. Όμως ψάχνουν και αναρωτιούνται: «Πώς θα περάσω τη γέφυρα; Πώς ν’ αγγίξω εκείνο που είναι μέσα μου, που είναι πολύτιμο και είναι ο Θεός; Γνωρίζω ότι είναι εκεί, νομίζω όμως ότι έχω αποτύχει. Απέτυχα να βρω τη γέφυρα». Ας μιλήσουμε λοιπόν γι αυτό, ας το συζητήσουμε. Είναι καιρός.

Αρχίζουμε με διανοητική συζήτηση για το «τι είναι ο Άνθρωπος». Θα σας δώσουμε μια απλουστευμένη άποψη. Μιλάμε συχνά για εσωτεριστικά, αόρατα πράγματα, όπως επίσης για πράγματα που γνωρίζετε. Υπάρχουν τρεις πολυδιάστατες στιβάδες που συνθέτουν τον Άνθρωπο στην ολότητα. Είναι απλές να τις προσδιορίσουμε και όλες έχουν βάθος. Όσο πιο μέσα, τόσο πιο βαθιά γίνεται. Πράγματι υπάρχουν μόνο τρεις. Όπως οι στιβάδες του
DNA, μπορεί να ταξινομηθούν και να χαρακτηριστούν, όλες όμως δουλεύουν σαν μία.

Την πρώτη θα την ονομάσουμε Ανθρώπινη συνείδηση.
 Τη δεύτερη θα την πούμε έμφυτο. Θα σας τις εξηγήσω σ’ ένα λεπτό.
 Την τρίτη θα την αποκαλέσουμε Ανώτερο Εαυτό.
 Είναι τρεις και το αντικείμενο είναι να πάτε από την εξωτερική στην επόμενη και μετά στην επόμενη. Έτσι ώστε να κτίσετε μια γέφυρα, από το τρισδιάστατο πεδίο στο οποίο ζείτε, μέσα σ’ αυτό που ονομάζουμε ευφυΐα του σώματος, το έμφυτο και μετά στην πύλη – την επίφυση, που είναι ο Ανώτερος Εαυτός. Πώς το κάνετε;

Επιτρέψτε μου να σας πω: Στην παλιά ενέργεια, το κάνατε πολύ σπάνια! Απαιτούσε βαθύ διαλογισμό, οραματισμούς, βοήθεια από άλλους, να κάθεστε μπροστά σε άτομα που μπορούσαν να διαβάσουν την άλλη πλευρά και να το κάνουν εύκολα. Όλο αυτό αρχίζει να κινείται και να αλλάζει. Όμως σας ζητάμε να το κάνετε, όλοι σας, από μόνοι σας. Η ενέργεια αρχίζει να κινείται σε τέτοια θέση που είναι διαθέσιμη σε όλους, όμως χρειάζεται να βγείτε από το τρισδιάστατο πλαίσιο για να το πετύχετε.

Η Διαδικασία

«Κρύων, στα 20 χρόνια ποτέ δε μας έδωσες κάποια λίστα. Πώς το κάνουμε αυτό; Υπάρχουν κάποιοι που δίνουν λίστες. Υπάρχουν ακόμα και άλλοι Κρύων που δίνουν λίστες. Εσύ όμως όχι».

Θα σας δείξω γιατί. Ας πούμε ότι κάθεστε εκεί και θα θέλατε ν’ αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας. Τι θα γινόταν εάν είχατε την επιθυμία αυτή: «Θα ήθελα να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου και τη Γαία. Θα ’θελα να άλλαζα την έκφρασή μου και να άγγιζα το πρόσωπο του Θεού. Θέλω να έχω επαφή με το εσωτερικό μου παιδί. Δεν γνωρίζω τι να κάνω στη συνέχεια». Θέλετε λοιπόν να αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας.
Να ρωτήσω κάτι… Ποιον θα πάτε να πληρώσετε για να το κάνει να συμβεί; Η απάντηση είναι ότι δεν μπορείτε. Το γνωρίζετε, έτσι δεν είναι;
Οι περισσότεροι το γνωρίζουν και λένε: «Ναι, ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να πληρώσουμε κάποιον, για να συμβεί κάτι μέσα μας που μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε».
 Όμως μετά μπορεί να πουν: «Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορώ να πάρω, για το “Πώς να Αγαπάτε τον Εαυτό σας Περισσότερο”. Αυτό θα κάνω. Τα βρίσκω στο Ιντερνέτ. Μπορώ να το μελετήσω όσο θέλω και να το κάνω με την ησυχία μου». Και στο τέλος θα σας πω αγαπητοί μου, θα έχετε πολλά λόγια μπροστά σας. Θα έχετε πολλές διαδικασίες μπροστά σας και το πιο πιθανό να μην αγαπάτε τον εαυτό σας πιο πολύ από ότι τώρα.
Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή στις τρεις διαστάσεις θέλετε πάντα να στρέφεστε σε κάποιον άλλο, έτσι δεν είναι; Θέλετε να πάρετε ένα χάπι για να γίνετε καλύτερα, σωστά; Και υπάρχουν διαδικασίες που θα δουλέψουν για άλλα χαρακτηριστικά, όχι όμως για την αγάπη. Όχι για την αγάπη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε οι ίδιοι. Κοιτάξτε στον καθρέφτη και κάντε το. Ακόμα και τότε κάποιοι θα πουν «…και ποιο είναι το πρώτο βήμα;» Μόλις σας το είπα. Δείτε στον καθρέφτη και αρχίστε τη διαδικασία.

Σίγουρα αυτό δε θα καθίσει καλά στον διανοητικό που θέλει να το καθορίσει. Όμως θα σας πω το εξής: Αυτό είναι όντως το πάζλ. Θα πω μια παραβολή. Θα σας πω πώς γίνεται, όμως ακόμα και τότε κάποιοι θα αποχωρήσουν λέγοντας: «Δεν είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβα». Δεν είναι εύκολο και απαιτεί να κοιτάξετε στον καθρέφτη και όχι ν’ αρπάξετε κάποιον άλλο.

Η Πρώτη Στιβάδα

Το πρώτο που χρειάζεται να αναγνωρίσετε και να περάσετε είναι η πρώτη στιβάδα, η οποία είναι η Ανθρώπινη συνείδηση. Είναι αυτή που θα ονομάσω Στιβάδα Επιβίωσης. Όσο βρίσκεστε σε επιβίωση, δε θα γνωρίσετε ποτέ καμία άλλη στιβάδα. Όσο είστε σε επιβίωση, δε θα περάσετε στην επόμενη στιβάδα και ούτε καν μπορείτε ν’ αρχίσετε τη διαδικασία. Επειδή η Στιβάδα Επιβίωσης εξαρτάται από την αντίδρασή σας στον εξωτερικό κόσμο. Πάντα κοιτάτε γύρω, σωστά; Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά και κατάλληλα, έτσι δεν είναι; Πρέπει να απαντήσετε κατάλληλα όταν σας μιλούν, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι επιβίωση.

Γνωρίζετε πώς ν’ απαλλαγείτε από την καθαρή επιβίωση; Το Πνεύμα γνωρίζει. Πόσοι από εσάς έχετε πέσει στα γόνατα, από θλίψη ή ασθένεια; Πόσοι από εσάς; Ξέρω ποιοι είναι εδώ και απευθύνομαι σε σένα. Γνωρίζεις τι εννοώ, επειδή ξαφνικά η επιβίωση φεύγει και η συνειδητή στιβάδα απλώνεται μπροστά σου. Τότε το μόνο που βλέπεις είναι η αγάπη του Θεού. Το μόνο που βλέπεις είναι ευγνωμοσύνη για τους γύρω σου και μια γαλήνη που είσαι ζωντανός και υγιής. Αυτή αγαπητέ μου είναι η θέση στην οποία πρέπει να βρίσκεσαι. Όμως γιατί να περιμένεις μια δύσκολη κατάσταση; Γιατί να μην το κατανοήσεις και να κάνεις το ίδιο πράγμα από μόνος σου;

Βήμα πρώτο: Φύγε από τη φάση επιβίωσης!
 «Πώς το κάνω Κρύων;» Σκέψου το εξής: «Αγαπητό Πνεύμα, επιθυμώ να απαλύνω τη συνείδησή μου. Όταν κάποιοι που με προσβάλλουν, προσπαθούν να πατήσουν τα συναισθηματικά κουμπιά του θυμού, δε θέλω να δουλεύουν πια τα κουμπιά αυτά. Θέλω να τα αποσυνδέσω. Δε θέλω να αντιδρώ πλέον. Θέλω να έχω γαλήνη. Αυτό σημαίνει να φύγω από τη φάση επιβίωσης. Είμαι ασφαλής στα χέρια του Θεού – ολοκληρωτικά ασφαλής. Επιθυμώ ν’ αφήσω το εξωτερικό κέλυφος που είναι η στιβάδα της Ανθρώπινης συνείδησης, αυτή που συνεχώς και μόνο αντιδρά στο 3D πεδίο και να βαδίζω στη ζωή μου διαφορετικά». Αυτό θα ήταν το πρώτο βήμα. Αυτό είναι το πρώτο βήμα αγαπητέ μου. Κοίτα στον καθρέφτη όταν το λες.

Υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου; Εάν κάποιος σ’ επικρίνει, αμέσως το επανορθώνεις; Πόσοι από εσάς μπορείτε, όταν ακούσετε κριτική που σας αφορά, να σταθείτε και να σκεφτείτε: «Πω-πω, τι γίνεται αν έχει δίκιο;» Είναι δύσκολο για τον Άνθρωπο να το αποδεχτεί και δεν το κάνεις εύκολα. Πρέπει να εξασκηθείς. Ξέρεις γιατί; Επειδή έχεις σχεδιαστεί για επιβίωση. Στην παλιά ενέργεια σε εξυπηρετούσε καλά, όμως τώρα όχι.

Η βασική Ανθρώπινη συνείδηση έχει σχεδιαστεί για την επιβίωση κι έχεις ξεπεράσει το ορόσημο αυτό. Μεταφέρει μια παλιά ενέργεια που γεννά μίσος και πόλεμο, απογοήτευση και κατάθλιψη. Μεταφέρει έλλειψη πίστης στον εαυτό σου και πάντα σε κάνει να νιώθεις μόνος. Θέλεις πραγματικά να είσαι πια έρμαιο αυτής; Είναι καιρός να την αλλάξεις, από επιβίωση, σε «ειρηνική ύπαρξη με σοφία».
Θέλω να σας πάω στη συνείδηση των διδασκάλων του πλανήτη, που βρίσκονται όλοι εδώ. Εάν στεκόσουν μπροστά στον Χριστό κι έλεγες: «Κοίτα, δε μου αρέσουν αυτά που φοράς», τι νομίζεις ότι θα έλεγε ο Δάσκαλος; Θα αμυνόταν; «Είναι μια χαρά για μένα. Μου ταιριάζουν και τα πήρα σε καλή τιμή» - μην ξεχνάτε ότι ήταν Ιουδαίος. [Γέλια] Όμως δε θα έλεγε κάτι τέτοιο! Το ξέρεις. Θα σε κοίταζε στα μάτια και θα έβλεπε διαμέσω εσού. Θα έβλεπε εκεί το κομμάτι του Θεού που γνωρίζει και αγαπάει ιδιαίτερα κι εσύ θα έλιωνες μπροστά του. Αυτό θα συνέβαινε. Θα σε αγαπούσε σ’ ένα μέρος όπου θα έβλεπες το πρόσωπο του Θεού.

Ο Μωάμεθ μπήκε σε μια σπηλιά και συνάντησε έναν άγγελο, που του είπε να ενώσει της φυλές της Αραβίας και να τους δώσει τον Θεό του Ισραήλ. Αυτό συνέβη και το έκανε. Γνώριζε την αγάπη του Θεού. Βάδισε απαλά και ήταν θαυμάσιος. Ούτε εκείνος θα σου έδινε αμυντική απάντηση, όπως ούτε και ο Βούδας. Αυτοί είναι διδάσκαλοι που παράτησαν τη στιβάδα επιβίωσης κι εργάστηκαν με μια εσώτερη ενέργεια απαλότητας.

Πιο πρόσφατα, εάν μπορούσες τώρα να περπατήσεις ξανά στη Γη με τον Παραμχάνσα Γιογκανάντα, να τον κοιτάξεις στα μάτια και να πεις: «Ξέρεις, η ρόμπα σου μυρίζει περίεργα», τι είδους απόκριση νομίζεις ότι θα έπαιρνες; Στην πραγματικότητα, ποιος θα έλεγε κάτι τέτοιο; Πιστέψτε με, υπάρχουν κάποιοι που θα το έκαναν. Ο διδάσκαλος αυτός θα σε κοίταζε με την αγάπη του Θεού που θα έλιωνες, καθότι δε θα έβλεπες σε κείνον καμία επίκριση, καμία λύπη – μόνο αλήθεια. Δεν υπάρχει καμία τάση επιβίωσης στο διδάσκαλο. Δεν υπάρχει συνείδηση επιβίωσης στην αυθεντία. Καταλαβαίνεις τι λέω; Εκείνο που συμβαίνει όταν το πετύχεις αυτό, όταν απαλύνεις την επιβίωση, είναι ότι αρχίζεις να έρχεσαι σε επαφή με το έμφυτο, τη Θαυμαστή Στιβάδα. Αυτή είναι η δεύτερη στιβάδα.

Η Δεύτερη Στιβάδα

Έτσι αρχίζει πραγματικά η διαδικασία εισόδου στο εσωτερικό του Ανθρώπινου πυρήνα. Είπαμε για το έμφυτο προηγουμένως. Αποκαλείται «ευφυΐα του σώματος». Γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο σώμα σας, καθότι αντιπροσωπεύει το κβαντικό πεδίο γύρω από το
DNA σας.

Είναι το έμφυτο που αγγίζετε για θεραπεία. Είναι το έμφυτο που ανταποκρίνεται στο λέιζερ και στη χημεία [μιλά για το έργο του Δρ.
Todd Ovokaitys]. Είναι κάτι νέο, επειδή είναι πολυδιάστατη διαδικασία και το έμφυτο την βλέπει τάχιστα και την γνωρίζει. Ξέρετε τι άλλο είναι πολυδιάστατο; Η συνειδητή πρόθεση του Ανθρώπου. Όταν δημιουργείτε διαμέσου δημιουργικών ομάδων, είναι πολυδιάστατη διαδικασία. Είναι εκείνο που ζωγραφίζει πίνακες. Είναι αυτό που χρησιμοποιεί ο μαέστρος πίσω μου, όταν κλείνει τα μάτια και ακούει πρωτάκουστες μελωδίες, από την άλλη πλευρά του πέπλου. [αναφέρεται στο συνθέτη Robert Coxon που συνθέτει και παίζει κατά τη διάρκεια του channelling]. Είναι μια πολυδιάστατη διαδικασία που μπορεί να την αρχίζει κατά βούληση, καθότι είναι σε επαφή με το έμφυτο. Και το έμφυτο είναι σ’ επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό. Αρχίζετε να πιάνετε την εικόνα; Λοιπόν, πώς το κάνετε; Πώς έρχεστε σ’ επαφή με το έμφυτο;

Πώς Δουλεύει
Θα περιγράψω τώρα πάλι πώς γίνεται. Το πρώτο βήμα ήταν να βγείτε από τη φάση επιβίωσης.
 Το δεύτερο βήμα είναι η αγνή πρόθεση.
 Αγνή πρόθεση είναι η πρόθεση να αγγίξετε ένα μέρος σας το οποίο ίσως να μην έχει αγγιχτεί ξανά. Ας πούμε ότι είστε έτοιμοι να διαβείτε τη γέφυρα κι έχετε τη νέα αυτή ενέργεια που είναι ώριμη στον πλανήτη, να σας υπηρετεί και να αρχίζει να δουλεύει με την πρόθεσή σας. Θα σας φέρει πιο κοντά σε κείνο που πάντα είχατε – το έμφυτο, τη Θαυμαστή Στιβάδα. Το έμφυτο είναι σε επαφή με το DNA. Έχει τις πληροφορίες των εμβρυονικών κυττάρων και το Ακασικό Αρχείο. Το έμφυτο ευθύνεται για την αυτενεργό ύφεση πάθησης, τη στιγμιαία θεραπεία των Ανθρώπων που η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει. Ακούτε τι λέω; Είναι όλα εκεί.
Οι διδάσκαλοι το γνώριζαν. Με αυτό τον τρόπο δούλευαν. Όλες οι θεραπείες που ακούσατε ότι έκαναν – είναι απόλυτα αληθινές! Άγγιζαν το έμφυτο κάθε Ανθρώπου με τον οποίον ήσαν. Πώς το κάνετε; Με αγνή πρόθεση. Θα το επαναλάβω. Αγνή πρόθεση είναι εκείνο που είναι τόσο αγνό, που δεν μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη στιγμή που την εκφέρατε. Είναι απόλυτη. Θα συν-δημιουργήσετε κάτι με πρόθεση, επειδή η πρόθεση είναι να μεταφέρεστε σε μια περιοχή που δεν έχετε ξαναπάει.

«Έλα τώρα Κρύων. Αυτή δεν είναι εύχρηστη πληροφορία. Αγνή πρόθεση για τι πράγμα; Πώς; Πες μας περισσότερα».

Να μια παραβολή που δε θα ξεχάσετε ποτέ: Όταν κάποιος στέκεται στην άκρη μιας λίμνης και θέλει να πηδήσει μέσα, όλοι οι μύες του σώματος συνεργάζονται με αγνή πρόθεση. Δίνουν την άδεια να πηδήσει και τα χαρακτηριστικά συναντώνται για να πηδήσει στον αέρα. Δεσμεύονται κατά το πήδημα και δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Υπάρχει όμως κι άλλο.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή υπάρχει μια διαδικασία που οι Άνθρωποι δεν την κατανοούν καθόλου, όμως την εμπιστεύονται και δουλεύουν με αυτήν και ονομάζεται βαρύτητα. Η επιστήμη δεν κατανοεί τη βαρύτητα. Ω, νομίζουν ότι την ξέρουν. Νομίζουν ότι είναι μια λειτουργία της μάζας. Λοιπόν, έχει σχέση, όμως η μάζα είναι μόνο ένα από τα χαρακτηριστικά της βαρύτητας. Η μάζα δεν καθορίζει την ισχύ της βαρύτητας. Όσα βλέπετε στο 3
D πεδίο είναι ένας συσχετισμός που καταλαβαίνετε. Η κατάσταση επιβίωσης σάς τα έχει διδάξει όλα. Θα έρθει μέρα που θα ελέγχετε τη βαρύτητα, που θα μπορείτε να φτιάχνετε αντικείμενα χωρίς μάζα. Ο Τέσλα το κατάφερε. Η επιστήμη είναι έτοιμη να το ανακαλύψει ξανά, στο μεταξύ όμως δεν την καταλαβαίνετε. Αλλά το παράδοξο είναι ότι όλοι τη χρησιμοποιείτε.

Εδώ λοιπόν είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία που δεν έχει καμία εξήγηση, ένα πολυδιάστατο χαρακτηριστικό του Σύμπαντος και το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Ούτε καν το σκέφτεστε. Δεν το καταλαβαίνετε, αλλά βασίζεστε ότι θα είναι πάντα εκεί και πάντα το ίδιο. Τώρα πηδήσατε από την όχθη και η βαρύτητα σας παίρνει μέσα στη λίμνη.
Πόσοι λοιπόν από εσάς, αφού βραχείτε, βγαίνετε από τη λίμνη και κάθεστε μ’ ένα σημειωματάριο, θέλοντας μια λίστα για το πώς το έκανε αυτό η βαρύτητα; [Γέλια]


Καταλαβαίνεις τι συμβαίνει εδώ; Άκου… Υπάρχει ένας βαθύς, θεϊκός κανόνας κι ένα αξίωμα σχετικά με την αγνή πρόθεση. Να το πω με διαφορετικό τρόπο. Ο Ανώτερος Εαυτός σου είναι ένα κομμάτι του Δημιουργού. Όλοι γεννιέστε με αυτόν. Είναι η ίδια ψυχή που είχες σε κάθε ζωή. Το γνωρίζεις αυτό; Κάθε ζωή, η ίδια ψυχή. Υπάρχει εκεί ένας φίλος που ήταν μαζί σου σε κάθε ταξίδι, μαζί με το έμφυτο.
 Ορισμένοι μπορέσατε ν’ αγγίξετε το φίλο αυτό και τότε έχετε τη μέγιστη γαλήνη στον πλανήτη. Μπορείς να το νιώσεις; Το θυμάσαι; Θα ήθελες να έχεις αυτή την αίσθηση όλη την ώρα; Είναι σαν να έχεις πίσω όλους τους γονείς σου, αφοσιωμένους μέσα σου, να σε κοιτούν. Μπορείς να τους αγγίξεις, μπορούν να σε αγγίξουν. Μπορείς να αγγίζεις τα χέρια τους όποτε θέλεις. Με αγνή αγάπη, είναι οι γονείς που ήθελες πάντα να έχεις, εάν δεν τους είχες από την άλλη πλευρά του πέπλου. Αυτό είναι.

Ω, νιώθεις τόσο καλά. Εκεί είναι το εσωτερικό παιδί. Μπορείς να το αγγίξεις όποια ώρα θέλεις. Μπορείς να είσαι σε υψηλή κατάσταση αγάπης. Η διαδικασία δεν είναι κατανοητή ή διανοητική, αλλά το αξίωμα είναι ότι πάντα θα δουλεύει, ακριβώς σαν τη βαρύτητα. Αναμένει εσένα να την ενεργοποιήσεις. Μπορείς να βασιστείς σ’ αυτή, να σε πάρει ακριβώς μέσα στη λίμνη της αυτογνωσίας.
Αγαπητέ μου, από τότε που γεννήθηκες, ο Ανώτερος Εαυτός, εκείνη η ψυχή που ήταν μαζί σου κάθε φορά, είχε πάντα απλωμένο το χέρι του, περιμένοντας εσένα να κάνεις το βήμα. Είναι ο στοργικός Θεός που σε βάζει συγχρονιστικά σ’ ένα μέρος, όπου μπορείς να ακούσεις αυτό και να πάρεις καλύτερες αποφάσεις. Είναι η ίδια στοργική ενέργεια που θα σου δείξει 11:11 στο ρολόι τόσο συχνά, που είναι εντελώς έξω από την πιθανότητα του τυχαίου. Κι όμως συνεχίζεις να βλέπεις αυτούς τους ίδιους αριθμούς. Τώρα ξέρεις. Είναι ο Δημιουργός μέσα σου. Σε αγγίζει ελαφρά στον ώμο λέγοντας, «Κοίτα τώρα».

Αριθμολογικά, το 11:11 έχει την ενέργεια της φώτισης/φώτισης. Είναι δύο κύριοι αριθμοί, ο ένας δίπλα στον άλλο. Το πιάνεις αυτό; Το πιάνεις αυτό γηραιά ψυχή; Είναι ένα νεύμα. Είναι η ζωή που περίμενες! Είναι το χέρι που απλώνεται από τον Θεό, λέγοντας: «Γιατί δεν έρχεσαι λίγο πιο κοντά; Επειδή θα βοηθήσεις τον πλανήτη εάν το κάνεις. Γιατί δε ζεις λίγο περισσότερο; Γιατί δεν αρχίζεις να βιώνεις το ‘εσύ’; Γνωρίζεις ότι είναι στο
DNA εάν το θέλεις. Γιατί δε συν-δημιουργείς την πραγματικότητα που έχεις μόνο ονειρευτεί;» Ξέρεις ότι είναι εκεί εάν τη θέλεις. Την έχεις νιώσει! Είναι αληθινή.

Πρέπει να βγεις από τη φάση επιβίωσης και να εκφράσεις αγνή πρόθεση. Άρχισε να εμπιστεύεσαι μια διαδικασία που είναι άγνωστη. Δε θα έχεις ιδέα πώς δουλεύει. Μπορείς να το κάνεις;

Ορίστε η υπόσχεση αγαπητέ Άνθρωπε: Όταν αρχίσεις την αγνή αυτή πρόθεση, αναλαμβάνει η διαδικασία και θα δουλέψει. Θα δουλέψει επειδή αυτό ακριβώς περίμενε το Πνεύμα. Πήδα μέσα στη λίμνη. Δεν μπορείς να το σταματήσεις. Δεν υπάρχει πλήκτρο ‘διαγραφή’ στον Ανθρώπινο εγκέφαλο. Δεν μπορείς να ξεμάθεις όσα σου είπα τώρα. Βεβαίως μπορείς να προσπαθήσεις. Αλλά δε θα γίνει, επειδή απευθύνομαι σ’ αυτό που βρίσκεται μέσα σου τώρα.

Αυτή τη στιγμή κάποιοι αρχίζετε να το νιώθετε. Υπάρχουν εδώ γηραιές ψυχές που ο Ανώτερος Εαυτός σας κραυγάζει: «Άκου, άκου, άκου, άκου, άκου, άκου, άκου, άκου, άκου, άκου!» Επειδή ήταν μαζί σας όλη τη ζωή σας και ήθελε μόνο να αγγίξετε το χέρι που είναι απλωτό – το μόνο που ήθελε. Έτσι αρχίζει η διαδικασία.
Η σημερινή λοιπόν πρόσκληση είναι χωρίς βήματα, χωρίς εκπαίδευση και χωρίς γνώση του τι κάνετε. Σας αρέσει μέχρι εδώ; Ωστόσο, μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαδικασία, όπως ακριβώς εμπιστεύεστε τη βαρύτητα. Είναι τόσο δύσκολο; Είναι εκεί. Δουλεύει, αλλά πρέπει να κάνετε το άλμα. Και όταν το κάνετε, δεν μπορείτε να πάτε πίσω. Θα σας πάρει μέσα στη λίμνη.

Όταν ο συνεργάτης μου άρχισε τα
channelling, του έδωσα απλές πληροφορίες. Του μίλησα για το εμφύτευμα. Μου είπε: «Κρύων, αυτή είναι κακή λέξη. Υπάρχουν εκεί έξω Εργάτες Φωτός που προσπαθούν να απαλλαγούν από τα εμφυτεύματα κι εσύ θέλεις να βάλεις κι άλλο! Μη χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη».
 Όμως να γιατί τη χρησιμοποιήσαμε και τι σημαίνει. Σας το λέω μετά από τόσα χρόνια: Είναι άδεια εμφύτευσης της αγνής πρόθεσης. Αυτό είναι. Ο λόγος που ο κόσμος διστάζει λίγο, είναι επειδή δε θέλουν να τους μπει κάτι που δεν μπορούν να βγάλουν. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό ακριβώς κάνετε όταν πηδάτε από την άκρη στο νερό. Δεν γυρίζετε πίσω και θα βραχείτε.

Πόσοι είστε έτοιμοι γι αυτό, γηραιές ψυχές; Είναι καιρός να βραχείτε. Να γίνετε μούσκεμα από την αγνότητα του νερού του Πνεύματος. Πηγαίνετε στο μέρος που ήταν σχεδιασμένο να πάτε. Πηγαίνετε εκεί που θα σας υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες και αρχίστε μια διαδικασία που μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αλλά είναι αυτή που σας προσκαλέσαμε να αρχίσετε σήμερα. Είναι η αγνή πρόθεση εμφύτευσης της άδειας να αλλάξετε. Δεν μπορείτε να την πάρετε πίσω.

Η διδασκαλία λοιπόν γίνεται πιο βαθυστόχαστη, καθώς έχει να κάνει με την ουσία του λόγου που βρίσκεστε εδώ. Πατάει εκείνα τα πλήκτρα σας που λένε: «Δε θέλω να πάω εκεί και να κάνω αυτό, επειδή φοβάμαι ότι θα αλλάξουν υπερβολικά τα πράγματα». Τι θα λέγατε ν’ απαλλαγείτε από το φόβο αυτό και να σκεφτείτε την προοπτική ν’ αλλάξετε σε κάτι καλύτερο απ’ ότι  έχετε. Ίσως αυτή να είναι η αλλαγή. Δεν έχει σημασία πόσο καλά νομίζετε ότι είστε, θα γίνει καλύτερο με την αγάπη του Θεού.
Είναι καιρός να επισκεφτείτε την οικογένεια μέσα σας. Ακούστε… Είναι εδώ αγαπημένα σας πρόσωπα που χάσατε και λένε: «Έκανες καλή δουλειά!» Γι αυτό σας έφεραν εδώ. Γι αυτό σας φρόντιζαν σαν γονείς στην άλλη πλευρά του πέπλου. Το γνώριζαν. Δεν έχει σημασία τι έκαναν όταν ήρθαν εδώ, ήξεραν τι έκαναν προτού έρθουν. Γι αυτό κάθεστε στη θέση αυτή σήμερα, διαβάζοντας και ακούγοντας.

Έχουν την ευλογία του Θεού οι Άνθρωποι σε αυτούς τους καιρούς! Έχουμε περάσει μαζί το εκπληκτικό αυτό ταξίδι, μόνο για να καθίσουμε εδώ τη δεδομένη χρονική στιγμή και να αρχίσουμε τους σπόρους της αποφοίτησης. Βρίσκεται μπροστά σας. Η αλλαγή είναι δύσκολη. Έστε ατρόμητοι. Βαδίζετε με ψηλά το κεφάλι, γνωρίζοντας ότι αντιπροσωπεύετε το μόνο φως που θα υπάρξει ποτέ στον πλανήτη. Κανείς δε θα το κάνει αυτό για εσάς.

Κάθε χώρα στην οποία έχει βρεθεί ο συνεργάτης μου, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Όσοι είναι γηραιές ψυχές γύρω στη Γη, είναι ακριβώς σαν εσάς. Εναλλάσσετε κουλτούρες και γλώσσες, αλλά είναι σαν εσάς… όλοι αδέλφια που εργάζονται στο ίδιο πράγμα όπως εσείς. Μοχθούν ν’ αγγίξουν το πρόσωπο του Θεού μέσα τους.
Είναι κατάλληλο. Είναι καιρός.




ΚΡΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου