Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Η ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ



               LIVE  KRYON CHANNELING
                        «Η ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ»
       (Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε στην Παταγονία Νότιος Αμερική)
                                               27  Ιανουαρίου   2012
                                                                                                                                                                                   Απόδοση γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Έχω τόσα να σας πω, όμως πάλι αρχίζουμε απαλά. Τιμάμε την ενέργεια εδώ στην αίθουσα. Δημιουργούμε γύρω μας μια φυσαλίδα σοφίας, ώστε ν’ ακούσουν όσοι το επιθυμούν. Απευθυνόμαστε σε πολλούς, όχι μόνο σε όσους είναι στην αίθουσα. Θέλω να τιμήσετε αυτή τη στιγμή, επειδή είναι για εσάς. Αυτές δεν είναι αβάσιμες πληροφορίες. Έχουν μια βαθιά Ανθρώπινη σφραγίδα επάνω τους. Που σημαίνει πως οτιδήποτε σας λέω, το έχετε δημιουργήσει. Γνωρίζω ότι το μήνυμα αυτό αποδίδεται σε δυο γλώσσες [Ισπανικά και Αγγλικά]. Οι πληροφορίες είναι πολύπλοκες κι όμως απλές. Χρειάζεται λοιπόν ν’ ακούσετε για να καταλάβετε έννοιες, τις οποίες έχουν προετοιμάσει για εσάς σ’ αυτή την πλευρά του πέπλου, εκείνοι που γνωρίζουν ποιοι είστε.
Μια βαθιά αλλαγή συμβαίνει στον πλανήτη. Εάν είστε γηραιά ψυχή, σας επηρεάζει και ο καθένας σας έχει διαφορετική επιτήδευση. Δηλαδή, ο καθένας ανταποκρίνεται με διαφορετικό τρόπο στην ενέργεια. Οι γηραιές ψυχές έχουν κάτι πολύ ενδιαφέρον. Μπορεί να είναι γηραιές ψυχές, όμως η κάθε μία έχει πολύ διαφορετικά βιώματα ζωών. Ο καθένας σας λοιπόν θ’ αντιδρά ξεχωριστά και μοναδικά ως προς την ενέργεια της πλανητικής αλλαγής. Ωστόσο, όλοι σας νιώθετε κάτι ενδιαφέρον. Είναι μια επαύξηση της σοφίας και της γνώσης σας, όπως και η αίσθηση ότι η ενέργεια του πλανήτη κινείται προς τη συνείδησή σας κι όχι μακριά από αυτή.
Αυτή είναι η τέταρτη επικοινωνία, μιας σειράς που λέγεται «Η Βαθμονόμηση της Ανθρωπότητας». Αναφερθήκαμε στο πώς βαθμονομούνται οι Άνθρωποι, πώς βαθμονομείται η Γαία και πώς βαθμονομείται το DNA σας. Και τώρα κάτι που δεν περιμένατε – πώς βαθμονομείται το Σύμπαν. Είναι δύσκολο το πεδίο που εισάγω σήμερα, καθότι έχει έννοιες πέρα από τις τρεις διαστάσεις. Έτσι λοιπόν θα προχωρήσω αργά.

Ο Χρόνος

Αρχίζουμε με τις προβλέψεις της ενέργειας στην οποία βρίσκεστε. Ας πούμε ότι έχετε μια πίστα αγώνων με αυτοκίνητα. Φανταστείτε μια πίστα πολύ μεγάλη… τεράστια. Ας πούμε ότι παίρνει χρόνια στους οδηγούς να τρέξουν γύρω στην πίστα και κουράζονται. Μερικές φορές βγαίνουν από το αυτοκίνητο και βάζουν νέο οδηγό. Μερικές φορές ο νέος οδηγός κουράζεται και ο παλιός οδηγός επιστρέφει στον αγώνα. Έτσι λοιπόν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα έχουν άλλους οδηγούς πεπειραμένους κι άλλους όχι. Καθώς οδηγούν γύρω στην πίστα, μπορεί να τους πάρει χρόνια ο ένας γύρος.
Ας πούμε ότι υπάρχει ένα δύσκολο σημείο στην πίστα, το οποίο είναι γεμάτο λακκούβες. Ορισμένοι δεν τις βλέπουν και οι νεώτεροι οδηγοί πέφτουν στις λακκούβες. Οι παλαιότεροι οδηγοί γνωρίζουν να τις παρακάμψουν. Τώρα, στην τρισδιάστατη αντίληψή σας δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε κάτι τέτοιο. Όμως αυτή είναι μια αλληγορία του χρόνου.

Η πίστα αντιπροσωπεύει την 3
D αντίληψή σας του χρόνου, μόνο που νομίζετε ότι είναι ένας ίσιος δρόμος. Δεν είναι. Είναι κυκλικός. Αγνοώντας τον κύκλο, προσποιηθείτε για μια στιγμή ότι είστε ένας από τους οδηγούς αυτοκινήτων. Επίσης, ας πούμε ότι έχετε κάνει το γύρο της πίστας πολλές φορές. Ο νέος οδηγός ίσως νομίζει ότι η πίστα είναι ευθεία και δίχως τέλος, καθότι εξαφανίζεται στον ορίζοντα. Εσείς όμως, σαν γηραιά ψυχή, γνωρίζετε ότι η πίστα είναι πραγματικά τεράστια και η καμπύλη της απλώς δεν είναι ορατή, όπως συμβαίνει και με την καμπυλότητα της Γης. Λοιπόν, σαν οδηγός γηραιάς ψυχής, γνωρίζετε πού είναι τα δύσκολα σημεία στην πίστα. Επίσης συνειδητοποιείτε στην αλληγορία αυτή, ότι καθώς οδηγείτε και βλέπετε μπροστά από το αμάξι σας, κοιτάτε στο μέλλον και στο παρελθόν συγχρόνως. Αυτό είναι ένα από τα πεδία που δεν μπορεί να πιάσει ένα τρισδιάστατο μυαλό – ότι καθώς αλλάζετε το μέλλον, επίσης περνάτε και αλλάζετε το παρελθόν. Η προϋπόθεση αυτή από μόνη της, εξηγεί πώς μπορεί να μη συμβούν οι προβλέψεις για το 2012.

Όμως το 2012 είναι απλώς ένα από τα δύσκολα μέρη στην πίστα και οι αρχαίοι γνώριζαν ότι ερχόταν. Μπορούσαν να προφητεύσουν ένα πρόβλημα μπροστά στην πίστα, επειδή είναι μέρος του κύκλου. Είναι πολύ γνωστό στο χρόνο και όσοι θα τον ονομάτιζαν, θα τον έλεγαν κλασματικό χρόνο. Στην περασμένη Ανθρώπινη ιστορία, κάποια δύσκολα σημεία είχαν οδηγήσει στον τερματισμό της ανθρωπότητας. Ορισμένα είχαν σαν αποτέλεσμα την επανεκκίνηση της ανθρωπότητας. Η ενέργεια στην οποία βρίσκεστε τώρα, είχε μια δυαδική δυναμική. Μπορεί να ξεκινούσατε εκ νέου, ή μπορεί να αρχίζατε κάτι που δεν είχε ξαναδεί ποτέ ο πλανήτης.

Πριν είκοσι δύο χρόνια σας είπαμε το εξής: «Ετοιμαστείτε για μεταβολή. Προετοιμαστείτε για την αλλαγή του καιρού», είχαμε πει. Αυτά συμβαίνουν τώρα. Συμβαίνουν όχι γιατί ο Κρύων ή προφήτες είπαν ότι θα συμβούν, αλλά εξ αιτίας των γηραιών ψυχών που είδαν τις επερχόμενες δυσκολίες. Είχαν περάσει τον κύκλο του χρόνου στο παρελθόν και γνώριζαν πού ήσαν τα προβλήματα. Ήταν «γνωστή» περιοχή.

Το πιο δύσκολο να κατανοήσετε, είναι το εξής: Καθώς αποφεύγετε τις κακοτοπιές αυτές και προχωράτε στην πίστα, αλλάζετε την ενέργεια ολόκληρης της πίστας. Οπότε, αλλάζετε το παρελθόν, καθώς προχωράτε μπροστά στο μέλλον. Δεν είναι εύκολη έννοια να καταλάβετε. Όμως εξηγεί στον γραμμικό νου, πώς μπορεί να είναι τα πράγματα. Καθότι στην 3
D αντίληψή σας, πιστεύετε ότι τα μελλοντικά σας βιώματα θα είναι προϊόν όσων συνέβησαν στο παρελθόν. Πηγαίνετε μόνο προς μία κατεύθυνση και οι προσδοκίες σας είναι σε ευθεία γραμμή. Το μόνο που έχετε είναι τα βιώματα του παρελθόντος – και αυτό δεν είναι αρκετό.
Καθώς αλλάζετε την πίστα, αλλάζετε τους κανόνες της πίστας. Για να το πω απλά, υπάρχει ένα νέο παράδειγμα. Οι γηραιές ψυχές θα το δουν πρώτες και θα φυτεύσουν τους σπόρους για την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Οι νέοι θα το δουν, καθότι το έχουν στην Ακασική τους κληρονομιά. Σιγά σιγά η ίδια η Ανθρώπινη φύση θ’ αλλάξει και θα μπει σ’ ένα νέο τρόπο σκέψης, όπου δεν οδηγείστε μόνο από τα βιώματα όσων συνέβησαν, σε αυτό που θεωρείτε παρελθόν σας. Είναι ένα εκπληκτικό δυναμικό. Δεν είστε ο μόνος πλανήτης που το έχει βιώσει αυτό. Ωστόσο, είστε ο μόνος πλανήτης στο γαλαξία σας που το βιώνει τώρα.

Η Μεγαλύτερη Εικόνα

Τώρα θα πω κάτι που είναι αποκρυφιστικά απίστευτο. Ο γαλαξίας σας γνωρίζει τι συμβαίνει εδώ στη Γη. Δε μιλάω για μορφές ζωής στο γαλαξία σας. Μιλάω για την ίδια τη Φυσική και τους «κανόνες» που νομίζετε ότι τη διέπουν. Το Σύμπαν συνεργάζεται με την αλλαγή σας – την περίμενε – καθότι είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθατε.
Γίνεται δύσκολο να το εξηγήσω. Νομίζετε ότι Φυσική είναι απλώς κανόνες τού πώς δουλεύουν τα πράγματα; Να κάνω μια ερώτηση: Πώς εξηγείτε αυτό που οι αστρονόμοι ονόμασαν «νοήμον σχέδιο»; Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, το Σύμπαν δημιουργήθηκε για ζωή. Η Φυσική υποτίθεται ότι είναι τυχαία, ακολουθώντας τυχαίους κανόνες. Όμως δε συνέβη έτσι. Όσο πιο εξελιγμένα όργανα αποκτούσαν οι αστρονόμοι, τόσο συνειδητοποιούσαν ότι πρέπει να υπάρχει νοημοσύνη στον σχεδιασμό. Πώς το εξηγείτε; Το μόνο που γνωρίζουν είναι τα μαθηματικά. Αυτό που βλέπετε μπροστά σας, το οποίο αποκαλείτε γαλαξία σας, είναι ισοδύναμο με το να φέρετε εξάρες στα ζάρια 10.000 φορές στη σειρά! Δεν βγάζει νόημα, καθότι δεν είναι τυχαίο και δεν ακολουθεί την καμπανοειδή καμπύλη της φύσης. Γι αυτό λένε ό,τι λένε.
Πρέπει να υπήρχε μια καθοδηγητική δύναμη δημιουργίας. Αυτό αλλάζει ό,τι νομίζετε για τη Φυσική και για όσα βλέπετε μπροστά σας; Θα σας πω λοιπόν πώς η ακριβής Φυσική αρχίζει να συνεργάζεται μαζί σας. Ο κλασματικός αυτός χρόνος είναι γνωστός εδώ και πολύ καιρό και θα μπορούσατε να πάρετε πολλούς δρόμους. Με άλλα λόγια, είχατε πολλά δυναμικά συνείδησης. Κοιτάξτε τις προφητείες των αρχαίων. Είπαν ότι θα έχετε έναν παγκόσμιο πόλεμο. Είπαν ότι θα υπάρχει τερματισμός. Πολλά πνευματικά συστήματα μιλούσαν για το τέλος του κόσμου και περισυλλογή των ψυχών. Πολλά συστήματα σάς έκαναν να πιστεύετε με ορισμένο τρόπο, ώστε να είστε προετοιμασμένοι και τίποτε από αυτά δε συνέβη. Μήπως αυτό σας λέει κάτι για την τρέχουσα αλλαγή; Ένα διαφορετικό παράδειγμα σκέψης επέρχεται. Τα παραδείγματα αυτά θα χειριστούν προβλήματα που ως τώρα θεωρούνταν «άλυτα». Ας αρχίσουμε λοιπόν με κάποια απίστευτα πράγματα.

Τα Μαγνητικά του Ηλιακού Συστήματος
Τώρα συνεργάτη μου θέλω να προχωρήσεις αργά, τόσο για σένα, όσο για τον μεταφραστή. Πριν είκοσι δύο χρόνια σας είπαμε ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης ήταν κρίσιμο για τη συνείδησή σας. Τα μαγνητικά είναι μια κβαντική ενέργεια. Όπως η βαρύτητα και το φως. Περιστοιχίζεστε από ένα κβαντικό πεδίο, το οποίο είναι το μαγνητικό πεδίο της Γης. Είπαμε ότι εάν αλλάξει η Ανθρώπινη συνείδηση, θ’ αλλάξουν τα μαγνητικά. Πρέπει να συμβεί. Πρέπει να συμπληρώνει ό,τι κάνετε. Πρέπει να είναι σε θέση να λάβει ό,τι κάνετε. Πώς μπορεί η συνείδηση του πλανήτη να διευρύνεται, όταν τα μαγνητικά παραμένουν ίδια; Δεν γίνεται! Οπότε τα μαγνητικά πρέπει να μεταβληθούν.

Άρχισε με την αλλαγή των μαγνητικών γραμμών Λέυ (
Lay lines) του πλανήτη, κάτι που είναι ήδη καταγραμμένο και το οποίο προέβλεψα πριν από πάνω από 20 χρόνια. Τώρα οι πυξίδες σας δείχνουν πως όσα είπα, είναι ήδη εδώ. Τα μαγνητικά σας έχουν μεταβληθεί σημαντικά από το 1989.

Τώρα… πρέπει να υπάρχουν κι άλλα. Τι άλλο νομίζετε ότι θα μπορούσε ν’ αλλάξει τα μαγνητικά ολόκληρου του πλανήτη σας; Χρειάζεται να βαθμονομηθεί και για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί βοήθεια. Το ηλιακό σας σύστημα είναι ο μηχανισμός της μαγνητικής αλλαγής για τον πλανήτη. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε σχετικά με το πώς δουλεύει το ηλιακό σύστημα και οι ενέργειές του, τότε αυτό θ’ αρχίσει να βγάζει νόημα.

Στο ηλιακό σας σύστημα, πυρήνας είναι ο ήλιος. Αυτός εκπέμπει το λεγόμενο ηλιακό άνεμο, ο οποίος είναι σχεδόν εντελώς μαγνητικός. Είναι μια μαγνητική ενέργεια η οποία κυριολεκτικά εκρήγνυται από τον ήλιο και περιέχει μόνο ό,τι έχει παραχθεί από τον ήλιο. Η μαγνητική αυτή ενέργεια έχει όνομα – ηλιόσφαιρα. «Πνέει» τον μαγνητικό αυτό άνεμο ενάντια στα μαγνητικά της Γης σας κι αυτό αλλάζει τον πλανήτη.


Καθότι, εάν η ενέργεια είναι πάντα ίδια στη Γη, τότε πολύ λίγα θ’ αλλάξουν ποτέ. Για όσους θα ήθελαν τεχνικές λεπτομέρειες, θα λέγαμε ότι τα μαγνητικά του ήλιου πνέουν ενάντια στα μαγνητικά της Γης, οπότε έχετε δυο αλληλεπιδρώντα μαγνητικά πεδία. Έτσι δημιουργείται η ονομαζόμενη επαγωγή, η οποία αποτελεί μυστήριο για την επιστήμη. Είναι η «σούπα» των υπέρθετων μαγνητικών πεδίων, που επιτρέπει την ενεργειακή ανταλλαγή πληροφοριών κι ενίσχυση χωρίς μια ενεργειακή πηγή. Χρησιμοποιείται ευρέως στη Γη, αλλά τα χαρακτηριστικά της θεωρούνται μυστηριώδη.

Να λοιπόν τι πρόκειται να συμβεί... Παρατηρείστε αλλαγές στον ήλιο σας. Ίσως τις πείτε ηλιακές καταιγίδες, όμως είναι απλώς μια βαθμονόμηση για εσάς και θα σας ανησυχήσουν. Επειδή υπάρχουν πολλά ευαίσθητα ηλεκτρονικά στον πλανήτη και τα όργανα αυτά θ’ αντιδράσουν. Βασίζεστε ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης θα παραμείνει το ίδιο, αλλά δεν μπορεί να είναι ίδιο όταν συμβαίνει μια γιγαντιαία ηλιακή καταιγίδα. Ορισμένα είδη επικοινωνιών θα διαταραχθούν. Ίσως ακόμα και το ενεργειακό πλέγμα να διακοπεί.

Παρακολουθείστε τον ήλιο, καθότι είναι σε διαδικασία αλλαγής. Συμβαίνει μέσω νοήμονος σχεδίου, της αγάπης του Θεού και του Δημιουργού και αλλάζει πράγματα για τη συνείδησή σας. Ένας νέος τρόπος σκέψης αναπτύσσεται, κυριολεκτικά αγγίζοντας το πεδίο
DNA του κάθε Ανθρώπου. Αυτό αλλάζει τις πληροφορίες εντός του DNA κι επιτρέπει στον Άνθρωπο να κυριεύσει και να βελτιώσει χαρακτηριστικά μιας νέας πραγματικότητας, που δεν είχε ποτέ πριν.

Τώρα θα γίνω πιο Φυσικός… Κάτι συμβαίνει για πολύ καιρό. Τα μαγνητικά του ηλιακού σας συστήματος αλλάζουν. Ορίστε λοιπόν η πρόκληση: Πηγαίνετε να βρείτε το γεγονός αυτό. Θα το δείτε, κυριολεκτικά, καθώς το ηλιακό σας σύστημα κινείται στο διάστημα. Επικαλύπτει κάποια χαρακτηριστικά του διαστήματος, κάτι που αλλάζει ορισμένα μαγνητικά, τα οποία τότε γίνονται διαφορετικά απ’ ό,τι στο παρελθόν. Τότε αυτό αλλάζει τον ήλιο. Βλέπετε τον κύκλο; Το ένα προάγει το άλλο, σε μια κλασματική κυκλική πραγματικότητα. Η κίνησή σας γύρω από το κέντρο αλλάζει το ηλιακό σας σύστημα. Η νέα θέση του ηλιακού σας συστήματος αλλάζει τα χαρακτηριστικά του ήλιου. Τα χαρακτηριστικά του ήλιου στέλνονται στον πλανήτη μέσω της ηλιόσφαιρας και αυτό επηρεάζει το
DNA σας.

Τώρα οι διανοητικοί θα πουν: «Αυτό δεν βγάζει νόημα. Τέτοιες διαδικασίες, έτοιμες να επηρεάσουν τη Γη, συμβαίνουν εδώ και αιώνες, έτοιμες να διασταυρωθούν στο ηλιακό μας σύστημα. Οπότε, δεν ‘συνέβησαν’ απλώς. Με άλλα λόγια, αυτό θα είχε συμβεί ούτως ή άλλως. Δεν έχει σημασία εάν ήμαστε σε συνειδησιακή αλλαγή ή όχι».

Δέχομαι αυτή την άποψη, αλλά με εξήγηση. Ας πούμε ότι στα 1600 ένα διαστημόπλοιο πέρασε από τον πλανήτη, εκπέμποντας μουσική, μια ραδιοφωνική μετάδοση μουσικής στον πλανήτη. Να ρωτήσω λοιπόν το εξής: Ήταν η μετάδοση πραγματική; Ναι, σας είπα ότι ήταν. Ήταν η μουσική θαυμάσια και αληθινή; Ναι. Ταξίδευε το διαστημόπλοιο για πολύ χρόνο; Ναι. Πόσοι άνθρωποι στον πλανήτη άκουσαν τη μουσική; Και η απάντηση είναι… Κανένας! Επειδή δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα ο ραδιοφωνικός δέκτης.

Όμως στο παράδειγμα αυτό, το διαστημόπλοιο πάντα ταξίδευε. Βλέπετε την αλληγορία; Οι μαγνητικές αλλαγές θα είχαν συμβεί ούτως ή άλλως, εάν όμως η Γη δεν ήταν έτοιμη, κανένα άτομο δεν θα είχε ακούσει μουσική. Δε θα υπήρχε καμία αντίδραση και οι Άνθρωποι θα παρέμεναν όπως πάντα - εάν είχαν μείνει καθόλου Άνθρωποι, καθώς ορισμένοι λένε ότι βαδίζατε προς την αυτοκαταστροφή σας γι άλλη μια φορά.


Αλλάζετε το παρελθόν, αλλάζοντας το μέλλον. Επαναδιευθετείτε την ενέργεια του ηλιακού σας συστήματος, όπως και κάτι άλλο. Είναι δύσκολο να το κατανοήσετε αγαπητοί μου, όμως θα σας το πούμε. Πάρα πολύ μακριά από εσάς, τα πράγματα αλλάζουν. Δεν το πιστεύετε, επειδή είναι υπερβολικά μακριά από εσάς για να το σκεφτείτε, και στις τρεις διαστάσεις όσα είναι πολύ μακριά, δεν αποτελούν μέρος της πραγματικότητάς σας. Εντούτοις, σε μια κβαντική κατάσταση είναι μαζί σας.
Ολόκληρος ο γαλαξίας περιστρέφεται σαν πιάτο. Τα αστέρια και οι αστερισμοί δεν περιστρέφονται σε τροχιά σύμφωνα με τους κανόνες της Νευτώνειας φυσικής, την οποία έχετε συνηθίσει να βλέπετε παντού στο ηλιακό σας σύστημα. Για τα αστέρια και τα συμπλέγματα στο γαλαξία σας, δεν έχει σημασία η απόσταση από το κέντρο. Όλα τα άστρα περιστρέφονται σαν ένα σώμα. Επειδή ο γαλαξίας είναι περιπλεγμένος με το μέσον του εαυτού του. Σε τέτοια κατάσταση, δεν υπάρχει χρόνος ή απόσταση. Η αλλαγή συνείδησης στον πλανήτη αυτό, έχει φέρει αλλαγή στο κέντρο του γαλαξία. Επειδή ό,τι συμβαίνει εδώ αγαπητέ μου, το «γνωρίζει» το κέντρο.

Είναι ενδιαφέρουσα για μας η επιστημονική σας αντίδραση σε όλο αυτό. Είδατε πώς κατά το «δημιουργικό συμβάν» του Σύμπαντός σας, λείπει κάποια ενέργεια που θα το έκανε να διαμορφωθεί όπως έγινε. Επιπροσθέτως, ο ασυνήθιστος τρόπος περιστροφής του γαλαξία, όπως είπα, έχει επίσης παρατηρηθεί. Οπότε έχετε υπολογίσει πως για να είναι όλο αυτό στη θέση του, πρέπει να υπάρχει μια αγνοούμενη 3
D ύλη, την οποία ονομάσατε σκοτεινή μάζα. Πόσο αστείο! Σκεφτήκατε ποτέ μήπως συμβαίνει μια πολυδιάστατη επενέργεια, που μπορείτε τώρα να παρατηρήσετε και να υπολογίσετε και η οποία έχει απέραντη δύναμη, αλλά δεν είναι ορατή; Δεν είναι καθόλου «μάζα», ούτε 3D. Είναι κβαντική ενέργεια.

Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι για τη Φυσική. Πάλι, θα το πω απλά. Τα πάντα που έχουν δει οι επιστήμονές σας στη Φυσική, συμβαίνουν ανά ζεύγη. Μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερις νόμοι της Φυσικής στο τρισδιάστατο πλαίσιό σας. Αντιπροσωπεύουν δύο ζεύγη τύπων ενέργειας. Τελικά θα υπάρχουν έξι. Στο κέντρο του γαλαξία σας είναι αυτό που αποκαλείτε μαύρη τρύπα, όμως δεν είναι ένα μεμονωμένο πράγμα. Είναι μια δυαδικότητα. Δεν υπάρχει κάτι που να είναι «μοναδικότητα». Ίσως πείτε ότι είναι μια ενέργεια με δύο μέρη – μια αδύνατη και μια ισχυρή κβαντική δύναμη. Και το πιο περίεργο είναι ότι γνωρίζει ποιοι είστε. Είναι η δημιουργική μηχανή. Είναι διαφορετικό σε άλλους γαλαξίες, από αυτόν εδώ. Είναι κάτι μοναδικό.

Η ίδια η Φυσική του γαλαξία σας παίρνει θέση απ’ όσα κάνετε εδώ. Οι αστρονόμοι μπορεί να κοιτάξουν στον Κόσμο και ν’ ανακαλύψουν διαφορετική Φυσική σε διάφορους γαλαξίες. Μήπως σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει σε άλλους γαλαξίες σαν αυτόν; Δε θα δώσω απάντηση.

Διαφορετικό Σκεπτικό

Αγαπητέ Άνθρωπε, είναι κάτι μεγαλύτερο απ’ ότι νομίζεις. Γηραιά ψυχή, είναι μεγαλύτερο απ’ ότι νομίζεις. Γι αυτό σας παρακαλούμε να παραμείνετε στον πλανήτη και ν’ αλλάξετε την κυτταρική σας δομή, να εξορύξετε το Ακάς σας και ν’ αρχίσετε να βλέπετε εσωτερικά. Με άλλα λόγια, μην παίρνετε το παρελθόν να το προβάλλετε στη μελλοντική σας πραγματικότητα, καθότι τώρα μπορείτε να κάνετε πράγματα που δεν μπορούσατε πριν. Η Γαία συνεργάζεται. Το Σύμπαν συνεργάζεται και οι Εργάτες Φωτός κινούνται προς ένα πλαίσιο υλοποίησης.
Προσωπικά για το δικό σας σώμα, πολλοί γίνεστε νεότεροι αντί να γερνάτε. Δημιουργείτε λύσεις σε προβλήματα που θεωρούσατε άλυτα. Σας είπαν σήμερα ότι ο πληθυσμός σας αυξάνεται με ρυθμό τουλάχιστον ενός δισεκατομμυρίου ψυχών κάθε δεκαετία. Τι λέει λοιπόν το παρελθόν ότι θα είναι το πρόβλημα; Παγκόσμια πληθυσμιακή έκρηξη. Το αποτέλεσμα, νιώθετε, θα είναι έλλειψη τροφής και νερού, υπερπληθυσμός και πείνα. Έτσι υπαγορεύει το παρελθόν σας ότι θα συμβεί.

Να σας πω ποια είναι η υπόθεση αγαπητοί μου. Η υπόθεση για να βγει το συμπέρασμα αυτό, είναι ότι οι Άνθρωποι είναι απλώς υπερβολικά κουτοί για να το παρατηρήσουν και δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν για να το αλλάξουν. Αυτή είναι η παλιά αντίληψη, βασισμένη σε μια παλιά Ανθρώπινη φύση. Παρακολουθείστε τι συμβαίνει. Παρακολουθείστε… τι… συμβαίνει. Θα το λύσετε και θα είναι κομψές λύσεις για τα άλυτα προβλήματα του παρελθόντος.

Σχεδόν σε κάθε πεδίο της επιστήμης θα γίνει αυτό. Θα βοηθήσει τους Ανθρώπους να ζουν περισσότερο και υγιέστεροι, χωρίς πόλεμο. Θα έρθει καιρός που δε θα υπάρχει καν τρομοκρατία αγαπητοί μου. Ω, θα υπάρχει ανισορροπία. Αυτή έρχεται με τη ζωή. Όχι όμως χώρα εναντίον χώρας, ούτε πνευματική ομάδα εναντίον άλλης.

Γι αυτό φυτεύετε τώρα τους σπόρους και το Σύμπαν γνωρίζει ποιοι είστε. Ο γαλαξίας σας αντηχεί με τη νίκη σας! Ο θάνατος δεν έχει κανένα κεντρί. Θα σας πω το εξής… Έχετε όλοι εμπλακεί για αιώνες ώστε να έρθετε εδώ. Οι γηραιές ψυχές αρχίζουν να εκδηλώνουν τη νέα πραγματικότητα. Δεν έχω ρολόι. Δεν μπορώ να πω πόσο καιρό θα πάρει. Όμως είχατε 18 γήινα χρόνια για να κάνετε μια μεγάλη διαφορά, καθώς αυτή είναι η ενέργεια που βλέπουμε.

Η Βαθμονόμηση των Συστημάτων και η Νέα Οπτική
Παρεμπιπτόντως, τι συμβαίνει στο ηλιακό σύστημα όταν μεταβάλλονται τα μαγνητικά; Τώρα θ’ αρχίσετε να βλέπετε την αστρολογία ν’ αλλάζει επίσης. Κάποιοι θα αρχίσουν να εφαρμόζουν κβαντικό φίλτρο στην αστρολογία. Συμβαίνει ήδη. Ποιο είναι το κβαντικό σας σύμβολο; Είναι διαφορετικό από το τρισδιάστατο ζώδιο. Θα έρθει μια μέρα αγαπητοί μου στην επιστήμη, όπου οι επιστήμονες θα μπορούν να εφαρμόσουν αυτό που αποκαλώ κβαντικό φίλτρο, για να μεταβάλλουν ό,τι βλέπουν. Θα είναι φίλτρο αναπτυγμένο για τηλεσκόπια, που εμπλέκει υπερ-ψύξη του φίλτρου. Οι αστρονόμοι θα μπορούν να ερευνήσουν τον Κόσμο και για πρώτη φορά να δουν κβαντικά χαρακτηριστικά.
Το πρώτο που θα παρατηρήσουν είναι δύο πράγματα στο κέντρο του γαλαξία, όχι ένα. Το επόμενο θα είναι χρώματα γύρω από τον Άνθρωπο. Και η επιστήμη θ’ αρχίσει έναν εντελώς νέο τομέα, που θα λέγεται «η Μελέτη της Ανθρώπινης Αυρικής Ενέργειας». Όλα αυτά πλησιάζουν.

Πόσο καιρό θα πάρει; Από εσάς εξαρτάται. Εν τω μεταξύ να φυτεύετε τους σπόρους της κατανόησης, της γαλήνης, της εκτίμησης και της αγάπης. Γίνετε αργοί στο θυμό, αργοί στη δημιουργία δράματος. Πάρτε τα χαρακτηριστικά των διδασκάλων και προς τα εκεί αλλάζουν τώρα οι ικανότητές σας. Μαλακώστε σε όλα τα πράγματα. Κοιτάζετε ο ένας τον άλλο διαφορετικά.

Θα έρθει καιρός που δε θα υπάρχει καθόλου πόλεμος. Όσοι είναι στην αίθουσα κι όσοι ακούν θα ξέρουν ότι έχω δίκιο. Παρατηρήστε αυτά τα πράγματα στην επιστήμη σας. Όταν συμβούν, θυμηθείτε αυτή τη μέρα που σας είπα πώς δουλεύει πραγματικά.

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που έχει καταλάβει ότι το μήνυμα αυτό είναι προσωπικό για τον εαυτό του και όχι για τον Κόσμο. Είναι για το εσώτερο ον και το ταξίδι της ψυχής – και το εσωτερικό Σύμπαν.

Κι έτσι είναι.


ΚΡΥΩΝ
                                                                                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου