Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΙΣ 12.12.2012




ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ?
Ένα μικρό χρονικό για την αγκυροβόληση του Απολλώνιου αιθερικού ναού της Αφύπνισης, της Μετουσίωσης, της Μεταμόρφωσης και της Διέλευσης στα αιθερικά πεδία των Δελφών στις 12.12.2012. Ακόμα δεν έχει τελειώσει η συλλογή των φωτογραφιών και των βίντεο. Θα γίνει τις επόμενες ημέρες όπου και θα υπάρξει ολοκληρωμένη αναφορά στην ημέρα αυτή.
Πριν από λίγες μόνο εβδομάδες καθοδηγηθήκαμε από τους Ολύμπιους θεούς για την αγκυροβόληση του αιθερικού ναού του Απόλλωνα και της Αθηνάς στα πεδία των Δελφών. Όλη η καθοδήγηση συνέκλινε την συγκεκριμένη ημερομηνία. Ήταν μία ημερομηνία σε αντίθεση με αυτές που δίδονται σχετικά με τις 21 και 22.12.2012. Η ημερομηνία αυτή έπεφτε ημέρα Τετάρτη, μία απλή καθημερινή ημέρα.
Παρότι ήταν μία εργάσιμη ημέρα εντούτοις ένας αρκετός αριθμός μελών της Αστάρ Ελλάς προετοιμάστηκαν κατάλληλα εν σιγή. Έτσι ξεκίνησε αυτό το ταξίδι.
Η πρώτη μας επίσκεψη ήταν στον ναό της Αθηνάς. Βρίσκεται λίγο πριν τους Δελφούς. Για τις φωτογραφίες που αναρτούμε δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.
Η επόμενη στάση ήταν στην Κασταλία Πηγή.

 

Και η τελευταία στάση ήταν στον Ναό των Απόλλωνα στους Δελφούς.



Μετά από αυτή την ημέρα είχαμε αρκετά γεγονότα στην Ελλάδα. Αν και η Αστάρ Ελλάς δεν αναφέρεται σε πολιτικά γεγονότα, εντούτοις αυτή την φορά θα το κάνουμε διότι έχει μεγάλη σημασία να δούμε κάποια πράγματα κατάματα.
Την ίδια ημέρα λοιπόν εγκρίθηκε μία δόση «μαμούθ» για την Ελλάδα. Δανεικά δηλαδή. Μπορεί πολλοί να αναρωτήθηκαν γιατί δόθηκε αυτή η δόση και μάλιστα εκείνη ειδικά την ημέρα?
Η απάντηση ήρθε λίγες ημέρες αργότερα. Η δόση αυτή δόθηκε στην Ελλάδα εκείνη την ημέρα 12.12.2012, διότι την ίδια ημέρα η Κυβέρνηση της Ελλάδας πιστοποίησε εγγράφως και υπογεγραμμένως με ΦΕΚ την παραχώρηση του Εθνικού πλούτου της Ελλάδας (ορυκτού , αρχαιολογικών μνημείων, κ.λ.π.) στην ΤΡΟΙΚΑ, δηλαδή στους επικυριάρχους, σε περίπτωση που οι κυβερνώντες δεν πιάσουν τους στόχους τους (που είναι προγραμματισμένο να μην τους πιάσουν).
Αυτό λοιπόν είναι ένα συγκεκριμένο γεγονός, που έγινε την συγκεκριμένη σημαντική ημέρα και σίγουρα κάτω από συγκεκριμένη δόνηση, την οποία σαφώς είχαν φροντίσει (παρακολουθήστε τις χρονικές στιγμές που κάνουν τις κινήσεις τους).
Και τώρα ερχόμαστε να ρωτήσουμε :
Τόσο καιρό στον Ελλαδικό χώρο βγαίνουν διάφορες αναρτήσεις ότι έρχονται οι θεοί να μας «σώσουν» από τους «κακούς». Ότι θα κατέβουν και θα εμφανιστούν στις 21 με 22.12.2012. Πολύ σημαντικές ημερομηνίες! Και ότι όλες αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τους «ολύμπιους θεούς». Αναφέρουν την συσκότιση κατά τις ημέρες του χειμερινού ηλιοστασίου και τόσα άλλα που υποτίθεται θα γίνουν εκείνες τις ημέρες.
Προσωπικά έχω μία απορία. Καλά, αυτοί οι «ολύμπιοι θεοί» δεν γνώριζαν ότι στις 12.12.2012 θα υπογραφόταν επίσημα η παράδοση της Ελλάδας στους επικυρίαρχους? Αυτοί «οι ολύμπιοι θεοί» που μας έλεγαν οι διάφοροι εκπρόσωποί τους τόσο καιρό ότι θα έρθουν να υποβάλουν την «Νέμεσις», που ήταν την συγκεκριμένη ημερομηνία?
Γιατί δεν πληροφόρησαν τους εκπροσώπους τους στην γη ώστε να σχηματίσουν ένα αντίποδα σε αυτή την κατασταλτική και δουλοπρεπή δόνηση που επισημοποιήθηκε εκείνη την ημέρα?
Γιατί το «εγώ» κάποιων αποπροσανατόλισε τους περισσότερους που ενδιαφέρονται για τα Αρχαιοελληνικά με αποτέλεσμα μία φούχτα άνθρωποι, μέλη της Αστάρ Ελλάς, να σηκώσουν όλο το βάρος του αντίποδα την συγκεκριμένη ημέρα?
Είναι γνωστό το πόσο έχει κυνηγηθεί η Αστάρ Ελλάς στον Ελλαδικό χώρο, αφενός για το όνομά της αφετέρου γιατί οι πληροφορίες της δεν υπηρετούν παλαιότερες κατεστημένες πληροφορίες που σουλατσάρουν στον Ελλαδικό χώρο. Εντούτοις όμως, χωρίς να περιαυτολογήσουμε, είχαμε την συγκεκριμένη ημερομηνία.
Μήπως τελικά πρέπει αυτά τα «εγώ» να πάνε στην άκρη για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί?
Σαφώς και οι θεοί δεν δίνουν αριθμό στην ημερομηνία αλλά ενεργειακά καθοδηγούν με κάποιο τρόπο σε μία συγκεκριμένη γήινη ημερομηνία.
Πέραν τούτου έχουμε και μία άλλη ερώτηση.
Ποιος «έλληνας» επέτρεψε στις 21.12.2012 μία «θεραπεύτρια» από το εξωτερικό να έρθει και να κάνει διάφορα ενεργειακά στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο? Σε μία πολύ σημαντική ημερομηνία για το άνοιγμα των Απολλώνιων Πυλών της Διέλευσης? Και πόσοι Έλληνες θα τρέξουν να πάρουν μέρος σε αυτά τα ενεργειακά?
Εκείνο που μου επιτρέπεται να πω αυτή την στιγμή είναι ότι, πρώτον η Αθήνα είναι σε βαθιά καταστολή. Η δόνησή της είναι κλειδωμένη και μέχρι αυτή την στιγμή δεν της επιτρέπεται να έχει ενεργειακή σύνδεση με κανέναν ενεργειακό χώρο είτε με τους Δελφούς, είτε με κάποιον άλλο σημαντικό χώρο, και δεύτερον το Ολύμπιο Σχέδιο, άπαξ και οι αγκυροβολήσεις έγιναν κανονικά και άρρηκτα, είναι ευέλικτό.
Η εντολή του Πατέρα Ζευ είναι « το Ολύμπιο Σχέδιο θα επιτευχθεί ! ! ! ».
Και επειδή μία επίτευξη προσαρμόζεται στις νέες δονήσεις διαθέτει και πολλές εκπλήξεις.
Οι κινήσεις των θεών είναι στρατηγικές, σε σημεία που ειλικρινά δεν τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Διότι το Ολύμπιο Σχέδιο θα συνεχίσει να αγκυροβολείται μέχρι και το πρώτο τρίμηνο του 2012. Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από τους Ολύμπιους θεούς των Ανώτατων Ολύμπιων Πεδίων, τα ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ !
Ας προσέξουμε λοιπόν όταν επικαλούμαστε «αγάπη και φως» σε ποιες οντότητες απευθυνόμαστε. Διότι υπάρχουν και οι τετρασδιάστατες οντότητες του φωτός και της αγάπης. Αλλά ενός φωτός υλικού και μίας αγάπης υλικής που προσωρινά και επιφανειακά κάνει τον άνθρωπο να αισθάνεται καλά ενώ στο βάθος του εσώτερου εαυτού οι ενεργειακές εμπλοκές καραδοκούν. !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου