Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Σμαραγδένιος Κύκλος 31 Οκτωβρίου 2012(συνέχεια)




Όταν αυτό που έχετε να δώσετε, αρχίσετε να το νοιώθετε και να το κάνετε, δεν θα υπάρχει τίποτα που αυτός ο κόσμος θα μπορεί να σας δώσει σε αντάλλαγμα για να το αντισταθμίσει. Όλα τα πλούτη τότε αυτού του κόσμου δεν θα τα ανταλλάζετε, και δεν θα τα ανταλλάζατε με αυτό. Γιατί αυτό είναι πέρα από κάθε περιγραφή... Η ευτυχία της ψυχής που βρίσκει τον εαυτό της… δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί. Αυτή η κατάσταση συνειδητότητας είναι μια επιλογή, η οποία κορυφώνεται μέρα με την μέρα για σας.
 Σήμερα σας μιλά η Καλέλια, η οποία ανήκει στην ομάδα του Γαβριήλ.
Και είναι σίγουρα διακριτό ότι αυτή η ομιλία γίνεται κυρίως από ένα θηλυκό πεδίο ενέργειας. Δεν θα χρειαζόταν υψηλή διάκριση για να το αναγνωρίσετε. Η Χαριτίνη δεν γνώριζε τίποτα απ’ ότι πρόκειται να συμβεί. Όπως είδατε ξεκίνησε νομίζοντας ότι θα πει τις παλιές πληροφορίες και λέμε παλιές παρότι είναι πληροφορίες που δόθηκαν πριν 10 μέρες! Τα πράγματα κύλησαν όπως έπρεπε να κυλίσουν, και αυτό είναι πολύ όμορφο όταν συμβαίνει για κάθε ενσαρκωμένη ψυχή.
Τα πράγματα νε κυλάνε όπως είναι να κυλίσουν για να μπορούν να κυλούν όμορφα με αγάπη. Να κυλούν χωρίς πόνο, να κυλούν συγκινητικά -όχι δραματικά. Να κυλούν αγγίζοντας άλλες ψυχές. Να είστε βέβαιοι πως αυτό που έχετε έρθει να κάνετε, έχει να κάνει με άλλες ψυχές. Δεν είχατε κανένα λόγο να περάσετε από μια τέτοια δοκιμασία μόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Δεν είχατε κανένα λόγο να κάνετε μια τέτοια επιλογή.
Είναι σίγουρο ότι έχετε έρθει για άλλες ψυχές, είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα, είτε δηλωμένα προς την εξωτερική  πραγματικότητα, είτε μη δηλωμένα εξωτερικά, αλλά ουσιαστικά. Υπάρχουν πολλοί άλλοι οι οποίοι έχουν έρθει όπως και εσείς, για άλλες ψυχές - για να αγγίξουν άλλες ψυχές, να συγκινήσουν άλλες ψυχές, να μιλήσουν σε άλλες ψυχές, να βοηθήσουν άλλες ψυχές -έστω και με ένα χαμόγελο.
Η αγάπη δεν ζητά μεγαλεπήβολα πράγματα, η αγάπη δουλεύει με τρόπους που καμία δύναμη δεν μπορεί να την σταματήσει,  γιατί δεν μπορεί να την ανιχνεύσει. Η  λογική και η νοοτροπία των υλικών κόσμων της 3ης διάστασης είναι πάντα υπέρ της επιβλητικότητας,  του μεγαλείου, και ό,τι κάνει κάποιος να είναι οφθαλμοφανές. Την αγάπη όμως δεν μπορεί να τη σταματήσει κανείς γιατί  δεν δουλεύει έτσι... Κινείται και μεταδίδεται  με τρόπους που δεν μπορούν να αναχαιτιστούν, δεν μπορούν να περιοριστούν, δεν μπορούν να εγκλωβιστούν, δεν μπορούν να χειραγωγηθούν από κανέναν, σε καμία πραγματικότητα.
Ένα χαμόγελο [μπορεί να δοθεί οπουδήποτε γιατί] βρίσκεται μέσα στην σφαίρα της απόλυτης  ελευθερίας [του ατόμου], μια γλυκειά σιωπή βρίσκεται μέσα στην σφαίρα της απόλυτης ελευθερίας. Δύο λέξεις που κάνουν όλη την διαφορά του κόσμου βρίσκονται μέσα στην σφαίρα της απόλυτης ελευθερίας κάθε όντος. Η αγάπη μπορεί να δουλεύει χωρίς πολλά λόγια, χωρίς καμία κουβέντα. Μπορεί να δουλεύει μόνο με μία αγκαλιά. Και δουλεύει έτσι.
Η αγάπη δουλεύει και με τρόπους που φαίνονται, αλλά κυρίως  δουλεύει με τρόπους που δεν φαίνονται. Όταν εσείς  συγχωρείτε κάποιον που δεν τον βλέπετε καθημερινά, τότε η αγάπη δουλεύει με τρόπους που δεν φαίνονται.  Όταν εσείς αποδέχεστε μια άσχημη συμπεριφορά και δεν κακιώνετε και απλά επιτρέπετε, η αγάπη δουλεύει με τρόπους που δεν φαίνονται. Δεν υπάρχει δύναμη σε κανένα σύστημα που να μπορεί να περιορίσει αυτήν την συχνότητα.
 Αυτή η συχνότητα [της αγάπης] απλά δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να εγκλωβιστεί, να αναχαιτιστεί, να απαγορευτεί, να φορολογηθεί, να κατακρατηθεί ή να διαιρεθεί. Είναι η μόνη συχνότητα η οποία ανήκει στην σφαίρα της απόλυτης ελευθερίας του όντος.
Αγαπημένα αδέλφια, ερχόμαστε από πολύ μακριά, παρόλο που βρισκόμαστε στον ίδιο χωροχρόνο αυτή την στιγμή, για να σας θυμίσουμε το μεγαλείο μέσα σας. Γιατί όλα όσα ειπώθηκαν μέχρι τώρα δεν είναι παρά ακριβώς αυτό: Η ανακίνηση της μνήμης των δικών σας εσωτερικών  εαυτών, η ενεργοποίηση της μνήμης που υπάρχει μέσα στον καθένα.
Ερχόμαστε από πολύ μακριά με τους τρόπους της αγάπης για να στηρίξουμε τις όμορφες επιλογές σας. Για να σας θυμίσουμε ότι δεν είστε μόνοι, ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι που έχουν κάνει αντίστοιχες   επιλογές, ότι αναμφίβολα αξίζει να κάνετε αυτές τις επιλογές και να τιμήσετε την ίδια σας την ύπαρξη. Να σας θυμίσουμε πως δεν είναι θέμα θάρρους η επιλογή είναι θέμα αγάπης η επιλογή. Δεν χρειάζεται αληθινά δύναμη, χρειάζεται αγάπη, χρειάζεται να αγαπάτε για να θέλετε η αγάπη να υπάρχει.
 Θα κλείσουμε αυτό το πρώτο  κομμάτι αυτής της  συνάντησης με έναν χαιρετισμό της δικής μας Οικογένειας [του Γαβριήλ] :
 ΕΤΙ  ΟΝ  ΑΚΑ  [βρες το κέντρο μέσα σου]
Είθε η αγάπη να φωτίζει τον νου και την καρδιά σας στον δρόμο που σας επιστρέφει ασφαλείς στο σπίτι  μας, στο σπίτι όλων…
ΣΑΤ  ΝΑΜ

ΕΡΜΗΣ
Η διαφορά στην ενεργειακή συχνότητα μπορεί να σας φανεί εντυπωσιακή, αλλά σιγά-σιγά καθώς η ενέργεια του Ερμή συνδέεται με όλους μας και καθέναν από εμάς, θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ εύκολο να αλλάζουμε πεδίο και να προσαρμοζόμαστε σε ένα καινούργιο πεδίο το οποίο εκφράζει την δική του σοφία, τις δικές του ιδιαιτερότητες.
Ο Ερμής είναι αυτό που σε μας αντιστοιχεί στους Αρχαγγέλους, το οποίο σημαίνει oτι ρυθμίζει και διακινεί ροές  μεγάλων ενεργειών σ’ έναν διευρυμένο χώρο της συνειδητότητας, (έτσι εμείς το αντιλαμβανόμαστε) που αφορά στην πραγματικότητα του Σείριου, και συνδέεται με την ευρύτερη Γαλαξιακή πραγματικότητα.

Ο Ερμής θέλει να μιλήσει πιο υλικά. Θέλει να θυμίσει καταρχήν πως η προηγούμενη ενέργεια [της Καλέλια]  με την τωρινή ενέργεια δεν είναι διαζευκτικές, είναι συζευκτικές. Λέει ότι μπορείτε να είστε μέσα στο  αισθαντικό σας κέντρο, και ταυτόχρονα μπορεί ο νους σας να παίρνει περισσότερες στροφές! Το να βρίσκεστε στο κέντρο του εαυτού σας από όπου νιώθετε, δεν σημαίνει ότι γίνεστε αργόστροφοι! Λέει πως υπάρχει μια παρεξήγηση στη Γη, γιατί θεωρείται πώς η ψυχή που ζει από το κέντρο της αγάπης γίνεται πιο αργόστροφη, ότι δεν είναι τόσο έξυπνη, ότι η αθωότητα την οδηγεί σε ένα είδος χαμηλότερης νοημοσύνης, κατώτερης ευφυΐας! …
Εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω για άλλα είδους δεδομένα. Πολύ πιο γήινα. Γιατί  η επιστροφή μιας ψυχής, χρειάζεται υψηλότερη ευφυΐα. Χρειάζεται απαραιτήτως η καρδιά που νοιώθει, αλλά η καρδιά θα παραπλανηθεί αν η ευφυΐα δεν μπορεί να στηρίξει την ικανότητα αναγνώρισης του τι συμβαίνει γύρω της. Αν δηλαδή δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε πως η φαινομενική, οικονομική και κοινωνική κρίση  είναι τεχνητή, είναι αδύνατον να βρείτε την δύναμη να κατανοήσετε  τον κόσμο σας, να κατανοήσετε την θέση σας μέσα στον κόσμο σας, και να κατανοήσετε τι ζητάει από σας η πραγματικότητα.
Γιατί αν την θεωρήσετε πραγματική, θα οδηγηθείτε σε άλλα συμπεράσματα… Εάν την ερμηνεύσετε ως τεχνητή, θα κινηθείτε προς άλλα πεδία...
Εάν αναγνωρίζετε ότι η κρίση είναι τεχνητή,  τότε κατανοείτε πως αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε στο απόγειο μιας τεράστιας ενεργειακής αλλαγής… αλλιώς δεν θα συνέβαινε μία τεχνητή κρίση. Αυτή η οπτική σάς τοποθετεί σε άλλη δυναμική μέσα στην πραγματικότητα και στο τι πρέπει να κάνετε. Αυτό σας βοηθά να μην παραπλανηθείτε και να μην ξεχαστείτε. Σας θυμίζει ότι προφανώς κάτι που τεχνητά φτιάχνεται έχει ένα στόχο: τον αποπροσανατολισμό.
Άρα, εάν θέλει να σας πάει στο φόβο, εσείς θα καταλάβετε ότι πρέπει να πάτε ακριβώς αντίθετα. Εάν θέλει να σας δημιουργήσει ανασφάλεια, πρέπει να πάτε ανάποδα. Εάν θέλει να σας κάνει να ζείτε φοβισμένοι μες στο σπίτι σας, εσείς πρέπει να βγαίνετε έξω. Η ευφυΐα στην συνειδητότητα είναι απαραίτητος όρος για να μπορεί η καρδιά να ζει ελεύθερη. Δεν μπορεί να υπάρξει αγάπη μέσα σε πλαίσιο ανελευθερίας. Ένα ανελεύθερο όν είναι ένα φοβισμένο όν. Ένα φοβισμένο όν δεν μπορεί να νοιώθει την συχνότητα της αγάπης. Δεν μπορούν να συνυπάρχουν αυτά μεταξύ τους.
Στον πλανήτη σας συμβαίνουν τερατώδη πράγματα. Αυτή την στιγμή, ζείτε σε μια τερατώδη πραγματικότητα. Δεν θα μιλήσω για τα πολύ ωραία πράγματα που συμβαίνουν, τα οποία συμβαίνουν κατιδίαν και μεμονωμένα. Θα μιλήσω κυρίως για τα μεγάλης κλίμακας γεγονότα, τα οποία μεθοδεύονται με στόχο τον αποπροσανατολισμό, αλλά κυρίως με στόχο την συρρίκνωση των συχνοτήτων των ενεργειών - την συρρίκνωση από την συχνότητα του κέντρου της καρδιάς σας προς την συχνότητα όχι του ηλιακού σας πλέγματος, είστε ήδη κάτω από εκεί στο συλλογικό γιατί η πλειοψηφία βρίσκεται  ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο κέντρο - δεν έχει βυθιστεί ακόμα στη ρίζα αλλά πλησιάζει.
Παράλληλα, και δεν θέλω αυτό να παραγνωριστεί, ενώ η μεγάλη συλλογική ενέργεια της Γαίας φαίνεται να συρρικνώνεται  σε συχνότητα προς τα κάτω, υπάρχει μια άλλη ενεργειακή πραγματικότητα, η οποία δημιουργείται και δομείται. Είναι σαν να υπάρχει άλλη μια σφαίρα που δονείται, η οποία έχει υψηλότερες συχνότητες, η οποία φαίνεται ότι μπορεί να κρατήσει την συνοχή των συχνοτήτων -κάτι το οποίο είναι μεγάλης σημασίας. Δεν αρκεί να υπάρχουν υψηλές συχνότητες. Πρέπει να έχουν συνοχή αυτές οι συχνότητες, για να μπορεί να δημιουργηθεί κάτι που θα μπορεί να σταθεί μέσα στην πραγματικότητα αργότερα.
Επανέρχομαι λοιπόν στο σημείο που σας έλεγα, πως αυτά που συμβαίνουν είναι τερατώδη, γιατί δεν είναι γεωφυσικές οι καταστροφές σας, είναι τεχνητές οι καταστροφές που συμβαίνουν. Δεν  ήταν το τσουνάμι ένα φυσικό γεγονός. Δεν ήταν ο σεισμός ένα φυσικό γεγονός. Τα περισσότερα γεγονότα που συμβαίνουν σε μεγάλη κλίμακα είναι γεγονότα μαζικής χειραγώγησης, και είναι τεχνητώς προκαλούμενα.
Πολλοί μπορεί να αναρωτιέστε για αυτό που συνέβη στην Ανατολική πλευρά της Αμερικής. Ήταν φυσικό; Η απάντηση είναι ότι δεν ήταν φυσικό. Η Γαία δεν είναι σε κατάσταση τέτοιας ανισορροπίας. Η Γαία κάνει τις εκτονώσεις της με τρόπο ευγενή. Μπορεί να υπάρξουν θύματα και ψυχές να αναχωρήσουν, αλλά η ίδια η Γαία θεραπεύει με χάρη. Δεν είναι η εποχή του πόνου για την Γαία, η Γαία δεν θέλει να θεραπευτεί με πόνο, όπως δεν θέλετε εσείς να θεραπευτείτε με πόνο. Η Γαία θέλει να θεραπευτεί με χάρη, θέλει να θεραπευτεί χωρίς βία. Και αυτό ακριβώς κάνει με πάρα πολλούς τρόπους. Τα γεγονότα τα οποία έχουν συμβεί δεν αποτελούν φυσική εξέλιξη των δεδομένων.
Αυτά τα γεγονότα δημιουργούν μια τεχνητή αναφορά μέσα στην συνειδητότητά σας και μετακινούν την συνειδητότητά σας από αυτό το οποίο είναι σημαντικό σε αυτό το οποίο τεχνητά γίνεται σημαντικό. Επομένως, μετακινούν τεράστιες ποσότητες ενέργειας προς την κατεύθυνση της συμπίεσης των συχνοτήτων προς το πρώτο κέντρο. Καταλαβαίνετε αυτό που λέω;
Όλη λοιπόν η μεθόδευση δεν είναι μια μεθόδευση για την οποία εσείς πρέπει να λυπάστε. Δεν είναι μία κατάσταση για την οποία πρέπει να κλαίτε, να νοιώθετε απόγνωση και να φοβάστε την Γαία την ίδια. Γιατί αυτό ακριβώς είναι ο στόχος. Η ψυχή, πρέπει να θυμάστε κάθε στιγμή, δεν φεύγει ποτέ πριν της ώρας της. Δεν υπάρχει δύναμη ανώτερη της Πηγής. Κάθε ενσαρκωμένη ψυχή συνδέεται με την Πηγή. Δεν υπάρχουν ατυχήματα, δεν υπάρχουν ατυχίες, δεν υπάρχουν αληθινά απότομοι θάνατοι, δεν υπάρχουν ξαφνικοί θάνατοι, δεν υπάρχουν ξαφνικές αναχωρήσεις. Είναι προσυμφωνημένα, ενταγμένα μέσα σε ένα μεγαλύτερο πλαίσιο. Μπορεί να σας μπερδεύει το πώς γίνεται τεχνητές μεθοδεύσεις και χειραγωγήσεις της ενέργειας, τεχνητοί διάδρομοι χώρου και χρόνου να συνάδουν με την καταλληλότητα και την ώρα της κάθε ψυχής.
Δεν είναι καθόλου παράδοξο, γιατί από την οπτική του κέντρου του χρόνου, από την οπτική του κέντρου του Γαλαξία όπου όλα έχουν συμβεί, το διάβασμα των ενεργειών μέσα στον χρόνο είναι προβλέψιμο. Είναι σαν να έχετε δει τις δυναμικές - το τι μπορεί να γίνει  σε όλες τις περιπτώσεις, σε όλα τα πιθανά σενάρια. Κάθε ψυχή έχει σχέδια που δένουν και παντρεύονται με όλα τα εναλλακτικά σενάρια. Η ψυχή ξεκινάει μέσα από το κέντρο του Γαλαξία το ταξίδι για να ενσαρκωθεί στη Γη. Μπορεί να περνά από πολλά μέρη, αλλά από το κέντρο του Γαλαξία εκπορεύεται. Γεννιέται μέσα από την καρδιά του Γαλαξία η εξατομίκευση της ενέργειάς της.
Έχουμε λοιπόν το παράδοξο, όπως είπα και πριν. Ένα παράδοξο τελείως διαφορετικό. Έχουμε μία τεχνητή χειραγώγηση της πραγματικότητας, και την κατασκευή τεχνητών χώρων και χρόνων. Είναι τεχνητός ο χώρος, όταν η Γη δεν δημιουργεί κάτι πραγματικά και το δημιουργεί ο άνθρωπος. Αλλάζει τον χώρο. Αυτός είναι τεχνητός χώρος. Είναι επίσης τεχνητός ο χρόνος όταν η φυσική ροή της ενέργειας ενός πλανήτη δεν ακολουθείται.
Εάν μπορείτε να αποπροσανατολίσετε τον μαζικό νου ενός πλανήτη προς μια συγκεκριμένη κουκίδα εστίασης και γεγονότος, τότε έχετε μετακινήσει τον χωροχρόνο του πλανήτη -όλο τον χωροχρόνο του πλανήτη.
Αντί ο χωροχρόνος να κινηθεί  προς την αγάπη και προς την χαρά, μετακινείται και έλκεται προς το κορυφαίο δραματικό γεγονός. Γιατί; Γιατί όλοι οι νόες αυτού του πλανήτη κοιτάζουν και εστιάζουν στο κορυφαίο δραματικό γεγονός. Αυτό ακριβώς μετακινεί και μετατοπίζει την εξέλιξη των ενεργειών του πλανήτη και τις τοποθετεί σε μια τεχνητά φτιαγμένη χρονογραμμή που κάποιος έχει δρομολογήσει. Μπορεί να ακούγεται τελείως εξωφρενικό τούτο το οποίο σας λέω, αλλά είναι απόλυτα πραγματικό. Μία πραγματικότητα μπορεί να ταξιδεύει  σε τεχνητούς χρονοδιαδρόμους.
Ο δημιουργός όπως εκφράζεται μέσα από κάθε ον μπορεί να δημιουργεί. Και μπορεί να δημιουργεί, φανταστείτε, μια φούσκα πραγματικότητας μέσα στην οποία εξελίσσεται, αναπτύσσεται και ζει.
Αυτός είναι ένας τεχνητός χωροχρόνος. Δεν έχει αληθινή επίδραση με την ψυχή των όντων αλλά με το μυαλό  τους μόνο. Είναι σαν ένα ολογράμμα που αλληλεπιδρά με το μυαλό, αλλά δεν αναπτύσσει την ψυχή.
Ένας τέτοιος χρονοδιάδρομος χρόνου μπορεί να έχει άπειρες πραγματικότητες μέσα του. Και είναι πάρα πολλοί αυτοί στο σύμπαν οι οποίοι δημιουργούν τέτοιους τεχνητούς χρονοδιαδρόμους. Χρονογραμμές. Αυτό πάει να συμβεί τώρα με την Γαία και την ανθρωπότητα.
Όπως καταλαβαίνετε, δεν έρχομαι σήμερα να μοιραστώ μαζί σας ενδιαφέρουσες πληροφορίες γενικής φύσης. Σήμερα, ο λόγος που οι Σείριοι αποφάσισαν ότι θα συμμετέχω σε αυτήν την επαφή και σε αυτήν την επικοινωνία είναι γιατί είδαν αυτό που πάει να συμβεί.
Επιθυμούν αυτό που ακούτε σήμερα να το μεταφέρετε με τον δικό σας τρόπο σε άλλες ψυχές, σε άλλους ανθρώπους. Θέλουν να αφυπνιστεί η συνειδητότητα των ενσαρκωμένων ψυχών ώστε να κατανοούν πώς χειραγωγείται η κίνηση του νου τους. Μόνο έτσι θα μπορέσει να υπάρξει ελευθερία του νου, ώστε  ο νους να διαλέξει αυτό που του δίνει η ελευθερία. Η ελευθερία του νου δίνει πάντα αγάπη. Κάποιος που είναι ελεύθερος είναι η φυσική του επόμενη  κίνηση να αποφασίσει την ειρήνη και την αγάπη. Μόνο οι ανελεύθεροι έχουν θυμό, βία, εκδίκηση, καταπίεση. Μόνον οι ανελεύθεροι. Η φυσική κατάσταση της ελευθερίας είναι η χαλαρότητα, το άφεμα, μια κατάσταση όπου υπάρχει ένα χαμόγελο συνεχώς μέσα στην πραγματικότητα. Αυτή είναι η κατάσταση της ελευθερίας. Η βία δεν μπορεί να επιτρέψει σε κανέναν να είναι ελεύθερος.  Δεν μπορεί να έχεις μια ελεύθερη πραγματικότητα όταν υπάρχει βία μέσα της. Η βία δημιουργεί φόβο. Ο φόβος εκτοπίζει την ελευθερία.
Σήμερα λοιπόν οι Σείριοι θέλουν να μεταφέρουν σε σας ένα σημαντικό μήνυμα. Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να γίνετε πολύ πιο επιμελείς και να είστε σε εγρήγορση ως προς το πώς κινεί η Μεγάλη Σκηνή της ανθρωπότητας τον Νου σας. Πόσο χρόνο  διαθέτετε ασχολούμενοι με αυτές τις κινήσεις της Σκηνής; Αυτές είναι κινήσεις ματ στη σκακιέρα της συνειδητότητας της ανθρωπότητας ολόκληρης και όχι της δικής σας μόνο γειτονιάς. Είναι κινήσεις που ακινητοποιούν και καθηλώνουν το νου σας προς μία κατεύθυνση.
Η ίδια ακριβώς χειραγώγηση του νου σας γίνεται σε μικρά επίπεδα σε σχεδόν όλα τα κράτη όπου οι συχνότητες έχουν δυναμώσει: δηλαδή προκαλούνται γεγονότα για  να αποπροσανατολίζεται ο νους προς τα δράματα, τα αδιέξοδα και τα προβλήματα που συμβαίνουν ή θα συμβούν. Η ίδια χειραγώγηση συμβαίνει και στις μικρές πραγματικότητες των χωρών και στις μεγάλες πραγματικότητες Ηπείρων και της Γης ολόκληρης.
 Είναι ακριβώς η ίδια στρατηγική. Πρέπει να σας βάλει σε υποψία. Πρέπει να μάθετε να «διαβάζετε» την πραγματικότητα προκειμένου να είστε ελεύθεροι. Πρέπει να διαβάζετε ως συστηματοθραύστες  αυτό που συμβαίνει στο σύστημα. Πώς λειτουργεί το σύστημα, Τι θέλει το σύστημα και  Προς τα πού θέλει  να κινήσει την ψυχή και το ψυχικό ρευστό της πραγματικότητας.
Μπαίνετε στα συστήματα για να κάνετε την θραύση τους. Για να συμβεί αυτό πρέπει να μπορέσετε  να «διαβάσετε» αυτά που το σύστημα σας λέει. Πρέπει να μπορείτε να  καταλαβαίνετε τι λέει, γιατί μόνο έτσι θα ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε ακριβώς το αντίθετο!
Το ίδιο το σύστημα είναι ο τέλειος οδηγός  ενός συστηματοθραύστη. Γιατί μαθαίνει να διαβάζει το  σύστημα στο οποίο μπήκε. Μαθαίνει να καταλαβαίνει την γλώσσα του. Μαθαίνει να μπορεί να ερμηνεύει τους τρόπους του και μαθαίνει πώς αυτό χειραγωγεί  την πραγματικότητα. Πώς θα πάψει η πραγματικότητα της ανθρωπότητας να είναι χειραγωγημένη στο φόβο; Μόνο αν κάποιοι μάθουν πως γίνεται η χειραγώγηση του συνόλου της συνειδητότητας. Μόνο αν κάποιοι ερμηνεύσουν το σύστημα  και πράξουν ανατρεπτικά στην εσωτερική τους λειτουργία. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με μία κατάσταση ηρεμίας, ακόμα και χαράς, με μια κατάσταση γέλιου, αλλά δεν είναι καν απαραίτητο να εκδηλωθεί. Αρκεί να συμβεί εσωτερικά.
Οι Πλειάδειοι ήταν οι πρώτοι που σας μίλησαν για το ρόλο των ενσαρκωμένων ψυχών, των φωτισμένων ψυχών, οι οποίες μπαίνουν στα συστήματα, ζουν για ένα μεγάλο διάστημα σε απόλυτη άγνοια, αλλά μπαίνουν συνειδητά ως ψυχές γιατί αγαπούν την αγάπη. Γιατί δεν μπορούν να πάψουν να αγαπούν την αγάπη. Γιατί θέλουν να κάνουν τα πάντα, οπουδήποτε δεν υπάρχει ελευθερία, άρα οπουδήποτε δεν υπάρχει αγάπη. Θέλουν να τα δώσουν όλα.
Φανταστείτε αυτές τις ψυχές που είναι τρελά παθιασμένες με την αγάπη και την Πηγή. Η ύπαρξή τους γεμίζει το μικρό δικό τους σύμπαν, όταν μπορούν να περνούν από χίλια βάσανα, και μετά να ελευθερώνονται και  να ελευθερώνουν και άλλους. Και μετά να ανατρέπουν τα δεσμά. Και μετά να κόβουν τις αλυσίδες. Είναι ανατρεπτικές ψυχές από την φύση τους. Όταν όλοι οι άλλοι πουν «πάμε από δω», εκείνες αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι πρέπει να πάνε από αλλού! Όταν όλοι οι άλλοι λένε «κάνε αυτό», εκείνες μέσα τους αρχίζουν να σκέφτονται μήπως πρέπει να κάνουν το άλλο! Όταν πολλοί συμφωνούν, αυτές οι ψυχές ανησυχούν… Είναι σαν να λένε κάποιο λάκκο έχει η φάβα για να συμφωνούν  όλοι. Κάτι δεν πάει καλά. Γιατί;
Γιατί ασυνείδητα μέσα τους γνωρίζουν πως όλα τα συστήματα χειραγώγησης της συνειδητότητας, των πραγματικοτήτων δηλαδή, στηρίζονται σε αυτή την νοοτροπία, στηρίζονται  στην ίδια στρατηγική: Μια ομαδική μαζική πεποίθηση μέσα στην οποία τα θύματα νοιώθουν ανακούφιση, γιατί συμφωνούν μεταξύ τους ότι τελικά θα είναι  θύματα. Σκέφτονται με τους ίδιους τρόπους, αντιδρούν με τους ίδιους τρόπους, και αισθάνονται ανακούφιση επειδή όλοι αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο – γιατί θεωρούν πως αυτό σημαίνει ότι όλα είναι καλά...
 Οι συστηματοθραύστες είναι ανατροπείς. Όταν όλοι συμφωνούν, εκείνοι θα σκεφτούν ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Θα θελήσουν να το ξανακοιτάξουν. Θα είναι οι πρώτοι που θα θυμηθούν πως όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι, αργεί να ξημερώσει. Οι συστηματοθραύστες δεν ανήκουν συνήθως σε σύνολα. Δεν γίνονται εύκολα αφομοιώσιμοι σε ομάδες, γιατί έχουν δική τους άποψη. Θέλουν να είναι ελεύθεροι. Δεν θέλουν να ακολουθήσουν την αντίληψη άλλων. Θέλουν να διατηρήσουν το δικαίωμα να έχουν την δική τους αντίληψη.  Μπορούν να συνενωθούν για λίγο, με ομάδες, με γκρουπ, με σκοπούς, αλλά θα φύγουν. Δεν μπορούν να μείνουν για πολύ κάπου, όπου δεν μπορούν να είναι πλήρως ο εαυτός τους.
Η ελευθερία τους είναι πιο σημαντική από την ανασφάλεια του «θέλω να ανήκω σε μια ομάδα». Όλοι εσείς που το ακούτε αυτό, ξέρετε  ποιοι είστε. Και είστε εδώ, στην γη, γιατί έχετε την ικανότητα να ερμηνεύσετε  την χειραγώγηση της πραγματικότητας και να δείξετε σε άλλους την κατεύθυνση. Να τους πείτε και να τους εξηγήστε το γιατί δεν πρέπει να πάτε προς τα εκεί.
 Πλησιάζετε την στιγμή του Άλματος, το οποίο είναι ένα εγχείρημα στην ενέργεια - όχι  στην  πραγματικότητα. Αν νομίζετε ότι αυτό που εσείς ζείτε είναι οικονομική και κοινωνική κρίση, τότε να ξέρετε πως σχέση με το μέγεθος αυτού που συμβαίνει στην ενεργειακή πραγματικότητα αυτό που ζείτε είναι ανέκδοτο! ΑΝΕΚΔΟΤΟ!  Αν μπορούσατε να  δείτε τις ενέργειες γύρω από τη Γαία και το τι συμβαίνει γύρω της, θα γελάγατε με το γεγονός ότι θεωρείτε την κρίση σημαντική!
Είναι ώρα να αφήσετε τον εαυτό σας να νιώσει όχι μόνο την μικροκοσμική κλίμακα, αλλά και τον μακρόκοσμο. Έτσι θα έχετε επίγνωση των αληθινών μεγεθών της πραγματικότητας. Δεν είναι τεράστιο αυτό που συμβαίνει στην ύλη, στον υλικό κόσμο της Γαίας. Τεράστιο είναι αυτό που συμβαίνει στον ενεργειακό κόσμο  της Γαίας, στον αστρικό κόσμο της Γαίας και στον αιθερικό κόσμο της Γαίας! Εκεί είναι το Τεράστιο! Οι υλικές εξελίξεις είναι αστείες, σαν ανέκδοτα, σαν μυρμήγκια μπροστά σε έναν ελέφαντα!
Θα σας αναφέρω μόνο πως κάθε δευτερόλεπτο του χρόνου της Γαίας, όπως εσείς τον καταλαβαίνετε, δημιουργούνται περίπου 1385 χρονοδιάδρομοι γύρω της… Κάθε δευτερόλεπτο! Δεν μπορείτε να συλλάβετε τι σημαίνει αυτό. Δεν ξέρω αν μπορείτε να συλλάβετε πόσες οντότητες χρειάζονται για να συμβαίνει αυτό… Δεν ξέρω αν μπορείτε να διανοηθείτε για τι αριθμούς και ποσότητες ενέργειας σας μιλώ... Κάθε δευτερόλεπτο, Χρονογραμμές ανοίγουν προς την Γαία από όπου μπορεί να διανοηθεί ο νους σας, μέσα στο αχανές διάστημα. Είναι σαν η Αθήνα –η πόλη σας- να είχε 1000 Αττικές οδούς που να οδηγούσαν σε κείνη και ξαφνικά και οι 1000 ήτανε μποτιλιαρισμένες.  Κάπως σε μια μικρή αντιστοιχία φανταστείτε ότι αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή και κάθε στιγμή μέχρι τον Δεκέμβριο και θα συμβαίνει όλο και περισσότερο γύρω  από την Γαία, και γύρω από τα ενεργειακά πεδία της ανθρωπότητας. Γιατί;
Αυτό που συμβαίνει στη Γαία με την συνειδητότητα, είναι το ίδιο σαν να έβγαινε η κυβέρνηση των ΗΠΑ και να έλεγε «πουλάω το Μανχάταν». Όποιος ενδιαφέρεται, ας δώσει προσφορές. Όποιος είναι πιο ικανός στις διαπραγματεύσεις, και δώσει τα περισσότερα, και έχει τις διασυνδέσεις, αυτός θα το πάρει! Προσπαθήστε να φανταστείτε μια τέτοια κατάσταση, όπου όντως θα έβγαινε ο Ομπάμα, και θα το έλεγε. Σκεφτείτε τι θα γινόταν στη Γη! Στην Ανθρωπότητα! Στα  lobby των συμφερόντων! Ανάμεσα στις δισεκατομμυριούχες και τρισεκατομμυριούχες οικογένειες της Γης, μεταξύ των Τραπεζών, μεταξύ των μεγάλων πολυεθνικών, ανάμεσα στις ερπετοειδείς οικογένειες! Τότε θα ξεσχίζονταν μεταξύ τους! Για αυτό δεν το κάνει ο Ομπάμα, αλλιώς θα το είχε κάνει… Και θα συνέβαινε ακριβώς αυτό που συμβαίνει τώρα σε μεγάλη κλίμακα με τη Γαία στο Σύμπαν.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε ερώτημα που υποβλήθηκε:
Η ΓΑΙΑ έχει δηλώσει ότι θα κάνει το άλμα. Και θα το κάνει. Θα το κάνει γιατί δεν παίζει ρόλο το πόσοι θα είναι μαζί της. Δεν παίζει ρόλο η ποσότητα, παίζει ρόλο η ποιότητα στην ενέργεια. Και η ποιότητα της ενέργειας, η συχνότητα που χρειάζεται για να μπορέσει να γίνει το άλμα υπάρχει και έχει συνοχή! Άρα το άλμα είναι δεδομένο. Αυτό που δεν είναι δεδομένο, είναι πόσοι θα πάνε μαζί με το άλμα και πόσοι  θα μείνουν χωρίς το άλμα.
Η Γαία  λοιπόν έχει ανακοινώσει στο Σύμπαν ότι όντως θα το κάνει το άλμα. Δέκα χρόνια πριν δεν ήταν βέβαιη, έλεγε: θέλω να το κάνω το άλμα, να δούμε, θα τα καταφέρω; Τώρα η Γαία δεν λέει θέλω να το κάνω το άλμα, λέει: «Ετοιμάζομαι για το άλμα». Και είναι σαν μια πανέμορφη γυναίκα η οποία πρόκειται να έρθει εις γάμου κοινωνία. Έχει βρει το δίδυμο ταίρι της και πάει να το συναντήσει. Οπότε, ετοιμάζεται στολίζεται, αρωματίζεται, πίνει τα βοτάνια της για την ομορφιά της, κάνει check-up  για να δει αν είναι καλά για να  μπορεί να κάνει άλλα παιδιά στο μέλλον… κάνει όλα όσα θα έκανε μια κοκέτα, όμορφη γυναίκα…
Η Γαία λέει σε σας να πάτε μαζί της. Λέει «Μη χάσεις την ευκαιρία. Εκεί που πάω θα είμαστε πολύ καλύτερα. Όπως εγώ πάω για το δίδυμο ταίρι μου, δες, έλα και συ, κάνε το Άλμα. Πήδα για να βρεις το δικό σου ταίρι. Εγώ κάνω το άλμα για την αγάπη, για να είμαι πλήρης. Έλα να το κάνεις μαζί μου. Άσε τα διαμερίσματα και αυτά τα απαίσια σπίτια και τα ντουβάρια και τις χαζομάρες σου. Εδώ μιλάμε για την ευτυχία! Είσαι χαζός; Έλα μαζί μου! Πάμε για την ευτυχία».
Η Γαία λοιπόν έχει ανακοινώσει στο σύμπαν ότι το Άλμα πρόκειται να συμβεί. Ακριβώς επειδή το έχει ανακοινώσει, αυτό συμβαίνει  παντού γύρω. Όχι μόνο για όσους είναι φυλές της Γαίας, αλλά και από πολλά άλλα μέρη του Γαλαξία, και έξω από τον Γαλαξία στον οποίο βρίσκεστε, έρχονται ανοίγοντας ενεργειακές χορδές, χωροχρόνους για να συνδεθούν με τη Γαία, για να είναι σε σύνδεση όταν γίνει το Άλμα. Για τις δικές τους πραγματικότητες αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν σε μία πολύ υψηλότερη δόνηση, χωρίς να χρειάζεται να περάσουν τα μαθήματα τους! Είναι  αυτό που λέτε εσείς στο σχολείο, εγώ θα κάτσω δίπλα σε αυτόν που παίρνει 20, για να δω τι γράφει, να τα γράψω να πάρω και εγώ 20! Δεν χρειάζεται να κοπιάσω…
Πολλοί readers των time lines (αυτοί που διαβάζουν τις γραμμές του χρόνου) έχουν ήδη δει αυτό που πρόκειται να συμβεί. Καθώς στα τελευταία χρόνια φάνηκε ότι αυξάνονται οι πιθανότητες για να συμβεί το Άλμα, αυτοί είχαν ήδη ξεκινήσει τις συνδέσεις των ενεργειακών χορδών και την δημιουργία των χρονογραμμών. Αυτό κορυφώνεται, όπως καταλαβαίνετε. Καθώς ο χρόνος πλησιάζει, όλοι κοιτάνε όχι απλώς να φτιάξουν Χρονογραμμές, αλλά να φτιάξουν και εναλλακτικές Χρονογραμμές, και να φτιάξουν ισχυρότερες χρονογραμμές, ή να φτιάξουν χρονογραμμές που θα συνδεθούν με το βαθύτερο πλέγμα του πλανήτη και όχι μόνο με το επιφανειακό. Η σύνδεση με το βαθύτερο πλέγμα του πλανήτη διασφαλίζει ότι εάν ο Πλανήτης κάνει μεγάλες μεταβολές στο μέλλον, δεν κινδυνεύουν να «πετάξει» έξω την χρονογραμμή της δικής τους πραγματικότητας - κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί με τις επιφανειακές συνδέσεις των χορδών πραγματικοτήτων.
Για σας η ουσία είναι να ξέρετε  πως αυτές οι χρονογραμμές και η μανία  με την οποία οι πάντες θέλουν να συνδεθούν με τη Γαία και το ενεργειακό της πεδίο, είναι γιατί μαζί με σας, και όσους κάνουν το Άλμα στη συχνότητα δωρεάν, θα το κάνουν και κάποιοι άλλοι που θάρθουν μαζί σας. Θα είναι μια προσφορά προς το σύνολο. Όχι βεβαίως ότι τους είπατε ελάτε όλοι να αγκυροβοληθείτε επάνω μαζί μας για να το κάνουμε. Όμως, σας κολάκευε και η ιδέα ότι όχι μόνο θα μπαίνατε και θα καταλύατε το σύστημα – κάτι που από μόνο του σας αρκούσε για να πάτε και να είστε τώρα εδώ, αλλά ακόμα περισσότερο που αν εσείς εκεί το κάνατε αυτό θα μπορούσαν να καταλυθούν και άλλα συστήματα αντίστοιχα, πέραν της γης.
Καταλαβαίνετε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που συνδέουν τέτοιες χρονογραμμές με τη Γη είναι μειονότητες, σαν και εσάς, έχουν σοφούς και διαβάζουν τις γραμμές, και βλέπουν το τι θα μπορούσε να συμβεί για εκείνους αν το έκαναν αυτό. Αυτοί είναι αδέλφια σας με την έννοια ότι έχουν διάφορα προβλήματα στις χειραγωγημένες πραγματικότητες. Υπάρχουν όμως και άλλοι που θέλουν απλά να χειραγωγήσουν την δική σας πραγματικότητα.
Έτσι έχετε αυτούς που συνδέονται γιατί θέλουν μαζί με σας να βρουν την ελευθερία τους και να πηδήξουν μέσα στο χωροχρόνο γλιτώνοντας 2000 χρόνια σκλαβιάς, έχετε και άλλους που έρχονται και συνδέονται για να διατηρήσουν  κλεισμένο το χωροχρόνο για να μην συμβεί αυτό για τους υπόλοιπους.
Αυτό λοιπόν το οποίο συμβαίνει σε Γαλαξιακές  αναλογίες είναι τεράστιο, ασύλληπτο, κοσμογονικό. Είναι σαν να έχουν βρει όλοι, γιατί σχεδόν όλοι το έχουν βρει, την τρύπα στον χρόνο από την οποία μπορούν να βγουν σε  μία άλλη κατάσταση! Άλλοι την θέλουν για να βγουν και άλλοι θέλουν να την κλείσουν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Και θα κάνουν τα πάντα και οι μεν και οι δε.
Και εσείς είστε αυτοί οι οποίοι είναι πάνω στην κεντρική σκηνή, πάνω στο πλανήτη, και οι οποίοι λένε: «Τι τρομακτικό πράγμα είναι αυτή η κρίση!». Ένας Γαλαξίας ολόκληρος έχει γίνει κουλουβάχατα, και εσείς λέτε, «Μπορεί και να μην δώσει μεγάλες συντάξεις το ΙΚΑ αργότερα». Ηλιακά συστήματα, κατασκοπεύουν το ένα το άλλο, υπολογίζουν με το δευτερόλεπτο το ποιος θα προλάβει να κάνει τι, και την ίδια ώρα, η Μαρία δίπλα αναρωτιέται αν η σύνταξη του επόμενου μήνα θα είναι 850 ευρώ ή 820! Και θεωρεί ότι είναι μείζον θέμα. Αυτό δεν είναι κακό, και δεν το αναφέρω σαν κάτι που θα έπρεπε να σας κάνει να νοιώσετε αμήχανα, το αναφέρω απλώς και μόνο για να έχετε μια αίσθηση μεγεθών. Γιατί σας βοηθά ν’ αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση μεγέθους. Επίσης σας βοηθά να είστε πιο ανοικτοί, με πιο ανοικτούς δέκτες, να πιάνετε και να αφουγκράζεστε το τι μπορεί να συμβαίνει πέρα από αυτό που τελικά φαίνεται μέσα στην πραγματικότητά σας.
Είναι αυτό με το οποίο ξεκίνησα να μιλάω: χρειάζεται ευστροφία και ευφυΐα για να είσαι ελεύθερος. Χρειάζεται να καταλαβαίνεις πως δεν είναι το σημαντικό πράγμα ο οικονομικός ιστός, ο κοινωνικός ιστός, αλλά ο ενεργειακός ιστός, η ενεργειακή κίνηση. Ο κοινωνικός ιστός είναι κουλουβάχατα, ο οικονομικός  ακόμα πιο κουλουβάχατα, ο πολιτικός ακόμα πιο κουλουβάχατα γιατί; Γιατί ο ενεργειακός ιστός φτιάχνεται ή ανακινείται από τα τρίσβαθα των συχνοτήτων, σε όλο του το μήκος και πλάτος.
Το ερώτημα λοιπόν θα ήταν ποιος παίζει με τον ενεργειακό ιστό; Γιατί κάποιος θέλει η μετάβαση αυτή να είναι μέσα σε οδύνη; Σε τι τον ωφελεί; Μπορεί αυτός να δημιουργεί μια δική του πραγματικότητα, δικού του σχεδιασμού; Είναι αυτή η πραγματικότητα που εσείς έχετε σχεδιάσει; Ή είναι  μια δική του πραγματικότητα στην οποία εσείς συναινείτε όταν με κάθε ερέθισμα εσείς φοβάστε και ανησυχείτε;
Αν με κάθε τι που κάνει αυτός, εσείς φοβάστε και ανησυχείτε, τότε εσείς είστε πιόνια στο δικό του παιχνίδι. Δική σας πραγματικότητα δεν μπορείτε να φτιάξετε. Γιατί δεν έχετε καταλάβει το πώς η ενέργεια δημιουργεί την πραγματικότητα και όχι αντίστροφα.
Έτσι είναι.

Διάρκεια : 2 ώρες
Απομαγνητοφώνηση: Εύα Βανιώτη
© 2012 Χαριτίνη Χριστάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου