Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ







Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Στο σχέδιο των πραγμάτων, προσεγγίζετε το αποκορύφωμα του λεγόμενου κρίσιμου σημείου απόφασης για την ανθρωπότητα. Για να το δείτε αυτό, στο φως που εγώ το βλέπω, θα πρέπει να καταλάβετε δυο πράγματα. Πρώτον, γυρίζοντας λίγο χρόνο πίσω, θα θυμηθείτε ότι στις πρώτες μου επικοινωνίες προς εσάς, ανέφερα ότι η Ανθρώπινη συνείδηση αλλάζει. Σας έδωσα πληροφορίες εξ αρχής για τα χαρακτηριστικά μου στον πλανήτη, ότι η ανθρωπότητα μεταβαλλόταν και ότι αφίχθηκα για ειδικό σκοπό, που ήταν η αλλαγή των μαγνητικών του πλέγματος.
Είπα ότι η ομάδα του Κρύων θα ολοκλήρωνε το έργο αυτό το 2001 και θ’ αποχωρούσε, όπως κι έγινε. Όλο αυτό έγινε σε ανταπόκριση όσων είχατε επιτύχει σαν ανθρωπότητα και μερικοί κάνατε τους υπολογισμούς και συνειδητοποιήσατε ότι όλο αυτό ήταν για τα καλά εντός της μετάπτωσης των ισημεριών – ένα 36ετές παράθυρο όπου ο ήλιος σας ευθυγραμμίζεται με το μέσο του γαλαξία σας – η αρχή και το τέλος της 26.000ετούς κίνησης του πλανήτη.
Το αστρονομικό αυτό χαρακτηριστικό ευθυγραμμίζεται επίσης μεταφυσικά με όσα υπέδειξαν οι αρχαίοι – ένα σημείο απόφασης για την ανθρωπότητα, πιο σημαντικό απ’ όλα, που φέρει μαζί του τεράστιο ενεργειακό σκοπό. Γι αυτό το λόγο ήρθα και αν κοιτάξετε τις πρώτες μου επικοινωνίες, θα δείτε γιατί ήρθα, καθότι κάτι συνέβαινε με τους ανθρώπους που είχε σχέση με το μέλλον σας. Πριν 22 χρόνια το ανέφερα και το 1993 είχε εκδοθεί [Βιβλίο Ένα του Κρύων]. Τώρα είστε στο 2012, τόσα χρόνια μετά, με ακριβώς ό,τι είπαμε πως θα έχετε. Τότε σας δώσαμε ενδεχόμενα δυναμικά· ορισμένα έγιναν δυναμικά της ανθρωπότητας και άλλα όχι. Σχετιζόμαστε μόνο με δυναμικά, όμως τα πιο ισχυρά μιλούσαν για το σημερινό σας μέλλον.
Δεύτερον, θέλω να θυμηθείτε πώς όταν ήρθατε στον πλανήτη, ο καθένας σας ήταν μοναδικός. Δεν έχει σημασία η τώρα ηλικία σας… όλοι είστε γηραιές ψυχές. Οι γηραιές ψυχές έχουν την τάση να συντονίζονται και ν’ ακούν ή να διαβάζουν ένα μήνυμα σαν αυτό, όπως έχουμε ξαναπεί. Έχουμε λοιπόν ένα μοναδικό γκρουπ και θέλω να θυμηθείτε την σπίθα αλήθειας όταν αφιχθήκατε, όλοι σας. Φρέσκια εντός της κβαντικότητας που κλειδώνεται στη μνήμη σας, ηχώντας στ’ αυτιά σας όταν ήρθατε σαν μωρά: «Αυτή είναι η ζωή που θα κάνει τη διαφορά».
Κάποιοι έχετε κάνει την ερώτηση: «Γιατί είμαι ζωντανός;» Γνωρίζουμε ποιοι είστε. Όταν υπήρχε σκοτάδι παντού γύρω σας, προερχόμενο από περιστάσεις και καταστάσεις – ορισμένες υγείας – εμείς ήμαστε εκεί. Θα σας πω γιατί είστε εδώ. Είστε εδώ για να ολοκληρώσετε το έργο που αρχίσατε τόσα χρόνια πριν, γηραιές ψυχές! Αυτό είναι το κρίσιμο σημείο και, από τη δική μου σκοπιά, έχει ήδη περαστεί.
Δεν υπάρχει κανένα τεστ μπροστά σας, εφόσον το έχετε ήδη περάσει. Στο δικό σας χρονικό πλαίσιο, υπάρχουν ακόμη 18 χρόνια [η μετάπτωση]. Στο τέλος λοιπόν αυτού του έτους, στο χειμερινό ηλιοστάσιο του 2012, υπάρχει απλώς αυτό – ένα σημείο εορτασμού στον 3D χρόνο. Εκεί γιορτάζετε το γεγονός ότι τα καταφέρατε. Και αρκεί να πω τώρα, ότι εκείνοι που δημιούργησαν αυτό το φωτισμένο τόπο που ονομάζεται Γη, γνωρίζουν ότι τα καταφέρατε. Υπάρχουν ήδη εορτασμοί στους ουρανούς και όμως συμβαίνουν πράγματα στον πλανήτη, που είπαμε ότι θα συμβούν, και ορισμένοι ανησυχούν.

 Η Γέφυρα Σπαθιών Αποκαλύπτεται
Θέλω να σας δώσω κάτι που θα το πω «Η Γέφυρα Σπαθιών αποκαλύπτεται». Μια φράση που έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν. Σας είπαμε ότι στο τέλος – δηλαδή το τέλος του παλιού πρότυπου του πλανήτη [τώρα] – θα είχατε τη Γέφυρα Σπαθιών.
Επιτρέψτε μου να σας πω ορισμένα δυναμικά για το μέλλον, το άμεσο μέλλον. Δεν είναι κάτι που θα συμβεί μετά από γενεές, αλλά μάλλον άμεσα. Η Γέφυρα Σπαθιών είναι εδώ. Ορισμένοι εξάγατε συμπερασματικά την πληροφορία αυτή, σε μορφή συγκρίσιμη με αρχαίες προφητείες στις Άγιες Γραφές, προσπαθώντας να έχετε μια σύγκλιση γεγονότων και ημερομηνιών ώστε να την κατανοήσετε. Κάποιοι είπαν ακόμα: «Α, η Γέφυρα Σπαθιών: Θα πρέπει να είναι ο καιρός που θα γίνονται μάχες στον πλανήτη. Είναι ο Αρμαγεδδών και είναι εγγύς». Θα σου πω αγαπητέ μου ότι ο Αρμαγεδδών συμβαίνει σε μια άλλη Γη, μιας άλλης εποχής! Μπορείτε να διαγράψετε την προφητεία αυτή, σαν κάτι που δεν πρόκειται να σας συμβεί.
Θα το επαναλάβω αγαπητέ Άνθρωπε: Μην προσπαθείτε να ταιριάξετε παλιές προφητείες σε ό,τι συμβαίνει εδώ. Η παλιά προφητεία σάς ήθελε νεκρούς κατά τη αλλαγή της χιλιετίας, το θυμάστε αυτό; Κι όμως είστε εδώ στο 2012! Μεταβήκατε στις τρέχουσες προφητείες των αρχαίων, των αυτοχθόνων του πλανήτη, που είδαν μια συγχώνευση βορρά και νότου – την προφητεία του φτερωτού όφη και την προφητεία του κόνδορα και του αετού. Αυτή είναι κίνηση ενέργειας στον πλανήτη που κανένας «μοντέρνος» προφήτης δεν προέβλεψε. Αντιθέτως, προήλθε από τους ιθαγενείς, καθώς διείδαν τα δυναμικά κάποιων κλασματικών χρόνων, που μιλούσαν για πέρασμα της ανθρωπότητας από το 5ο σημείο απόφασης, προς το επόμενο μέρος το οποίο ονομάζουμε Μεγάλη Μεταβολή της Ανθρώπινης Συνείδησης.
Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Η Γέφυρα Σπαθιών. Ας το αναλύσουμε λοιπόν. Ας δούμε τι είχαμε κατά νου όταν είπαμε τη φράση αυτή και σας ζητάμε να μην βάλετε επάνω της τίποτα που δε θα ειπωθεί εδώ. Μην προβάλλετε περισσότερα απ’ όσα δίνονται. Μην προσπαθείτε να βρείτε κρυμμένα νοήματα εδώ, καθώς θα σας τα πω όλα τώρα.
Η Γέφυρα
Είναι πολύ ξεκάθαρο. Είναι μια γέφυρα, οπότε ας δούμε πρώτα αυτό. Τι δουλειά έχει η γέφυρα και γιατί να υπάρχει μία; Λοιπόν, συγχαρητήρια αγαπητοί μου, καθότι ένα σημείο απόφασης δεν είναι πάντα γέφυρα. Ενίοτε είναι χάσμα, ένα χάσμα που πέφτει μέσα η ανθρωπότητα, ώστε να ξαναρχίσει απ’ την αρχή. Ή ίσως ένα σημείο απόφασης δεν έχει καμία γέφυρα, που σημαίνει ότι όλα παραμένουν ίδια. Δε θα υπήρχε καμία αλλαγή και θα είχατε κάτι παραπάνω από το ήδη υπάρχον – ένα μέλλον ανύπαρκτο που δεν είχε ποτέ καταγραφεί. Όμως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Ω, αυτό έχει γραφτεί τόσες φορές, αλλά όχι στις παλιές γραφές σας αγαπητοί μου. Θα έχετε νέες καταγραφές, πολύ μετά που θα έχει φύγει ο συνεργάτης μου. Θα επιστρέψει, αλλά πολύ μετά τη συγκεκριμένη του ζωή θα γραφτούν νέες γραφές από εκείνους που θα δείτε σαν προφήτες της εποχής. Θα μιλήσουν για ό,τι έπεται στον πλανήτη και θα δουν την αλλαγή στην Ανθρώπινη φύση. Θα δουν εκείνο που κλίνει προς την κβαντοποίηση της ανθρωπότητας – η αρχή όσων συνέβησαν στους Πλειάδειους πριν πολύ καιρό, θα συμβεί εδώ καθώς διαβαίνετε τη γέφυρα.
Αυτό όμως είναι μακρινό μέλλον. Τι γίνεται τώρα; Η γέφυρα που περνάτε είναι μεταξύ των παλιών προτύπων ύπαρξης και των νέων. Τελικά όλη η ανθρωπότητα θα τη διαβεί, όμως είναι κάτι τόσο νέο αυτή τη στιγμή, που οι μόνοι που πραγματικά θα την περάσουν είναι οι πολύ γηραιές ψυχές, καθώς είναι οι μόνοι που τη βλέπουν κι έχουν έτοιμο το Ακάς γι αυτή. Θα έπρεπε όμως να γνωρίζετε το εξής: Η γέφυρα είναι για όλους και καθώς τη διαβαίνετε, μεταφορικά, άλλοι θα σας ακολουθήσουν. Θα τη διαβούν χωρίς καν να το καταλάβουν. Περνούν στη δοξασία μιας νέου είδους πραγματικότητας.
Έπεται η εγκατάλειψη των παλιών προτύπων του τι να περιμένετε. Ακολουθεί η αποδοχή νέων προτύπων ενός μέλλοντος χωρίς πόλεμο. Στη συνέχεια, θα βλέπετε τον πολιτισμό διαφορετικά απ’ ό,τι σας είχαν πει ποτέ πως μπορεί να είναι. Μετά είναι η εγκατάλειψη παλιών φόβων που είχατε τόσοι πολλοί για τόσο καιρό, για το τι να αναμένετε στη συνέχεια. Αυτή είναι η γέφυρα. Είναι κάτι πανέμορφο. Το γεγονός ότι υπάρχει γέφυρα είναι πανέμορφο πράγμα.
Η γέφυρα έχει δημιουργηθεί επί μακρό διάστημα χρόνου. Από συγχρονιστική άποψη, δεν γνωρίζαμε εάν η γέφυρα θα συμβεί, μέχρι πριν 30 χρόνια. Τόσο νέα είναι αυτή η ενέργεια. Η ανθρωπότητα έχει ελεύθερη επιλογή και δεν υπήρχε τότε κανένα ισχυρό δυναμικό, εάν η συμβολή ενέργειας έχει δημιουργήσει την επιτάχυνση δημιουργίας μιας γέφυρας ή όχι. Όμως ένα μικρό δυναμικό υπήρχε.
Με την Αρμονική Σύγκλιση του 1987 γνωρίζαμε ότι κτιζόταν η γέφυρα. Το 1989 η βασική δομή είχε τοποθετηθεί. Το 1993 η γέφυρα ήταν εκεί. Τότε αρχίσατε να βλέπετε την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, τη συνεύρεση των πρώην Ευρωπαίων εχθρών σε μια οικονομική συμμαχία. Η ιδέα ότι μπορείτε να συναρμολογήσετε πράγματα αντί να τα διαλύσετε, ήταν νέα. Οι δικτάτορες άρχισαν να πέφτουν και η γέφυρα ήταν στη θέση της. Οι περισσότεροι δεν το παρατήρησαν καν, καθότι έγινε τόσο αργά. Όμως νιώσατε την άφιξη της αλλαγής, έτσι δεν είναι; Περί αυτού λοιπόν πρόκειται η γέφυρα.

Τι σας έχουμε πει για τη γέφυρα; Στην πραγματικότητα όχι πολλά, εκτός του ότι κατά τη διάβαση της γέφυρας, εκείνοι της παλιάς ενέργειας δε θα ήσαν ευχαριστημένοι. Η παλιά ενέργεια δε θέλει να δραπετεύσετε! Η παλιά ενέργεια δε θέλει να περάσετε τη γέφυρα, επειδή εκείνη δεν μπορεί να περάσει. Το γνωρίζατε αυτό; Δεν μπορεί να περάσει. Τα παλιά πρότυπα της Ανθρώπινης φύσης που ξέρατε για χιλιετίες, πρέπει να μείνουν στην παλιά πλευρά της γέφυρας. Δεν μπορούν να περάσουν, καθώς η γέφυρα απορρίπτει όλα όσα δεν είναι με αγάπη, συμπόνια και φως.
Τα σκοτεινά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της Ανθρώπινης φύσης του παρελθόντος, δε θα μπορέσουν να διαβούν. Όμως αυτοί στους οποίους μιλάω αυτή τη στιγμή, είναι ήδη επάνω στη γέφυρα. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός σου γηραιά ψυχή και τούτα είναι τα λόγια που ηχούν στ’ αυτιά σου μέχρι σήμερα, που σου δόθηκαν κατά τον άνεμο της γέννησης, ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή σου. Τι θα γίνει λοιπόν στη συνέχεια;

Τα Σπαθιά
Ας μιλήσουμε για τα σπαθιά… Όταν ακούτε τη λέξη σπαθί, το πρώτο που σας έρχεται είναι μάχη. Η Γέφυρα των Σπαθιών είναι μια μάχη και σας το είπαμε επίσης αυτό. Τα σπαθιά είναι αλληγορικά και σημαίνουν πολλά πράγματα, οπότε ας περιγράψουμε αυτά που εννοούμε ότι σας λένε.
Πρώτον: Είναι όντως όπλο σε μάχη. Έρχεται μια μάχη. «Κρύων, εννοείς ότι θα γίνει πόλεμος;» Ενδεχομένως, ναι. Αυτή τη στιγμή σας λέμε ότι η Μέση Ανατολή σιγοβράζει. Το έχετε παρατηρήσει; Τι ξέρετε για τη Μέση Ανατολή αγαπητοί μου; Ας εξετάσουμε για λίγο τα πράγματα. Σε τι ενέργεια μεγαλώσατε; Ποια ήταν η ενέργεια της Μέσης Ανατολής; Ποια ήταν η ενέργεια τη δεκαετία του ’40; Με την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, κτίσατε ένα τείχος μίσους – και οι δυο πλευρές. Το τείχος ήταν τόσο παχύ, που τα παιδιά και των δύο πλευρών διδάσκονταν να μισιούνται, με το που άρχιζαν να καταλαβαίνουν τη γλώσσα. Τους έλεγαν ποιοι είναι οι εχθροί τους. Που ήσαστε εσείς τότε;


Μερικοί δεν ήσαστε ακόμη εδώ. Όταν ήρθατε, σαν νέοι, δεν γνωρίζατε για τη Μέση Ανατολή; Όχι ιδιαίτερα. «Γιατί υπάρχει τόσο μίσος;» ίσως αναρωτιόσαστε. Κι αν σας έλεγα ότι πρόκειται για οικογενειακή βεντέτα; Εμπλέκονται δύο γιοί ενός Ιουδαίου διδασκάλου. Ο ένας θεμελίωσε τους Άραβες και ο άλλος παρέμεινε Ιουδαίος. Δε θέλουν να το ακούνε, αλλά είναι όλοι Ιουδαίοι. (Μην τους το πείτε όμως.)
Εάν δείτε τη γενεαλογία, είναι ολοφάνερο κι όμως είναι ένα ολόκληρο και πλήρες σκηνικό, για λύση ή για πόλεμο. Το σκηνικό έδειχνε τον κόσμο σας να τελειώνει από μια σύρραξη προερχόμενη από το μίσος αυτό. Υπάρχει στις προφητείες του Νοστράδαμου και στις γραφές σας, όμως δεν είναι πλέον η προφητεία του πλανήτη. Αλλά το μίσος ακόμα υπάρχει. Το μίσος σήμερα είναι τόσο μεγάλο όσο τότε, όμως πού ήταν όλη αυτή η τρομοκρατία πριν 40 χρόνια; Ήταν απομονωμένη.
Στο Ισραήλ, την Παλαιστίνη και στις γύρω περιοχές βλέπουν την αιχμή όλου αυτού, όμως τώρα φαίνεται να είναι παντού – και ανησυχείτε. Γιατί να είναι έτσι; Η απάντηση είναι ότι η παλιά ενέργεια ήταν ευχαριστημένη με το μίσος αυτό, γιατί θα συνεχιζόταν χωρίς καμία εξωτερική ανάμιξη. Οι απ’ έξω έχουν την τάση να φέρνουν ανεπιθύμητο φως στο πάρτι. Ξαφνικά όλη η Γη εμπλέκεται και βλέπουν το όλο σενάριο μπροστά τους. Η παλιά φρουρά θέλει πόλεμο, όπως τόσους αιώνες. Εκείνοι που είναι στη γέφυρα κρατάνε το φως και δείχνουν στον κόσμο πώς να περάσει. Ακόμη και πολλοί νέοι στο Ισραήλ, την Παλαιστίνη και το Ιράν κρατάνε φως! Περιστοιχίζουν την παλιά φρουρά, η οποία είναι φρενιασμένη επειδή χάνουν τη «μάχη του μίσους».
Θα γίνει πόλεμος; Τι συμβαίνει; Μπορείτε να νιώσετε ότι μαγειρεύεται, έτσι δεν είναι; Μερικοί δε θέλετε να βλέπετε ειδήσεις, καθότι φοβάστε τι θα φέρει το αύριο. Δεν είναι καν το τέλος του έτους ακόμα! Θα υπάρχει μάχη;
Να σας πω αγαπητοί μου, αυτή τη στιγμή ενόσω μιλάμε σ’ εσάς, υπάρχει το ενδεχόμενο δυναμικό ενός μικρού πολέμου στη Μέση Ανατολή. Σας έχει ειπωθεί ότι εάν γίνει πόλεμος στη Μέση Ανατολή, ολόκληρος ο κόσμος θα εμπλακεί και δε θα τα καταφέρετε. Θα σας πω ότι αυτό είναι παλιό πρότυπο, καθώς εάν και όταν συμβεί, παρακολουθήστε προσεκτικά ποιοι αποφασίζουν να μην έρθουν στο πάρτι πολέμου. Καθότι ζυμώνεται μια νέα συνειδητότητα στον πλανήτη και σας λέω το εξής: Ειλικρινά, όπως βλέπουμε τα μελλοντικά σας δυναμικά, δε θα έχει σημασία για τη γέφυρα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εάν γίνει μάχη ή όχι.
Τελικά θα συμβεί το ίδιο στο Ιράν, ό,τι και να γίνει, και θα σας πω γιατί – επειδή δεν υπάρχει κανείς να πάρει τη θέση της παλιάς φρουράς. Δεν μεγαλώνουν άλλους μικρούς (παλιο-φρουρούς)! Είναι όλοι οι αρχαίοι με το μίσος που κινούν τα πιόνια σκακιού, σαν ν’ αντιπροσωπεύουν όλο το έθνος, ενώ δεν ισχύει αυτό. Θα έρθει καιρός που ίσως επιδεινωθεί από ένα πόλεμο, όπου θα δημιουργηθεί επανάσταση στη χώρα αυτή. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους δε θέλουν πόλεμο.
Ρωτήστε έναν Ισραηλίτη αν θέλουν έναν ακόμη πόλεμο. Θα πουν όχι, όμως φοβούνται ότι οι εχθροί θα τους επιτεθούν. Ποιοι είναι οι εχθροί και τι αλλάζει αγαπητοί μου; Νομίζετε ότι ξέρετε τι συμβαίνει στη Συρία, την Αίγυπτο και τη Λιβύη;  Νομίζετε ότι ξέρετε; Να σας πω ότι εκεί συμβαίνει μια βαθμονόμηση του τι πιστεύουν και ποιοι είναι οι εχθροί τους. Έχει να κάνει με τι θέλουν από την κυβέρνησή τους. Θα σας πω τι θέλουν όλοι τους, που ίσως δεν το δείτε για 20 χρόνια, αλλά θέλουν σχολεία και νοσοκομεία. Θέλουν να έχουν ό,τι κι εσείς στα μαγαζιά σας και θέλουν την ελευθερία να λατρεύουν τον προφήτη τους, χωρίς μια μικρή ομάδα να τους υπαγορεύει κανόνες λατρείας. Θέλουν να τιμούν τον Μωάμεθ με το δικό τους τρόπο και να βλέπουν την αγάπη του Θεού μέσα του, όπως σχεδιάστηκε από εκείνον. Αυτό συμβαίνει. Αυτή είναι η μάχη. Το πρόβλημα είναι ότι η παλιά ενέργεια θα το πολεμήσει, καθότι θα χάσει τον έλεγχο εάν αποκτήσουν ό,τι θέλουν.
Συμβαίνει μια αλλαγή προτύπων και θα τη δείτε πρώτα εκεί· μπορεί να μην είναι κάτι όμορφο, γι αυτό θέλω να κρατηθείτε γερά. Μη βγάλετε τα λόγια του Νοστράδαμου την τελευταία στιγμή, λέγοντας: «Είχε δίκιο». Τίποτε απ' όσα είπε δεν εκδηλώθηκε μετά το 1987. Μην πιάσετε ξαφνικά την Αποκάλυψη και ανασύρετε όλα τα λόγια που δεν αληθεύουν εδώ και 30 χρόνια. Τίποτε δε συνέβη όπως έλεγαν. Το μόνο που ακούγεται αληθινό εκεί, είναι ότι υπάρχουν ακόμη προβλήματα στη Μέση Ανατολή.
Όλα εκείνα τα προφητικά τετράστιχα έχουν καταπέσει στο πάτωμα και δεν βγήκαν αληθινά. Δεν είναι ο κατάλληλος χρονισμός για να συμβούν τώρα. Ρίξτε μια ματιά. Βεβαίως υπάρχουν κάποιοι που λένε: «Συμβαίνει, συμβαίνει, συμβαίνει!»  Καθότι έχουν επενδύσει στο φόβο και τον έλεγχο. Ορισμένοι θέλουν όντως να συμβεί και πιστεύουν ότι το αποκορύφωμα θα είναι στην αγαλλίαση επιστροφής στο σπίτι, στο Θεό. Θέλω να σας πω αγαπητοί μου, ότι όλοι επιστρέφετε σπίτι! Όμως το σπίτι σας είναι στην άλλη πλευρά της γέφυρας, σε μια Γη χωρίς πόλεμο. Αυτή είναι η γέφυρα. Η παλιά ενέργεια πεθαίνει ζόρικα.
Τι άλλο σημαίνει ένα σπαθί;
Το σπαθί είναι ένα σύμβολο, ένα μεταφορικό σύμβολο για την αλήθεια. Μια Γέφυρα Σπαθιών είναι μια γέφυρα αλήθειας. Μερικές φορές διασταυρώνετε να ξίφη επάνω από εσάς σ' εορτασμούς, το καταλαβαίνετε; Έτσι το βλέπουμε εμείς. Θα είναι τραχύς ο δρόμος προς τη γέφυρα; Ναι, όμως το γνωρίζατε όταν εμφανιστήκατε στον πλανήτη αγαπητοί μου και σίγουρα δε σημαίνει παγκόσμιο πόλεμο.
Υπάρχουν εκείνοι που διευθετούν τα ζητήματα, του αν θα έπρεπε να συνεχίσουν ή όχι το μίσος στη Μέση Ανατολή. Δεν εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον, όμως δε θέλουν να συνεχίσουν όπως ήταν. Υπάρχουν δικτάτορες που αποχωρούν ή έχουν ήδη φύγει, οι οποίοι αντικαθίστανται από ηγέτες που τελικά θα μαλακώσουν τις θέσεις τους σχετικά με τους γείτονες. Επειδή συνειδητοποιούν ότι θέλουν σχολεία και νοσοκομεία, δρόμους και ασφάλεια για τα παιδιά τους. Είναι τόσο δύσκολο να το φανταστείτε;
Τα μέσα ενημέρωσης σπεύδουν στον τρόμο, λέγοντάς σας ότι όλοι αναλώνονται στον αλληλοσκοτωμό. Θα ήθελα να σας ζητήσω να τους πάρετε συνέντευξη. Όχι εκείνους που βλέπετε στις ειδήσεις, αλλά τους γονείς που δεν βλέπετε στα νέα, που έχουν την ίδια πίστη με κείνους που βλέπετε. Θα σας πουν: «Δώστε μας ειρήνη· αφήστε μας ήσυχους· επιτρέψτε μας να μεγαλώσουμε με τον τρόπο μας, με τη δική μας κουλτούρα. Δε θέλουμε να φτιάχνουμε βόμβες. Θέλουμε να έχουμε συμπόνια». Αυτή είναι η γέφυρα. Μπορεί να χειροτερέψει, προτού καλυτερέψει, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές. Όμως γι αυτό βρίσκεστε εδώ.
Σιγά-σιγά οι λίγοι που φτιάχνουν το μίσος θα είναι μια εμφανής μειονότητα. Οι πολλοί θα κάνουν γνωστές τις απόψεις τους και θ' αντικαταστήσουν τους λίγους.
Ό,τι κάνετε στη συνέχεια είναι τόσο σημαντικό. Τι θα είναι; Θα το φοβηθείτε, ή θα έχετε συμπόνια γι αυτό, κατανοώντας το και ορθώνοντας το ανάστημα να προχωρήσετε προς την άλλη πλευρά της γέφυρας; Θα κουλουριαστείτε σε μια γωνιά ανησυχώντας, όταν βλέπετε τα αναμενόμενα; Η παλιά ενέργεια πεθαίνει ζόρικα. Το ξίφος της αλήθειας είναι ενεργό και γερό, και η αλήθεια θα επικρατήσει στο φως.
Ποια άλλη αλήθεια θα αναγνωρίζατε; Τι λέτε για την αλήθεια του πώς δουλεύουν τα πράγματα σε μια ευσπλαχνική Γη, όπου δεν μπορούν να υπάρχουν τα τωρινά, άνευ ακεραιότητας θέματα; Οι επιχειρήσεις θ' αλλάξουν, οι κυβερνήσεις θ' αλλάξουν και το τραπεζικό σύστημα θ' αλλάξει. Σας σοκάρει αυτό; Μια μέρα θα ξέρετε ότι στην πραγματικότητα έχετε αλλάξει το πώς ήσαν τα πράγματα, στις σκοτεινότερες γωνιές του πλανήτη. Δεν είναι κάτι που ανέμενε κανείς και θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει τη διαφορά.
Βρίσκομαι στον Καναδά και το γνωρίζω, όμως θα πω σε όσους ακούν ή το διαβάζουν στο Αμερικάνικο ακροατήριο το εξής: Ετοιμαστείτε! Επειδή υπάρχουν κάποιοι οργανισμοί που είναι να καταπέσουν - όσοι δεν έχουν ακεραιότητα και δε θα έπρεπε ποτέ να βοηθηθούν χωρίς εγγύηση. Όπως σας έχουμε πει, μεγαλύτεροι είναι οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες. Είναι αναπόφευκτο. Αν όχι τώρα, τότε σε μια δεκαετία. Είναι αναπόφευκτο, θα πολεμήσουν για να παραμείνουν ζωντανές και δε θα περάσουν τη γέφυρα. Καθώς στην άλλη πλευρά της γέφυρας είναι ένας νέος τρόπος, όχι μόνο για την ιατρική, αλλά για τη φροντίδα.
Πρότυπα που δεν τα έχουν σκεφτεί ακόμη, τα οποία δεν αντιπροσωπεύουν κανένα ήδη υπάρχον σύστημα, θα δημιουργηθούν και θ' αναπτυχθούν από νεαρά μυαλά, με αντιλήψεις που οι ενήλικες δεν γνωρίζουν. Πράγματα χωρίς ακεραιότητα σήμερα, θα καταπέσουν αύριο. Απλώς ετοιμαστείτε. Είναι όλο μέρος του τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά της γέφυρας. Στην παλιά ενέργεια δεν πρόκειται ν' αρέσει και θα εναντιωθούν.
Θα υπάρχουν νέοι τρόποι δημιουργίας ηλεκτρισμού, νέοι τρόποι καθαρισμού του νερού, νέοι τρόποι να διατρέφεστε. Είναι όλα πέρα από τη γέφυρα στο μέλλον. Υπάρχουν εκεί, περιμένοντας εσάς απλώς να τη διαβείτε. Μη φοβάστε. Εργάτη Φωτός, αυτό περίμενες και αυτό είναι το μέλλον που ήθελες. Γι αυτό γεννήθηκες και είσαι τώρα ζωντανός. Δεν έχει σημασία η ηλικία σου. Μη μετράς τα χρόνια που νομίζεις ότι σου απόμειναν· μη μπαίνεις σ' αυτό, απλώς μην το κάνεις. Θέλω να δεις τη ζωή σου όπως εμείς – όλες τις ζωές που έχεις ζήσει ανέκαθεν, με την ενέργεια στο χέρι σου που έχεις δημιουργήσει τώρα στον πλανήτη, καθώς έτσι σε βλέπει το Πνεύμα. Τα χνάρι σου στη Γη είναι τεράστιο και ό,τι κάνεις τώρα περνώντας τη γέφυρα είναι τεράστιο. Μόνο οι γηραιές ψυχές, με τη σοφία συσσωρευμένων ζωών, μπορούν να κινήσουν προς τη γέφυρα αυτή και να τη διαβούν γρήγορα.
Το Τελικό Χαρακτηριστικό
Το τελικό πράγμα για τα σπαθιά είναι εορτασμός. Τι συμβαίνει όταν Άνθρωποι περνούν κάτω από διασταυρωμένα σπαθιά; Ποια είναι η γενική ιδέα αυτού; Είναι γάμος, σωστά; Να σας πω λοιπόν τελικά το συμβολισμό του γάμου στη γέφυρα. Έχει τόσες σημασίες! Είναι ο γάμος αυτού που ήταν, με αυτό που μπορεί να είναι· ο γάμος της συμπόνιας με το Ανθρώπινο πνεύμα, ο γάμος της ψυχικής σας ενότητας στον πλανήτη με τους δημιουργικούς σπόρους (τους Πλειάδειους), είναι ο δικός σας γάμος μ' εσάς! Είναι η συνεύρεση βορρά και νότου. Είναι πανέμορφο. Είναι η Γέφυρα των Σπαθιών.
Ίσως βρίσκεστε εδώ σήμερα, ή ακούτε (την ηχογράφηση) ή διαβάζετε το κείμενο και όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εσάς, οπότε λέτε: «Δε γνωρίζω εάν είμαι γηραιά ψυχή ή όχι. Είμαι μέρος της διάβασης αυτής; Θα περάσω στην άλλη πλευρά της γέφυρας;» Ακούστε κάτι… Μην το αναλύετε αυτό! Θα σας πω ένα γεγονός. Εάν ακούτε αυτή τη στιγμή (ή διαβάζετε), τότε είστε μέρος αυτού! Είναι το μόνο πράγμα που σας έφερε στη σελίδα αυτή, στο κάθισμα, να ακούτε ή να διαβάζετε ή να γνωρίζετε. Εάν ενδιαφέρεστε, τότε είστε μέρος αυτού. Μπορεί να χρειαστεί μερικοί ν’ αναστείλετε τα πιστεύω σας για το πώς δουλεύει, όμως είστε μέρος αυτού! Θα το ξαναπώ… μην το παρα-αναλύετε. Πολλοί θ’ αφυπνιστούν και θ’ ακολουθήσουν. Η γέφυρα θα είναι εκεί όσο ζείτε.
Τι χρειάζεται να κάνετε; Απλώς να είσαι, γηραιά ψυχή. Πήγαινε στη δουλειά και δείξε το φως εκεί. Δείξε ότι έχεις συμπόνια για τους γύρω σου. Πήγαινε σπίτι στην οικογένειά σου, που ίσως δεν τα πιστεύει αυτά, και μην τους κρίνεις. Αντιθέτως, δείξε τους συμπόνια γιατί έχεις ένα κομμάτι του Θεού μέσα σου. Σκέψου τι θα έκαναν οι διδάσκαλοι αυτή τη στιγμή. Δεν κάθονται εδώ κρίνοντας, γιορτάζουν τη ζωή σου! Άσχετα ποιοι βρίσκονται μπροστά σου, γιόρτασε τη ζωή τους! Να είσαι παράδειγμα ενός ευσπλαχνικού Θεού και των θεϊκών σπόρων μέσα σου, και αυτό θα διαμορφώσει το μέλλον σου. Μη φοβάσαι.

Ό,τι σας λένε τα μέσα ενημέρωσης στη συνέχεια, ό,τι συμβαίνει στη συνέχεια στη Μέση Ανατολή, ό,τι συμβαίνει στα επόμενα χρόνια, θα είναι μέρος της αντίδρασης της παλιάς ενέργειας. Το σκοτάδι δεν μπορεί να διαβεί τη γέφυρα και θα πεθάνει εξ αιτίας αυτού. Δεν εννοώ τους Ανθρώπους. Εννοώ ότι θα πεθάνει η ίδια η ενέργεια του μίσους και τελικά θα φύγει. Αυτή είναι υπόσχεση και απευθύνομαι τώρα σε όσους έχουν πλήρη και ελεύθερη επιλογή να την ακυρώσουν, όμως σας λέω ότι δε θα γίνει, επειδή η ώθηση είναι πολύ μεγάλη. Η μπάλα έχει αρχίσει ήδη να κυλάει.
Το βλέπω να έρχεται εδώ και 20 χρόνια. Έχετε το δικαίωμα για ειρήνη στη Γη. Είναι εποχή που έχετε προγραμματίσει. Υπάρχει διαθέσιμο προηγούμενο, καθώς οι Πλειάδειοι το έκαναν, εκείνοι από τον Ωρίωνα το έκαναν, οι Οκτούριοι το κατάφεραν. Οι γονείς των γονέων, των γονέων των πλανητικών συστημάτων που βρίσκεστε το έκαναν. Τώρα το κάνετε εσείς. Είναι μια μακρά διαδικασία μπροστά σας, μέχρι να εξαφανιστεί το τελευταίο ίχνος της παλιάς ενέργειας. Θα το πω ξανά… Θα έρθει καιρός που θα κοιτάτε πίσω στο σήμερα και θα λέτε, «Πόσο βάρβαρη ήταν η ανθρωπότητα!» Και αυτό βλέπουμε σήμερα, γηραιά ψυχή.
Αυτό βλέπουμε.
Κι έτσι είναι.
ΚΡΥΩΝ
www.kryon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου